Movie Center

این عکس مربوط به کدوم فیلمه ؟

635zjadgfb2d7y26mgyc.jpg
The Revenant

این دعوای لجر vs لتو قراره به کجا برسه ؟!
چندتا نکترو فهمیدم لتو از مارلون ، پاچینو ، دنیرو و ... محبوبیت بیشتری داشته خبر نداشتیم ملتم تمام کاراشو از اول تا الان دنبال میکردن خیلی دقیق حتی مستنداشم با دقت دیدن ! دقیقا مثل لجر که بعد جوکر یهو همه فن قدیمیش شدن !
جفتشون با استعدادن یکیشون بود ! لجر سنش کمتر از لتو بود کاندید اسکار بهترین بازیگر نقش اصلی و برنده اسکار بهترین نقش مکمل شد لتو هم که برنده اسکار بهترین نقش مکمل شده ، اسکار مهم نیست اما همینکه کاندید شدن نشون از اینکه بازیگرای توانایی هستن البته قابل مقایسه با بزرگان صنعت نیستن اما خیلی خوبن شخصا لجرو با استعدادتر میدونستم تو اون سن روند موفقیتش شروع شده بود و میتونست کم کم به قله برسه که متاسفانه عمرش به دنیا نبود ، لتو هم نقشاشو با دقت انتخاب میکنه الان داره قدم قدم به قله نزدیک میشه حالا اینکه جوکرش سکوی پرتابه یا برعکس به خودش ، فیلمنامه ، کارگردان و بقیه عوامل بستگی داره .
اینارو گفتم که به اینجا برسم که خب الان نه با بزرگ کردن بیش از حد لجر اون تبدیل به بهترین بازیگر تاریخ میشه نه با کوبیدن لتو چیزی از ارزش و استعدادش کم میشه ! مگه غیر اینکه ما عاشق سینما و فیلم هستیم چرا باید نگران این باشیم که یه بازیگر ممکنه جوکری بهتر از جوکر لجر ارائه بده ؟! باید از خدامونم باشه که لذتی که سر جوکر لجر تجربه کردیمو یه نوع دیگشو سر جوکر لتو تجربه کنیم !
از لحاظ احساسی هیچی برای فنای لجر ، جوکر نولان نمیشه اما از لحاظ فنی همیشه دست رو دست زیاده !
این دوتا بازیگر و این دوتا جوکر از جنس هم نیستن که بخوان مقایسه بشن بدون قضاوت و پیش داوری فقط لذت ببرید اگه جوکر جدید بد بود خودم میام نابودش میکنم از فنای رو به رشد لتو هم نمیترسم :p

این دوستمون که گفت گریم لتو بنظرم کمه برای جوکر جدی که نگفتی ؟ یه نگاه به چهره اصلی لتو بنداز بعد بیا یکبار دیگه بگو گریمش کمه !
تنها تفاوتش با حجم گریم لجر اون زخمای صورتشه

شوما آن جوکر به من نشون بده که بتونه با هث لجر رقابت کنه ... من دیگه بهش نمیگم بت ... ولی تا اون روز که فیلم جدید اکران نشه برای من نوعی بت هست ... (البته اکران هم بشه هیچ چیزی عوض نمیشه) ... البته من از اونام که به بازی جرد لتو خیلی علاقه دارم و کلا قبولش دارم و امیدوارم به جوکر جدید ... ولی هث لجر برام غیر قابل تکراره به هیچ عنوان ... هنوز بعد 8 سال وقتی میشینم پای دیالوگای مخوف فیلم آدرنالین خونم میره بالا و هیچ چیزی تو دنیا مثل این فیلم بهم حال نمیده!!! /// چیزی که هست نمیدونم چه علاقه ای دارید که فقط مقایسه کنید ... این میخاد بیاد چه دخلی به اون یکی داره ... مقایسه شما غیر از اینکه باعث توهین به فن های این یا فن های اون میشه کار دیگه ای نمیکنه ... کاش میشد اینرو یاد بگیریم که میتونیم کنار نقشی که اون بازیگر انجام داده به این بازیگر هم احترام بزاریم که واقعا به خودمون احترام گزاشتیم ... من الان به طرفدارای لتو حرف بدی زدم ؟ ... پس شما هم مراعات فن های دو آتیشه رو بکنید که ناراحتی ایجاد نشه...

