جالبیش اینجاس ایناریتو میخاست خاص باشه ولی تریلر برای من خاص نبود اصلاًخفن بود ولی همچین چیز خاصی نبود.
منم نگفتم قبول دارم ایناریتو خاصه و ایناتوقعتون رو برده بودید بالا. اینیاریتو هنوز خیلی فیلم باید بسازه تا جا بیفته. نهایتش ۲-۳ تا فیلم خوب داره.
آدم بیاد دیالوگای طلاییه جوکره نولانو بذاره کنار مذخرفات،خندش میگیره :d
من که فقط پست های تو رو این وسط دنبال می کنم بیخیال دیالوگاآدم بیاد دیالوگای طلاییه جوکره نولانو بذاره کنار مذخرفات،خندش میگیره :d
خب ایناریتو که کلا 5 تا فیلم ساخته. میشه تقریبا کل فیلماش:dتوقعتون رو برده بودید بالا. اینیاریتو هنوز خیلی فیلم باید بسازه تا جا بیفته. نهایتش ۲-۳ تا فیلم خوب داره.
پستهای این چند صفحه رو میخواندم، حرف خنده دار کم نبود اما این از همه خنده دار تر بود:
قبل از محول شدن نقش جوکر، جرد لتــو بازیگر بزرگتری نسبت به هیث لجر محسوب میشه.
No Offense البته.
نه جدی مجبوریم اینطوری مسخره کنیم؟من از ترس فنهای جرد لتو (!) پامو از آشپزخونه بیرون نمیتونم بذارم، کجایی کاری بابا؟
در روزی که نصف دختر دبیرستانی ها داشتن مراسم اسکار به سخنرانی جرد لتو گوش میدان و واسش غش و ضعف میرفتن، که آره، من یه Dreamer م، مامانم هم یه دریمر بود، دم هرچی دریمره گرم...! من فقط داشتم به این آدم معمولی و "تونقش" میخندیم. دریمرجوکرشو کجای دلمون بذاریم؟ نه جدی...