Movie Center

فقط حیف که 2 تا شاه پلان فیلم رو در آوردن :-<
حالا من نمیدونم 5ثانیه پای ساندرا بولاک رو یکی ببینه قراره تو سینما براش چه اتفاقی بیافته ؟؟؟ چه چیزی به خطر میافته چه چیزی به باد میره !؟ :| 8-|

پ.ن:گرویتی که جای خود ؛ تجربه ی همه ی فیلم ها چه 3D چه 0D ، چه گرویتی چه اخراجی ها رو پرده ی سینما خیلی خیلی متفاوت و بهتره :دی

البته سانسورشم اونقدر نبود
صحنه ای که تو پایگاهه و با شلوارک و رکابیش فقط یک صحنه ی بیرون نگاه کردنش بود ولی در پایان فیلم تا رسید به خشکی بود... هر چند پلان اخر فوق العاده بود (قدم گذاشتن روی خشکی) + حتی صحنه ی ودکا خوردن جورج کلونی هم بود تو فیلم که به شخصه انتظار نداشتم!
نکته آزار دهنده نمایش زیر نویسش بود که خیلی رندوم شاید فقط 20% دیالوگا بود :| سانسور شکل هم نبود اصن (فحشا و چیز های قابل سانسور همگی بود :دی بقیش نبود :دی ). دیالوگ های خیلی عادیو حذف کرده بودن :|
خیلی خوبه که تو ایرانم برنامه اکران فیلم های خارجی گذاشتن... هابیت 3 هم سه بعدیش رو گذاشتن قطعا به زودی از خجالتش در میام :دی جالب باید باشه;;)

البته سانسورشم اونقدر نبود
صحنه ای که تو پایگاهه و با شلوارک و رکابیش فقط یک صحنه ی بیرون نگاه کردنش بود ولی در پایان فیلم تا رسید به خشکی بود... هر چند پلان اخر فوق العاده بود (قدم گذاشتن روی خشکی) + حتی صحنه ی ودکا خوردن جورج کلونی هم بود تو فیلم که به شخصه انتظار نداشتم!
نکته آزار دهنده نمایش زیر نویسش بود که خیلی رندوم شاید فقط 20% دیالوگا بود :| سانسور شکل هم نبود اصن (فحشا و چیز های قابل سانسور همگی بود :دی بقیش نبود :دی ). دیالوگ های خیلی عادیو حذف کرده بودن :|
خیلی خوبه که تو ایرانم برنامه اکران فیلم های خارجی گذاشتن... هابیت 3 هم سه بعدیش رو گذاشتن قطعا به زودی از خجالتش در میام :دی جالب باید باشه;;)

مشهدی توهم ؟ :دی
آره از 2 هفته پیش استارت فیلمای 3d خارجی اینجاهم زده شده، من هرموقع خواستم Gravity رو ببینم جاهای خوبش سریع پر شده بود :|
فعلا همین 2 تا فیلم تو این 2 هفته اکران شدن اونم کلا یکی دو سیانس بود اولش الان بیشتر شده (یادمه بار اولش 3 روز قبل من رفتم پر شده بود :|)
هابیت 3 رو من 3D رفتم دیدم، راستشو بخوای خیلی خیلی فرق داشت با تو TV :دی اصلا یک چیز دیگه بود، صدا گزاری، اژدها و اینا فوق العاده بود، مشکلش این بود که فیلم ساعت 12 شب تموم شد چشمام داشت اشک میومد دیگه
کلا سینماهایی که فیلمای خارجی رو نشون میدن به نظر من باید با کله بری ببینی

یعنی میشه حداقل حداقل مثل چین بشیم که سهمیه ای فیلم های هالیوود رو پخش میکنه؟ مثلا 5 تا یا 10 تافیلم در سال با سانسور خودشون ؟ 8->

فیلم وطنی چیزی تو سینما اکران شده بریم ببینیم ؟ یه فیلم که ارزش وقت گزاشتن رو داشته باشه. خیلی وقته سینما نرفتم.

فیلم جدید خوب اکران شده. یکی نهنگ عنبر هست، که کلا nostalgiafest هست ولی برای ما جوونها هم به درد میخوره. خیلی به جزوئیات اهمیت دادن خداییش.
فیلم دوم گینس هست، که یک slapstick کاملا خوشکار هست. خیلیها ازین فیلم بدشون میاد ولی خوب خیلی ها سلیقه ندارن.
فیلم سوم که کپی Memento هست اعترافات ذهن جنایتکار من است که فقط برای نگار جواهریان ارزش دیدن داره.

این نهنگ عنبر خیلی خوب بود . من به اجبار بعد هزار سال مجبور شدم با کسی برم سینما . خودم رو آماده کرده بودم که بخوابم ولی سوپرایز شدم کلی هم خندیدم . فیلم هم پر از آهنگ های مشتی قدیمی دهه 80 ـه . بهترین سکانس :
اونجایی بود که بادی گارد شده بود تو خیابون جلو جلو میرفت و همه رو پرت و پورت میکرد آخرشم تیر هوایی زد :دی رودم جر خورد سر اون سکانس

@نهنگ عنبر
نمیدونم مشکلش کجا بوده اما شنیدم یه چیزی حدود 20 دقیقه ی فیلم حذف شده :|
تمام فیلمها حدود 20-30 دقیقه ازشون حذف میشه. گاهی یک ساعت. ربطی به سانسور نداره، باید به تایم اسلات سینماها بخوره.

