از دوستان کسی می تونه لینک دانلود فیلم Fish & Cat رو لطف کنه![]()
منم دیشب رفتم gravity رو دیدم مشهد.واقعا کیفیتش عالی بود.به همه مشهدی ها پیشنهاد میکنم برن.اصلا با اون سه بعدی ای که با تلویزیون دیده بودم فرق داشت.خیلی حال داد!!تازه فهمیدم اسکاری که برد دلیلش چی بود!!
حس این روستایی ها رو دارم که تازه براشون آب لوله کشی آوردن.![]()
یعنی فقط به خاطر جلوه های ویژه (و 3D) متاش شده 96 ؟ :dنه. :d اینجا جاش نیست.
دقیقا. اصلا این فیلم فقط برای سه بعدی دیدن ساخته شده، چون تمرکزش هم روی جلوههای ویژه هست تا داستان. به نظرم هر طور دیگه ببینیش میشه وقت تلف کردن.
یعنی فقط به خاطر جلوه های ویژه (و 3D) متاش شده 96 ؟ :d
نظر شخصی. :d الان مثلا یه فیلمی مثل «مدمکس» داستان خوبی داشت که متاش شده ۸۹؟ :d
الان مدمکس رو با گرویتی مقایسه کردی؟
دیدم بحث 3D راه افتاده گفتم یه سوال فنی بپرسم:d....بهترین کیفیت 3D کدوم هستش؟...همه این لیچرهای معروف مثل YIFY یا RARBG که حجم فیلماشون هم منطقیه اکثرشون HSBSیا همون Half Side By Side میزارن...از این بهتر هم داریم یا نه؟چون حس میکنم عمق تصویرشون مثل Bluray 3D نمیشه...اگر دوستان تجربش رو دارن راهنمائی کنن....
یعنی واقعا سه بعدی ارزش داره آدم پول بده پاش ؟
اینهمه فیلم سه بعدی سر و تهشو بزنی یه آواتار و هوگو و گراویتی خوبن دیگه بقیه به لعنت خدا هم نمیرزن من هوگو و آواتارو سه بعدی دیدم بسی لذت بردم ارزششو داشتن اما دیگه فیلم دیگه ای ندیدم منتقدی تعریف کرده باشه از تکنیک سه بعدیش البته بجز گراویتی
جدیدا حرکت و حس بویایی رو هم اضافه کردن، خیلی بهتر شده. فیلم اکشن درست و حسابی باشه (مثل «مدمکس») سه بعدیاش خیلی کیف میده. :d
نظر نمیدم چون فقط آواتار و هوگورو سه بعدی دیدم گراویتیم بعدیه بجز اینا فکر کنم مقصد نهایی بود دیدم خیلی چرت بود سه بعدیش :d
حالا شما میگی جدیدا بهتر شدن میگیرم میبینم مفته دیگه یه فامیل داریم عشق بلوری هروقت میره گشت و گذار میاره مفت لذتشو میبریم :d
این حس بویایی چی میگه این وسط :d من بلوری میارن برام تو خونه میبینم سینما نرفتم ببینم تا الان
سه بعدی اصلش تو سینما هست تلوزیون های سه بعدی اصلا اون کیفیت و عمق رو ندارن دی که تو سینما دارن. البته هر فیلمی حتی یک فیلم معمولی هم برید تو سینما ببینید لذتش چند برابر تلوزیون هست کلوز اپ کارکتر تو دهن دماغت دیگه.من خودم الان منتظرم اونجرز 2 رو اکران سه بعدی بکنن تو مشهد
دوستان من تا حالا سینمای سه بعدی حرفه ای نرفتمسه بعدی اصلش تو سینما هست تلوزیون های سه بعدی اصلا اون کیفیت و عمق رو ندارن دی که تو سینما دارن. البته هر فیلمی حتی یک فیلم معمولی هم برید تو سینما ببینید لذتش چند برابر تلوزیون هست کلوز اپ کارکتر تو دهن دماغت دیگه.من خودم الان منتظرم اونجرز 2 رو اکران سه بعدی بکنن تو مشهد