یه سری کامنت درباری فروشنده:
متیو اندرسن
درام اخلاقی عمیق فرهادی را دیدم. فروشنده در کن. به این فیلم نخل طلا را بدهید
دونالد کلارک
فروشنده پیرنگی شبیه جدایی دارد.( رازی درون یک ازدواج) اما اندکی بی روح تر و آکادمیک تر است. مهیج بود.
هالیوود السور
فروشنده اصغر فرهادی درباره شک،خشم، انتقام، گناه، عشق و بوم پایی ( territoriality) است. اما جریان فرعی اش شوونیسم است
ربکا لورنس
فروشنده اصغر فرهادی یک رقیب دیرهنگام نخل طلا است. عالی
پیتر هاول
چک چک آرام سستی بشری و تبعات آن. ماهرانه توسط فرهادی سنجیده می شد. کاملا ویران کننده بود
دیوید جنکینز
سردرگمی های اخلاقی کاملا ویران کننده به این درام ایرانی از اصغر فرهادی جان می دهد. نقش آفرینی های بی نظیر.
جوردن رویمی
فکر می کنم کاملا واضح است که فروشنده جدایی نیست اما خب پس چیست؟ یک فیلم عالی. بدجوری پس از فیلم شان پن نیاز بود.
بیلگه ایبری
فروشنده فرهادی خوش ساخت است.اما رفیق مشکلات جدی با این یکی دارم
اوئن گلایبرمن(ورایتی):
در این فیلم شهاب حسینی به زیبایی طوری نقش آفرینی کرده که از شخصیت عماد، یک شوالیه با زورگویی ابدی می سازد و ترانه علیدوستی که یک نسخه ی ایرانی با غم و اندوه ِ ماریون کوتیار را ارایه می کند.اما بازی درخشان در این فیلم از آن بابک کریمی است.
دبورا یانگ(هالیوود ریپرتر)
سکانس پایانی، گروهی از شخصیت های جدید را معرفی می کند که در میان آنها سجادی حسینی فراموش ناشدنی است. طراحی صحنه کیوان مقدم در دو آپارتمان نیز خیره کننده است و یرای پنجره ها و درهای خاص فرهادی به عنوان لوکیشن های کنش های اجتماعی.»
پیتر بردشاو
فیلم های درخشان فرهادی جدایی و دربااره الی به ترتیب نشانه هایی از هانکه و انتونیونی داشتند در حالی که به زعم من فروشنده از بسیاری جهات شبیه ترین فیلم فرهادی به چهارشنبه سوری است . بازیگر آن فیلم نفش اصلی فروشنده را بازی می کند:ترانه علی دوستی بی نظیر.چهارشنبه سوری همین ایده ی مختل شدن فضای زندگی،پیامد احساس ناراحتی از صمیمیت و تحولات را ترفند خوبی برای افشای زندگی آدم های آن فضا قرار داده بود.چهارشنبه سوری کمتر نمایشی و با ظرافت تر از فروشنده بود.
پ.ن: فاز علی معلم چیه؟ تو جشنواره کن هست، تو جشنواره گیم تهران هم هست، کلا همه جا هست.