Movie Center

امسال چقدر میلیاردی داشتیم!!
بجز avengers و ff7و ژوراسیک ورد، احتمالا minions هم میلیاردی میشه. تازه star wars هم حتما فروشش میترکونه. بجز اینا تازه spectre و قسمت اخر hunger games هم هستن که اصلا دور از انتظار نیست میلیاردی بشن. عجب سالی هست انصافا!!

امسال چقدر میلیاردی داشتیم!!
بجز avengers و ff7و ژوراسیک ورد، احتمالا minions هم میلیاردی میشه. تازه star wars هم حتما فروشش میترکونه. بجز اینا تازه spectre و قسمت اخر hunger games هم هستن که اصلا دور از انتظار نیست میلیاردی بشن. عجب سالی هست انصافا!!
مینیون ها رو فکر نکنم چون از دسپیکبل می 2 ضعیف تر بود
hunger games هم بازم چون قسمت قبلیش افت داشت نسبت به قسمت های قبلی اونم بعید میدونم
جیمز باند هم بازم احمال میلیاردی شدنشو 80درصد میدونم
ولی هرچی بیشتر بشه فیلم های میلیاردی بهتره به نظرم

مینیون ها رو فکر نکنم چون از دسپیکبل می 2 ضعیف تر بود
hunger games هم بازم چون قسمت قبلیش افت داشت نسبت به قسمت های قبلی اونم بعید میدونم
جیمز باند هم بازم احمال میلیاردی شدنشو 80درصد میدونم
ولی هرچی بیشتر بشه فیلم های میلیاردی بهتره به نظرم

مینیونز که تو این یکی دو هفته ترکونده فروشش...
Mockingjay هم چون قسمت اخره قابل انتظاره. قسمت دومش هم حدود 900میلیون فروخت. این قسمت هم قسمت اخرشه. میتونه دوباره بترکونه. تریلر ها (مخصوصا این اخریش که دیشب اومد) واقعا عالی بودن. فیلم خیلی میترکونه این بار! (قسمت اول mocingjay پتانسیل نداشت که بترکونه اصن. :دی)
به عنوان کسی که کتاباشو خونده واقعا تریلر برام عالی بود. بشدت منتظرشم

- - -ویرایش - - -

الان چک کردم دیدم catching fire پر فروش ترین فیلم سال 2013 در آمریکا بود

این یونیورسال امسال واقعا ترکونده
نزدیک یک سوم فروش امسال رو تقریبا برای اون بوده
برای فصل جوایز هم فیلم everst و legend و استیو جابز رو هم داره و فیلم جدید گیلرمو دل تورو هم داره :|

5yuoc8a3af4kzlifdt8i.png

00fwpzeg4jcfwby62uwc.png

آقا این Lucy رو الان دیدم چقدر خوب بود یعنی بعد هزار سال لوک بسون یه فیلم مشتی ساخت .
آخرین باری که فیلم اکشن دیده بودم که حتی یک دقیقه هم خسته کننده نمیشد یادم نمیاد . لعنتی از اول تا لحظه آخر یه ضرب جذاب بود اصلا نفهمیدم چطوری یک ساعت و خورده ایی گذشت .
فیلم باید اینطوری باشه انقدر جذاب باشه که آدم وسط فیلم جیشش هم گرفت نتونه استُپ کنه بره دستشویی :دی
40 ملیون بودجه فیلم بوده 450 میلیون تو گیشه فروخته . نوش جونت لوک بسون :دی
پ.ن : ربطی هم به اسکارلت نداره کلا فیلم عالی بود . گفتم که گفته باشم :دی

آقا این Lucy رو الان دیدم چقدر خوب بود یعنی بعد هزار سال لوک بسون یه فیلم مشتی ساخت .
آخرین باری که فیلم اکشن دیده بودم که حتی یک دقیقه هم خسته کننده نمیشد یادم نمیاد . لعنتی از اول تا لحظه آخر یه ضرب جذاب بود اصلا نفهمیدم چطوری یک ساعت و خورده ایی گذشت .
فیلم باید اینطوری باشه انقدر جذاب باشه که آدم وسط فیلم جیشش هم گرفت نتونه استُپ کنه بره دستشویی :دی
40 ملیون بودجه فیلم بوده 450 میلیون تو گیشه فروخته . نوش جونت لوک بسون :دی
پ.ن : ربطی هم به اسکارلت نداره کلا فیلم عالی بود . گفتم که گفته باشم :دی

واقعا کارگردان کار درستی هست فقط اخراش بیش از حد تخیلی شده بودش یکجورایی تو وادیه تخیل هم نمیگنجیدش .تا بخش 70% قابل هضم بودش ولی از اونجا به بعدش خیلی متفاوت شد ژانر فیلم عوض شدش اگر اخرای فیلم کمی مملموس تر بود نتیجه کلی به نظرم بهتر هم میشدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or