Movie Center

لتو کلا نقش بد نداشته و در مواقعی هم فوق العاده ظاهر شده :دی

یعنی شما همه ی فیلما و سریال هایی که بازی کرده رو دیدی که " کلا " نقش بد نداشته؟ :-/
نظرت درمورد بازیش تو سریال Rebel Highway یا فیلم تلویزیونی Cool and the Crazy چیه؟ من فکر کنم فقط مدیر برنامه های لتو اینارو دیده باشه و بتونه درمورد کلیت کارهاش نظر بده.
میتونیم بگیم از بعد Requiem for a Dream نقش اصلی های خوبی بازی کرد و خودمون رو تو دردسر نندازیم :d

یکی یه پست قشنگی گذاشته بود، نوشته بود: جوکری که لتو قرار بازی کنه به دنیای کمیک بوک های بتمن خیلی نزدیک تر هست در صورتی که جوکر نولان تم واقع گرایانه، جدی و تاریک داشت بخاطر همین هم لجر بهترین نقش رو ایفا کرد، در نتیجه اساسا این دو جدا از هم هستن. بنظرم خیلی حرف درستی هست و جای هیچ بحثی باقی نمیگذاره.

میدونم اینجا همه درباره بازی دی کاپریو توی The Revenant گفتن ولی به نظرم جالب ترین بخش تریلر فیلم برداریش بود،واقعا فیلم برداری جالبی داشت،این Lubezki چجوری اینکار ها رو می کنه؟به احتمال خیلی زیاد مثل سال قبل نامزد اسکار و حتی به احتمال زیاد مثل سال قبل برنده میشه

من هیچوَخ فکت نگفتم که. نظر شخصی ـه همش. :دی

خب اضافه کردن یه " نظر شخصی " به اخر پست درسته اجباری نیست ولی خیلی کمک میکنه :d
مثلا خنده دار باشه یا نه من دقیقا معتقدم اگر لتو از لجر بهتر نباشه بدتر نیست یعنی در بدترین شرایط مساوی هستند. برخلاف بقیه من اصلا با لجر در بتمن نتونستم ارتباط برقرار کنم و ضمن احترام به بقیه حس میکنم شدیدا اورریت شده. البته این به معنی نیست که نقشش رو بد دراوردن نه اتفاقا خیلی هم خوب و عالی بود ولی اینکه در چند صفحه یکبار یکی پیدا میشه و لجر رو بخاطر نقش جوکر به عرش اسمون ها میبره برای من چیزی جز اورریت نیست. یعنی باید اسم تاپیک رو عوض کنیم و بذاریم کلوپ طرفداران لجر و یا تاپیک لجر + مووی سنتر :d
بازی خوب در تاریخ سینما زیاد داشتیم ولی ملت گیر دادن به لجر و ولکن هم نیستن انگار فقط همین یکی بوده ( وقتی هم یکی میگه لجر چون مرده تبدیل به بت شده بازم کسی قبول نمیکنه) در طرف مقابل نقشی که لتو در dallas buyers club دراورد برای من یکی از فراموش نشدنی ترین نقشهایی بود که تابحال دیدم و هنوز در کف اینم که چطور این نقش رو اینقدر خوب دراورده بود. البته بعید نیست که کسانی که لتو رو عددی نمیدونن بگن که نقشش در حد پودر و کرم زدنه و ادای اواخواهر دراوردن بود ولی خب برای من نقشی فراموش نشدنی بود. خلاصه اگه اوج لجر جوکر نولان بود برای من یکی که اوج لتو رو راین در dallas buyers club میدونم اگه بهتر و بالاتر نبود دیگه حداقل مساوی با لجر بود.
کلش نظر شخصی :d

پ.ن: این پست به معنی پیش بینی اینکه لتو قراره در نقش جوکر بترکونه نیست و ممکن هم هست گند بزنه یا شاید واقعا بترکونه . خلاصه پیش بینی نیست و فقط بحث گذشته است.

