Movie Center

این فیلم Pixels هم مثل باقی فیلم های ادم سندلر فاجعه از آب دراومد.

من کاره ای توی دولت امریکا بودم دستور تیربارون ادم سندلر و ساید کیک خیکیش یعنی کوین جیمز رو میدادم تا مردم کره زمین از شر فیلم های توهین آمیز و استفراغ این بشر خلاص شن.

الان 10 ساله فیلم متوسط هم بازی نکرده

- - -ویرایش - - -

دلیل خاصی داره که ژوراسیک ورلد انقدر فروش کرده؟ جریانش چیه؟

اکران به موقعه درست بعد 2تا بلاکباستر , memorial day اکران شده و بعد مارکتینگ فیلم خوب بوده فیلم از یه فرنچایز پرطرفداره قدیمی بود( کمبود دایناسور تو هالیود :دی ) و اینکه کریس پرت الان یه ستاره شده و فعلا رو بورسه کلا همه اینها با چاشنی لاک باعث شد اینطور بشه :دی .

دلیل خاصی داره که ژوراسیک ورلد انقدر فروش کرده؟ جریانش چیه؟

دلیل خاصی نداره هر دفعه یه چیزی مد میشه فعلا ابرقهرمانان رو بورسن گویا قراره دایناسورها بزنن جلو
تفاوت این چند نسخه پارک ژوراسیک باهم چیه من نفهمیدم :|

- - -ویرایش - - -

یکی از چیزایی که 007 برای من جذاب میکنه همیشه فارغ از نوستالوژی و مسائل دیگه استفاده بجا از جلوه های ویژس هیچوقت اونقدر خالی بندی نشده که نتونم تحملش کنم این قسمتم که دیگه رسما فقط یه لباس بتمن کم داره :d

صبح نشستم f&f7 دیدم فکر کردم داستانش تو جایی داره اتفاق میفته که کلا نه جاذبه هست نه چیزی یه چهارتا رباطم میزاشتن رسما علمی تخیلی میشد :| تا قسمت 5 اکشن خوبی بود برای سرگرم شدن وقتی حوصلت سر رفته خوب بودن از نسخه 6 دیگه زد جاده خاکی :|

من باب بحثی که شکل گرفته بود و خاتمه پیدا کرد، من نتم درست نبود چیزی نگفتم الان یه نت درست پیدا کردم دارم پست میدم:دی
به نظر من ما باید یاد بگیریم که تجربه ی دیدن یک اثر هنری یک تجربه ی شخصی هست و ما برای ثابت کردن چیزی دنبال هنر و صنعت سرگرمی نمی ریم.

پ.ن:من یادمه یه بار پوریا اومد توی تاپیک موزیک موسیقی رپ رو زیر سوال برد چون آدم حسابی توش نیست. بعد طائل اومد اعتراض کرد.:دی الان دیدم پوریا یه همچون چیزی گفت دوباره و این دفعه جالبه که طائل موافقت کرد:دی در صورتی که فقط جای رپ و فیلم اکشن جابجا شده بود توی این بحث.

آخرین ویرایش:
پ.ن:من یادمه یه بار پوریا اومد توی تاپیک موزیک موسیقی رپ رو زیر سوال برد چون آدم حسابی توش نیست. بعد طائل اومد اعتراض کرد.:دی الان دیدم پوریا یه همچون چیزی گفت دوباره و این دفعه جالبه که طائل موافقت کرد:دی در صورتی که فقط جای رپ و فیلم اکشن جابجا شده بود توی این بحث.

من موافقت کردم؟مرد حساب حرف ننداز تو دهن مردم یه رهگذر اینور رد میشه فکرهای بد میکنه.من از آدم‌هایی که حرف و عملشون یکی نیس حالم بهم میخوره،حالا خودم هم از اون دسته باشم وای به روزی که بگندد نمک میشه که :دی

من الان از فیم‌های سوپرهیرویی خوشم نمیاد،اصلا هم سعی نمیکنم وارد بحث‌هاش بشم،مگر یکی بپرسه چرا خوشت نمیاد من بگم به فلان دلیل فلون دلیل.همون طور که من تو سریال از سیتکام اصلا خوشم نمیاد.اما خیلی از آدم‌های با فهم و شعوری میشناسم که از این سبک‌ها خوششون میاد،واسه همین مسخره نمیکنم،اما پوریا رسمن گفت هیچ آدم حسابی رپ گوش نمیده که من با یکم حالت اعتراضی بهش گفتم با ما به از این باش که هستی با خلق زمین :دی

دیشب وقت کردم F&F 7 رو دیدم. نه تنها جزو تاپ 5 بدترین فیلم هام بود بلکه جزو بدترین اتفاق هایی بود که تو طول زندگیم افتادن.
دقیقا!اصن از همون سکانس اولِ فیلم معلوم بود فیلم فوقِ تخیلی و آبکی هستش
صد رحمت به machete kills!واقعا چرا باید این فیلم انقد فروش کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم ژانرش رو میذاشتن هندی/تخیلی منطقی ـتر بود

هرطــوری حساب کنید شماره پنجم به مراتــــب تخیلی تر از 6 و 7 بودش. ققل صندوق 100 تنی رو با 2تا ماشین توی کل ریو چرخوندن.

و اینکه دقیقا کدوم صحنه 7 انقدر آزارتون داده؟ چون تک تک stunt هایی که انجام دادن (بجز یکی) همرو به صورت لایو اکشن انجام دادن و ازش فیلمبرداری کردن.

