البته همیشه به نسخش فک نکنم ربطی داشته باشه عمق و ایناش.آره منم این مشکل رو دارم .توانایی خرید بلوری 3بعدی رو با توجه به تعداد بالای فیلم هایی سه بعدی که می خوام رو ندارم . یکی دو تا دانلود کردم ولی اون عمقی که دنبالش بودم رو نداشتن .
حالا نمی دونم قضیه چیه من یک بلوری سه بعدی اریجینال دارم (که فقط در صورت داشتن سیستم سه بعدی قابل پخشه ) . کلا کیفیت اش با سه بعدی کپی هایی که تو بازار ایرانه زمین تا آسمون فرق داره . اون واقعا سه بعدیه . با این وضعیت فکر می کنم باید هر ازگاهی به هر دردسری هست یک دونه از خارج بگیرم تا واقعا سه بعدی بودن حس شه . سکانس های معمولی اشم عمق دارن لامصب . نمی دونم چطوریه که کپی هاش که ادعا سه بعدی بودن دارن زیاد جالب نیستن
بعضی مواقع خود فیلم خیلی خوب سه بعدی شده نمونش Avatar آدمو روانی میکنه و بنظرم بهترین سه بعدی رو تا الان داشته، علاوه بر عمقی که داره تمام جزئیات صفحه میزنن بیرون
در صورتی که من planet of the apes رو هم گرفتم ولی غیر از یک سری عمق چیزی در نیافتم
آواتار رو هم بلوری ریپ سه بعدیشو گرفته بودم اون رو هم همینطور حالا نمیدونم اینا کلا بد تولید شدن یا نسخه هاشون بده.