فقط حیف که 2 تا شاه پلان فیلم رو در آوردن
حالا من نمیدونم 5ثانیه پای ساندرا بولاک رو یکی ببینه قراره تو سینما براش چه اتفاقی بیافته ؟؟؟ چه چیزی به خطر میافته چه چیزی به باد میره !؟![]()
پ.ن:گرویتی که جای خود ؛ تجربه ی همه ی فیلم ها چه 3D چه 0D ، چه گرویتی چه اخراجی ها رو پرده ی سینما خیلی خیلی متفاوت و بهتره![]()
البته سانسورشم اونقدر نبودنکته آزار دهنده نمایش زیر نویسش بود که خیلی رندوم شاید فقط 20% دیالوگا بودصحنه ای که تو پایگاهه و با شلوارک و رکابیش فقط یک صحنه ی بیرون نگاه کردنش بود ولی در پایان فیلم تا رسید به خشکی بود... هر چند پلان اخر فوق العاده بود (قدم گذاشتن روی خشکی) + حتی صحنه ی ودکا خوردن جورج کلونی هم بود تو فیلم که به شخصه انتظار نداشتم!سانسور شکل هم نبود اصن (فحشا و چیز های قابل سانسور همگی بود
بقیش نبود
). دیالوگ های خیلی عادیو حذف کرده بودن
خیلی خوبه که تو ایرانم برنامه اکران فیلم های خارجی گذاشتن... هابیت 3 هم سه بعدیش رو گذاشتن قطعا به زودی از خجالتش در میامجالب باید باشه
![]()
فیلم وطنی چیزی تو سینما اکران شده بریم ببینیم ؟ یه فیلم که ارزش وقت گزاشتن رو داشته باشه. خیلی وقته سینما نرفتم.
تمام فیلمها حدود 20-30 دقیقه ازشون حذف میشه. گاهی یک ساعت. ربطی به سانسور نداره، باید به تایم اسلات سینماها بخوره.
@نهنگ عنبر
نمیدونم مشکلش کجا بوده اما شنیدم یه چیزی حدود 20 دقیقه ی فیلم حذف شده![]()
امروز فرصت شد تونستم GRAVITY رو 3D در سینما ببینم...
فیلمو 2-3 بار قبل دیده بودم. شاید بخاطر اینکه فیلمو میدونستم اینبار هیجانش از نظر داستان کمتر بود برام ولی انصافا فیلم خارق العاده است:-o کیفیت 3D ی فیلم وحشتناک خوب بود... نصف صحنه های فیلم من قلبم تو دهنم اومده بود. یک تجربه فوق العاده بود. اگه تونستین تجربش کنین، ابدا از دستش ندین
پ.ن. بازی ی فوق العاده ساندرا بولاک و جلوه های ویژه خارق العاده و کارگردانی استادانه کوارون و اون همه صحنه های هیجانی شاهکار فیلم با اون فیلم برداری فوق العاده و به کار گیری کاملا مناسب از تکنولوژی سه بعدی همگی بدون موسیقی فیلم هیچ میشدن... جادوی موسیقی فیلمو فقط تو سینما میشه درک کرد...
کجا gravity رو 3d کجا دارن واسه اکران ؟
تمام فیلمها حدود 20-30 دقیقه ازشون حذف میشه. گاهی یک ساعت. ربطی به سانسور نداره، باید به تایم اسلات سینماها بخوره.