Movie Center

فیلم آنچارتد یه تیم خوب روش کار کنن و مثل آدم ساخته بشه به راحتی میتونن یه بلاک باستر خوب ازش در بیارن.

نمیدونم دوستان چرا یادشون رفت اینو بگن ولی دیروز سالروز درگذشت مرلین مونرو یکی از زیباترین ، بهترین و با استعداد ترین های عصر طلایی هالیوود بود که زود چراغش خاموش شد

malrly33k.jpg

جووون :دی

دوستان یک سوال . این قضیه تریلر دد پول چیه ؟ من دو سه ماه پیش یک تریلر دیدم از دد پول . فیک هم نبود چون تعدادی از صحنه هاش به شکلی کوتاه تو تریلر رسمی که یکی دو روز قبل اومد وجود داشت . ولی تو همه جا این تریلر دو سه روز پیش رو به عنوان تریلر شماره 1 معرفی کرده بودن قضیه چی بود ؟؟
توی Comic-Con امسال یه تریلر از ددپول پشت در های بسته پخش شد که به صورت Off-Screen لیک شد. این تریلری که تازه دادن اولین ترلر رسمی فیلم هست که 90% ـش همون تریلر کامیک کانه.

دوستان یک سوال . این قضیه تریلر دد پول چیه ؟ من دو سه ماه پیش یک تریلر دیدم از دد پول . فیک هم نبود چون تعدادی از صحنه هاش به شکلی کوتاه تو تریلر رسمی که یکی دو روز قبل اومد وجود داشت . ولی تو همه جا این تریلر دو سه روز پیش رو به عنوان تریلر شماره 1 معرفی کرده بودن قضیه چی بود ؟؟
اون چیزی که شما دیدی احتمالا test footage بوده که سال پیش لیک شده.که البته فیلم اون زمان کنسل شده بود اما لیک شدن test footage باعث می شه که تصمیم بگیرن فیلم ساخته بشه.

نقدای خوبی گرفته:

من که شخصا لذت بردم :bighug:
پ.ن. امید جلیلی توی کست فیلمه . ایرانیه؟
دورگه ایرانی انگلیسی هست ولی تو انگلیس به دنیا اومده.
کمدین - بازیگر - دوبلر - کارگردان تی وی هست :دی

آخرین ویرایش:
من که هیچی از ددپول نمیدونم، ولی با تریلرش حال کردم، تلفیق اکشن هولناک و فان جالبی میشه. :d
خوبه 5 ماه دیگه هم میاد فکر کردم اینم میره 2017 18 اینا :d

کار چهارم جف نیکولز با مایکل شانون midnight special هم از نوامبر امسال رفت تا 16 مارچ سال دیگه ، من که به شخصه خیلی ناامید شدم ،ترکیب این دو تا همیشه عالیه این جف نیکولز با take shelter و mud و shotgun stories که همشون جز top 20ـم هستم یکی از بهترین کارگردانای فعلی درام هست (نظر شخصی) حیف شد این کارش رفت سال دیگه ولی خب کارای فبلیش رو به همه پیشنهاد میکنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مث همیشه از کارای ریچی بشدت استقبال میشه بخاطر همینم توی مصاحبه ، تهیه کننده ی فیلمای قبلی هولمز کار روی شرلوک جدید ریچی رو تایید کرده
guy ritchies's 3rd sherlock holmes script in the works , RDJ/Jude law to return
We’re working on a Sherlock Holmes 3 script I think we would all love to do one if we could come up with something that really was really going to knock it out of the park and was going to be the best of the three. So we’re working on that – it’s quite hard to do This should come as no surprise as the second film in the series, A Game of Shadows, banked $545M at the worldwide box office in 2011
-------------------------
mission impossible هم که بعضیا به تکراری شدنش اشکال میگرفتن ، مث اینکه خعلی خوبه :d

x7oaj5hrjvq880l2ihhv.png

آخرین ویرایش:
دیدم بحث فیلم ترسناک شد میخواستم Shutter 2004 رو معرفی کنم دیدم دوستان زودتر این کارو کردن!
اون صحنه ی آخر رو هر وقت یادم میاد موهای تنم سیخ میشه! واقعا جوری تموم شد که حس ترس تا بعد فیلم هم تو وجودم بود!

فیلم شرقی ترسناک دیگه چی هست؟ کلا هیچی ندیدم 1990 به بعد رو بگین بی زحمت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or