جوکر:يه زن داشتم، اونم مثل تو خشگل بود
کسي که بهم ميگه خيلي نگرانم
کسي که بهم ميگه بايد بيشتر بخندم
کسي که زياد قماربازي ميکنه و يه عالمه بدهي بالا مياره
يه روز نزولخورها صورتش رو خط خطي ميکنن
و ما پولي براي جراحي نداريم
نمي تونه اين موضوع رو تحمل کنه
فقط ميخوام دوباره لبخندش رو ببينم
ازش فقط ميخوام که بدونه
من نگران زخم ها نيستم
بهمين دليل .. يه تيغ ميذارم کنار دهنم
و اين کار رو .. با خودم ميکنم
ميدوني چي ميشه؟ نميتونه ديدن
من رو تحمل کنه! منو ترک ميکنه
حالا ديگه جنبه‌ي بامزه (خنده دار) رو مي بينم
!حالا ديگه هميشه مي خندم

پ.ن : همیشه وقتی دیالوگ اول فیلم رو و اولین حضور جوکر میبینم که ماسکش رو برمیداره و با یه حسی میگه : Why So Serious ? ... بخودم میگم لدجر چقد خوب میدونست که دنیا چقد بی ارزشه و واقعا حسی که به من منتقل کرد با حضورش غیر قابل توصیفه ... پس خواهشا اگر حتی ذره ای بهتون حس خوب داده با نقشش بهش توهین نکنید ... واقعا وقتی یادش میفتم که چقد بابت این نقش زحمت کشید و این حرفا زده میشه پشت سرش دلم میگیره:(

من دوتا مشکل در پست شما در مورد زبان فارسی میبینم که یکیش دقیقا باعث تحریف حرف من شده. اول به اونها برسید بعد شمشیر رو از رو ببنید. مشکل اول شوما نه و شما. زبان فروم فارسیه و جز مواردی که لازمه از زبان دیگه ای استفاده بشه برای فهم مطلب غیر از اون کاربرد دیگه ای نداریم.
مورد دوم قسمتی که شما هایلایت کردی فقط بخشی از یک عبارته که معنی پیوسته داره. شما اومدی یک قسمت رو هایلایت کردی و معنی رو عوض کردی که بتونی به اون جواب بدی. من جایی نگفتم جوکرهای خوب زیادی داشتیم که شما میگی اون جوکر رو به من نشون بده. عین عبارت من اینه:
بازی خوب در تاریخ سینما زیاد داشتیم ولی ملت گیر دادن به لجر و ولکن هم نیستن انگار فقط همین یکی بوده. نوشتم بازی خوب. بعد شما اون رو نادیده گرفتی و طوری جواب دادی انگار من گفتم جوکر خوب. اصولا مگه چند تا جوکر داریم. اصلا مگه جوکر بودن نقشیه که هی بخواد تکرار بشه که ملت سر جوکر خوب بودن رقابت کنن. لجر هرچی که بود تموم شد و رفت . برترین بازیگر تاریخ سینما و فیلسوف ابر یکه تاز عرصه بازیگری و دیالوگ هم نیست. یه بازیگر محترمی بود نقش رو خوب دراورد بعد افتاد مرد و بعد جوونمرگ شدن درست مثل جیمز دین شد بت ملت مخصوصا هم که کلا کمیک و مخصوصا بتمن فن بیس زیادی داره الان ملت اسم بازیگری که میاد چپ و راست لجر رو میکنن تو چشممون. تو پست قبلی هم گفتم ( هرچند عمدا نادیده گرفته میشه) لجر در نقش جوکر خوب بود عالی بود همین. مخترع سینما نیست. بازیگری بود که نقشی رو خوب دراورد و از شانس بد ما افتاد و مرد.

برای دیالوگ مخوف هم که ادرنالین رو بالامیبره باید همون اعتبار رو به نویسنده و سناریست و کارگردان هم بدین. بازیگر حتی اگه جاهایی رو هم از خودش بگه نمیتونه دیالوگ ها و بازی کل فیلم رو از خودش دربیاره. یه بابایی مثل نولان بالای سرش بوده که اگه نبود شاید نتیجه چیز دیگه ای از اب درمی اومد.

این احساس علاقه و احساسات رو من هم نسبت به یکی مثل شارون تیت دارم علاقه شخصیه و شاید خوشم نیاد کسی بهش گیر بده ( البته کسی به خود لجر گیر نداده و فقط فاز مظلوم نماییه) ولی این علاقه به شارون تیت در حد شخصی میمونه و هی نمیام بکنم تو چشم بقیه و هی شارون تیت رو بالا ببرم و اورریت پشت اورریت.

