Movie Center

آقا الان این ریبوت اسپایدرمن که بیاد، ما مجددا باید شاهد مردن عمو بن، اسپایدرمن شدنِ پیتر و این مراحل باشیم؟
رسما گند دارن میزنن:|

خط داستانی Spider-man: Homecomming کلا فرق می کنه
همین حضور Iron Man توی فیلم کافیه برای این که کلا خط داستانی از این رو به اون رو بشه، حالا بقیش بماند

------------------
باز خورد های اولیه نسبت به Suicide Squad خیلی خوب بوده
Possible First Reactions To Suicide Squad!

البته اینا عزیزان FAN هستند، سر Batman vs Superman هم همین بود، اما خوب خود من به این فیلم خیلی امید دارم

آخرین ویرایش:
سلام

نخیر .
اگر اینجوری باشه برای هر ژانری باید یه تاپیک جداگانه بزنیم .

هر ژانری نیاز به تاپیک مجزا نداره. اما گویا فیلم های کامیک بوکی دارن. اکثرا یه عالم سوال درباری شخصیت ها دارن، میخوان فیلم هارو با هم مقایسه کنن و .... کلا از وقتی تب این عزیزان ابر قهرمان بالا گرفته این تاپیک هم به رحمت ایزدی پیوسته. با یه تفکیک سازی خوب میشه همه چیز رو سرجای خودش برگردوند.

سلام
هر ژانری نیاز به تاپیک مجزا نداره. اما گویا فیلم های کامیک بوکی دارن. اکثرا یه عالم سوال درباری شخصیت ها دارن، میخوان فیلم هارو با هم مقایسه کنن و .... کلا از وقتی تب این عزیزان ابر قهرمان بالا گرفته این تاپیک هم به رحمت ایزدی پیوسته. با یه تفکیک سازی خوب میشه همه چیز رو سرجای خودش برگردوند.
برای کسب اطلاعات درباره شخصیتها که تاپیک کامیک هست و دوستان میتونن اونجا پیگیر باشن . وحید و پویا و چند نفر دیگه هم اونجا فعالیت خوبی دارن و میتونن کمک کنن به بقیه .
اما برای فیلم الان وقعاً شرایط طدن تاپیک جدا نیست .
منم دارم همین تاپیکو دنبال میکنم دیگه . در کنار بحثهای ابرقهرمانی ، درباره چیزهای دیگه هم صحبت میشه .
حساسیت رو کم کنی حل میشه مشکل :D
-----
پ.ن : تجربه هم بهم ثابت کرده که اون موقع باید هم اینجا رو داشته باشیم و هم تاپیک جدید رو . چون از نظر کاربرا اونجا خیلی بیننده نداره و میخوان سوال و بحثشون رو تو هر تاپیکی که بهش ربط داشته باشه بپرسن . باید دائماً پست پاک کنیم و تذکر بدیم .

منم هروقت به این تاپیک سر میزنم بحث فیلم سوبر هیرو میخوام این پیشنهاد و بدم

حداقل برای فیلم های مارول تاپیک بزنین مشکل حل میشه:دی
هفته ی یه فیلم میسازه و اینجا هم ماشالله همه سینه چاک مارول
کاپیتان عمریکا:confounded::unamused::confounded:

عوامل فروشنده روی فرش قرمز کن:

fks12bbxetxs5oparhmf.jpg
fshj6pxjit8tnice3lxk.jpg
81r43lfhoe7684mo2bf7.jpg
4c86tfm1ficdmexzt5dr.jpg
ev6tmprtb849puixijdm.jpg

من تقریبا همه واکنش ها نسبت به فیلم جدید جناب فرهادی رو خوندم. به عقیده عموم فیلم به خوبی جدایی نیست اما از گذشته خیلی بهتره و خوششون امده. یه سریا هم ایراد رو نیمه اول فیلم میدونن و گویا برخلاف پایان خیلی خفن و تاثیر گذاری که داره، قوی نیست. یه سری دیگه هم ایراد فیلم رو فرم روایی فیلم و ترکیب تئاتر/فیلم میدونن. چون توی داستان شخصیت ها یه نمایش تئاتر رو هم دارن اجرا میکنن. یا سری دیگه میگن نقد اجتماعی که داره به اندازه جدایی برنده نیست. اما اینا سخت گیرانه ترین ایراداتی بود که گرفتن و در همین نقدها هم اشاره شده چقدر فیلم خوبیه و حال کردن باهاش. مثلا منتقد ورایتی با هیچکاک مقایسش کرده، به لحاظ تعلیق در سینمای نئورئالیستی که داره.

در مورد اینکه آیا باید جایزه رو ببره هم باز نظرات دوگانه هست. یه سریا میگن جایزه رو بدید به فرهادی و یه سری دیگه میگن خیلی عالیه اما نه اینکه جایزه رو ببره. اما تقریبا همه بازی شهاب حسینی رو تحسین کردن و شخصا امیدوارم حداقل ایشون جایزه ببره.

شما مقدار و میزان مطالعه ات از دنیای کمیک چقدر هست که انقدر با اطمینان میگی سیویل وار بهترین فیلم کمیک بوکی هست؟
اگر میخواین با کمیک مقایسه کنین که فقط یه ذره به کمیک اشاره شده بود و فقط یه سری پنل هارو دقیقا پیاده کرده بودن
من با توجه به لذتی که از فیلم بردم دارم میگم

uxc678nejqe3vrkmvln9.jpg

یه سری کامنت درباری فروشنده:

متیو اندرسن
درام اخلاقی عمیق فرهادی را دیدم. فروشنده در کن. به این فیلم نخل طلا را بدهید

دونالد کلارک
فروشنده پیرنگی شبیه جدایی دارد.( رازی درون یک ازدواج) اما اندکی بی روح تر و آکادمیک تر است. مهیج بود.

