Movie Center

این تریلرهای جدید فیلم Hitman رو کسی دیده؟ از نظرتون اصلاً به این فیلم امیدی هست؟ من که تمام مدت فکر می کنم فیلم شوتر ـه، اصلاً حس مخفی کاری توش نیست!

کاملا حق با توئه... فیلم اصلا مخفی کاری نیس :دی ولی خوب خودمونیم باید قبول کرد فیلم مخفیکاری خیلی خیلی سخت ممکنه خوب در بیاد...

نبوووود؟:d
به ترتیب کتاب ها اینجوریه:

سیلماریلیون، فرزندان هورین، داستان های ناتمام نومه نور، هابیت، ارباب حلقه ها. به نقل از فردین:d:
نومه نور، همونطور که از اسمش معلومه یه سری داستان های ناگفته است که بعد از هورین اتفاق میفته. البته یکم پس و پیشه.

کلا از سیلماریلیون که از پیدایش جهان هست، شروع میشه و تا ارباب حلقه ها که همه چی تموم میشه، خاتمه پیدا میکنه. همشون هم از دم در مورد الف ها و دورف ها و ... هستن:d فقط 2تا کتاب آخری فیلم شدن.

خیلی نظر شخصیه ولی فیلم کانیبال هولوکاست رو هم من خیلی توصیه میکنم به همه.،حتما ببین اگه ندیدی.
بیا برو مردک
این چه فیلمیه که دوست داری
کارگردانشو یه سال انداختن زندان

- - -ویرایش - - -

یک. تو اون لیست فیلم‌های برتر به نظرم «Citizen Kane» جایی نداره. Rosebud همه‌اش ادا بود. ولز آدم جالبی نیست، بازیگر خوبی هم نیست. برگمان هم نظرش همین بود اتفاقا. :d نظر شخصی!

دو. «Eyes Wide Shut» به خاطر تام کروز و کیدمن افتضاح شد. خیلی رو فیلم تاثیر گذاشتن، طوری که کوبریک اصلا از خود راضی نبود. دو هفته قبل از این که بمیره به رفیقش زنگ زده گفته متنفره از فیلمش، تام کروز خیلی روش تاثیر گذاشت به خاطر شهرتش. فکر کنم اگه دستش می‌رسید مثل «Fear and Desire» تمام نسخه‌ها رو آتیش می‌زد. :d ولی باز هم از خیلی از فیلم‌هایی که تو این لیست بالا هست بهتره.

سه. یعنی من اگه الان میومدم مثل اون دوستمون از نولان انتقاد می‌کردم همه دسته جمعی حمله می‌کردن. خیلی وقت پیش این‌طور شد. :d
یک. حالا کاری با نظر شخصیت ندارم و خودم هم هنوز ندیدم ولی از همون موقع که اومده تا حالا هرجایی رو که میبینی یا اول بوده یا دوم . بازم میگم من نمیتونم قضاوت کنم تا ندیدم
دو.موافقم باهات
سه . اقا بیا بحث کنیم . فرومه دیگه .یعنی جای حرف و بحث

چند خبر خوندم که گفتم بزارمشون.‌‌..

- «ریچل مک آدامز» قراره توی پروژه جدید مارول «دکتر استرنج» بازی کنه. (یک حسی بهم میگه قدیمیه خبر)
- «ریچارد لینکلیتر» کارگردان سری موفق «Before» و فیلم «Boyhood» قراره فیلمی به نام The Rosie Project قراره بسازه که بر اساس کتاب موفقی هست و برای بازیگر نقش اولش هم «Jennifer Lawrence» انتخاب شده

پ.ن. خبر دوم :x:bighug:

بنظرم جای خیلی از فیلمهای خوب در این لیست خالیه. البته هیچ وقت هیچ لیستی کامل نیست
تعدادی از فیلمهایی که بنظر من باید جزو اینها بود :
12 مرد خشمگین
ایزی رایدر
بلید رانر
هفت
مظنونین همیشگی
بولیت
بخاطر چند دلار بیشتر
گنج سیرا مادره
هری کثیف
اسب کهر را بنگر
توپ های ناوارون
ماجرای نیمروز
پنجره پشتی
تعطیلات در رم
پرندگان
من اینها رو به بعضی از فیلمهای اون لیست ترجیح میدم که خب سلیقه است و اصراری بر اینکه اینها حتما بهتر هستند نیست.
اینا به شدت تایید میشه
شاهکار

سه . اقا بیا بحث کنیم . فرومه دیگه .یعنی جای حرف و بحث

حداقل تا چند ماه هیچ بحثی نمی‌کنم. کلا این‌جا یا باید نظر شخصی بدی یا با جمع موافق باشی، البته تا زمانی که ناظر یا مدیر نیستی. :d

- «ریچارد لینکلیتر» کارگردان سری موفق «Before» و فیلم «Boyhood» قراره فیلمی به نام The Rosie Project قراره بسازه که بر اساس کتاب موفقی هست و برای بازیگر نقش اولش هم «Jennifer Lawrence» انتخاب شده

نه... . چرا آخه. این دختر اصلا به گروه خونی لینکلیتر نمی‌خوره. Cotillard انتخاب بهتری بود.

