Movie Center

این که فایده نداره فروش مهمه :دی فیلم بفروشه باید این کست مزخرفشو حالا حالا تحمل کنیم :-&
نمرات بد باعث میشه فروش پایین بیاد اینحوری نیس که نمره ها بی تاثیر باشه.بعد این نقداش خیلی فاجعس احتمال خیلی زیاد افرادی که میرن ببیننش هم ازش تعریفی نکنن و در نتیجه افت فروش وحشتناکی هم بکنه
ترمیناتور آخری همین بلا سرش اومد

:))

31TXO.jpg

خدایی دیگه حال بهم زن شده از همین تاپیک که همه بحث و خبرش شده س هیرو بگیر تا خود هالیوود همش شده فیلم س هیروی مسخره
.حالم بهم میخوره از این فیلم ها.حالا اینجا کافیه یه چیزی بگی میرزن سرت روشن فکر و..الان احساس باحال بودن میکنی و...از این حرفا..مهم نیست
واقعا فیلم های مزخرفی هستن.بهترینشون این چند سال به نظر شما ها اونجرز یا کاپیتان امریکا بوده همینا برا من یه فیلم متوسط هم نبودن یعنی حتی سرگرمم نشدم با اینا.99درصد فیلم های س هیرو خوب نیستن به نظرم
بتمن های نولان عالی بودن
و چند تا اکس من و اسپایدر من ریمی خوب بودن دیگه بقیه مزخرف

خدایی دیگه حال بهم زن شده از همین تاپیک که همه بحث و خبرش شده س هیرو بگیر تا خود هالیوود همش شده فیلم س هیروی مسخره
.حالم بهم میخوره از این فیلم ها.حالا اینجا کافیه یه چیزی بگی میرزن سرت روشن فکر و..الان احساس باحال بودن میکنی و...از این حرفا..مهم نیست
واقعا فیلم های مزخرفی هستن.بهترینشون این چند سال به نظر شما ها اونجرز یا کاپیتان امریکا بوده همینا برا من یه فیلم متوسط هم نبودن یعنی حتی سرگرمم نشدم با اینا.99درصد فیلم های س هیرو خوب نیستن به نظرم
بتمن های نولان عالی بودن

به قولی میشه گفت اون بیخ بو دار قضیه رسیدن دیگه باید بکشن بیرون.

در مورد فیلم های ترسناک، هر کسی فیلم حلقه ژاپنی رو توی اون روز کذایی از شبکه 4 دیده، مسلما اون شب خرابکاری کرده:d یکی از ضربه های روحی دوران طفولیت من این و Nightmare on Elm Street بود:(:d

بتمن های نولان عالی بودن

این فاز هم سه چهار سال دیگه تموم میشه کلا یک چیزه طبیعی هست هر دوره ی چند سال یکسری فیلم ها باب میشن باز از بورس می افتن تا سه چهار سال اینده که هنوز رو بورس هستند بهتره تحمل و ازشون لذت برد :D

در مورد فیلم های ترسناک، هر کسی فیلم حلقه ژاپنی رو توی اون روز کذایی از شبکه 4 دیده، مسلما اون شب خرابکاری کرده:d یکی از ضربه های روحی دوران طفولیت من این و Nightmare on Elm Street بود:(:d
کاشکی حالا یه دفه میزاشت,هرچند وقت یکبار دوباره میذاشت:|

من کلا دو یا سه فیلم که ژانرش ترسناک باشه بیشتر ندیدم، این یکیش بود :| فکر کنم 9-10 سالم بود وقتی که دیدمش :( نسخه آمریکاییش رو هم دیدم، به جز یه صحنه که واقعا نزدیک بود از رو صندلی بیفتم پایین، دیگه صحنه آنچنان ترسناکی نداشت :d
اون صحنه ای که اون معلولِ از تلویزیون در میاد، قلبم داشت میومد تو حلقم :((:d

من شک داشتم این فیلم رو دیده باشم، الان که گفتی شبکه چهار شکم بیشتر شد، من یادمه همین شبکه فک کنم 6 یا 7 سال پیش یه فیلم به اسم حلقه پخش کرد، داستان رو یادم نیست ولی کلیتش فک کنم در مورد یه دختر بود، یه صحنه هایی هم یادم از چاه میومد بیرون یه چیزایی هم در مورد یه فیلم که هر کی میدید میمرد یادمه این همون فیلم ؟؟؟؟

من شک داشتم این فیلم رو دیده باشم، الان که گفتی شبکه چهار شکم بیشتر شد، من یادمه همین شبکه فک کنم 6 یا 7 سال پیش یه فیلم به اسم حلقه پخش کرد، داستان رو یادم نیست ولی کلیتش فک کنم در مورد یه دختر بود، یه صحنه هایی هم یادم از چاه میومد بیرون یه چیزایی هم در مورد یه فیلم که هر کی میدید میمرد یادمه این همون فیلم ؟؟؟؟

آره همونه. یه نسخه ژاپنی ازش هست که اصلیه و یه نسخه آمریکایی هم ازش ساختن.

فیلم ترسناک شرقی اگر میخواین Shutter از تایوان هست و The Tale of Two Sisters از کره جنوبی. دومی Mindf*ck خوبی هم هست در کنار ترسناک بودن :d

دوستان نظرتون چیه یه تاپیک جدا درست بشه برای فیلم‌های سوپرهیرویی؟ چون خیلی طرفدار داره می‌گم؛ لامصب هر صفحه همه‌اش در رابطه با بتمن و سوپرمن و... بحث می‌شه. :d اینقدر این فیلم‌ها زیاد شدن قشنگ می‌شه یه تاپیک جدا زد فقط مخصوص به فیلم‌های سوپرهیرویی. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or