Movie Center

اینکه سه گانه دوم(سری جدید منظورمه) یه سر و گردن پایین تر از سه گانه اصلی هستن یه چیز واضحه به نظرم....من خودم هر 7 تا فیلم رو برای اولین بار به طور کامل 5-6 ماه پیش دیدم و به ترتیب تاریخ عرضه....به نظرم بهترین فیلم سری فیلم پنجم(empire strikes back) هست....یعنی جو و اتمسفر این فیلم تو هیچ کدوم دیگه از فیلمای سری تکرار نشدن...
بچه ها من شدیدا حس میکنم داستای فیلم 4 و 6 و 7 رسما یه چیز هست و صرفا شاخ و برگ متفاوت دارن! یعنی همش یه اسحه ای هست که میتونه سیاره رو نابود کنه و آخر فیلم اسلحهه رو نابود میکنن! حالا هرچی قدرتشون تو جلوه های ویژه بیشتر میشه این اسلحهه هم شاخ تر میشه! به شخصه وقتی توی فیلم 2015 هم باز این داستان رو دیدم خورد تو ذوقم ولی باز خوبیش اینه که شاخ و برگ این یکی به اندازه کافی کشش دارن
دقیقا من هم همین حس شما رو دارم!

اینکه سه گانه دوم(سری جدید منظورمه) یه سر و گردن پایین تر از سه گانه اصلی هستن یه چیز واضحه به نظرم....من خودم هر 7 تا فیلم رو برای اولین بار به طور کامل 5-6 ماه پیش دیدم و به ترتیب تاریخ عرضه....به نظرم بهترین فیلم سری فیلم پنجم(empire strikes back) هست....یعنی جو و اتمسفر این فیلم تو هیچ کدوم دیگه از فیلمای سری تکرار نشدن...
بچه ها من شدیدا حس میکنم داستای فیلم 4 و 6 و 7 رسما یه چیز هست و صرفا شاخ و برگ متفاوت دارن! یعنی همش یه اسحه ای هست که میتونه سیاره رو نابود کنه و آخر فیلم اسلحهه رو نابود میکنن! حالا هرچی قدرتشون تو جلوه های ویژه بیشتر میشه این اسلحهه هم شاخ تر میشه! به شخصه وقتی توی فیلم 2015 هم باز این داستان رو دیدم خورد تو ذوقم ولی باز خوبیش اینه که شاخ و برگ این یکی به اندازه کافی کشش دارن
اصلا این سری جدید از لحاظ داستان شبیه همون سه گانه ی اوله...همین این رو میرسونه که آبرامز چقدر از تنوع می ترسیده که این کارو کرده....واقعا متاسفم که از این دنیای به این بزرگی فقط گیر دادن به یه چیز خز!!!
دقیاقا انگار دارم دارث ویدر رو می بینم با بازی ضعیف تر و دوباره خود لوک و هان:|:|
من اصلا با داستان و نوع روایت این سری هم حال نکردم...واقعا کاری که آبرامز تو ST کرد رو اینجا می کرد،من دیگه چیزی نمی خواستم دی: از اون گذشته،بدون هیچ دلیلی می زنن بازیگرارو پرپر می کنن :|
نکته ی مثبت سه گانه ی دومم(فقط قسمت آخر) هم خوش رنگ تر شدنش بود که به لطف جلوه های ویژه ی قوی تر بود...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: nzehtabvar
اپیزود 1 و 2 و 3 نصف مشکلشون دیالوگ هاشونه. آدم یه جاهایی نمیدونه بخنده یا گریه کنه :d
مخصوصا Attack of the Clones که افتضاح ترینشون بود از این نظر. حالا مثلا من خودم با رالی قسمت اول و کلا Revenge of the Sith خیلی حال کردم. تو اپیزود 3 خیلی تونستن بهترش کنن و افتضاح 2 رو تموم کنن.

