Movie Center

چه عجب یکی پیدا شد و به Age of ultron نگفت شاهکار :))
چیه آخه . نه قسمت اول نه دوم مفتشون هم گرون بود
بتمن علیه سوپر من هم که دنبال قاتل بروسلین اون وسط :D
بین این فیلم ها Guardian of galaxy و Captain america winter soldier قشنگ بودن واقعا
۳ گانه نولان هم که اصلا جای حرف باقی نمیزاره
WS خیلی خوب بود! حتی بنظرم بهتر Civil War
گفتن حس تاریک و غمناک WS رو حفظ میکنن تو CW ولی نکردن :-/ من فقط عاشق موزیکیم ک فقطی Winter Soldier رو نشون میده پخش میشه 3>
GoG ک عااالیی بود! لامصب هم طنزش خوب بود هم جدیتش خوب بود کلا همه چیش به اندازه بود!
نولان رو ک کلا عشقه! Inception ، Prestige , Interstellar و سه گانه بتمنش!
نولان کلا به Micheal Caine علاقه زیادی داره :-| تو تقریبا همه فیلماش هس :-|

• Like
Reactions: Destro
چه عجب یکی پیدا شد و به Age of ultron نگفت شاهکار :))
چیه آخه . نه قسمت اول نه دوم مفتشون هم گرون بود
بتمن علیه سوپر من هم که دنبال قاتل بروسلین اون وسط :D
بین این فیلم ها Guardian of galaxy و Captain america winter soldier قشنگ بودن واقعا
۳ گانه نولان هم که اصلا جای حرف باقی نمیزاره

بله , درسته حرفی باقی نمیگذاره . فیلم های خوبی هستن . هرچند که فیلم سوم یجورایی ناامید کننده بود ولی بازم خوب بود. منتهی موضوعی اینجا هست اونهم اینه که سه گانه نولان به هیچ وجه فیلم های خوبی نبودن از منظر کمیک بوکی . یعنی نولان عزیز که خیلی هم فیلم هاش رو دست دارم. یه برداشت آزاد داشته از کمیک های بتمن , همین !! دارک نایت رو میگیم فیلم شاهکاری هست. که خودمم خیلی دوستش میدارم! :D ولی فیلم کمیک بوکی شاهکاری نیست. فیلم کمیک بوکی خوب بتمن تیم برتون بود تقریبا. و فیلم های فاز سینمایی مارول کمیک بوکی هستن. مرد فولادی و BvS هم با وجود خرابکاری های زک نمکی :D باز هم جنبه های کمیک بوکی رو هم دارن. و برداشت صرفا آزاد نیستن. البته مارول هم اشتباه داشته . نمونه اش ایرون من 3 که صدای هوادار ها رو در آورده بود با ماندرین که تو فیلم نشون داد . (تو کمیک ها دشمن اصلی آیرون من همین ماندارین هست ) یا ثور 2 که اون هم ویلینی که نشون دادن مثل اینکه طرفدارها راضی نبودن.

• Like
Reactions: Destro
منکه فقط با قسمت اول Avengers حال کردم، قسمت دومش رو نیم ساعت هم نتونستم تحمل کنم :| :D حتی با Civil war هم زیاد حال نکردم به جز یکی دو تا از سکانس هاش که عالی بود

دقیقا ، سیویل وار یه جوری بود ، بیشترش انگار جیسون بورن داشتی میدیدی! اما اسپایدیش عالی بود. کاپیتان آمریکا شماره اولش واقعا قشنگ بود اما شماره دومش رو هم من کامل ندیدم : |

• Like
Reactions: Masta_killa
بله , درسته حرفی باقی نمیگذاره . فیلم های خوبی هستن . هرچند که فیلم سوم یجورایی ناامید کننده بود ولی بازم خوب بود. منتهی موضوعی اینجا هست اونهم اینه که سه گانه نولان به هیچ وجه فیلم های خوبی نبودن از منظر کمیک بوکی . یعنی نولان عزیز که خیلی هم فیلم هاش رو دست دارم. یه برداشت آزاد داشته از کمیک های بتمن , همین !! دارک نایت رو میگیم فیلم شاهکاری هست. که خودمم خیلی دوستش میدارم! :D ولی فیلم کمیک بوکی شاهکاری نیست. فیلم کمیک بوکی خوب بتمن تیم برتون بود تقریبا. و فیلم های فاز سینمایی مارول کمیک بوکی هستن. مرد فولادی و BvS هم با وجود خرابکاری های زک نمکی :D باز هم جنبه های کمیک بوکی رو هم دارن. و برداشت صرفا آزاد نیستن. البته مارول هم اشتباه داشته . نمونه اش ایرون من 3 که صدای هوادار ها رو در آورده بود با ماندرین که تو فیلم نشون داد . (تو کمیک ها دشمن اصلی آیرون من همین ماندارین هست ) یا ثور 2 که اون هم ویلینی که نشون دادن مثل اینکه طرفدارها راضی نبودن.
حاجی این بحث نولان رو سه چهار باری تو این تاپیک (از موقعی که من به این تاپیک سر می‌زنم) داشتیم. بی خیال شو که الآن یکی میاد با ده نمکی مقایسه اش می‌کنه :D

دقیقا ، سیویل وار یه جوری بود ، بیشترش انگار جیسون بورن داشتی میدیدی! اما اسپایدیش عالی بود. کاپیتان آمریکا شماره اولش واقعا قشنگ بود اما شماره دومش رو هم من کامل ندیدم : |
اگه دوشو کامل ندیدی نصف عمرت به فناس!
میتونم بگم از ددپول بهترین فیلم مارول بود

