Movie Center

سکانس پایانی ـه f&f 7
see you again! :((
سکانس پایانیش اشکمو دراورد روحش شاد
فقط یه سوال:
یعنی تو f&f 8 شخصیت اوکانر هنوز هست یا نه؟؟
اگه نیست پس چرا تو این قسمت یه جوری نکشتنش؟؟

سکانس پایانی ـه f&f 7
فقط یه سوال:

نیاز نبود بکشنش. با وارد کردن بچه دوم به زندگیش، اینطور نشون دادن که دیگه قاطی جریانات اینا نمیشه. حتی خودش هم دلش نمیخواست دیگه برگرده و رفت سر خونه زندگیش.

سکانس پایانی ـه f&f 7
فقط یه سوال:

به نوعی بازنشستش کردن. از نسخه ی بعد هم Cody Walker به عنوان برادر برایان وارد فیلم میشه و جاش رو میگیره.

یعنی هر چی نسبت به آخر F7 حس داشتم با این چیزی که گفتی گند خورد بهش! :| :|
انتظار داشتی نگهش دارن !؟

77424399711054298062.jpg

یه سوالی کلا در مورد جوکر برام پیش اومد:

این جریان بریدگی صورت جوکر نولان هر دفعه به یه صورت بیانش میکرد چی بود آخر؟ اصلا به کمیک ها مربوط میشه؟ یا یه خلاقیتی هست که تیم سازنده اضافه کردن؟ چون هیچ کدوم از جوکر ها نداشتن این بریدگی لب رو

بریدگی صورت مخصوص جوکر نولانه

دوستانی که این فیلم رو دیدند، میخواستم بدونم دقیقا آخر فیلم چی شود؟ اون پیرزنه (مادر بزرگ بچه ها) دقیقا کی بود، شب اون پیرزن ها که همراهش بودن کی بودن؟ بچه ها چرا یه دفعه این جور شدند؟ میخواستم بدونم برای این سوال ها جواب وجود داره و من متوجه نشدم یا همینطور یه مضخرفی سمبل کردن ملت فیلمشون رو ببینند؟ یه چیزی وسطای فیلم شخصیت مردِ تو کتابی که دوستش براش آورده بود خوند قضیه همون ــه؟
کسی در مورد این فیلم چیزی نمی دونه ؟؟؟؟

ای بابا این تریلر SS چرا انیجوری بود فکر کنم ۱۵ بار تیکه های harley quinn رو با آخر تریلر دیدم :d

آقا انصافا لتو رو یه بار بدون تصویر ببینید تیکه آخر خدایی صداش به من داره دیوونگی میده نمیدونم اصلا یه وضعی شدم :d

این فیلم خدا کنه خوب در بیاد، دومین فیلمیه که بعد از بتمن نولان از این سبک خوشم اومده!

فکر نکنم حضور برادر پال واکر برای FnF8 تایید شده باشه.

وین دیزل خودش گفت که شخصیت برایان رو بازنشسته کردن.

البته من یه ایده دارم واسه فیلم بعدی اونم اینه که 10 سال بعد از 7، بچه برایان با بازی کودی واکر میاد وارد گروه بشه تا ببینه پدر و مادرش دقیقا چیکار میکردن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or