معتبر ترین لیست لیست Sight and Soundه که هر 10سال1بار بین منتقدان و نویسنده و کارگردان های دنیا نظرسنجی میذاره
لیست اخرشون 2012بود همون موقع خبرشو اینجا گذاشتم
همشهری50سال اول بود بلاخره سرگیجه هیچکاک جاشو گرفت اول شد
تو لیست منتخب کارگردانان هم داستان توکیو اول شد

نظر سنجی منتقدان و نویسندگان سینما:

1.«سرگیجه» (Vertigo) به کارگردانی آلفرد هیچکاک (1958)

2.«همشهری کین» (Citizen Kane) به کارگردانی اورسن ولز (1941)

3.«داستان توکیو» (Tokyo Story) به کارگردانی یاسوجیرو اوزو (1953)

4.«قاعده بازی» (La Regle du jeu) به کارگردانی ژان رنوار (1939)

5.«طلوع؛ ترانه‌ای برای دو انسان» (Sunrise: A Song for Two Humans) به کارگردانی اف. مورنائو (1927)

6.«2001؛ یک ادیسه فضایی» (2001: A Space Odyssey) به کارگردانی استنلی کوبریک (1968)

7.«جویندگان» (The Searchers) به کارگردانی جان فورد (1956)

8.«مردی با دوربین فیلمبرداری» (Man With a Movie Camera) به کارگردانی ژیگا ورتوف (1929)

9.«مصائب ژاندارک» (The Passion of Joan of Arc) به کارگردانی کارل تئودور درایر (1927)

10.«هشت و نیم» (2/1 8 (به کارگردانی فدریکو فلینی (1963)

نظر سنجی کارگردانان سینما:

1.«داستان توکیو» به کارگردانی یاسوجیرو اوزو (1953)

2.«2001؛ یک ادیسه فضایی» به کارگردانی استنلی کوبریک (1968)

3.«همشهری کین» به کارگردانی اورسن ولز (1941)

4.«هشت و نیم» به کارگردانی فدریکو فلینی (1963)

5.«راننده تاکسی» (Taxi Driver) به کارگردانی مارتین اسکورسیزی (1980)

6.«اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now) به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا (1979)

7.«پدرخوانده» (The Godfather) به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا (1972)

8.«سرگیجه» به کارگردانی آلفرد هیچکاک (1958)

9.«آینه» (Mirror) به کارگردانی آندره تارکوفسکی (1974)

10.«دزد دوچرخه» (Bicycle Thieves) به کارگردانی ویتوریو دسیکا (1948)

NosferatuShadow.jpg

خدا وکیلی سکانس از این ترسناک تر تو تاریخ سینما ساخته شده بعدش؟ :دی
لامصب سیاه سفیدی و موزیک سنگین و کیفیت داغون یه جو خوفناک خاصی به این فیلم داده.
فیلم صامت ـم هست کلا وای :دی

اسم این فیلم چیه و مال چه سالیه؟
کلی فیلم دارکولا هست. اینو نتونستم اسمش رو توگوگل پیدا کنم.

به نظرم نباید این فیلم ها مثل سالو یا کانیبال رو اینجا معرفی کرد
این جا با هر سنی میان تو فروم D :
انقدم دم از روشن فکری نزنین و این فیلمارو تبلیغ نکنین
LOL!

امروز فرصت شد تونستم GRAVITY رو 3D در سینما ببینم...
فیلمو 2-3 بار قبل دیده بودم. شاید بخاطر اینکه فیلمو میدونستم اینبار هیجانش از نظر داستان کمتر بود برام ولی انصافا فیلم خارق العاده است:-o کیفیت 3D ی فیلم وحشتناک خوب بود... نصف صحنه های فیلم من قلبم تو دهنم اومده بود. یک تجربه فوق العاده بود. اگه تونستین تجربش کنین، ابدا از دستش ندین

پ.ن. بازی ی فوق العاده ساندرا بولاک و جلوه های ویژه خارق العاده و کارگردانی استادانه کوارون و اون همه صحنه های هیجانی شاهکار فیلم با اون فیلم برداری فوق العاده و به کار گیری کاملا مناسب از تکنولوژی سه بعدی همگی بدون موسیقی فیلم هیچ میشدن... جادوی موسیقی فیلمو فقط تو سینما میشه درک کرد...

امروز فرصت شد تونستم GRAVITY رو 3D در سینما ببینم...
فیلمو 2-3 بار قبل دیده بودم. شاید بخاطر اینکه فیلمو میدونستم اینبار هیجانش از نظر داستان کمتر بود برام ولی انصافا فیلم خارق العاده است:-o کیفیت 3D ی فیلم وحشتناک خوب بود... نصف صحنه های فیلم من قلبم تو دهنم اومده بود. یک تجربه فوق العاده بود. اگه تونستین تجربش کنین، ابدا از دستش ندین

پ.ن. بازی ی فوق العاده ساندرا بولاک و جلوه های ویژه خارق العاده و کارگردانی استادانه کوارون و اون همه صحنه های هیجانی شاهکار فیلم با اون فیلم برداری فوق العاده و به کار گیری کاملا مناسب از تکنولوژی سه بعدی همگی بدون موسیقی فیلم هیچ میشدن... جادوی موسیقی فیلمو فقط تو سینما میشه درک کرد...
فقط حیف که 2 تا شاه پلان فیلم رو در آوردن :-<
حالا من نمیدونم 5ثانیه پای ساندرا بولاک رو یکی ببینه قراره تو سینما براش چه اتفاقی بیافته ؟؟؟ چه چیزی به خطر میافته چه چیزی به باد میره !؟ :| 8-|

پ.ن:گرویتی که جای خود ؛ تجربه ی همه ی فیلم ها چه 3D چه 0D ، چه گرویتی چه اخراجی ها رو پرده ی سینما خیلی خیلی متفاوت و بهتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or