Movie Center

تارانتینو تو تمام کارهاش از B-Movie های قدیمی به شدت الهام گرفته(در خیلی جاها کپی کرده)،اینکه فیلم های بزن بزن الان مدیون kill bill هستن رو دقیقا با چه منطقی بهش رسیدین؟نه اینکه فیلم بدی باشه ولی مدیون بودن فیلم های بزن بزن به kill bill مسخره هست چون خود kill bill کپی فیلم های بزن بزن دهه 80 هست

البته وقتی «Robocop» تعداد رای‌هاش از سه‌گانه برگمان بیشتر می‌شه انتظاری بیشتر از این نمی‌شه داشت. :d

ببین با این طوری صحبت کردن به هدفی که میخوای نمیرسی.مشکل داری با کم رای آوردن فیلم‌های برگمان؟فیلم‌های برگمان برات مهمه؟الان قشنگ‌ترین کاری که میتونی بکنی میدونی چیه،اینه که بیای چند خطی در مورد سه‌گانه برگمان بنویسی تا کسایی که ندیدن،یا رغبتی برای دیدن فیلم‌هاش ندارن،با خوندن پستت ترغیب بشن برای دیدنش.اما وقتی همچین پستی میدی چ اونایی که به روبوکاپ رای دادن چ به گزینه‌های دیگه ازت دلخور میشن و قطعا توجه زیادی هم به پست‌های آینده‌ت نمیکنن.

الان فکر میکنی یه نظرسنجی بین آواتارم با Leon برگزار شه کدوم رای بیشتری میاره؟بهت قول میدم با نتیجه 3 به یک لئون برنده میشه،اما میدونی که مقایسه این دو تا به لطیفه شبیهه،چون لئون هر چی داره و نداره رو از سامورائی داره :دی اما من جای اینکه بخوام با یه پست یک خطی نتیجه نظرسنجی رو مسخره کنم ترجیح میدم دیدگاه خودم رو بگم تا حداقل یک تاثیری داشته باشه.

وگرنه همه جا همینه،بهترین مثال از Shawshank Redemption ک بر قله 250 فیلم برتر IMDB نشسته:دی

ببین با این طوری صحبت کردن به هدفی که میخوای نمیرسی.مشکل داری با کم رای آوردن فیلم‌های برگمان؟فیلم‌های برگمان برات مهمه؟الان قشنگ‌ترین کاری که میتونی بکنی میدونی چیه،اینه که بیای چند خطی در مورد سه‌گانه برگمان بنویسی تا کسایی که ندیدن،یا رغبتی برای دیدن فیلم‌هاش ندارن،با خوندن پستت ترغیب بشن برای دیدنش.اما وقتی همچین پستی میدی چ اونایی که به روبوکاپ رای دادن چ به گزینه‌های دیگه ازت دلخور میشن و قطعا توجه زیادی هم به پست‌های آینده‌ت نمیکنن.

الان فکر میکنی یه نظرسنجی بین آواتارم با Leon برگزار شه کدوم رای بیشتری میاره؟بهت قول میدم با نتیجه 3 به یک لئون برنده میشه،اما میدونی که مقایسه این دو تا به لطیفه شبیهه،چون لئون هر چی داره و نداره رو از سامورائی داره :دی اما من جای اینکه بخوام با یه پست یک خطی نتیجه نظرسنجی رو مسخره کنم ترجیح میدم دیدگاه خودم رو بگم تا حداقل یک تاثیری داشته باشه.