کسی هم که باید مراعات بکنه خود شمایی. دوستمون نظرش رو در طرفداری از لجر نوشت در مورد اینکه لتو در مقابل لجر عددی نیست و جوک و خنده داره ( هنوز هست تو این تاپیک) بدون اینکه ذکر کنه نظر شخصیه که البته مشکلی هم نداره و من هم یک مورد مثال زدم که نظر شخصی یکی دیگه ممکنه برعکس باشه چه خنده دار بنظر برسه چه نرسه حالا معلوم نیست این وسط چرا شما ادامه یه بحث دوستانه و محترمانه رو تبدیل به نصیحت و اموزش احترام کردی.

آدم این نظرسنجی رو می‌بینه فقط باید لبخند بزنه و رد شه (no offense البته). :d آخه «Kill bill»؟
یکی از علتایی که به این رای دادم،اینه که واقعا خیلی از اون فیلمارو ندیدم.و البته کیل بیل فیلم خوبی بود که خب منم بش رای دادم دیگه.

کلا من نمیدونم ملت چرا انقد بت منای نولانو و کلیه متعلقاتشو انقد بردن بالا واسه خودشون؟ :-/
گاهی آدم فک میکنه دارن در مورد همشهری کین حرف میزنن.

این جرد لتو برای من خیلی حال بهم زنه. یکی از دلایلی که American Psycho رو دوس دارم خیلی همون صحنه تبر معروفه:دی
نه موزیسینه نه بازیگر خیلی هم متظاهره "مثلا خفنم و این تیپا".:دی

sent from mobile

پستی که من گزاشتم حالت تدافعی و دعوا نداشت ... ولی شما گویا دنبال دعوا میگردی و توپت خیلی پره ... خوبه گفتم جرد لتو رو دوست دارم و خوبه بازم هیچ تندی نکردم اگه کرده بودم چی جوابم بود !!!

مشکل اول شما که من میگم شوما بخودم ربط داره و طرز بیان من ... در حیطه مدیریتی شوما میتونی بگی فینگلیش صحبت نکنین ... اینی که اینجوری صحبت میکنم عشقم میکشه هر کسی بیانی داره

دقیقا بحث من سر کل صحبتی که شما کردی ... وقتی دارین مقایسه انجام میدین باید سر دو ضلع هم اندازه و هم شکل و هم عرض انجام بدین ... مثلا نمیشه آل پاچینو رو با مریل استریپ مقایسه کرد ... بحثمون سر مقایسه دو بازیگر نیست ... سر مقایسه دو کاراکتر با بازی دو بازیگر متفاوت هست که اگر شما شمشیر از رو نمیبستی صحبتمون شاید قشنگتر میشد ولی گویا هر جایی که کسی عنوان مدیر بالاش قرار میگیره دیگه میشه علامه دهر و کسی نمیتونه بگه بالا چشمت ابرو ... من دو کلمه خوشکل با شما صحبت کردم ببین چیا نوشتی ... بحث منطقی شما همین هست ؟؟؟ ...

من واقعا هیچ حرفی در جواب اینکه یکی به یکی بگه حالا یکی افتاد مرد که مرد و بعدش معروف شد مثل جیمز دین ندارم و متاسفانه نمیتونم بفهمم که آیا جیمز دین یا هث لجر مالتون رو بردن یا مشکل باهاشون داشتید که اینجوری باید در موردشون صحبت کنید ... یا اینکه واقعا این اخلاق ایرانیه که باید حتما این حرفا زده بشه ...

من نوعی اگه یه روزی جوکر جرد لتو قابل ستایش باشه و دوستش داشته باشم هیچقوت نمیام موضع گیری کنم بخاطر اینکه از هث لجر خوشم میاد اینو بکوبونم بگم دیالوگاش بخاطر نویسندش بود و بهمان ... یا اصلن بدم بیاد بخاطر اون دسته از دوستان فن جرد لتو و احترام به عقایدشون هیچ وقت کوچکترین حرفی که ناراحتی ایجاد کنه نمیزنم ... توجه کنید هرچی خواستم نمیگم تهش بنویسم نظر شخصی ... این دقیقا از فحش ناموس بدتره ...و اینکه فردا روزیش افتاد این بیچاره مرد بیام بگم بخاطر این نقش گل کرده بود و مرد و "بت شد " اینا حرفایی نیست که یکی بیاد تو یه محیط عمومی بزنه ... اگه شما نتونستی با نقش ارتباط برقرار کنی دلیل نمیشه بیای به قول خودت نظر شخصیت رو به زور اعمال کنی ... من و شما همدیگرو بکشیم هم تا دنیا هست خداد تا طرفدار داره لدجر بدون اینی من چیزی بگم !!! پس بحث بیفایده هست هرچی دوست دارید بگید نه اون عوض میشه نه این ...!!!

