قسمت سوم فیلم یعنی Extinction متاش 41 هست.:d
البته اشتباه برداشت مشه من قصدم طرفداری و جبهه گرفتن و بحث کردن نیست همینجوری محض اطلاع گقتم.:d
منتظر همچین پستی بودم بخدا
قسمت سوم فیلم یعنی Extinction متاش 41 هست.:d
البته اشتباه برداشت مشه من قصدم طرفداری و جبهه گرفتن و بحث کردن نیست همینجوری محض اطلاع گقتم.:d
Tinker Tailor Soldier Spyمیشه خواهشا جواب بدید؟
Marvel :Hal claims that a Lantern's only enemy is fear itself. The thought of a sequel to this shamelessly soulless Hollywood product scares me plenty.
=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-Captain America: The Winter Soldier neatly and entertainingly puts into motion some big changes in the Marvel universe, while still sticking to its own charms - no easy feat, but one fit for a hero.
DC :
Marvel :
=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-
mad max رو دیدم یه سوال برام پیش اومده اونم اینکه این فیلم هست که به خاطر موفقیت نسخه های قبلیش طرفداراش روش قفل کنن و تعریف الکی کنن؟ یا جدا کمپانی ها بالاخره موفق شدن کاملا متاکریتیک و مردم و imdb رو از نظر ذهنی کنترل کنن و گول بزنن؟
ی نفر معنی overrate رو برا من توضیح بدهبده برا خودتون میگم . فیلم هم تو فروش موفق بوده هم تو امتیاز منتقد همم مخاطب لامصب چقدر ماها جو گیریم (البته ی سریا خیلی منطقی و جو نگیرن !) به هر حال باید ی گیری بدین ....
ربطش اینه که مردم دوست دارن داستان تکراری قهرمانها رو ببینن تا یه فیلم با ایدهی تازه که در رابطه با زندگی صحبت میکنه و چالشهای واقعی که مردم باهاش رو به رو میشن. ربطش اینه که مردم دوست دارن برن Scarlett Johansson رو تو «اونجرز» و به خاطر اون لباسش ببینن تا شخصیتهای زن فیلمهای برگمان که زن واقعی هستن و مشکلات واقعی دارن. چون این نوع فیلمها به نظرشون جذابیت نداره و دوست ندارن یاد زندگی و کلا خودشون بیفتن و یه ذره فکر کنن. اکثرا ترجیح میدن تو ۲ ساعتی که فیلم میبینن زندگی رو فراموش کنن، که خب این نکتهی بدی نیست ولی... . شما هر فیلمی که دوست داری ببین لذت ببر، به من هم ربطی نداره. اینطوری نیست که من میخوام شما رو از جهل در بیارم یا راهنمایی کنم. :d فقط نظرم رو گفتم.The master رو هم خوب اومدی فقط ی نفر دوباره پاشه از اون عقبا به من بگه دقیقا ربطش این وسط چیه ....
قرار نیست بر اساس انتظارات شما ملت پست بدن:d!!!منتظر همچین پستی بودم بخدا!!!
