Movie Center

حالا که بحث star wars هست من دیشب برای اولین بار قسمت هفتمو دیدم. ولی توی سینما.
حالا خود فیلم و داستان به کنار (که از حق نگذریم خیلی هم خوشم اومد) ولی انصافا فیلم از نظر فنی شاهکار بود! مخصوصا از نظر صدا با توجه به اینکه تو سینما دیدم یک حس وحشتناکی میداد‌. دم آبرامز گرم

پ.ن. چقد دیزی ریدلی عالیه :دی

qpevt2edeh77bcljqo5e.jpg
چرا انقدر داغون شده :/ ؟

چرا انقدر داغون شده :/ ؟

کارگردانش که برتون نیست (خود برتون هم که چندین ساله زده جاده خاکی )

--
من نمیدونم چجور بعضیا سه گانه پیش درآمد استاروارز رو دوست دارن ، از نظر فنی که افتضاح بود به معنای واقعی ، از اون practical effect های زیبا توی سه گانه اصلی فاصله گرفتن ، همشو زدن تو خط CGI که مذخرف بود ، حالا میگین جنگ و اینا زیاد داشت لازم بود ، اما خب تقریبا همه چی CGI بود ، از جابا د هات بگیر تا استورم تروپر ها (Really ?!) حالا از بحث فنی بگذریم از نظر داستانی و اتمسفر که دیگه انگار فیلم کودکانه ساخته بودن ، انقدر فاصله گرفته بودن از اون اتمسفر عالی (مخصوصا Empire Strikes Back ) و همچنین خیلی بد کار کرده بودن روی دارث ویدر ، انقدر هم بازیگرش مذخرف بود که حد نداشت ، از همه و همه اینا هم بگذریم دیگه از جار جار بینکس نمیشه گذشت : |

• Like
Reactions: RedShift and xbla69
تریلر AC خوب بود. در کل به نظرم نه خیلی خوب میشه نه فاجعه:دی گرچه خب فیلمی که فسبندر توش باشه برای من یکی ارزش داره:دی
کانیه وست چی میگه:|:دی لاقل میخواستن رپ باشه آهنگ از یه رپر خوب استفاده میکردن. امینم یا تایگا مثلا:دی

خود تریلر که خوب بود فقط طرفی که آهنگو برا این تریلر گذاشته احتمالا تو حال طبیعیش نبوده اون لحظه :دی
تا یک جایی داره هایپ میزنه بالا یک دفعه صدا این کانیه میاد کلا جُک میشه تریلر :|
نه به تریلرای بازیش که همیشه آهنگای فوق خفن روشه نه به این :دی

اینکه سه گانه دوم(سری جدید منظورمه) یه سر و گردن پایین تر از سه گانه اصلی هستن یه چیز واضحه به نظرم....من خودم هر 7 تا فیلم رو برای اولین بار به طور کامل 5-6 ماه پیش دیدم و به ترتیب تاریخ عرضه....به نظرم بهترین فیلم سری فیلم پنجم(empire strikes back) هست....یعنی جو و اتمسفر این فیلم تو هیچ کدوم دیگه از فیلمای سری تکرار نشدن...
بچه ها من شدیدا حس میکنم داستای فیلم 4 و 6 و 7 رسما یه چیز هست و صرفا شاخ و برگ متفاوت دارن! یعنی همش یه اسحه ای هست که میتونه سیاره رو نابود کنه و آخر فیلم اسلحهه رو نابود میکنن! حالا هرچی قدرتشون تو جلوه های ویژه بیشتر میشه این اسلحهه هم شاخ تر میشه! به شخصه وقتی توی فیلم 2015 هم باز این داستان رو دیدم خورد تو ذوقم ولی باز خوبیش اینه که شاخ و برگ این یکی به اندازه کافی کشش دارن

سلام دوستان
من يه سوالي چند وقتي برام پيش اومده.
احساس نميكنيد هاليوود داره پسرفت ميكنه روز به روز؟
واقعا سال به سال داره فيلماي خوب كم ميشه،همين پارسال spotlight بهترين فيلم شد و به نظرم يه فيلم متوسط رو به بالا بود فقط.
نميدونم شما هم همچين حسي داريد؟!
الان واقعا چند تا فيلم خوب از امسال ميشه اسم برد؟!

انقدر به سه گانه prequel گیر دادید که منم امروز نشستم سه قسمتش رو دیدم :D از نظر من که فن SW نیستم و بیننده معمولیم که جالب بودند. ولی خب نه تنها در حد سه گانه اولیه نبودند، بلکه بعضی از اتفاقات رو به شکل مسخره ای پیش بردند تا با سه فیلم اول تضاد نداشته باشند. در مجموع موافق این جمله نیستم که بعضی‌ها می‌گند سه گانه دوم رو نبینید. این سه فیلم هم لحظه های خوب خودشون رو دارند و با فاجعه‌ای که بعضی از دوستان ترسیم می‌کنند، به نظر من که خیلی فاصله دارند.

الآن هم یه نفسی چاق کنم و برم سراغ قسمت هفتم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or