پ.ن: واقعا برادر از سن و سال من و شما این لحن صحبت زشته ... واقعا میگم من تو اون پست هیچ تندی به شما نکردم که اینجوری پاسخ دادی ... !!! خوش باشی!!!

1 شما من رو یاد کسی میندازی که به خودش چاقو میزنه و داد میزنه اهای مردم بدادم برسید. دقیقا کی با لحن بد با شما حرف زد ؟ کی توهین کرد؟ این شمایی که دعوا داری. این شمایی که براحتی میگی عشقم میکشه. واقعا تاسف اوره.
2 حیطه مدیریت رو شما تعیین نمیکنی. خیلی ها رو اگه بحال خودشون بذاریم که هرطور دلشون میخواد صحبت کنن اینجا تبدیل به چاله میدون میشه. یه عبارت دیگه با مضمون نزدیک "به عشقم میکشه" دقیقا مساوی به بن چون تذکر داده شد. اگه مودبانه میتونید حرف بزنید که میخونیم اگه نه اینجا جایی برای عشقتون نیست.
3 مقایسه رو من انجام ندادم . ( این برای بار چندم ) مقایسه رو یکی از دوستان که اتفاقا طرفدار لجره انجام داد. من حتی طرفدار لتو هم نیستم که بخوام مقایسه کنم. برای دوستمون توضح دادم نظر مخالف هم میتونه وجود داشته باشه.
4 اگه نظر مودبانه افراد بقول خودتون از فحش فلان براتون بدتره فروم رو باز نکنید. خیلی راحت دوست ندارید نخونید. تا زمانی که کاربر حمله شخصی ( مثل شما) نکرده ازاده که حرف بزنه چه از X خوشش بیاد چه خوشش نیاد.
5 در پستهای قبلی مربوط به این بحث هیچ استفاده و حرفی از تگ مدیریت نشد یک کاربر داره با یک کاربر دیگه بحث میکنه معلوم شد شما مشکلت با تگ داشتن افراد چیه که گارد میگیری؟ مگه در پستهای قبلی کسی از تگ حرف زده بود؟
6 این ذهنیت که چون طرف تگ داره پس من میتونم هرطور دلم خواست باهاش حرف بزنم و اگه برخوردی کرد اسمش رو میذارم سو استفاده از تگ رو از ذهنتون بیرون کنید.

این جرد لتو برای من خیلی حال بهم زنه. یکی از دلایلی که American Psycho رو دوس دارم خیلی همون صحنه تبر معروفه
biggrin1.gif

نه موزیسینه نه بازیگر خیلی هم متظاهره "مثلا خفنم و این تیپا".
biggrin1.gif

sent from mobile

من خفنم و اینا نیست :dmianstream ـه
یجوری جریان غالب اینروزهای رسانه هاست. یعنی دوران , دوران اینهاست. ممکنه اون پشتها رو بگردی بازیگر خیلی بهتری پیدا کنی( نگفتم لتو بده ) ولی چون روی موج رسانه ای نیست خبری هم ازش نیست. تو موسیقی این قضیه خیلی واضح تر هم هست چون موسیقی خوب رو خیلی راحت تر میشه تشخیص داد یهو میرسی به یه بندی و یه اثری رو میشنوی که مو به تن ادم سیخ میکنه ولی یک دهم لتو یا فلان موزیسین شناخته شده نیست.
همون بحث قدیمی مین استریم رسانه ای و سلبریتیها فارغ از اینکه لیاقت خودشون رو نشون دادن یا الکی سلبریتی شدن.

آخرین ویرایش:
pouryaps3@
اونقدری که سینمای بزن بزن به کیل بیل مدیونه، سینمای گنگستری به پدرخوانده دِین نداره. دیگه ندیده بودیم کسی بتونه Kill Bill ـو اینجوری، و تازه با این قیافه حق به جانب و "من خیلی کولَم" وار ترول کنه... شما خوشت نیومده، نشونه بدسلیقگیته فقط، همین. منم خیلی جاها بدسلیقه ام خب.

