Movie Center

تریلر جدید Spectre هم دیدیم :دی سم مندز به قولش وفا کرد و عملا جیمز باند رو کرد بتمن :دی

تو این قسمت بهش بتموبیل رو هم دادن :دی ( خودم میدونم ماشین های باند معروفه ولی این یه چیز دیگست :دی )

Spectre چقد عالی بود :-o
تریلر واقعا عالی بود... کست فیلم خیلی برام جالبه. مونیکا بلوچی که جای خود، Lea Seydoux باندگرل جدیده :| رالف فینس هست توش! موریارتی خودمون هم هست :دی "جناب" کریستوفر والتز هم که عالیه:x ویلن خوبی پیشبینی میکنم
تریلر خیلی از نظر صحنه های اکشن هایپ کننده بود :> بتموبیل هم اضافه شد و بسیار Bada$s :> درکل تریلر واقعا عالی بود

پ.ن. من همین الان فهمیدم توی این لوگو فیلم که یک شیشه تیر خوردست، لوگو Spectre (محفل) هست :|

تو اسپویلر میذارم نظرم رو اذیت نشین دوست خوبم امیدوارم از سر ترحم منتی بر سر ما بگذارید و نگاهی اجمالی به پاسخ طوماری و کسل کننده ی من بیندازید باشد که مفتخر شوم. :* اگر هم مایل نبودید برای اینکه عریضه خالی نمونه یک نظر تیپیکال بازیسنتری مینویسم که کیف کنیم.

خدا رو شکر که اسم فیلم مکس دیوانست که اینو بهمون یاد بده کم کم داشتم فکر میکردم داستان فیلم دیوانه از قفس پرید خیلی جالب و دوست داشتنی بود.
من والا تو پست خودم جایی نمیبینم که گفته باشم از بردرلندز اسکی رفته باشه فیلم :دی من فقط خواستم واسه اینکه منظور رو برسونم یه مثال مشابه بیارم که خب تو فیلم ها چیز زیادی به ذهن نرسید. زیاد جالب نیست فقط تیکه های جزئی و حرف های حاشیه ای متن رو میگیرید نقل قول میکنید راجع بش صحبت میکنید.
یعنی الان دقیقا پذیرفتی که فیلم نه تنها داستان جالبی نداره بلکه اصلا نیازی نداره داستان داشته باشه؟ 0_0
چون که شخصیت اول فیلم(حتی میشه بجث کرد که مکس شخصیت اول فیلم نیست چون که از نظر حضوری و حسی تقریبا برابر بودن چارلیز ترون و مد مکس و اونقدر هم وارد دنیای شخصی مکس نمیشیم غیر فلش بک ها و توهم هایی که داره) دلیل نمیشه قوانین دنیای فیلم پیرو حالت روانی مکس باشن که خب نیستن. دنیا اتفاقا شاید قوانین کاملی برای خودش نچینه و ناقص باشه اما چیز غیر قابل استماعی توی داستان اتفاق نمی افته که از خط واقعیت داستان بیرون بزنه. شما داری با حرفت خودت همون توضیحات پویا هم خراب میکنی. :دی
حرف من اشتباه برداشت شده مثل اینکه. به نظرم مد مکس اینطوری نیست که داستان نداشته باشه. مد مکس فقط افتضاح داستانشو تعریف میکنه و به شکلی مسخره در میاره که آرزو میکنم ای کاش داستان نداشت.
داستان مد مکس 3 نقطه داره. یه موقعیت آغازی داره که یه شخصیتی تو موضع قدرت هست و کنترل آب و منابع غذایی و حتی امکانات برتر تولید مثل هم در اختیار خودش گرفته و میخواد قدرتشو زیاد کنه و یه سری شورشی اینجا داریم که میخوان خودشونو نجات بدن. نقطه ی دوم اونجاییه که میفهمن هدفشون یه سراب بوده و تصمیم میگیرن برگردن و نقطه ی سوم هم پیروزی به authority و برگشتن به خونه‌ست. مشکل اینه که بین این 3 نقطه هیج تفاق قابل توجهی نمی افته. فقط درگیری ادامه پیدا میکنه. معمولا انتظار میره که بین این 3 نقطه یه سری اتفاقاتی بیفته که یا دید و انتظار تو ذهن مخاطب از تک تک شخصیت ها درست کنه، یا شخصیت های فیلم رو جهت بده و اینور اونور کنه. فیلم اینارو نداره. 1 رابطه ی دوستی نصفه نیمه، 2 رابطه ی عاطفی نصفه نیمه، 1 آنتاگونیست احمقانه و 1 مشت دیالوگ اراجیف و خزعبل که بدون موقعیت های درست اصلا معنی ندارن.
مثلا وقتی اولین دیالوگ ناکس و capable رو میبینیم به خاطر شناخت الگوی داستانی پیشبینی میکنیم که ناکس در نهایت خودشو قراره به خاطر این عشق فدا کنه(تیپ شخصیتی انسان مریض یا ضعیف و سست عنصر که میخواد خودشو به یه گروهی اثبات کنه و در نهایت جهت گیریش کامل عوض میشه فکر کنم تقریبا همه دیدن). انتظار میره که این رابطه ی عاطفی دِوِلوپ شه و پیشرفت کنه تو فیلم ولی اصلا خبری نیست! یه دیالوگ میکنن و بقیه فیلم این پشت اون رو چسبیده و آخر سر هم "witness me" که قرار بوده اوج احساسی فیلم باشه و اینا. یا اون اکیپ فاطی کوماندوهای پیر چطور اومدن یا اصلا رابطه ی مکس و angharad که قرار بود بعدا یه محرک احساسی برای خود مکس باشه(به خاطر اینکه با این هم تقریبا داشت وارد رابطه ی عاطفی میشد ولی مثل اون دختر تو بک استوری مکس نتونست ازش محافظت کنه مرد) یا ارزش احساسی والهالا برای furiosa. کلا فیلم انگار اصلا تلاش نمیکنه بیننده رو وادار به هم حسی کنه با شخصیتاش.
الان که بیشتر فکر میکنم دارم به این نتیجه میرسم که انگار خود کارگردان هم میخواسته فیلم رو با mentality گیمری بسازه نه سینمایی و واسه همین انقدر همونطور که شما گفتین روی انفجارها و تعقیب و گریزها وسواس داشته(که به نظرم خالی بسته :دی) واسه همین شاید زیاد هم غیر منطقی نباشه فیلم رو عین بازی ها نقد کنیم :دی

