Donger
کاربر سایت
رسما فلسفه AC نابود شد!!!
من موندم Ubisoft واقعا چی پیش خودش فکر کرده، یعنی رسما بازی با فیلمش در تضاد می شه!!!
خوب این مسائل شیطانی و روح و ویچ و اینا با یک درام عادی شاید خیلی مچ در نیاد ولی با یک عنوان ترسناک چرا، اصلا قصد فیلم هم ترسوندن با صحنه های شوک آور و اینا نبود اما اینقدر اتمسفر وحشیانه ای داشت با اون صداگذاری خفن آدم میرفت داخل فیلم و منی که ساعت 3 شب نشستم فیلمو دیدم بعدش قشنگ داشتم توهم میزدممن فیلم رو چند روز پیش دیدم بنظرم اگر به عنوان فیلم ترسناک نبود بهتر می شد چون ترسش آنچنان قافل گیرکننده نبود به نظرم فیلم این پیام رو داشت که خانواده ساده لوح ویلیام بیش از حد به دین و مذهب فرو رفتنه و هر بلایی سرشون میومد (که اینجا اشاره نمیکنم یه موقع اسپویل نشه) همیشه اون رو به خدا ربط میدادن و حتی توی فکر این بودنه که پسرشان رو به تشبیه اسماعیل پسر ابراهیم قربونی کنن. که اینقدر به فلاکتی بدبختی رسیدنه که فقط فقط دعا گریه زاری می کردن آدمای فیلم کلا به دو دسته تقسیم میشن آدمهای شر (جادوگران) و آدم های ساده لوح مثل (خانواده ویلیام) که هر دو دسته به وفور در دنیای خودمون فروان مشاهده میشن. درضمن به عقیده مردمان غرب بز نماد شیطان رو دارد.کار کارگردانی و فیلمنامه نوسی فیلم هم عالی بود بازیگرها کارشون واقعا عالی بود مخصوصا کیلوب پسر خانواده با توجه سن سالش از بیشتر بازیگرهای وطنی که ادعای بازیگری دارن باید از این پسر بچه یاد بگیرن. البته درباره فیلم بیشتر میشه صحبت کرد که من همینجا میسپارمش به دوستان عزیز.و در آخر دختر خوانواده که نماد باکره گی و معصوم بودن بود به وسیله شیطان (بز) تبدیل به شر (جادوگر)می شود
خدایی خیلی مسخره بودیه تصویر دیدم که BVS و Civil War رو مقایسه کرده به نظرم منطقیه چیزهایی که گفته من قبول دارم فقط نظر منتقدهارو راجب BVS قبول ندارم ایرادهای بیخود زیاد گرفتن در بعضی موارد
![]()
عزیزان هر مضخرفی که این سایتای فیلم و سریال میذارن رو نذارین اینجایه تصویر دیدم که BVS و Civil War رو مقایسه کرده به نظرم منطقیه چیزهایی که گفته من قبول دارم فقط نظر منتقدهارو راجب BVS قبول ندارم ایرادهای بیخود زیاد گرفتن در بعضی موارد
![]()
چه عجب یکی پیدا شد و به Age of ultron نگفت شاهکارCivil War چه خوب بود
بعد افتضاحی که Age of Ultron بود بالاخره یه فیلم درستو حسابی با اینا دیدیم
BvS هم بد نبود ولی این خیلی بهتر بود!
چه عجب یکی پیدا شد و به Age of ultron نگفت شاهکار
چیه آخه . نه قسمت اول نه دوم مفتشون هم گرون بود
بتمن علیه سوپر من هم که دنبال قاتل بروسلین اون وسط
بین این فیلم ها Guardian of galaxy و Captain america winter soldier قشنگ بودن واقعا
۳ گانه نولان هم که اصلا جای حرف باقی نمیزاره
به نظرم به اندازه ی فیلم های قبلی مارول قوی نبود و کشش لازم نداشتواقعا این تنفر ملت از Age of Ultron رو نمیفهمم. انگار یکی یه چیزی گفته و بقیه هم ازش پیروی میکنن. دقیقا مشکلش چی بود؟