Movie Center

آره همونه. یه نسخه ژاپنی ازش هست که اصلیه و یه نسخه آمریکایی هم ازش ساختن.

فیلم ترسناک شرقی اگر میخواین Shutter از تایوان هست و The Tale of Two Sisters از کره جنوبی. دومی Mindf*ck خوبی هم هست در کنار ترسناک بودن :d
وای وای این Shutter عجب چیز خوفی بود . خیللی بد یود :-ss

@hunter387
خدایی Underrated نیست ؟ :d درسته تازه یه سال هست اومده و نمیشه هنوز قضاوت کرد ولی1 میلیون دلار که تو باکس آفیس آمریکا هم نفروخت . از هر 10 نفری که من فیلم رو بهشون معرفی کردم یا تو فروم های داخلی یا حتی خارجی دیدم 9 نفرشون اولش فکر کردن فیلم بچه گونست و یه نفر هم شاید اسشمو شنیده باشه :d

دوستان نگران نباشن کم کم داریم کوچ میکنیم به عصر دایناسورها :d دقت کنید جدیدا چقدر بازی و فیلم با موضوع دایناسورها ساخته شده میفهمید منظورمو هر دوره ای یه چیزی مد میشه الان تی رکس مد شده :d

من کلا یکبار سر فیلم ترسناک ترسیدم اونم وقتی بود که جغل بچه بودم اویل دد یا همون کلبه وحشتو دیدم بعد اون هرچی فیلم ترسناک دیدم ... البته این وسط جنگیر و یه چندتا فیلم دیگه بدک نبودن کلا خیلی ژانر تکراریه همش یه ایده خاصو میان فیلم میکنن اینهمه موضوع باحال واسه ترس گیر دادن به روح و جن و تیکه تیکه کردن و این مزخرفات :|

دوستان یک سوال . این قضیه تریلر دد پول چیه ؟ من دو سه ماه پیش یک تریلر دیدم از دد پول . فیک هم نبود چون تعدادی از صحنه هاش به شکلی کوتاه تو تریلر رسمی که یکی دو روز قبل اومد وجود داشت . ولی تو همه جا این تریلر دو سه روز پیش رو به عنوان تریلر شماره 1 معرفی کرده بودن قضیه چی بود ؟؟

سلام دوستان انگار تو مشهد و تهران فیلم های جدید و سه بعدی میره رو سینما می خواستم ببینم اگر کسی هم از اصفهان اطلاع داره ما رو بی خبر نزاره! بدم نمیاد مثلن Interstellar رو برم رو سینما ببینم :دی

سلام دوستان انگار تو مشهد و تهران فیلم های جدید و سه بعدی میره رو سینما می خواستم ببینم اگر کسی هم از اصفهان اطلاع داره ما رو بی خبر نزاره! بدم نمیاد مثلن Interstellar رو برم رو سینما ببینم :دی

همچین چیزی اصلا توی این شهر امکان پذیر نیست ! :d
همون سینماهای معمولیش هم خیلی منت سرمون گذاشتن 4 تا فیلم پخش میکنن !

نمیدونم دوستان چرا یادشون رفت اینو بگن ولی دیروز سالروز درگذشت مرلین مونرو یکی از زیباترین ، بهترین و با استعداد ترین های عصر طلایی هالیوود بود که زود چراغش خاموش شد

malrly33k.jpg

دوستان یک سوال . این قضیه تریلر دد پول چیه ؟ من دو سه ماه پیش یک تریلر دیدم از دد پول . فیک هم نبود چون تعدادی از صحنه هاش به شکلی کوتاه تو تریلر رسمی که یکی دو روز قبل اومد وجود داشت . ولی تو همه جا این تریلر دو سه روز پیش رو به عنوان تریلر شماره 1 معرفی کرده بودن قضیه چی بود ؟؟

ویدیو هایی که از موقع فیلمبرداری لیک شده بوده رو کات کردن (چون دقیقا همین صحنه های توی تریلر و روی اتوبان رو قبلا دیده بودم)
تریلر Red band دادن شون خیلی جالب بود :))