اولین عکس‌های Southpaw که اومده امیدوار شده بودم بهش، گفتم حداقل فیلم متوسطی می‌شه. ولی تریلرها هم که اومد کاملا معلوم بود با یه فیلم تکراری طرفیم. ولی خود فیلم به کنار، این واقعیت که جیلنهال داره روز به روز پیشرفت می‌کنه خودش نکته‌ی مثبتی هست. واقعا نسبت به چند سال خیلی بازی‌اش بهتر شده. همین که بدنش رو هم برای فیلم آماده کرد نشون می‌ده که واقعا اهمیت می‌ده به بازیش.

پ.ن: «مدمکس» تو این نظرسنجی‌ها بوده؟ :d

هرطــوری حساب کنید شماره پنجم به مراتــــب تخیلی تر از 6 و 7 بودش. ققل صندوق 100 تنی رو با 2تا ماشین توی کل ریو چرخوندن.

و اینکه دقیقا کدوم صحنه 7 انقدر آزارتون داده؟ چون تک تک stunt هایی که انجام دادن (بجز یکی) همرو به صورت لایو اکشن انجام دادن و ازش فیلمبرداری کردن.
طرفداری چشم و گوش بسته هم مثل صحنه های fast 7 میمونه...:|

طرفداری چشم و گوش بسته هم مثل صحنه های fast 7 میمونه...:|
failed metaphor

گفتم بگید دقیقا کدوم صحنه تا فوتج پشت صحنه رو بهتون نشون بدم.

صرفا بخاطر اینکه من و شما نمیتونم از هواپیما با ماشین بیوفتیم پایین دلیل به این نیست که صددرصد وجود خارجی نداره.

First Look at King Arthur in Guy Ritchie's Knights of the Round Table

vm96vfb2i1g8wloldcoy.jpg

کلا از کارایه ریچی به هر نحو استقبال میشه توی این ورژن آرتور یه بچه بی سرپرسته که سه تا prostit*te بزرگش کردن و توی قرن 5 لندنه و یکم با داستانای کلاسیک آرتور فاصله داره ولی قراره حسابی پره افسانه و جک و جونور افسانه ای باشه 22 جولای 2016 هم میاد

به نظر من هم این صحنه های به قول دوستان تخیلی فیلمو مزخرف کرده برا من. هر چقدر واقعی تر باشه جذاب تره.مثلا الان تو سری f&fبا ماشین های خفن کدوم تعقیب و گریزش در حد رونین با اون پژو مسخره و m3جذابه؟یا بورن با اون مینی داغون.یا بولیت50سال پیش با اون موستانگ و..من این صحنه هارو دراوردم همیشه نگاشون میکنم ولی f&fبا اون همه جلو ویژه و صحنه های انچنانی اندازه اینا برام جذاب نبوده

First Look at King Arthur in Guy Ritchie's Knights of the Round Table

vm96vfb2i1g8wloldcoy.jpg

کلا از کارایه ریچی به هر نحو استقبال میشه توی این ورژن آرتور یه بچه بی سرپرسته که سه تا prostit*te بزرگش کردن و توی قرن 5 لندنه و یکم با داستانای کلاسیک آرتور فاصله داره ولی قراره حسابی پره افسانه و جک و جونور افسانه ای باشه 22 جولای 2016 هم میاد
و البته قراره 6گانه باشه:|

منم میخوام بپرسم دقیقا جذب کدوم صحنه فیلم شدید ؟ پرت شدن از پرتگاه و زنده موندن؟! وین دیزل از هر صحنه تر و تمیز میومد بیرون : خب بچه ها بریم 8-|
پرت شدن جیسون و موندن زیر آوار آخرش هم اومده خط و نشون میکشه تازه!
با ماشین ها از هواپیما اومدن پایین و خیلی ریلکس بودن تو ماشین انگار دارن تو جاده ۲۰ تا میرن! میشه همچین چیزی؟!
پرش با ماشین از اون ۳ تا برج!
اینارو واسه به بچه مهد کودکی هم بزاری میخنده! حتی اسم اکشن هم نمیشه روی این فیلم گذاشت چون چرت و مسخره بود صحنه هاش
۲ بار با تمام سرعت ماشیناشون شاخ به شاخ شدن و تازه پیاده شدن واسه ادامه درگیری :دی اگه بس نیست بازم بگم برات! همه واسه ما شدن کارشناس و منتقد...

- - -ویرایش - - -

failed metaphor

گفتم بگید دقیقا کدوم صحنه تا فوتج پشت صحنه رو بهتون نشون بدم.

صرفا بخاطر اینکه من و شما نمیتونم از هواپیما با ماشین بیوفتیم پایین دلیل به این نیست که صددرصد وجود خارجی نداره.
داری جوک تعریف می کنی دوست عزیز! کسی نگفت از کسی بر نمیاد چرا نابغه هایی هستن که ازین کارا کردن اما انقدر ریلکس!؟! =))

واقعا تخیلی بودن آزارم نداد. این سطح بازیگری بود که بیشتر آزارم میداد. برای گفتن هر جمله یه فشاری بهشون میومد با این بازیگری زیرپوستی فک کنم بعد هر سکانس یه هفته استراحت میدادن.
یه مشت کچل بدنساز رو دور هم جمع کردن که نشد فیلم

یعنی واقعا هیچ صحنه فوق تخیلی تو نسخه 7 ندیدی؟ :| اگه ندیدی پس اصلا نیازی به اشاره نیست :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or