اگه قرار باشه تو تمام فیلمها در مورد زندگی و جالشهای اون و زن واقعی بحث بشه بعد یه مدت همون فیلمها هم حال بهم زن میشن. باید تو همه چی تعادل باشه. ولی چون فیلمهای بلاک باستری طرفدار و خواهان زیاد داره از تعادل خارج شده. که البته اونم تا وقتی طرفدار انقدر داره کاریش نمیشه کرد. نکته بعد هم این که اون کارگردانهای که امثال لوسی یا اونجرز یا مدمکس رو میسازن کلا همین کار بلدن اگه بیان بخوان تو سبک مثلا برگمان فیلم بسازن مطمئنا چیز خوبی نمیتونن از آب در بیارن پس بهتره برن همون اکشن هاشون رو بسازن. نکته سوم هم اینکه فروش بالای فیلمی مثل Jurassic World باعث میشه کمپانی ناشر حاضر بشه رو فیلم های مفهمومی و محتوایی سرمایه گذاری کنه یعنی یه جورایی این فیلم های بلاک باستری لازمن.من که کلا از فیلم اکشن خوشم نمیاد ولی در مقایسه با فیلمهای همسبک خودش به نظرم زیادی بزرگ شده. وقتی نشستم پای فیلم گفتم الان یه twistای، شخصیتپردازی خوبی چیزی میبینم که خب نه پایانش با فیلمهای دیگه فرق میگه نه نحوهی روایت. یعنی اگه پایان فیلم رو میدونستم همون نیم ساعت اول از سینما میومدم بیرون چون شبیه این فیلم رو صدبار دیدم و دقیقا میدونم چی میشه که وقتم رو الکی هدر نکنم. لازم نیست که بگم نظر شخصیمه؟ منظورم اینه که اگه این فیلم اینقدر تحویل گرفته شده پس فیلمهای اکشن دیگه هم واقعا چیزی کم نداشتن که بخوان خیلی پایینتر از این قرار بگیرن. بعضیها طوری از فیلم تعریف کردن که مثلا جلوههای ویژه فیلم از نظر پیشرفت یه چیزی در حد ۲۰۰۱ بود یا فیلم نکتهی تازهای داشت. به نظرم تنها دلیلی که باعث موفقیت فیلم شد اینه که برخلاف فیلمهای دیگه کشش نداد، زیر دو ساعت تمومش کرد. هر سال صدتا از این نوع فیلمها میاد، حالا فیلمهای سوپر هیرویی به کنار، ولی کلا خسته نمیشید از این قهرمانها و جلوههای ویژهی تکراری؟ ۲۰-۳۰ ساله همین داستانها داره تکرار میشه، من نمیدونم چطور شما و بقیه حوصلهشون سر نمیره. یه عکسی چند صفحه پیش منتشر شد که تمام فیلمهای سوپر هیرویی که امسال تا ۲۰۱۹ میان رو لیست کرده بود. خب من خندهام میگیره وقت این لیست رو میبینم. قشنگ هر چند ماه یه برنامه دارن. بگذریم، نمیخوام دوباره بحث مثل قضیهی رابرت داونی به دعوا و خونریزی منجر بشه، ولی این قضیه به نظر من خندهدار هست.
ربطش اینه که مردم دوست دارن داستان تکراری قهرمانها رو ببینن تا یه فیلم با ایدهی تازه که در رابطه با زندگی صحبت میکنه و چالشهای واقعی که مردم باهاش رو به رو میشن. ربطش اینه که مردم دوست دارن برن Scarlett Johansson رو تو «اونجرز» و به خاطر اون لباسش ببینن تا شخصیتهای زن فیلمهای برگمان که زن واقعی هستن و مشکلات واقعی دارن. چون این نوع فیلمها به نظرشون جذابیت نداره و دوست ندارن یاد زندگی و کلا خودشون بیفتن و یه ذره فکر کنن. اکثرا ترجیح میدن تو ۲ ساعتی که فیلم میبینن زندگی رو فراموش کنن، که خب این نکتهی بدی نیست ولی... . شما هر فیلمی که دوست داری ببین لذت ببر، به من هم ربطی نداره. اینطوری نیست که من میخوام شما رو از جهل در بیارم یا راهنمایی کنم. :d فقط نظرم رو گفتم.
اگه قرار باشه تو تمام فیلمها در مورد زندگی و جالشهای اون و زن واقعی بحث بشه بعد یه مدت همون فیلمها هم حال بهم زن میشن. باید تو همه چی تعادل باشه. ولی چون فیلمهای بلاک باستری طرفدار و خواهان زیاد داره از تعادل خارج شده. که البته اونم تا وقتی طرفدار انقدر داره کاریش نمیشه کرد. نکته بعد هم این که اون کارگردانهای که امثال لوسی یا اونجرز یا مدمکس رو میسازن کلا همین کار بلدن اگه بیان بخوان تو سبک مثلا برگمان فیلم بسازن مطمئنا چیز خوبی نمیتونن از آب در بیارن پس بهتره برن همون اکشن هاشون رو بسازن. نکته سوم هم اینکه فروش بالای فیلمی مثل Jurassic World باعث میشه کمپانی ناشر حاضر بشه رو فیلم های مفهمومی و محتوایی سرمایه گذاری کنه یعنی یه جورایی این فیلم های بلاک باستری لازمن.