Movie Center

آره منم این مشکل رو دارم .توانایی خرید بلوری 3بعدی رو با توجه به تعداد بالای فیلم هایی سه بعدی که می خوام رو ندارم . یکی دو تا دانلود کردم ولی اون عمقی که دنبالش بودم رو نداشتن .

حالا نمی دونم قضیه چیه من یک بلوری سه بعدی اریجینال دارم (که فقط در صورت داشتن سیستم سه بعدی قابل پخشه ) . کلا کیفیت اش با سه بعدی کپی هایی که تو بازار ایرانه زمین تا آسمون فرق داره . اون واقعا سه بعدیه . با این وضعیت فکر می کنم باید هر ازگاهی به هر دردسری هست یک دونه از خارج بگیرم تا واقعا سه بعدی بودن حس شه . سکانس های معمولی اشم عمق دارن لامصب . نمی دونم چطوریه که کپی هاش که ادعا سه بعدی بودن دارن زیاد جالب نیستن
البته همیشه به نسخش فک نکنم ربطی داشته باشه عمق و ایناش.
بعضی مواقع خود فیلم خیلی خوب سه بعدی شده نمونش Avatar آدمو روانی میکنه و بنظرم بهترین سه بعدی رو تا الان داشته، علاوه بر عمقی که داره تمام جزئیات صفحه میزنن بیرون :دی
در صورتی که من planet of the apes رو هم گرفتم ولی غیر از یک سری عمق چیزی در نیافتم :دی بدم نبود ولی خوب نسبت به آواتار فحش بود!
آواتار رو هم بلوری ریپ سه بعدیشو گرفته بودم اون رو هم همینطور حالا نمیدونم اینا کلا بد تولید شدن یا نسخه هاشون بده.

بعضی مواقع خود فیلم خیلی خوب سه بعدی شده نمونش Avatar آدمو روانی میکنه و بنظرم بهترین سه بعدی رو تا الان داشته، علاوه بر عمقی که داره تمام جزئیات صفحه میزنن بیرون :دی
در صورتی که من planet of the apes رو هم گرفتم ولی غیر از یک سری عمق چیزی در نیافتم :دی بدم نبود ولی خوب نسبت به آواتار فحش بود!
آواتار رو هم بلوری ریپ سه بعدیشو گرفته بودم اون رو هم همینطور حالا نمیدونم اینا کلا بد تولید شدن یا نسخه هاشون بده.

من راستش تجربه نداشتم ولی از چند تا از دوستام شنیدم عمق 3Dیتی که توی بلوری ها هست خیلی بیشتر از این ویژن های 2-3 گیگی تویه نته :دی

پ.ن. مشهد تن تن و Life of PI و هتل ترنسیلوانیا رو هم 3d اورده :دی

به فیلم که ربط داره . ولی من این مشکل رو سر دو تا فیلم داشتم که زیاد تفاوت عمق نمی کردن . مقصد نهایی 5 ام دیسک اریجینال بود و پرومتئوس سه بعدی کپی موجود تو بازار ایران . منطقا پرومتئوس باید تجربه ی بهتری باشه ولی جز سه چهار تا سکانس فرق زیادی بین نسخه ی سه بعدی اش با دو بعدی تبدیلی اش حس نکردم . ولی مقصد واقعا سکانس های غیر خفن اش هم عمق داشت . انگار کاراکتر ها بیرون از تصویر بودن .

این بلوری های دیسکی کپی سه بعدی اشون فرقی با ساید بای ساید داره ؟ چون من به احتمال زیاد می خوام همه فیلم های سه بعدی رو دیتایی ساید بای ساید بگیرم . اگه فرق داره فیلم های خفن و ارزشمند (مثل آواتار و گرویتی ) رو دیسک بخرم

من فیلم سه بعدی اصل تو LCD دیده بودم.اصلا قابل مقایسه با این سینماییش نبود.کیفیت سینما هویزه هم عالیه.دستگاههای حرفه ای از اونور آوردن.بلیطش 10 تومن هست.
هری پارتر 7 هم اضافه کردن.ولی من دوست داشتم تن تن یا هابیت رو برم.هابیت که فعلا نداره،تن تن هم احمقا گذاشتن 10 صبح!!!کلا فیلم سه بعدی خوب زیاده.ایشالا همرو بزارن بریم ببینیم.:d