وگرنه همه جا همینه،بهترین مثال از Shawshank Redemption ک بر قله 250 فیلم برتر IMDB نشسته:دی

https://fa.wikipedia.org/wiki/اینگمار_برگمان

همه‌اش رو خودم نوشتم، چند وقت دیگه هم احتمالا مقاله برگزیده ویکی‌پدیا می‌شه. :d اتفاقا قصد دارم یه معرفی کوتاه هم این‌جا بکنم. مشکل این‌جاست که این سه‌گانه اینقدری معروف هست که دیگه نیاز به توضیح نداشته باشه. این‌جا اینقدر از برگمان حرف زدم که دیگه باید شناخته شده باشه این‌جا، ولی خب مثل این که همون قضیه‌ی «Shawshank Redemption» هم دوباره تکرار شده. :d

یدونه مصاحبه هست برای سال 2007 با Verhoeven، کارگردان روبوکاپ، بعد از فوت Bergman

I wrote him a letter, basically to thank him for everything he has done. I never got a response to that letter. I don’t even know if it arrived. I met Liv Ullmann, but not Bergman. He has inspired me. I know all of his work, I have 35 movies of Bergman’s here in my house. A few years ago my wife and I went through all of them again. A lot of his worked extremely impressed me when I was in my 20s. I lost him for a little bit in my late 20s when his work got so dark and it was all about Death and God. I abandoned him for some time, but when I got older and realized what life was about — a slow move toward death — I started to go back to Bergman, and I appreciate his dark work much better​

یدونه مصاحبه هست برای سال 2007 با Verhoeven، کارگردان روبوکاپ، بعد از فوت Bergman

I wrote him a letter, basically to thank him for everything he has done. I never got a response to that letter. I don’t even know if it arrived. I met Liv Ullmann, but not Bergman. He has inspired me. I know all of his work, I have 35 movies of Bergman’s here in my house. A few years ago my wife and I went through all of them again. A lot of his worked extremely impressed me when I was in my 20s. I lost him for a little bit in my late 20s when his work got so dark and it was all about Death and God. I abandoned him for some time, but when I got older and realized what life was about — a slow move toward death — I started to go back to Bergman, and I appreciate his dark work much better​

از فیلم‌هایی که ساخته کاملا معلومه از برگمان الهام گرفته: «Showgirls»، «Basic Instinct» و... . :d کارگردان‌های وطنی هم خیلی از برگمان حرف می‌زنن ولی فیلم‌هاشون یا کپی هست یا اصلا ربطی به برگمان ندارن. کوبریک و کوروساوا و یه سری دیگه از معدود کارگردان‌هایی هستن که ضمن ارادات ویژه‌شون به برگمان، واقعا هم فیلم‌های خوبی ساختن. همون‌طور که هر کسی با گوش دادن به پینک فلوید نمی‌تونه به اندازه‌ی اون‌ها کار خوب درست کنه، خیلی‌ها هم نمی‌تونن فیلم خوب بسازن.

چه دراماتیک. فقط چه بد که سوتی در حد خیابانی دادی چون اون دیالوگ رو اصلا اونجا نمیگه.

همونقدر که سونی و مایکروسافت فن ها باعث میشن از کنسول و بازی مورد علاقتت متنفر بشی، گاهی اوقات این نولان worshiper ها هم باعث میشن از محبوب ترین فیلم زندگیت بخاطر فن بیس پوچ و اووریت شده اش بدت بیاد.

پ.ن: برادرانی که بعد از جوکر لجر با شخصیت جوکر آشنا شدید، جوکر لجر یه 10/10 کامل هستش. ولی جوکر واقعی تا ابدیت کسی نیست جز مارک همیل. منتها اکثر این طرفدارای متظاهر که از 2008 شدن فن بتمن هیچوقت متوجه این موضوع نمیشن.

نگو مارک هامیل رو . این لامصب اگه برای خیلی ها با لوک اسکای واکر و استار وارز هم معنی باش برای من همیشه جوکره و بس . من حتی اون رو از لجر بیشتر دوست دارم . چون از بچگی جوکری که شناختم با خنده های هیستریک هامیل بوده و بس

- - -ویرایش - - -

شما متوجه نیستی که نباید نظر خوتو در غالب فکت صادر کنی! همیشه هم همینکار رو انجام میدی، خیلی هم طلب کارانه در صورتی که باید به این فکر کنی که شما یه نفری و نظر خودتو داری ....

