Movie Center

بنظرم جای خیلی از فیلمهای خوب در این لیست خالیه. البته هیچ وقت هیچ لیستی کامل نیست
تعدادی از فیلمهایی که بنظر من باید جزو اینها بود :
12 مرد خشمگین
ایزی رایدر
بلید رانر
هفت
مظنونین همیشگی
بولیت
بخاطر چند دلار بیشتر
گنج سیرا مادره
هری کثیف
اسب کهر را بنگر
توپ های ناوارون
ماجرای نیمروز
پنجره پشتی
تعطیلات در رم
پرندگان
من اینها رو به بعضی از فیلمهای اون لیست ترجیح میدم که خب سلیقه است و اصراری بر اینکه اینها حتما بهتر هستند نیست.

اینا رو دیدم به شدت تایید میشه.
جای اسپارتاکوس ـم به شدت توش خالی بود + دراکولا هایی که کریستوفر لی نقش دراکولا رو داشت اصلا شاهکارن اونا بازی کریسوفر لی دیوونه کنندس.
خیلی نظر شخصیه ولی فیلم کانیبال هولوکاست رو هم من خیلی توصیه میکنم به همه.،حتما ببین اگه ندیدی.

با پارتی بازی جاش کردی توی بهترین فرنچایزهای تاریخ سینما در حالی که فقط نسخه اولش ارزش داره بعد میخوای رای هم بدیم!؟:d
انقدر سطح دنباله هایی که بعدش ساختن با خودش فاصله داره که عملا همه تک فیلم میشناسنش!:d
همینه که هست:دی

NosferatuShadow.jpg

خدا وکیلی سکانس از این ترسناک تر تو تاریخ سینما ساخته شده بعدش؟ :دی
لامصب سیاه سفیدی و موزیک سنگین و کیفیت داغون یه جو خوفناک خاصی به این فیلم داده.
فیلم صامت ـم هست کلا وای :دی

NosferatuShadow.jpg

لامصب سیاه سفیدی و موزیک سنگین و کیفیت داغون یه جو خوفناک خاصی به این فیلم داده.

German Expressionsim, Poetry of Light and Rhapsody of Shadows

زیاد به سن کم طرف تاکید نکن. آخر عمری معمولا ملت شر و ور میسازن! :دی کوبریک هم فیلم آخرش شعر بود، این که دیگه... ... ! :دی نولان فقط دو و با ارفاق سه تا فیلم خوب داشته. اول ممنتو، بعد دارک نایت و اون ارفاقیه هم اینسپشن. حالا تولدشه اوقات طرفداراشو تلخ نکنیم. مبارکا باشه آقا! :دی

- - -ویرایش - - -

پ.ن: نظر شخصی :دی
پ.ن۲: یادم تورا فراموش :دی
Eyes wide shut شعر بود؟ :| :|

NosferatuShadow.jpg

نکته ی جالبش اینه که بیوه ی برام استوکر بعدا بخاطر اقتباس غیرقانونی از دراکولا ، از سازنده های نوسفراتو شکایت کرد و کمپانی سازنده بخاطر غرامت ورشکست شد و دادگاه دستور داد تمام نسخه های فیلم نابود بشه ولی فقط یه نسخه که برا اکران خارجی فرستاده شده بود جون سالم به در برد و بعد همه ی کپی ها از رو اون درست شد :d
a true copyright horror story :d

nosferatuـه؟! :x
توی هارد مرحومم بود برم دانلود کنم یه تجدید میثاقی بکنم باهاش :d

نکته ی جالبش اینه که بیوه ی برام استوکر بعدا بخاطر اقتباس غیرقانونی از دراکولا ، از سازنده های نوسفراتو شکایت کرد و کمپانی سازنده بخاطر غرامت ورشکست شد و دادگاه دستور داد تمام نسخه های فیلم نابود بشه ولی فقط یه نسخه که برا اکران خارجی فرستاده شده بود جون سالم به در برد و بعد همه ی کپی ها از رو اون درست شد :d
a true copyright horror story :d

واسه همینم اسامی توی فیلم به دراکولا ربطی نداره ولی همه تقریبا عقده دارن این اولین اقتباس از رو دراکولا بوده.
خدا رو شکر اون نسخه موجود بوده وگرنه از چه نعمتی محروم بودیم :دی
یعنی جو فیلم خارق العادس عالیه.

یک. تو اون لیست فیلم‌های برتر به نظرم «Citizen Kane» جایی نداره. Rosebud همه‌اش ادا بود. ولز آدم جالبی نیست، بازیگر خوبی هم نیست. برگمان هم نظرش همین بود اتفاقا. :d نظر شخصی!

دو. «Eyes Wide Shut» به خاطر تام کروز و کیدمن افتضاح شد. خیلی رو فیلم تاثیر گذاشتن، طوری که کوبریک اصلا از خود فیلم راضی نبود. دو هفته قبل از این که بمیره به رفیقش زنگ زده گفته متنفره از فیلمش، تام کروز خیلی روش تاثیر گذاشت به خاطر شهرتش. فکر کنم اگه دستش می‌رسید مثل «Fear and Desire» تمام نسخه‌ها رو آتیش می‌زد. :d ولی باز هم از خیلی از فیلم‌هایی که تو این لیست بالا هست بهتره.

سه. یعنی من اگه الان میومدم مثل اون دوستمون از نولان انتقاد می‌کردم همه دسته جمعی حمله می‌کردن. خیلی وقت پیش این‌طور شد. :d

آخرین ویرایش:
همین الان اخرین قسمت هابیت رو هم دیدم پایانش خیلی قشنگ بود جالب وصلش کرد به ارباب حلقه ها
کلا سرزمین میانه غیر از هابیت و ارباب حلقه ها چند تا داستان دیگه داره؟
اوناهم درباره الف ها،دورف ها و... ـس یا کلا فرق داره؟؟
نبوووود؟:d

این تریلرهای جدید فیلم Hitman رو کسی دیده؟ از نظرتون اصلاً به این فیلم امیدی هست؟ من که تمام مدت فکر می کنم فیلم شوتر ـه، اصلاً حس مخفی کاری توش نیست!

اینم دیدم جالب بود:

t5nqnqepu7fh6o79ivv2.jpg

عوامل پشت صحنه تو فیلم های بتمن هیچ کارن، خود بتمن ـه که فیلم رو پیش می بره! (مخصوصاً که قراره فیلم اختصاصی ـش هم خودش جزو عوامل پشت صحنه باشه)
:d :d :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or