آخرین ویرایش:
1 داداش شما هم دقیقا مثل کسی میمونی که طرف اومده تو یه جمع داره اضهار نظر میکنه اومدی یخشو گرفتی میخای لتو پارش کنی طرف هرچی میگه دم رفیقت گرم حالی به ما داد شما ول کن نیستی و میگی پوستشو میکنم ... دقیقا نگاه کن ببین صفحه قبل من چی برای شما نوشتم و شما چی برای من و با چه لحنی و بالاغیرتا خودت نظر بده
2 دقیقا حیطه مدیریت منی که 10 سال داخل انجمن P30world مدیر ارشد هستم تایین میکنم و میفهمم این لحن صحبت از چه کسی بر میاد ... تا وقتی هم این جواب شما باشه که اینجا چاله میدون نیست و عشقت برو بگرد پیدا کن و خلاصه جبر حاکم باشه مطمئن باش شما از رده مدیریت داری با بنده صحبت میکنی که تو پستت هم مشخص هست هم این پست هم پست قبلیت !!!
3 شما اصلن طرفدار لتو نیستی از پستت مشخص هست (بازم مقایسه نقش جوکر با لتو ت تو حلقم ) :

4 گفتم اگر قرار به این قبیل صحبت ها باشه من هم میتونم راجع به جرار لتو صحبت بدتر از این بکنم ... ولی وقتی فکرشو میکنم نه فحش فلان به کسی میدم هم فروم با موفقیت باز میکنم که متاسفانه صحبت از تگ مدیریت داره جاری میشه که این لحن هست !!!
5 و 6 ...

شما مدیر هرجایی هم که باشی متاسفانه یا خوشبختانه حق تعیین حیطه مدیریتی در بازی سنتر رو نداری. هر وقت من اومدم به انجمنی که شما گفتی اونجا به شما میگم عشقم میکشه و شما هم برخورد نکن ولی تو بازیسنتر نمیتونی بگی عشقم میکشه نه به من نه به بقیه مدیرها و ناظم ها ( امتحانش روی بقیه دوستان مجانیه). تذکر مدیریتی هم کاملا مشخصه و اینجا کسی ترسی نداره از تذکر دادن که بخواد در لفافه تذکر بده که بعدا هزار جور تفسیر بشه. تا زمانی که عشق شما نکشیده بود تذکری هم وجود نداشت و اشاره ای به تگ نشد.

این ذهن خوانی شما هم کلا بحث رو برای من تموم کرد. من همین الان با توجه به نوشته شما فهمیدم طرفدار دنیرو و ال پاچینو هستم ( چون نقش موندگار از جفتشون که فراموشم نشه رو بیاد دارم در حالی که ازشون چندان خوشم نمیاد) و از طرف دیگه فهمیدم اصلا طرفدار ارنولد نیستم ( چون تقریبا هیچ نقش خاصی که بگم بازی موندگاری داشته ندیدم ازش) اهان طرفدار شارون تیت هم نیستم ( اون هم نقش خاصی که بگم خیلی عالی بوده یادم نمیاد ازش) الان بگردم معلوم نیست چه حقایق دیگه ای بر اساس منطق شما برام اشکار میشه.

آخرین ویرایش:
بهترین بتمن از نظر من بتمن تیم برتونه!:دی البته قبلا یبار اینو گفتم همه ریختن سرم منم در رفتم!:دی

ضمن اینکه من کلا عاشق فیلمای نولانم اما هیچ وقت بتمن هارو اندازه پرستیژ یا ممنتو و اینسپشن (و اخیرا اینتراستلر که رفته رفته هی بیشتر ازش خوشم میاد!!) دوست ندذاشتم. تو خود سه گانه دارک نایت هم باز فکر میکنم قسمت اولش جالب تر بود. (کلا از من فیلمایی که توش یه آدم عادی تبدیل به یه قهرمان میشه رو خیلی دوست دارم. برای همین اصولا با قسمت اول این سوپر هیروها بیشتر حال میکنم!:دی مثل کاپیتان آمریکا که من قسمت اول رو بیشتر از وینتر سولجر دوست داشتم!)