خب اضافه کردن یه " نظر شخصی " به اخر پست درسته اجباری نیست ولی خیلی کمک میکنه :d
مثلا خنده دار باشه یا نه من دقیقا معتقدم اگر لتو از لجر بهتر نباشه بدتر نیست یعنی در بدترین شرایط مساوی هستند. برخلاف بقیه من اصلا با لجر در بتمن نتونستم ارتباط برقرار کنم و ضمن احترام به بقیه حس میکنم شدیدا اورریت شده. البته این به معنی نیست که نقشش رو بد دراوردن نه اتفاقا خیلی هم خوب و عالی بود ولی اینکه در چند صفحه یکبار یکی پیدا میشه و لجر رو بخاطر نقش جوکر به عرش اسمون ها میبره برای من چیزی جز اورریت نیست. یعنی باید اسم تاپیک رو عوض کنیم و بذاریم کلوپ طرفداران لجر و یا تاپیک لجر + مووی سنتر :d
بازی خوب در تاریخ سینما زیاد داشتیم ولی ملت گیر دادن به لجر و ولکن هم نیستن انگار فقط همین یکی بوده ( وقتی هم یکی میگه لجر چون مرده تبدیل به بت شده بازم کسی قبول نمیکنه) در طرف مقابل نقشی که لتو در dallas buyers club دراورد برای من یکی از فراموش نشدنی ترین نقشهایی بود که تابحال دیدم و هنوز در کف اینم که چطور این نقش رو اینقدر خوب دراورده بود. البته بعید نیست که کسانی که لتو رو عددی نمیدونن بگن که نقشش در حد پودر و کرم زدنه و ادای اواخواهر دراوردن بود ولی خب برای من نقشی فراموش نشدنی بود. خلاصه اگه اوج لجر جوکر نولان بود برای من یکی که اوج لتو رو راین در dallas buyers club میدونم اگه بهتر و بالاتر نبود دیگه حداقل مساوی با لجر بود.
کلش نظر شخصی :d

جوکر لجر خیلی خوب بود و تقریبا تا الان بهترین بازی یه بازیگر تو نقش یه ویلین بوده ولی اینکه دوستان یجور برخورد میکنن چرخو اختراع کرده لجر :دی
انقدی که اینجا لجر سر جوکر اورریت شده اون سیر تکاملی شخصیت مایکل کورلئونه که آل پاچینو در آورد تو گادفادر اورریت نشده :دی

من به نظرم انصافا هردو بازیگر رو بعد اسکارش شناختن . ولی یک موقع یک افرادی پیدا می شن همچین می گن انگار از نوزادی با طرف بزرگ شدن .

لتو و لجر سر جمع دوتا فیلم عالی بیشتر نداشتن تو بقیه فیلم هاشون یا فیلم ضعیف بودن یا نقش های فراموش شدنی . ضمن این که اصلا مهم نیست بازی کدوم بهتره . باید این نکته رو توجه داشت سه گانه نولان دیگه تموم شد و رفت . هیث لجر و جوکرش هم تموم شدن رفتن. به نظرم جوکر جدید اتفاقا خوبه . یعنی هرچی باشه شبیه ورژن اش تو انیمیشن د بتمن کارتون خواب نبود باید کلامونو بندازیم هوا . فقط دوست داشتم کراک اش مطابق سری آرکام باشه .

فقط یک سوال داشتم احیانا چی شده دوستان دیگه مارولی نیستن ؟؟ زیاد درباره ایکس من بحث نمیشه

یعنی شما همه ی فیلما و سریال هایی که بازی کرده رو دیدی که " کلا " نقش بد نداشته؟ :-/
نظرت درمورد بازیش تو سریال Rebel Highway یا فیلم تلویزیونی Cool and the Crazy چیه؟ من فکر کنم فقط مدیر برنامه های لتو اینارو دیده باشه و بتونه درمورد کلیت کارهاش نظر بده.
میتونیم بگیم از بعد Requiem for a Dream نقش اصلی های خوبی بازی کرد و خودمون رو تو دردسر نندازیم :d
حالا در اون حد هم پیگیر کاراش نیستم ! :دی
البته درسته مشکل از پست من بود، اون فیلمایی که من دیدم مخصوصا این آخریا همشون بنظرم خوب یا فوق العاده بودن.
Requiem for a dream - Mr.nobody - Lord of war حتی تو فیلمایی مثل Lonely Hearts و Chapter 27 هم بنظرم خیلی خوب بود بازیش DBC هم که فوق العاده بود.
بازم درسته نباید میگفتم کلا نقش بد نداشته:دی ولی مطمئنا کارنامش این آخریا انقدر خوب بوده که بشه بهش خیلی امید داشته باشیم واسه جوکر بودن.
البته تو این تریلر هم چیزی که خیلی واسم آشنا بود تن صدای لتو بود که خیلی شبیه مرحوم بود! البته لحن صدا فرق داشت.

