نه جدی مجبوریم اینطوری مسخره کنیم؟حالا من با اون حرف دوستمون کاری ندارم که مقایسه کرد هث و جرد رو، اما نمیتونی فکت بدی که جرد لتو بازیگر ضعیفیه.
![]()
من هیچوَخ فکت نگفتم که. نظر شخصی ـه همش.
نه جدی مجبوریم اینطوری مسخره کنیم؟حالا من با اون حرف دوستمون کاری ندارم که مقایسه کرد هث و جرد رو، اما نمیتونی فکت بدی که جرد لتو بازیگر ضعیفیه.
![]()
نظر شخصیت بدرد خودت میخورهمن هیچوَخ فکت نگفتم که. نظر شخصی ـه همش.![]()
لتو کلا نقش بد نداشته و در مواقعی هم فوق العاده ظاهر شده![]()
من هیچوَخ فکت نگفتم که. نظر شخصی ـه همش.![]()
خب اضافه کردن یه " نظر شخصی " به اخر پست درسته اجباری نیست ولی خیلی کمک میکنه :d
مثلا خنده دار باشه یا نه من دقیقا معتقدم اگر لتو از لجر بهتر نباشه بدتر نیست یعنی در بدترین شرایط مساوی هستند. برخلاف بقیه من اصلا با لجر در بتمن نتونستم ارتباط برقرار کنم و ضمن احترام به بقیه حس میکنم شدیدا اورریت شده. البته این به معنی نیست که نقشش رو بد دراوردن نه اتفاقا خیلی هم خوب و عالی بود ولی اینکه در چند صفحه یکبار یکی پیدا میشه و لجر رو بخاطر نقش جوکر به عرش اسمون ها میبره برای من چیزی جز اورریت نیست. یعنی باید اسم تاپیک رو عوض کنیم و بذاریم کلوپ طرفداران لجر و یا تاپیک لجر + مووی سنتر :d
بازی خوب در تاریخ سینما زیاد داشتیم ولی ملت گیر دادن به لجر و ولکن هم نیستن انگار فقط همین یکی بوده ( وقتی هم یکی میگه لجر چون مرده تبدیل به بت شده بازم کسی قبول نمیکنه) در طرف مقابل نقشی که لتو در dallas buyers club دراورد برای من یکی از فراموش نشدنی ترین نقشهایی بود که تابحال دیدم و هنوز در کف اینم که چطور این نقش رو اینقدر خوب دراورده بود. البته بعید نیست که کسانی که لتو رو عددی نمیدونن بگن که نقشش در حد پودر و کرم زدنه و ادای اواخواهر دراوردن بود ولی خب برای من نقشی فراموش نشدنی بود. خلاصه اگه اوج لجر جوکر نولان بود برای من یکی که اوج لتو رو راین در dallas buyers club میدونم اگه بهتر و بالاتر نبود دیگه حداقل مساوی با لجر بود.
کلش نظر شخصی :d
حالا در اون حد هم پیگیر کاراش نیستم !یعنی شما همه ی فیلما و سریال هایی که بازی کرده رو دیدی که " کلا " نقش بد نداشته؟
نظرت درمورد بازیش تو سریال Rebel Highway یا فیلم تلویزیونی Cool and the Crazy چیه؟ من فکر کنم فقط مدیر برنامه های لتو اینارو دیده باشه و بتونه درمورد کلیت کارهاش نظر بده.
میتونیم بگیم از بعد Requiem for a Dream نقش اصلی های خوبی بازی کرد و خودمون رو تو دردسر نندازیم :d
همون جایی که ما جانی دپ رو میذاریمجوکرشو کجای دلمون بذاریم؟ نه جدی...
بارها و بارها راجب این بحث شده (به خصوص از سمت سینا) که جوکر نولان برگرفته شده از چندتا استوری لاین کمیک هستش. سورس اصلیش Killing Joke.یکی یه پست قشنگی گذاشته بود، نوشته بود: جوکری که لتو قرار بازی کنه به دنیای کمیک بوک های بتمن خیلی نزدیک تر هست در صورتی که جوکر نولان تم واقع گرایانه، جدی و تاریک داشت بخاطر همین هم لجر بهترین نقش رو ایفا کرد، در نتیجه اساسا این دو جدا از هم هستن. بنظرم خیلی حرف درستی هست و جای هیچ بحثی باقی نمیگذاره.
این بنده خدا امده سبک نوینی از بازیگری رو تحویل داده الان هزاران بازیگر پیرو خط این شخص هستند . کل دیالوگ های فیلم کاملا فلبداهه بوده لجر به نولان میگفت چه طوری پلان بندی کنه دکوپاژ رو تنظیم کنه .