Movie Center

این جوری که خبرش رسیده .این فیلم دنباله دار خواهد بود.پس به قضیه مشکلی نداره.
باید بالاخره برای کسایی که این بازی رو انجام ندادن یه مقدمه چینی کرد یا نه؟
نمیشه همین اول بسم الله بین زمان حال و اینده جابجا شن که.

من هنوز بهش خوش بینم.تا ببینیم چی میشه!

من فیلم رو چند روز پیش دیدم بنظرم اگر به عنوان فیلم ترسناک نبود بهتر می شد چون ترسش آنچنان قافل گیرکننده نبود به نظرم فیلم این پیام رو داشت که خانواده ساده لوح ویلیام بیش از حد به دین و مذهب فرو رفتنه و هر بلایی سرشون میومد (که اینجا اشاره نمیکنم یه موقع اسپویل نشه) همیشه اون رو به خدا ربط میدادن و حتی توی فکر این بودنه که پسرشان رو به تشبیه اسماعیل پسر ابراهیم قربونی کنن. که اینقدر به فلاکتی بدبختی رسیدنه که فقط فقط دعا گریه زاری می کردن آدمای فیلم کلا به دو دسته تقسیم میشن آدمهای شر (جادوگران) و آدم های ساده لوح مثل (خانواده ویلیام) که هر دو دسته به وفور در دنیای خودمون فروان مشاهده میشن. درضمن به عقیده مردمان غرب بز نماد شیطان رو دارد.
و در آخر دختر خوانواده که نماد باکره گی و معصوم بودن بود به وسیله شیطان (بز) تبدیل به شر (جادوگر)می شود
کار کارگردانی و فیلمنامه نوسی فیلم هم عالی بود بازیگرها کارشون واقعا عالی بود مخصوصا کیلوب پسر خانواده با توجه سن سالش از بیشتر بازیگرهای وطنی که ادعای بازیگری دارن باید از این پسر بچه یاد بگیرن. البته درباره فیلم بیشتر میشه صحبت کرد که من همینجا میسپارمش به دوستان عزیز.
خوب این مسائل شیطانی و روح و ویچ و اینا با یک درام عادی شاید خیلی مچ در نیاد ولی با یک عنوان ترسناک چرا، اصلا قصد فیلم هم ترسوندن با صحنه های شوک آور و اینا نبود اما اینقدر اتمسفر وحشیانه ای داشت با اون صداگذاری خفن آدم میرفت داخل فیلم و منی که ساعت 3 شب نشستم فیلمو دیدم بعدش قشنگ داشتم توهم میزدم :دی :دی

در کل فیلم خیلی خوبی بود اما بنظرم پایانش میتونست یکم جذاب تر باشه، آخرش تازه منتظر بودم فیلم به یک جایی برسه که یک دفعه تموم شد.

• Like
Reactions: AmirPXP
یه تصویر دیدم که BVS و Civil War رو مقایسه کرده به نظرم منطقیه چیزهایی که گفته من قبول دارم فقط نظر منتقدهارو راجب BVS قبول ندارم ایرادهای بیخود زیاد گرفتن در بعضی موارد :D
BVS-_-CAP3.jpg

یه تصویر دیدم که BVS و Civil War رو مقایسه کرده به نظرم منطقیه چیزهایی که گفته من قبول دارم فقط نظر منتقدهارو راجب BVS قبول ندارم ایرادهای بیخود زیاد گرفتن در بعضی موارد :D
BVS-_-CAP3.jpg
خدایی خیلی مسخره بود :دی

فیلم Witch رو ساعت 3 نصب شب با هنذفری های بسیار خفنی گوش دادم و مثل مجید تا صبح توهم میزدم ... مخصوصا به خاطر صداگذاری فیلم. کلا اگه بخوام بگم از این فیلم ترسی توش دیدم به خاطر همین موسیقی فیلم و اتمسفر تاریکش بود. اما در کل همش منتظر یه اتفاق عجیب بودم ، فیلم داستان جالبی نداشت نه شروع خوبی نه پایان خوبی!

تریلر AC هم جالب بود ولی به قول دوستان کانی اون وسط چی میگفت ؟ حالا که اینا تصمیم به ساخت فیلم گرفتن چرا مثل شماره یک نیس !

پ.ن : البته مشکل تریلر این فیلم با تماشای هزار باره تریلر BF1 و اون تم و موزیک خوفناک جبران میشه :-j

آخرین ویرایش:
BVS-_-CAP3.jpg
عزیزان هر مضخرفی که این سایتای فیلم و سریال میذارن رو نذارین اینجا

• Like
Reactions: Destro and M0HAMAD
Civil War چه خوب بود :D
بعد افتضاحی که Age of Ultron بود بالاخره یه فیلم درستو حسابی با اینا دیدیم
BvS هم بد نبود ولی این خیلی بهتر بود!
چه عجب یکی پیدا شد و به Age of ultron نگفت شاهکار :))
چیه آخه . نه قسمت اول نه دوم مفتشون هم گرون بود
بتمن علیه سوپر من هم که دنبال قاتل بروسلین اون وسط :دی
بین این فیلم ها Guardian of galaxy و Captain america winter soldier قشنگ بودن واقعا
۳ گانه نولان هم که اصلا جای حرف باقی نمیزاره

• Like
Reactions: Alkazar
چه عجب یکی پیدا شد و به Age of ultron نگفت شاهکار :))
چیه آخه . نه قسمت اول نه دوم مفتشون هم گرون بود
بتمن علیه سوپر من هم که دنبال قاتل بروسلین اون وسط :D
بین این فیلم ها Guardian of galaxy و Captain america winter soldier قشنگ بودن واقعا
۳ گانه نولان هم که اصلا جای حرف باقی نمیزاره

اتفاقا قسمت اول اونجرز به شدت خوبه. فیلم کاملا استاندارد هست، برای اولین بار در همچین وسعتی این همه سوپر هیرو کنار هم میبینیم جدا از این مسائل تک تکشون به درستی از قبل تو فیلم های مستقل با کیفیت شخصیت پردازی شدن. و از اون طرف هم نکته مثبت فیلم، شخصیت منفی هم قبلا خیلی خوب معرفی شده بود. هدف و کلا ماهیت وجودیش کاملا معنا دارد بود.
در کل هر چقدر قسمت اول خوب بود قسمت دوم چرت محض بود :D

واقعا این تنفر ملت از Age of Ultron رو نمیفهمم. انگار یکی یه چیزی گفته و بقیه هم ازش پیروی میکنن. دقیقا مشکلش چی بود؟
به نظرم به اندازه ی فیلم های قبلی مارول قوی نبود و کشش لازم نداشت
من خودم فیلم در فاصله ی زمانی چندساعته دیدم یعنی آنچنان قوی نبود که بتونه آدم میخکوب کنه حالا نه صرفا میخکوب ولی اون اشتیاق کافی تو آدم ایجاد نمی کرد..
ولی تو بقیه فیلمای مارول من چنین مشکلی ندیدم این البته نظر من بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or