دوستان جوری کامنت میدن که ادم از شخصیت محبوب و بازیگر مورده علاقش متنفر بشه بابا ول کنید خداییش به قول بنده خدا اینقدر که لجر رو برای جوکر بردن بالا ال پاچینو مارلون براندو و دنیرو برای پدرخوانده نبردن بالا انگار کل تاریخ بازیگری سینما شده لجر و جوکر این بنده خدا امده سبک نوینی از بازیگری رو تحویل داده الان هزاران بازیگر پیرو خط این شخص هستند . کل دیالوگ های فیلم کاملا فلبداهه بوده لجر به نولان میگفت چه طوری پلان بندی کنه دکوپاژ رو تنظیم کنه .

یکی یه پست قشنگی گذاشته بود، نوشته بود: جوکری که لتو قرار بازی کنه به دنیای کمیک بوک های بتمن خیلی نزدیک تر هست در صورتی که جوکر نولان تم واقع گرایانه، جدی و تاریک داشت بخاطر همین هم لجر بهترین نقش رو ایفا کرد، در نتیجه اساسا این دو جدا از هم هستن. بنظرم خیلی حرف درستی هست و جای هیچ بحثی باقی نمیگذاره.
بارها و بارها راجب این بحث شده (به خصوص از سمت سینا) که جوکر نولان برگرفته شده از چندتا استوری لاین کمیک هستش. سورس اصلیش Killing Joke.

نمیدونم چه گیریه هروفت بحث میشه میگن فلان فیلم به کمیک نزدیک تره ولی فیلم نولان داستانش رو خودش ساخته و از این حرفا. TDK قسمت اعظمیش از The Long Halloween برگرفته شده. الان هرجور حساب کنید، TDK به مراتب بیشتر شبیه کمیک های بتمن هستش تا یه چیزی مثل Man of Steel.

آدم این نظرسنجی رو می‌بینه فقط باید لبخند بزنه و رد شه (no offense البته). :d آخه «Kill bill»؟ بدتر از اینم می‌شد یعنی؟ من که می‌گم نمی‌شد. :d حالا بقیه میان می‌گن چرا فکت صادر می‌کنی. شما هر پستی که می‌خونید باید این پیش‌زمینه رو تو ذهنتون داشته باشید که حرف طرف نظر شخصیشه. هر وقت حرف از «فکت» شد، اون موقع اعتراض کنید.

این بنده خدا امده سبک نوینی از بازیگری رو تحویل داده الان هزاران بازیگر پیرو خط این شخص هستند . کل دیالوگ های فیلم کاملا فلبداهه بوده لجر به نولان میگفت چه طوری پلان بندی کنه دکوپاژ رو تنظیم کنه .

می‌خوای اصلا رو اسم نولان خط بکشیم بگیم لجر فیلم رو ساخت؟ :d دیگه مارلون براندو و لیو اولمان هم که استاد بودن هم اینقدر دستشون رو باز نمی‌ذاشتن. حالا همه‌ی این‌ها به کنار، کی گفته لجر سبک نوینی رو تحویل داده؟ این همه بازیگر عالی—خیلی قبل‌تر از این که لجر به دنیا بیاد—از این سبک پیروی می‌کردن و صد برابر بهتر از لجر بازی ارائه دادن. می‌گیم لجر رو زیادی بزرگ کردید می‌گید نه. دقیقا مثل قضیه‌ی «Inception» که یه عده از «پیچیده بودنش» حرف زدن. شما «Persona» رو ببینید چیکار می‌کنید؟ :d لجر اگر چه بازیگر خوبی بود—هر چند بازی‌های خوبش از تعداد انگشت‌های دست هم کمتره—ولی دیگه خیلی دارید بزرگش می‌کنید، جوری که دارید تاریخچه‌ی سینما رو عوض می‌کنید. می‌ترسم چند سال دیگه بیان بگن لجر improvisation رو ابداع کرده. :d بعید هم نیست تو این نظرسنجی‌ها اول شه.

این عکس مربوط به کدوم فیلمه ؟

635zjadgfb2d7y26mgyc.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or