این عکس جوکر رو دیدم قلبم درد گرفت :‌( بهترین جوکری بو که توی دنیای واقعی ساخته شده. :‌( جوکرهایی که تا الان فیلم داشتن یا هپلی بودن یا خیلی مافیایی و آل کاپون تور یا god awful.
Cool:)

این فیلم Pixels هم مثل باقی فیلم های ادم سندلر فاجعه از آب دراومد.

من کاره ای توی دولت امریکا بودم دستور تیربارون ادم سندلر و ساید کیک خیکیش یعنی کوین جیمز رو میدادم تا مردم کره زمین از شر فیلم های توهین آمیز و استفراغ این بشر خلاص شن.

آخرین ویرایش:
دیزنی جزئیات D23 Expo منتشر کرد که شامل تایید حضور Captain America: Civil War و Star Wars: The Force Awakens نیز می شود.
طبق گفته دیزنی روز 14 آگوست پنل مشترک Pixar/Walt Disney Animation Studios با میزبانی John Lasseter برگزار میشه که شامل حضور و نمایش عناوینی چون The Good Dinosaur و Finding Dory از پیکسار و Zootopia و Moana از Walt Disney Animation Studios می شود و همچنین معرفی انیمیشن جدید این بخش که از این تایید به عنوان سوپرایز یاد شده
روز 15 آگوست پنل بخش فیلم دیزنی/مارول و لوکاس فیلم برگزار خواهد شد که Captain America: Civil War از مارول و Star Wars: The Force Awakens از لوکاس فیلم به همراه Alice Through the Looking Glass و The Jungle Book از دیزنی حضور خواهند داشت.

ولی خب هنوز بطور رسمی مشخص نیست از Captain America: Civil War تریلر پخش خواهد شد یا خیر و تایید نشده ولی با توجه به عدم حضور مارول در کامیک کان امسال احتمال خیلی زیاد اولین تریلر یا تیزر Captain America: Civil War در D23 Expo شاهد خواهیم بود

--------------

Jurassic World هم سومین فیلم پرفروش جهان شد.این فیلم با فروش 614.3 میلیون دلار در آمریکا و 907.3 میلیون دلار در جهان و مجموع 1.52میلیارد دلار توانست از اونجرز عبور کنه و لقب سومین فیلم پرفروش تاریخ سینما تبدیل بشه
و البته بزودی هم سومین فیلم پرفروش آمریکا هم خواهد شد

آخرین ویرایش:
سم مندز , دنیل کرگ , تیم فیلم برداری صدابرداری میکس ماشین جیمزباند تلفنش کت شلوارش مشخصن شخص M و ... ما اینجا اعلام میکنم Overrated هستند و باید ببخشید که قراره کلی با فیلم حال کنیم

دیشب وقت کردم F&F 7 رو دیدم. نه تنها جزو تاپ 5 بدترین فیلم هام بود بلکه جزو بدترین اتفاق هایی بود که تو طول زندگیم افتادن.

سوژه ترور جدید جور شد. شهاب بسم ا...
(شوخی :دی)
=== === ===
کلا خواستم بگم ما آدمای خیلی خوبی ایم:(:دی، از قشری هستیم که عاشق تضارب آرا ییم، بلکه بشه از توش یچیزی در آورد و یاد گرفت. منتهی اونجایی مشکل درست میشه که دوستان و برادران از جایی پیدا میشن و نظر مخالف (با تاکید موکد و مجدد بر اینکه هیچ اشکالی نداره و محترم هست) خودشون رو بر توده آرا ( توده از نظر کثرت و به پشتوانه کیفیت بر اساس یک مرجع) ارجح میدونن. با یه لحن تمسخر آمیز... سوال اینکه این آدمو نباید شست گذاشت کنار؟ ما معلولیم یا که بلد نیستیم مسخره کنیم؟

Jurassic World هم پرفروش ترین فیلم جهان شد.این فیلم با فروش 614.3 میلیون دلار در آمریکا و 907.3 میلیون دلار در جهان و مجموع 1.52میلیارد دلار توانست از اونجرز عبور کنه و لقب سومین فیلم پرفروش تاریخ سینما تبدیل بشه
و البته بزودی هم سومین فیلم پرفروش آمریکا هم خواهد شد
با توجه به بقیه متنت احیانا اینو اشتباه ننوشتی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or