دوستان من تا حالا سینمای سه بعدی حرفه ای نرفتم
یه سوال این سینماها پرده دارن مثل سابق یا ال سی دی استفاده میکنن؟
رزولیشن تصویر و کیفیت قابل قبول هست؟
بلیطشون چقدر هست قیمتش؟

نه دیگه lcd این چیزا نیست کیفیتشون هم ما گراویتی رو سه بعدی رفتیم یک ساعت و نیم کف و خون قاطی کرده بودیم تو عمرم چیزه به این خوبی و با کیفیتی ندیده بودم.
بلیط هم مشهد 10تومن +عینک سه بعدی چهار تومن

پ.ن : بچه های مشهدی کسایی که فیلم باز هستند و علاقه دارن هماهنگ کنید فیلمارو با هم بریم

من اول می خواستم بلیط برای Gravity بگیرم به نظر برداشتن تا هفته دیگه دوباره یه وقت بهش بدن، 2 واسه هری پاتر خریدم. با این وضعیت فروش فکر کنم تا فردا پر شه، چهارشنبه بزاریم دیوار یا دم خود سینما دونه ای 20-25 تومن بفروشم بلکه پول گرویتی در بیاد، واسه 5-6 نفر خیلی گرون می شه!! :| :دی ولی در کل چیز خوبیه دمشون گرم. اینا از همون اول سالن سه بعدی داشتن همیشه برام عجیب بود چرا استفاده نمی کنن.

نه دیگه lcd این چیزا نیست کیفیتشون هم ما گراویتی رو سه بعدی رفتیم یک ساعت و نیم کف و خون قاطی کرده بودیم تو عمرم چیزه به این خوبی و با کیفیتی ندیده بودم.
بلیط هم مشهد 10تومن +عینک سه بعدی چهار تومن

پ.ن : بچه های مشهدی کسایی که فیلم باز هستند و علاقه دارن هماهنگ کنید فیلمارو با هم بریم

عینکش با این عینک تلوزیون ها فرق داره ؟ نمیشه عینک تلوزیون رو ببریم ؟ :d

mqdefault.webp

Deadpool Official Teaser #1 | 720

باید دید عینکی که تو سینما استفاده میکنن پسیو هست یا اکتیو
بعد با عینک خودتون مقایسه کنین
ولی من حس میکنم پسیو استفاده کنن چون هم سبکتره و هم ارزونتر

Entourage دیدم . سریال میدونی چرا محبوب شد ؟ چون همیشه گزینه نهایت برمیگردیم به بلوار کویین توو متن سریال بود . واقعن هیچ جوری نمیشد توو یه فیلم خلاصش کرد بیخیال میشیم انگار که نساختن :d

باید دید عینکی که تو سینما استفاده میکنن پسیو هست یا اکتیو
بعد با عینک خودتون مقایسه کنین
ولی من حس میکنم پسیو استفاده کنن چون هم سبکتره و هم ارزونتر

تو خارجش که اصل سه بعدیه و تازه جدیدا 4 بعدی هم شده (بو و آب و لرزش صندلی و این ها ) که پسیو بود . شک دارم تو ایران بیان اکتیو بگذارن . همون پسیوه .

عینکش با این عینک تلوزیون ها فرق داره ؟ نمیشه عینک تلوزیون رو ببریم ؟ :d

موقعی که داشتم عینک میخریدم یک خانومی اومد گفت میشه با این عینک TV ببینم فروشنده گفت عینکتون "فلانفلانفلان" ه یا "فلان فلان" ؟ زنه هم گفت نمیدونم. فروشنده هم گفت پس باید تست کنین :دی

- - -ویرایش - - -

این هفته جدی جدی نزدیک بود 50-60 تومن پول فقط برا سینما بدم :دی لامصب یک دفعه ای بدجور جیب خالی میکنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or