Movie Center

شما میشه بگی این که بتمن دشمنش رو تو ترن ول میکنه که بره منفجر شه بمیره اسمش چیه؟ :d انیمیشن همین بازگشت شوالیه تاریکی رو دیدی؟

بتمن میزنه گردن جوکر رو میشکنه و فلجش میکنه.

البته اون کلا فقط بتمن نولان هستش، وگرنه خوده بتمن کمیک مسلما حتی جون خودش رو به خطر مینداخت تا نجاتش بده. و در مورد بازگشت شوالیه تاریکی:

تا جایی که یادمه خوده جوکر گردنش رو پیچوند و به نوعی خودکشی کرد

توی خوده تریلر اصلا معلوم نیس واقعا میشکنه میکشه یا چی، یا اصلا واقعیت هست یا رویا، خو وقتی جبهه میگیرین میشه جبهه گیریه الکی و زود، خوده فیلم بیاد اگه توش بتمن واقعا بکشه اون موقع جای بحث داره. همین بتمن نولان راس الغول رو نجات نداد اما شخص خاصی هم نیومد ایرادی وارد کنه چون در نهایت اکثریت کاملا راضی بودن.

البته اون کلا فقط بتمن نولان هستش، وگرنه خوده بتمن کمیک مسلما حتی جون خودش رو به خطر مینداخت تا نجاتش بده. و در مورد بازگشت شوالیه تاریکی:

تا جایی که یادمه خوده جوکر گردنش رو پیچوند و به نوعی خودکشی کرد

توی خوده تریلر اصلا معلوم نیس واقعا میشکنه میکشه یا چی، یا اصلا واقعیت هست یا رویا، خو وقتی جبهه میگیرین میشه جبهه گیریه الکی و زود، خوده فیلم بیاد اگه توش بتمن واقعا بکشه اون موقع جای بحث داره. همین بتمن نولان راس الغول رو نجات نداد اما شخص خاصی هم نیومد ایرادی وارد کنه چون در نهایت اکثریت کاملا راضی بودن.

بتمن گردن جوکر رو میشکنه اما نمیکشتش خود جوکر کارو تموم میکنه تا بتونه تهمت بزنه به بتمن

حرف من اینه که چون اسنایدر(یا هرکی دیگه) داره میسازه یه عده دارن میگردن که از هر چیز فیلم ایراد بگیرن. بزارید فیلم بیاد بیرون بعد همه با هم میکوبیمش:d

ضمن این که مطمئن باش یه عده اصلا به کمیک کار ندارن. :d مگه قضیه لباس بتمن نبود؟

بتمن گردن جوکر رو میشکنه اما نمیکشتش خود جوکر کارو تموم میکنه تا بتونه تهمت بزنه به بتمن

حرف من اینه که چون اسنایدر(یا هرکی دیگه) داره میسازه یه عده دارن میگردن که از هر چیز فیلم ایراد بگیرن. بزارید فیلم بیاد بیرون بعد همه با هم میکوبیمش:d

جوکر داشت سوراخ سوراخش میکرد مجبور شد تنها کاری رو که میتونه رو بکنه خو
yahoo_4.gif
اما خب در نهایت نکشت و موضوع مهم هم همینه وگرنه توی دعوا هرچیزی پیش میاد
yahoo_4.gif

لباسش هم من ندیدم چه ایرادایی وارد شده بود اما از همون روز اول شخصا کاملا راضی بودم، موضوع اینه که باز اکثریت بتمن رو با بتمن کریستین بیل و یه آدم فیتنس شناختن، در حالی که خوده بتمن حجیمه واقعا، مخصوصا دیگه بتمنه پیر و لباسش هم که مدلش کلا اونه دیگه.

اگه منظورت از اون یه عده منم باید بگم طرفتو نشناختی.:dمن خیلی خیلی منتظر فیلم هستم و هیچ کاری هم به اینکه کی داره میسازتش ندارم. منتهی امروز صبح تو یه سایتی دیدم به این نکته اشاره کرده که دقت کردم و دیدم داره درست میگه یجورایی شکه شدم به همین خاطر اومدم گفتم. وگرنه طرفتو نشناختی.:dمن هم Man of Steel خیلی حال کردم، مطمئنم با Batman V Superman و Suicide Squad حال خواهم کرد، با انتخاب بن افلک و جرد لتو هم شدید موافقم. در کل همون که قبلا گفتم طرفتو نشناختی.:d

بعد جبهه گرفتن کار خوبی نیست چه از اینور بوم بیفتی چه از اونور نه اونا درست میگن که ندیده فیلمو میکوبن نه اونا که از رو تریلر کفو خون قاطی میکنن واسه فیلم
در مورد لتو هم تا قبل dallas buyers club بازی برجسته ای که تو ذهنم مونده باشه ازش ندیدم اگه قراره بخاطر یه فیلم یه نفرو در اوج بازیگری ببینم شرمنده از اینکارا بلد نیستم :d تو فیلم آخرش نشون داد میتونه خوب بازی کنه امیدوارم جوکر خوبی بهمون ارائه بده بخیل که نیستیم از خدامونم هست یه فیلم خوب ببینیم با بازیای خیلی خوب :d

requiem for a dream
برجسته نبود، قُلنبه بود.

mr nobody
اینجا هم جالب بود، نه به اندازه ی دالاس و ریکوییم.

به هر حال نقشایی که بهش محول شده رو خیلی خوب درمیاره.