- - -ویرایش - - -

[h=1]We’re excited to announce that @SonyPictures Entertainment today unveiled release dates for 16 films in 2016 and 2017:
Money Monster – 4/8/16
The Shallows – 6/24/16
Ghostbusters – 7/15/16*
Patient Zero – 9/2/16
The Magnificent Seven – 9/23/16*
Underworld 5 – 10/21/16
Passengers – 12/21/16
Jumanji – 12/25/16
The Dark Tower – 1/13/17
Resident Evil 6 – 1/27/17
Bad Boys 3 – 2/17/17
Baby Driver – 3/17/17
Barbie – 6/2/17
Uncharted – 6/30/17*
The Lamb – 12/8/17
Bad Boys 4 – 7/3/19 *Previously slated films with new dates.
[/h]

لطفا به فیلم UC گند نزنین... هرچند مطمئنم گند میزنن

نمیدونم دوستان چرا یادشون رفت اینو بگن ولی دیروز سالروز درگذشت مرلین مونرو یکی از زیباترین ، بهترین و با استعداد ترین های عصر طلایی هالیوود بود که زود چراغش خاموش شد
نه دیگه نداشتیم:دی
دیگه فیلمی که این زنیکه توش باشه انتظار دارید چی ازش دربیاد؟ بی استعدادترین فرد حال حاضر هالیوود.فکت :d
Kate Mara?:| بابا بدبخت بازیگر خوبیه.

آخرین ویرایش:
emkp_trt.jpg

سرفراز نمودن 8-|:d
دیگه فیلمی که این زنیکه توش باشه انتظار دارید چی ازش دربیاد؟ بی استعدادترین فرد حال حاضر هالیوود.فکت :d

Kate Mara?:| بابا بدبخت بازیگر خوبیه.​

کی این کیت مارا؟ یه فیلم خوب نداره حتی،یا شاید من ندیدم.از اکتینگ این بشر هم بگذریم از قیافه زشتش نمیشه گذشت:d

آخرین ویرایش:
نه دیگه نداشتیم:دی
این هالیوود لامصب شیره جونشو گرفت !
چند مصاحبه آخر قبل از مرگشو بخونی میگه رسما از اینکه استفاده ابزاری میکردن از زن ها ناراحت بوده و 90 % پیشنهاد های بازیگری که دریافت میکرده بیشتر شبیه نقش های یه prost*tute بوده فارق از استعداد و هنر اون بازیگر مخصوصا زن ها و خب البته افسردگی هم میگیره و جز خودکشی کاری دیگه ای نمیتونه بکنه

همچین چیزی اصلا توی این شهر امکان پذیر نیست ! :d
همون سینماهای معمولیش هم خیلی منت سرمون گذاشتن 4 تا فیلم پخش میکنن !

آقا اصفهان چرا همیشه تافته ی جدا بافته س ؟ :| اصی نیمی ذارن آدم به اصفانی بودنش افتخار کنه :دی

---------------------------------------

پ.ن : برای اینکه اسپم نباشه

جدیدترین پوستر فیلم Crimson Peak به کارگردانی دل تورو و نقش آفرینی Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowsa

CLpoNxHW8AANi9q.jpg

آقا اصفهان چرا همیشه تافته ی جدا بافته س ؟ :| اصی نیمی ذارن آدم به اصفانی بودنش افتخار کنه :دی
بابا مشهد که وضعش بدتر بود. این شد. شما ها هم درست میشه انشالله براتون :)

جسیکا چستین شبیه ملیساندا (GoT) نشده؟

----------------------------------------------------------------------------------------

درضمن برای درک بهتر کیت مارا بهتره House of Cards رو ببینین. بازیگر با استعداد و خیلی خوبیه

من خودم بعد از فکر کنم 7-8 سال دو هفته پیش رفتم سینما نهنگ عنبر رو دیدم و خیلی حال کردم :d
ولی در کل اگه یه سینمایی باشه مثه سینماهای مشهد و تهران خیلی عالیه. 3D هم بزاره بهتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or