Movie Center

failed metaphor

گفتم بگید دقیقا کدوم صحنه تا فوتج پشت صحنه رو بهتون نشون بدم.

صرفا بخاطر اینکه من و شما نمیتونم از هواپیما با ماشین بیوفتیم پایین دلیل به این نیست که صددرصد وجود خارجی نداره.
تانک و نفربر از هواپیما میندازن پایین
ماشین که خیلی عادیه

امروز تولد 26 سالگی این موجود هس:

نه از خود شخصیت هری پاتر خوشم میاد، نه از بازیگرش:d بینهایت مصنوعی بازی میکنه و درجه ابراز احساسات صفر مطلق هس:d

نه از خود شخصیت هری پاتر خوشم میاد، نه از بازیگرش:d

رادکلیف رو که ولش کن شبیه چوب درخت کاج بود :دی ولی شخصیت هری پاتر رو بر اساس فیلم میگی یا کتاب؟ چون فرق زیاده علی :دی

امروز تولد 26 سالگی این موجود هس:

نه از خود شخصیت هری پاتر خوشم میاد، نه از بازیگرش:d بینهایت مصنوعی بازی میکنه و درجه ابراز احساسات صفر مطلق هس:d
فقط هم به خاطر بانو رولینگ بود که تو قراردادی که با وارنر بست گفت بازیگراش باید حتما انگلیسی باشن :|

رادکلیف رو که ولش کن شبیه چوب درخت کاج بود :دی ولی شخصیت هری پاتر رو بر اساس فیلم میگی یا کتاب؟ چون فرق زیاده علی :دی
وحید کلا از خود هری پاتر متنفرم:biggrin1: نه شخصیت کتابش رو دوست دارم و نه بازیگر به قول تو چوب درخت کاجش رو:biggrin1: هر 2تاشون عین گاگولا هستن:biggrin1:
فقط هم به خاطر بانو رولینگ بود که تو قراردادی که با وارنر بست گفت بازیگراش باید حتما انگلیسی باشن :|
خاک بر سرش:|

اینکه مورد بدی نیست اصلا تازه خیلیم خوبه که گفته حتما انگلیسی باشن تا به فضای داستان بخورن. البته اون کسی که رادکلیف هم انتخاب کرده بود پشت دستش رو نخونده بود که این انقدر بی استعداد میشه در آینده :دی

جفت دنیای ها گند زدن
یعنی اگه جکمن نبود همین X-men هم نابود میشد، یه جورایی خوش حالم که جکمن داره از این دنیا میره بیرون تا همه چیز نابود شه! قشنگ گند زدن تو همه کاراکترها. از این همه فیلمی که ساختن فقط یه First Class بود که بدون حضور جکمن خوب در اومده بود!

جفت دنیای ها گند زدن
یعنی اگه جکمن نبود همین X-men هم نابود میشد، یه جورایی خوش حالم که جکمن داره از این دنیا میره بیرون تا همه چیز نابود شه! قشنگ گند زدن تو همه کاراکترها. از این همه فیلمی که ساختن فقط یه First Class بود که بدون حضور جکمن خوب در اومده بود!
بر عکس من فکر میکنم X-Men تازه داره راهشو پیدا میکنه:d نمیدونم شماها هم همین حس رو دارین یا نه، اما به نظرم کست جدید (در واقع کستی که گذشته شخصیت ها رو بازی میکنن) سطح کاریشون بالاتر و بهتره :d
====================
[h=1]Jurassic World Sequel Dated for June 22, 2018, Chris Pratt & Bryce Dallas Howard returning[/h]

آخرین ویرایش:
یکی از بزرگترین نقطه ضعف های فیلم های X-Men از نظر من همین تمرکز بیش از اندازه و افراطی به کاراکتر ولورین بود.

در حالی که بزرگترین شخصیت های این سری کلا تو حاشیه بودن، بزرگترین نمونه اش سایکلوپس یا همون اسکات سامرز هست که عملا ابهتی که این کاراکتر تو کمیک ها داره اصلا قابل مقایسه با فیلم ها نیست که شده یه لاور بوی و همش تو سری میخوره از ولورین. سایکلوپس لیدر X-Men هست حالا با فیلمها مقایسه اش کنید.

از نظر بازیگری هم که کلا Xmen های قدیمی 3 تا بازیگر خوب داشتن بقیشون تو در و دیوار بودن. باز این سری نسبتا جدید حداقل بازیگر های خیلی خوبی رو گرفتن.

آره انصافا سطح بازیگری سری جدید بالاتره . فرقی هم که با سری قبلی داره ستاره هاش بیشتر هستن . یان مک کلن بازیگر بزرگی بود همین طور پاتریک استوارت . ولی بقیه بازیگرای سری قبلی اکثرا تو در و دیوار بودن . فقط جکمن و هالی بری مشهور و موفق بودن . در حالیکه لیست بازیگرای جدید آینده دار ترن . از ستاره هایی مثل جنیفر لارنس و مایکل فاسبندر که بگذریم می رسیم به بازیگرای شناخته شده ای مثل جیمز مک آووی و آینده دار هایی مثل سوفی ترنر و اسکار آیزاک و نیکلاس هولت . فقط مشکل هنوز پابرجای سری همین کاستوم دیزاین بد آپوکالیپسه تا الان .

درباره فنتستیک فور هم باید دید دیزاین کاراکتر ها که بده . ولی بازیگرای خوبی داره . لااقل نسبت به سری قبلی .

من معمولاً تاپیک سینما رو دنبال میکنم ولی پستی نمیدم :دی اما اینبار ..

این F&F 7 یکی از آشغال ترین فیلم هایی بود که به عمرم دیدم ! من F&F رو با دیدن دو سه قسمت از سریهای اولش که مسابقات خیابونی و اینا بود خیلی دوست داشتم و نسخه های بعدیشو ندیدم . به هیچ عنوان نمیتونم این فیلم رو اکشن تلقی کنم ؛ حتی در بُعد تخیلی هم نمیگنجه برام ! قشنگ انگار بهم فحش دادن تو روم !

با ادب و احترام نسبت به نظر بقیه دوستان . حیف وقتی که واسه این Piece of SH!T تلف کردم .

تنها نکته مثبتش فلش بک اخر فیلم به نسخه های اولیه و اهنگ زیبایی که داشت پخش میشد بود برام و امیدوارم روح پاول واکر قرین رحمت و آرامش باشه .

با این وضعیتی که پیش امده امسال چپ راست فیلم ها میان رکورد میشکنن امیدوارم حداقل استار وارز هم سهمی داشته باشه تو این جریان بتونه اخر سال پشت سره تایتانیک بیاسته هر طور حساب میکنم وز وز شیمشیر یک جدای کلو هوم به هیکل ff7 می ارزه

با این وضعیتی که پیش امده امسال چپ راست فیلم ها میان رکورد میشکنن امیدوارم حداقل استار وارز هم سهمی داشته باشه تو این جریان بتونه اخر سال پشت سره تایتانیک بیاسته هر طور حساب میکنم وز وز شیمشیر یک جدای کلو هوم به هیکل ff7 می ارزه

اون که وقتی بیاد مطمئنا به خاطر فن بیسی که داره رکورد می‌زنه (بیشتر از «مدمکس»)، حداقل به خاطر آبرامز درصد موفقیتش بالا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or