Movie Center

جالبیش اینجاس ایناریتو میخاست خاص باشه ولی تریلر برای من خاص نبود اصلاً:دی خفن بود ولی همچین چیز خاصی نبود.

توقع‌تون رو برده بودید بالا. اینیاریتو هنوز خیلی فیلم باید بسازه تا جا بیفته. نهایتش ۲-۳ تا فیلم خوب داره.

باو خیلی هایپ کردید برای تریلر
الان گفتم میرم میبینم مغزم منفجر میشه : |
اما کلا ایناریتو + لئو + هاردی
قطعا ترکیب بدی نیستن D :
مخصوصا لئو که ریش گذاشته از بچه خوشگلیش کم شده ، شاید دیگه اسکارو بدون هیچ بهونه ای بهش بدن :)))

از روزی که تریلر ss اومده روزی 20 بار میشینم صحنه هایی که جرد لتو رو نشون میده رو نگاه میکنم!:d
بر خلاف چیزی که تو ذهنم بود خیلی خوب شده بود به نظرم,البته هنوز چیزی مشخص نیست ولی به نظرم یه سریا بی انصافی میکنن و بدِ جرد لتو رو میگن
به نظرم هم خواننده ی خوبیه (بندشون هم خیلی قویه خداییش) هم تو بازیگری استعداد داره:bighug:
هرچقدر هم خوب بازی کنه جای ledger رو برایِ من نمیگیره ولی چیزی که نشون داده اینه که بازیگره عالی هستش

آدم بیاد دیالوگای طلاییه جوکره نولانو بذاره کنار مذخرفات،خندش میگیره :d

راستش اینقدر این کاراکتر تو دنیای بتمن دوست دارم که حاضرم آشغالترین کارا و دیالوگاش رو هم ببینم ... ولی چیزی که هست .. واقعا باید اگر علاقه دارید به این مجموعه ( انیمیشن ... فیلم ... بازی ) سعی کنید از مقایسه کم کنید که بتونید به یک لذت هرچند کمتر برسید ... من برام سه گانه نولان چیزیه که دیگه تکرار شدنی نیست ولی هیچوقت نمیام این ظلم بخودم بکنم که نتونم دوباره جوکر و بتمنی ببینم ... بهر صورت این کاراکتر واقعا پتانسیل بالایی داره و جا برای کار زیاد ...

پ.ن: اگه آخرین کمیک بوکای بتمن سال 1986 (The Dark Knight Returns) رو مطالعه بفرمایید ... این دیالوگ بالایی برگرفته از شخصیت جوکر تو اون مجموعه هست که به نوعی ازش به عنوان سیاه ترین و بهترین مجموعه کمیک بتمن یاد میکنن ... پس زیاد هم بیراه نیست.

پستهای این چند صفحه رو میخواندم، حرف خنده دار کم نبود اما این از همه خنده دار تر بود:
قبل از محول شدن نقش جوکر، جرد لتــو بازیگر بزرگتری نسبت به هیث لجر محسوب میشه.
No Offense البته.

پستهای این چند صفحه رو میخواندم، حرف خنده دار کم نبود اما این از همه خنده دار تر بود:
قبل از محول شدن نقش جوکر، جرد لتــو بازیگر بزرگتری نسبت به هیث لجر محسوب میشه.
No Offense البته.

This city needs a better class of criminal. And i am gonna give it to them.

پ.ن : بحث نقش و بازیگر نیست ... بحث زندگی کردن با یک کاراکتر هست که من و شما تا عمر داریم مطمئن باشید دیگه نمونه هث لدجر فقید و نمونه اون جوکر افسانه ای نمیبینم;)

آخرین ویرایش:
من از ترس فنهای جرد لتو (!) پامو از آشپزخونه بیرون نمیتونم بذارم، کجایی کاری بابا؟ :دی
در روزی که نصف دختر دبیرستانی ها داشتن مراسم اسکار به سخنرانی جرد لتو گوش میدان و واسش غش و ضعف میرفتن، که آره، من یه Dreamer م، مامانم هم یه دریمر بود، دم هرچی دریمره گرم...! من فقط داشتم به این آدم معمولی و "تونقش" میخندیم. دریمر:)) جوکرشو کجای دلمون بذاریم؟ نه جدی...

من از ترس فنهای جرد لتو (!) پامو از آشپزخونه بیرون نمیتونم بذارم، کجایی کاری بابا؟ :دی
در روزی که نصف دختر دبیرستانی ها داشتن مراسم اسکار به سخنرانی جرد لتو گوش میدان و واسش غش و ضعف میرفتن، که آره، من یه Dreamer م، مامانم هم یه دریمر بود، دم هرچی دریمره گرم...! من فقط داشتم به این آدم معمولی و "تونقش" میخندیم. دریمر:)) جوکرشو کجای دلمون بذاریم؟ نه جدی...
نه جدی مجبوریم اینطوری مسخره کنیم؟ :دی حالا من با اون حرف دوستمون کاری ندارم که مقایسه کرد هث و جرد رو، اما نمیتونی فکت بدی که جرد لتو بازیگر ضعیفیه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or