در مورد مقایسه با جوکر لجر، من قبلا هم گفتم الان نمیشه در مورد بازی جوکر جدید نظر داد ولی در مورد ظاهر چرا، از نظر من جوکر لجر از این نظر کیلومتر ها جلوتر از جوکر لتو هست (باور پذیرتر هست.)
اینم بگم که مطمئننا کارگردانی هم مهمه، من یکی از بدترین فیلم هایی که تو تمام عمرم دیدم Sabotage بوده، آشغالی که کارگردان Suicide Squad ساخته این خودش باعث میشه که اعتماد به جوکر جدید سخت بشه ....

البته این رو هم توجه داشته باشید دیوید آیر نویسنده ی training day بوده . که یکی از بهترین فیلم های پلیسی /جنایی دهه اول 2000 هست . همین طور street kings و harsh times که اون هام فیلم های خشن و خیابونی خوشساختی بودن . سابوتاژ آشغال بود قبول. ولی خب کل کارنامه آیر بد نیست

متوجه نیستید متأسفانه. بله، قبل بتمن برتون هم فیلم ابرقهرمانی داشتیم، اما اینکه الآن ۴ تا آدم بزرگ میشینن در مورد کَپتن امریکا حرف میزنن، وقتی کلی آدم پیِ اونجرز رو میگیرن و اخبارشو دنبال میکنن، پی بتمنvs.سوپرمن ـو میگیرن، و غیره و ذلک، ... واس خاطر کاریه که تیم برتون با دوتا بتمن هاش کرد. باز بیا بگو Kill Bill فلان ـه،اَخ، تف... متأسفانه انقدر سطح اطلاعات پایین و حرفا از نمیدونم کجا در اومده هست که آدم اصلا رغبت برای ادامه بحث پیدا نمیکنه.

آخرین ویرایش:
شایعه شده که scott eastwood نقش agent 37 یا همون dick grayson رو بازی میکنه که بتمن ازش واسه جاسوسی از والر و suicide squad استفاده میکنه. در کل SS چیز جالبی میشه به نظرم. امیدوارم خراب نکنه.

pnb8907gys03s5at2cib.jpg

^^^^^
چه جالب طرف پسر کلین ایسوود هست، من نمی دونستم.... من بعضی وقتا به این فکر میوفتم که تو هالیوود هم پارتی بازی رواج داره .... اینجور موارد من قبلا هم دیدم تا جایی که الان یادم میاد پسر ویل اسمیت هم همینطوره که فوق العاده با استعداد هم هست (:-&)

تارانتینو که کارش همین الهام گرفتنه! ولی خوب کارشو بلده.

دوستان می دونستن بعضی از این هنرپیشه ها و کارگردان های محبوب به دلایل مختلف نتونستن دبیرستان (های اسکول) را بگذرونن و دیپلم بگیرن!
از جمله تارانتینو، جیم کری، رابرت دنیرو، نیکولاس کیج، نیکول کیدمن، رابرت داونی جونیور و ...

والا تارانتینو خودش تا یادمه همیشه اول فیلمهاش و قبل تیتراژ ابتدایی میزنه که بخاطر فلان کارگران و به یاد فلان فیلم این فیلم رو ساخته. بخصوص دقیقا سر همین KillBill کاملا مطمئنم که همچین چیزی رو اول فیلم دیدم. نیازی نیست بیاید بگید که تارانتینو کپی میکنه چون خودش همیشه به این مورد اذعان داشته و میگه.

خیلی بعیده Agent Grayson باشه. دی سی تازه این یونیورس رو داره شروع میکنه و فکر نکنم بخوان یکی از محبوب ترین شخصیت هاشون یعنی نایتوینگ رو حذف کنن و بجاش این ورژن رو بذارن.

دوستان یک راهنمایی!
چند تا فیلم معرفی میکنید مثل Kings Speech (اگر درست نوشته باشم) که مثلا فرهنگ بریتیش رو توش داشته باشه؟ زیاد فیلم قدیمی نباشه ولی زمان داخل فیلم مهم نیست...ممنون ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or