نه ازون حذفا! سانـسور شده ، یه بخش هایی از دفاع مقدس و یه سری جاهای دیگش...
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
کلا سینمای post-dehnamaki ایران یک چیز دیگه ست! کارگردانهای بزرگی داریم مثل رضا میرکریمی که دارن هم از لحاظ تکنیکی و هم از لحاظ داستانی سینمای ایران رو جارو میکنن. پیشنهاد میکنم سینمای هالیوود رو برای مدتی بذارید کنار، فقط شده سکوئل و پرکوئل و اینترکوئل و... و آشغالهایی مثل اسنایدر و بیسوادهایی مثل آبرامز سکاندارشن. توی امروز یک صحنه استدی کم بود گریه ی آدم در میومد از خوشدستیش.

- - -ویرایش - - -

@نهنگ عنبر
نمیدونم مشکلش کجا بوده اما شنیدم یه چیزی حدود 20 دقیقه ی فیلم حذف شده :|

تمام فیلمها حدود 20-30 دقیقه ازشون حذف میشه. گاهی یک ساعت. ربطی به سانسور نداره، باید به تایم اسلات سینماها بخوره.

بهترین سه‌گانه‌های تاریخ:

Koker: تریلوژی عباس، به نام سه‌گانه‌ی «زندگی» و «زلزله» هم می‌شناسن. [خانه‌ی دوست کجاست؟ - زندگی و دیگر هیچ - زیر درختان زیتون]
Living: تریلوژی روی اندرسون. [آخرین فیلمش «کبوتری در حال تأمل در باب هستی بر شاخه‌ای نشست» دو ماهی می‌شه اومده که به حد مرگ خوبه!]
Toy Story: یک، دو، سه.

BeastsOfNoNation.jpg

تریلر فیلم Beasts of No Nation با کارگردانی و نویسندگی Cary Fukunaga که کارگردان فصل اول True Detective بود اومده
بازیگر نقش اول هم Idris Elba
watch?v=oRsaclO0VbU

آخرین ویرایش:
امروز فرصت شد تونستم GRAVITY رو 3D در سینما ببینم...
فیلمو 2-3 بار قبل دیده بودم. شاید بخاطر اینکه فیلمو میدونستم اینبار هیجانش از نظر داستان کمتر بود برام ولی انصافا فیلم خارق العاده است:-o کیفیت 3D ی فیلم وحشتناک خوب بود... نصف صحنه های فیلم من قلبم تو دهنم اومده بود. یک تجربه فوق العاده بود. اگه تونستین تجربش کنین، ابدا از دستش ندین

پ.ن. بازی ی فوق العاده ساندرا بولاک و جلوه های ویژه خارق العاده و کارگردانی استادانه کوارون و اون همه صحنه های هیجانی شاهکار فیلم با اون فیلم برداری فوق العاده و به کار گیری کاملا مناسب از تکنولوژی سه بعدی همگی بدون موسیقی فیلم هیچ میشدن... جادوی موسیقی فیلمو فقط تو سینما میشه درک کرد...

کجا gravity رو 3d کجا دارن واسه اکران ؟

کجا gravity رو 3d کجا دارن واسه اکران ؟

سینما هویزه مشهد.
البته شنیدم تهران هم سینما کوروش و قلهک یکی دو سالیه فیلم های خارجی پخش میکنه

- - -ویرایش - - -

- LionsGate به دنبال انتخاب بازیگر برای فیلم RobinHood Origins هست که بازیگر هایی که ممکنه برای نقش انتخاب بشن اینا هستن:

6rozz6xw5f3fyjnjufba.jpg

j417cjnjplzy6clqjc64.jpg

mdvry2k7n8pr2vf19an9.jpg

jdsvauwzhemfus70aefi.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jena Malone
هم بعد اینکه سر صحنه ی Batman V Superman دیده شده شایعه شده داره نقش Barbara Gordon رو بازی می کنه! :دی

آخرین ویرایش:

نه بابا سانسور کردن. این‌جا هم اکران شد؛ من که نرفتم ببینم اما یکی رو می‌شناسم که تهران هم فیلم رو دیده بود. می‌گفت اون‌جا سانسورش کردن، این‌جا بدون سانسور بود. :))

منم دیشب رفتم gravity رو دیدم مشهد.واقعا کیفیتش عالی بود.به همه مشهدی ها پیشنهاد میکنم برن.اصلا با اون سه بعدی ای که با تلویزیون دیده بودم فرق داشت.خیلی حال داد!!تازه فهمیدم اسکاری که برد دلیلش چی بود!!
حس این روستایی ها رو دارم که تازه براشون آب لوله کشی آوردن.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or