اپیزود 7 هم خیلی جاهاش خوبه ولی انتخاب بازیگر و پلاتش رو من به شخصه خوشم نیومد. قشنگ همون اپیزود 4 بود با تکنولوژی روز. حالا واقعا کاری به سوتی های داستانش مثل lightsabre ـه لوک و ... ندارم.

خدایی چی تریلر AC خوب بود ؟ :D همش یه روند تکراری و فکر کنم فیلم خسته کننده ای بشه .
خب مثلاََ میخواستی چی نشون بدن ؟ لامبورگینی بیارن توش یا مایکل فسبندر بیاد تُربت سامبا دنس برقصه ؟ :))
فعلاََ هم که هیچی از داستانش نمیدونیم خیلی زوده قضاوت در موردش .
مایکل فسبندر هم بازیگر توانایی هستش خیلی خوب میتونه از پس نقشش بربیاد

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
تریلر AC خوب بود. در کل به نظرم نه خیلی خوب میشه نه فاجعه:دی گرچه خب فیلمی که فسبندر توش باشه برای من یکی ارزش داره:دی
کانیه وست چی میگه:|:دی لاقل میخواستن رپ باشه آهنگ از یه رپر خوب استفاده میکردن. امینم یا تایگا مثلا:دی
كاري با موزيك و تريلر اين صحبتا ندارم ولي خداييش چه جوري روت ميشه كانيه رو با تايگا مقايسه كني :دى طرف n تا گرمي برده اون مردك هپلي رو تو مراسم راهش بدن بش لطف كردن :دى

خب مثلاََ میخواستی چی نشون بدن ؟ لامبورگینی بیارن توش یا مایکل فسبندر بیاد تُربت سامبا دنس برقصه ؟ :))
فعلاََ هم که هیچی از داستانش نمیدونیم خیلی زوده قضاوت در موردش .
مایکل فسبندر هم بازیگر توانایی هستش خیلی خوب میتونه از پس نقشش بربیاد

نخیر من از بابت خودم مطمئنم شاید شما همچنین انتظاری داشتی :)
درسته هیچی نمیدونیم ولی بالاخره از تریلر هم میشه برداشت هایی داشت ، مخصوصا در مورد یوبی سافت .

كاري با موزيك و تريلر اين صحبتا ندارم ولي خداييش چه جوري روت ميشه كانيه رو با تايگا مقايسه كني :دى طرف n تا گرمي برده اون مردك هپلي رو تو مراسم راهش بدن بش لطف كردن :دى
باو اين كانيه رو ديگه خودت بهتر ميدوني واسه چي كلي آدم ازش بدشون مياد!:دي من با چند تا از كاراي تايگا نافرم حال ميكنم!:دي گرمي بيخيال جاش اينجا ني حالا:دي

Sent from my iPhone using Tapatalk

The BFG استیون اسپیلبرگ تو کن نمایش داده شده و بنظـر استیون و مارک ریلـنس دوباره ترکوندن ! :think:
بعد از تمومـ شدن فیلمـ ملت ایستاده اسپیلبرگ و عوامل فیلمـ تشویق کردن ، تصاویـرش اومده میتونین برین ببینین ! :D

The BFG is outstanding
Spielberg's best family film for years , an instant classic
The summer won't belong to superheroes , but a 50ft giant

هالیوود نیـوز
Steven Spielberg and Mark Rylance create a landscape of astonishment
تلگراف
Spielberg's BFG a very faithful adaptation of Dahl's amazing book
Will make a star out of Ruby Barnhill

دن ووتـن
The BFG is awash with wonderment
So much heart , imagination and humour
Want to give Mark Rylance a big hug

توتال فیلمـ
The BFG : Spielberg's Powell and Pressburger film ... Yes, that good
رابی کالیـن
Spielberg does Dahl justice in THE BFG
Not sure what's more magical
the visual splendor or Mark Rylance's performance