به نظر من Civil War بهترین فیلم کمیک بوکیه که تاحالا ساخته شده ایرادی هم توش نمیبینم حالا نمیدونم مشکل بعضی دوستان با فیلم چیه!
Age of Ultron هم فیلم خوبی بود دلیل فاجعه بودن اینم نمیدونم جدا :D

شما مقدار و میزان مطالعه ات از دنیای کمیک چقدر هست که انقدر با اطمینان میگی سیویل وار بهترین فیلم کمیک بوکی هست؟

به نظر من Civil War بهترین فیلم کمیک بوکیه که تاحالا ساخته شده ایرادی هم توش نمیبینم حالا نمیدونم مشکل بعضی دوستان با فیلم چیه!
Age of Ultron هم فیلم خوبی بود دلیل فاجعه بودن اینم نمیدونم جدا :D
از دد پول خجالت بکش:-D

فیلم civil war شاید از برخی جهات فیلم خوبی باشه ولی اینکه فیلم کمیک بوکی خوبی باشه به هیچ وجه!
داستان و اتفاقاتی که توی کمیک رخ میده کجا و داستان فیلم کجا!آخرشم که اونقدر هایپش کرده بودن خیلی چیز نرمالی بود!
اول اینکه بیش از حد معمول به شخصیت وینترسولجر بها دادن!اون حماسه کمیک کجا و اینجا کجا 90درصد فیلم درباره این کاراکتر بود!
اون قسمتی که ژنرال راس داشت اونجرزو به خرابی متهم میکرد و قسمتهای قبلی رو نمایش میداد.یکی از سوتیهای فیلم همینجا بود غیر از اونجرز 2 هیچکدوم از اتفاقای دیگه تقصیر اینا نبود!CA 2 که خود دولت میخواد کشتار راه بندازه و کاپیتان جلوشو گرفت اونجرز 1 هم خوبه اخرش همین دولت میخواست رو شهر بمب اتم بندازه و باز اونجرز جلوشو گرفت بعد طرف اومده بابت اینا گروهو مقصر میدونه لول!
اخر فیلمم که اینقدر حرف و حدیت درباره مرگ کاراکترا بود استیو سپر انداخت زمین و رفت خیلی شیک و اخرشم نامه فدایت شوم برای هم میفرستن و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد رفت!بعدشم از ناکجااباد میره گروهشو وسط دریا نجات میده.
CIVIL WAR نسبت به فیلمای دیگه مارول فیلم بهتری بود ولی همچنان روند تکراری فیلماشو داره طی میکنه و هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفته و صدالبته چندلول از کمیکش پایینتر بود!وارنر و DC هر مشکلی داشت فیلمشون ولی حداقل ریسک پذیرن منتهی چون اسم مارول متبرک شده کسی خلاف بقیه حرفد بزنه سریع کوبیده میشه.

فیلم civil war شاید از برخی جهات فیلم خوبی باشه ولی اینکه فیلم کمیک بوکی خوبی باشه به هیچ وجه!
داستان و اتفاقاتی که توی کمیک رخ میده کجا و داستان فیلم کجا!آخرشم که اونقدر هایپش کرده بودن خیلی چیز نرمالی بود!
اول اینکه بیش از حد معمول به شخصیت وینترسولجر بها دادن!اون حماسه کمیک کجا و اینجا کجا 90درصد فیلم درباره این کاراکتر بود!
اون قسمتی که ژنرال راس داشت اونجرزو به خرابی متهم میکرد و قسمتهای قبلی رو نمایش میداد.یکی از سوتیهای فیلم همینجا بود غیر از اونجرز 2 هیچکدوم از اتفاقای دیگه تقصیر اینا نبود!CA 2 که خود دولت میخواد کشتار راه بندازه و کاپیتان جلوشو گرفت اونجرز 1 هم خوبه اخرش همین دولت میخواست رو شهر بمب اتم بندازه و باز اونجرز جلوشو گرفت بعد طرف اومده بابت اینا گروهو مقصر میدونه لول!
اخر فیلمم که اینقدر حرف و حدیت درباره مرگ کاراکترا بود استیو سپر انداخت زمین و رفت خیلی شیک و اخرشم نامه فدایت شوم برای هم میفرستن و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد رفت!بعدشم از ناکجااباد میره گروهشو وسط دریا نجات میده.
CIVIL WAR نسبت به فیلمای دیگه مارول فیلم بهتری بود ولی همچنان روند تکراری فیلماشو داره طی میکنه و هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفته و صدالبته چندلول از کمیکش پایینتر بود!وارنر و DC هر مشکلی داشت فیلمشون ولی حداقل ریسک پذیرن منتهی چون اسم مارول متبرک شده کسی خلاف بقیه حرفد بزنه سریع کوبیده میشه.
اول این که فیلم دنباله Captain America The Winter Solider هست پس چیز عجیبی نیست که تمرکز زیادی روی باکی باشه.
اتفاقا اونجا سوتی نبود,شما اگر دقت می کردی متوجه شدی می شدی که حرکات هالک توی اون ویدو باعث مرگ چند نفر می شه,بعد هم دولت نمی خواست بمب اتم بفرسته سمت شهر,کار world council بود.شما اگر جسیکاجونز هم نگاه کنی متوجه می شی که خرابی هایی که اونجرز توی نیویورک به بار اوردن باعث مرگ مردم شده.
باز هم توی CA2 دولت نمی خواست کشتار راه بندازه کار هایدرا بود.
اتفاقا CW روندش با کل فیلم های مارول فرق داره حتی شخصیت منفیش هم مثل فیلم های قبلی مارول نیست.
در رابطه با مقایسش با کمیک,داستان فیلم خیلی بهتر از چیزی هست که توی کمیک بود.
هزار بار هم گفتن که فیلم فقط از کانسپت کمیک استفاده می کنه و باهاش فرق داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or