ولی در مورد لجر, حالا سوای این بحث مسخره ای که اینجا راه افتاده و عملا نمیشه در موردش حرف زد، بیشتر موفقیت نقش جوکر مدیون خود بازیگر هست. مثلا خیلی از تیکه های این شخصیت به پیشنهاد خود لجر به کارکتر اضافه شد. مثل لیسیدن لباش. کلا لجر انقدر تو دیوونه خونه میموند که آخرم دیوونه شد افتاد مرد (:دی). اما در عوض خوب نقش جوکرو در آورد. اما باز هرچقدر هم که لجر اسطوره باشه دلیل بر بد بودن جرد لتو نیست. یا اینکه بگیم چون لجر عالی بود پس حتما لتو آشغال میشه انصافا ته غیر منطقیه! ضمن اینکه نباید هیچ رقمه نقش کارگردان تو بازی گرفتن از بازیگر هم فراموش بشه. قطعا اگه سلحشور کارگردان دارک نایت ها میشد لجر نمیتونست باز هم انقدر خوب بازی کنه.

در کل یه جوی رو درست نکنید که کسی جرات نکنه نظر بده. الان تو این تاپیک کسی در مورد بن افلک و بتمن و لتو و جوکر نظر خلاف عرف بده رسما انتحاری رفته. تا نگه شکر خوردم حرفشو پس نگیره ولش نمیکنید!:دی

آخرین ویرایش:
عشق ما وقتی کشید که شما عشقت کشید گیر بدی به ما :

و من منظورم این نبود که مدیر اینجا هستم ... نه اتفاقا اکثرا خواننده بودم البته مدت زیادی .. ولی وقتی پای عشقت وسط میاد باید دفاع کرد و خداروشکر حداقل از جوابام راضیم که هیچکدوم جوابی بهشون داده نشد
کلا وقتی کسی نخاد وارد یه بحث منطقی بشه از این روش استفاده میکنه ... که من زیاد اهلش نیستم ... سخن وقتی حق باشه کمال بی انصافیه با این روش پیچوندن قضیه !!!

من جایی ننوشتم عشقم کشید . دروغ گویی و تحریف در روز روشن؟ یاداوری قوانین فروم و اینکه بحث چاله میدانی نیست اسمش عشقم کشید نیست ولی جواب شما دقیقا جمله عشقم کشید رو داشت. بحث منطقی رو هم که خوشبختانه همه دیدن کی چی میگه.
کدوم حرفی رو من راجع به جررد لتو زدم که باید اینجور حرفی رو بشنوم

افرین تحریف دوم از راه رسید. پستی رو که در جواب کیوان نوشته بودم رو نقل قول کردی نوشتی چرا این رو در جوابت گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه کیوان دو ایدی داره؟ عجب گیری کردیم. دقیقا اون حس خودزنی برای جلب ترحم داره بوضوح دیده میشه حتی به قیمت نقل قول غلط و بیربطی که در جواب شخص دیگه ای بوده.

ادیت: پستت رو پاک کردم. دیگه کم کم داری میری روی اعصاب. تاحالا هم زیادی تحمل کردم. از این به بعد هم همین رویه رو در بحث ادامه بدی پاک میشه یا ممکنه بن بشی. خلاصه قضیه بطور واضح روشن شد. موفق باشی.

آخرین ویرایش:
.ن : همیشه وقتی دیالوگ اول فیلم رو و اولین حضور جوکر میبینم که ماسکش رو برمیداره و با یه حسی میگه : Why So Serious ? ... بخودم میگم لدجر چقد خوب میدونست که دنیا چقد بی ارزشه و واقعا حسی که به من منتقل کرد با حضورش غیر قابل توصیفه ... پس خواهشا اگر حتی ذره ای بهتون حس خوب داده با نقشش بهش توهین نکنید ... واقعا وقتی یادش میفتم که چقد بابت این نقش زحمت کشید و این حرفا زده میشه پشت سرش دلم میگیره
البته شما که سوپر فن لجر هستی باید بدونی دیالوگ اول فیلمش why so serious نیست , دیالوگ اول و unmasking ش اینه که میگه what doesn't kill you simply makes you...... stranger

نمیدونم چرا همگی عادت داریم همه چیز رو باهم قاطی کنیم و با هم مقایسه ـشون کنیم
اون از هری پاتر و گاد فادر اینم از لجرِ خدابیامرز و لتو
آخه مقایسه کردنشون چه فایده ای داره وقتی کلِ قصیه ـشون باهم فرق میکنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or