نیکلـا گرازدانویـج :think:
what a tremendous performance from Mark Rylance
گاردیـن
An instant family classic
ورایتـی

البته تاد مک کارتیـ از هالیوود ریپورتـر زیاد با این بالـائیها موافق نیست !
An uncanny thematic mirror to E.T. some 34 years later
Steven Spielberg and Melissa Mathison’s The BFG emerges as a conspicuously less captivating, magical and transporting experience than its classic forebear

آخرین ویرایش:
این The VVitch ـو الان دیدم.
صداگذاری و اتمسفرش جز بهترینا توی این سبک بود همینطور بازیگراش فقط یکم تو درک داستانش مشکل دارم :|
الان مثلا چی شد؟ من فیلمو تو دو بخش دیدم برا همین نفهمیدم قضیه رو یا کلا مبهم بود؟
الان این مثلا شیطان بود اینا رو به تسخیر در میاورد؟ بعد آخرش این دختره خودش با کشتن مادرش به ویچ ها پیوست و رفت آسمون؟ :|
یا مثل The Babadook فلسفه خاصی پشتش هست؟

• Like
Reactions: AmirPXP
صداگذاری و اتمسفرش جز بهترینا توی این سبک بود همینطور بازیگراش فقط یکم تو درک داستانش مشکل دارم :|
الان مثلا چی شد؟ من فیلمو تو دو بخش دیدم برا همین نفهمیدم قضیه رو یا کلا مبهم بود؟
الان این مثلا شیطان بود اینا رو به تسخیر در میاورد؟ بعد آخرش این دختره خودش با کشتن مادرش به ویچ ها پیوست و رفت آسمون؟ :|
والا به نظر خود من که فلسفه خاصی نداشت. خیلی سرراست بود قضیه :دی

کلا قضیه ویچ و ویچ کرفت بود و شیاطین و بز و ... بود. دختره هم درونش گرایش داشته به ویچ ها که آخر سر هم شیطان موفق میشه به سمت خودش بکشه اینو و قاطی ویچ های دیگه میشه و مراسم جادوگری و شیطان پرستی و ... :دی

• Like
Reactions: majidred2011
من فیلم رو چند روز پیش دیدم بنظرم اگر به عنوان فیلم ترسناک نبود بهتر می شد چون ترسش آنچنان قافل گیرکننده نبود به نظرم فیلم این پیام رو داشت که خانواده ساده لوح ویلیام بیش از حد به دین و مذهب فرو رفتنه و هر بلایی سرشون میومد (که اینجا اشاره نمیکنم یه موقع اسپویل نشه) همیشه اون رو به خدا ربط میدادن و حتی توی فکر این بودنه که پسرشان رو به تشبیه اسماعیل پسر ابراهیم قربونی کنن. که اینقدر به فلاکتی بدبختی رسیدنه که فقط فقط دعا گریه زاری می کردن آدمای فیلم کلا به دو دسته تقسیم میشن آدمهای شر (جادوگران) و آدم های ساده لوح مثل (خانواده ویلیام) که هر دو دسته به وفور در دنیای خودمون فروان مشاهده میشن. درضمن به عقیده مردمان غرب بز نماد شیطان رو دارد.
و در آخر دختر خوانواده که نماد باکره گی و معصوم بودن بود به وسیله شیطان (بز) تبدیل به شر (جادوگر)می شود
کار کارگردانی و فیلمنامه نوسی فیلم هم عالی بود بازیگرها کارشون واقعا عالی بود مخصوصا کیلوب پسر خانواده با توجه سن سالش از بیشتر بازیگرهای وطنی که ادعای بازیگری دارن باید از این پسر بچه یاد بگیرن. البته درباره فیلم بیشتر میشه صحبت کرد که من همینجا میسپارمش به دوستان عزیز.

• Like
Reactions: majidred2011
8ptxq1u2uiuaxqm73xwl.jpg

خب اینم از لیست خط خورد. به همین سادگی، به همین خوشمزگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or