هالیوود السور
فروشنده اصغر فرهادی درباره شک،خشم، انتقام، گناه، عشق و بوم پایی ( territoriality) است. اما جریان فرعی اش شوونیسم است

ربکا لورنس
فروشنده اصغر فرهادی یک رقیب دیرهنگام نخل طلا است. عالی

پیتر هاول
چک چک آرام سستی بشری و تبعات آن. ماهرانه توسط فرهادی سنجیده می شد. کاملا ویران کننده بود

دیوید جنکینز
سردرگمی های اخلاقی کاملا ویران کننده به این درام ایرانی از اصغر فرهادی جان می دهد. نقش آفرینی های بی نظیر.

جوردن رویمی
فکر می کنم کاملا واضح است که فروشنده جدایی نیست اما خب پس چیست؟ یک فیلم عالی. بدجوری پس از فیلم شان پن نیاز بود.

بیلگه ایبری
فروشنده فرهادی خوش ساخت است.اما رفیق مشکلات جدی با این یکی دارم

اوئن گلایبرمن(ورایتی):
در این فیلم شهاب حسینی به زیبایی طوری نقش آفرینی کرده که از شخصیت عماد، یک شوالیه با زورگویی ابدی می سازد و ترانه علیدوستی که یک نسخه ی ایرانی با غم و اندوه ِ ماریون کوتیار را ارایه می کند.اما بازی درخشان در این فیلم از آن بابک کریمی است.

دبورا یانگ(هالیوود ریپرتر)
سکانس پایانی، گروهی از شخصیت های جدید را معرفی می کند که در میان آنها سجادی حسینی فراموش ناشدنی است. طراحی صحنه کیوان مقدم در دو آپارتمان نیز خیره کننده است و یرای پنجره ها و درهای خاص فرهادی به عنوان لوکیشن های کنش های اجتماعی.»

پیتر بردشاو
فیلم های درخشان فرهادی جدایی و دربااره الی به ترتیب نشانه هایی از هانکه و انتونیونی داشتند در حالی که به زعم من فروشنده از بسیاری جهات شبیه ترین فیلم فرهادی به چهارشنبه سوری است . بازیگر آن فیلم نفش اصلی فروشنده را بازی می کند:ترانه علی دوستی بی نظیر.چهارشنبه سوری همین ایده ی مختل شدن فضای زندگی،پیامد احساس ناراحتی از صمیمیت و تحولات را ترفند خوبی برای افشای زندگی آدم های آن فضا قرار داده بود.چهارشنبه سوری کمتر نمایشی و با ظرافت تر از فروشنده بود.

پ.ن: فاز علی معلم چیه؟ تو جشنواره کن هست، تو جشنواره گیم تهران هم هست، کلا همه جا هست.

سلام
پ.ن: فاز علی معلم چیه؟ تو جشنواره کن هست، تو جشنواره گیم تهران هم هست، کلا همه جا هست.
علی معلم سرمایه گذاره . تهیه کنندست .​
به نظرم طبیعیه که تو هر 2 جا باشه .
هنوزم تهیه کنندگی میکنه تو سینما یا اطلاعات من کهنه شده ؟

سلام

علی معلم سرمایه گذاره . تهیه کنندست .​
به نظرم طبیعیه که تو هر 2 جا باشه .
هنوزم تهیه کنندگی میکنه تو سینما یا اطلاعات من کهنه شده ؟

خوب مثلا در زمینه گیم چه کاری انجام داده تا الان؟ هرچند تو سینما هم کارنامه خفنی نداره. جز شوکران که بهترین خروجی ایشون به عنوان تهیه کنندس، و اینکه بعد از آل تا الان فقط تهیه کنندگی یه انیمیشن رو به عهده داشته.

انصافا علی معلم رو زیر سوال نبرین ، خیلی زحمت کشیده
من و پدرم سال هاست مجله اش رو داریم ، دنیای تصویر نبود اصلا نمیدونستم منتقد و هالیوود چیه : D

پ.ن: ترانه علیدوستی خیلی خوشتیپ شده واقعا دم طراح لباسش گرم

خداییش اون ویژه نامه ای که برای پدر خوانده رفته بودن فوق العاده بود کار به سوابق سینمایی علی معلم ندارم ولی همین دنیای تصویر فوق العاده بود البته مدتی هست افت کرده نسبت به سابق :D

سلام
خوب مثلا در زمینه گیم چه کاری انجام داده تا الان؟ هرچند تو سینما هم کارنامه خفنی نداره. جز شوکران که بهترین خروجی ایشون به عنوان تهیه کنندس، و اینکه بعد از آل تا الان فقط تهیه کنندگی یه انیمیشن رو به عهده داشته.
ازدواج به سبک ایرونی رو هم داره که من دوسش میدارم :D ( یا شایدم ازدواج ایرونی )
شاید دنبال سرمایه گذاری تو ساخت بازیه یا در رابطه با همون انیمیشن و انیماتور شرکت کرده .
در مجموع به نظرم همچین پرتم نیست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Red Ѵ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or