اقا راه برگشت بذارین واس خودتون.
نعوذ با الله اومدیمو جوکر لتو بهتر از لجر شد. اونوقت چی؟:دی
حالا شایدم فیل بشه. ولی انقدر قاطع نظر ندید
نعوذ معوذ نداریم میشه
2qcmh45.gif

============================================
اکران رستاخیر هم متوقف کردن :))

رسما در مورد هیچی نمیشه فیلم ساخت !! بعد از n سال و روز واقعه یکی اومد در مورد کربلا فیلم بسازه ، همون هم میزنن شتکی میکنن .

دقیقن در جواب اون دوستمون که گفت چرا لتو تو هیچکدوم عکسا نیست می خواستم همینو بگم. لتو تو مصاحبه ش برای فیلم Dallas buyers club می گفت انقدر در نقشش فرو رفته بود که گاهی وقتها سر ست مردها میومدن پیشش تا باهاش قرار بزارن :دی البته همشونو رد می کردا :-" و یا اینکه در رو براش باز می کردن می گفتن اول خانوما :دی ولی کلن یه نکته ی قابل توجه در مورد لتو همینه خودش هم گفت هر وقت نقشی بهش محول میشه کاملا درش فرو می ره و یکی از دلایلی که هرگز فیلمهای خودش رو خودش نمی بینه به قول خودش باز اینه که انقدر در نقشش توی فیلم فرو رفته که خودش رو نمی شناسه و همین می ترسونتش! برای دالاس بایرز کلاب هم می گفت مثل اینکه اصلن فیلم رو خودش ندیده!

درسته اونجا خوب بود هر چند نه به خوبیه دالاس اما خوب بود اما اون فیلمو بیشتر بخاطر بازیه الن برستون یادمه
yahoo_5.gif

نمیگم بازیگر بدیه یا استعداد نداره ! برعکس چیزی که میخوم بگم اینکه پیک تواناییش مشخص نیست لجز قبلا یه چیزایی ازش دیده بودم و میدونستم یه نقش که جای کار داشته باشه بهش بدن خوب اجراش میکنه لتو یه کار خوب حدود 13-14 سال پیش ازش دیدم و یه کار عالی تو فیلم دالاس حالا اینکه میتونه از زیر سایه جوکر لجر خارج بشه یا نه ... شخصا دوس دارم بشه تا از فیلم لذت بیشتری ببرم

عزیزِ من حالا شما چه اصراری داری بگی جرد لتو تمرکزش روی بازیگری نیست؟ من نمی فهمم، این دو تا فیلم واقعن عالی بود و لتو چه بسا توانایی هاش بیشتر از لجره! من کلن نمی فهمم این بحثِ شما و اصرارتون مبنی بر اینکه لتو نمی تونه برا چی انقدر ادامه داره ؟ من شک دارم شما اصلن غیر از دالاس بایرز کلاب فیلم های دیگه ش رو دیده باشین. فیلم Requiem for a dream هم تا جایی که من خاطرمه لتو نقشِ اصلیش بود.

requiem for a dream
برجسته نبود، قُلنبه بود.

mr nobody
اینجا هم جالب بود، نه به اندازه ی دالاس و ریکوییم.

به هر حال نقشایی که بهش محول شده رو خیلی خوب درمیاره.

درسته اونجا خوب بود هر چند نه به خوبیه دالاس اما خوب بود اما اون فیلمو بیشتر بخاطر بازیه الن برستون یادمه ;;)
نمیگم بازیگر بدیه یا استعداد نداره ! برعکس چیزی که میخوم بگم اینکه پیک تواناییش مشخص نیست لجز قبلا یه چیزایی ازش دیده بودم و میدونستم یه نقش که جای کار داشته باشه بهش بدن خوب اجراش میکنه لتو یه کار خوب حدود 13-14 سال پیش ازش دیدم و یه کار عالی تو فیلم دالاس حالا اینکه میتونه از زیر سایه جوکر لجر خارج بشه یا نه ... شخصا دوس دارم بشه تا از فیلم لذت بیشتری ببرم

حالا شما کم کم داری یادت میاد
بزار بچه ها باز بیان فیلمای خوبش رو بگن که شما مثلا یادت بیاد.
ما هم دو گوش دراز، نمیدونیم شما تا دیروز اسم جرد لتو رو هم نمیدونستی
---

لتو، نقش کوچیک اما خوبش تو فایت کلاب فراموش نشه خواهشا

اما نظر به رعایت جایگاه و شان مراجع عظام تقلید و عالمان شاخص دینی یادآوری می کنیم که اکران فیلم رستاخیز تا تامین نظر برخی از مراجع بزرگوار تقلید به تعویق می افتد.

من سرمو کجا بکوبم؟

نمیگم بازیگر بدیه یا استعداد نداره ! برعکس چیزی که میخوم بگم اینکه پیک تواناییش مشخص نیست لجز قبلا یه چیزایی ازش دیده بودم و میدونستم یه نقش که جای کار داشته باشه بهش بدن خوب اجراش میکنه لتو یه کار خوب حدود 13-14 سال پیش ازش دیدم و یه کار عالی تو فیلم دالاس حالا اینکه میتونه از زیر سایه جوکر لجر خارج بشه یا نه ... شخصا دوس دارم بشه تا از فیلم لذت بیشتری ببرم​

اتفاقا برعکس. لجر قبل از TDK معروف ترین فیلمش Brokeback Mountain بودش. در عوض لتو هم اسکار برده، هم گلدن گلوب. شما مثلکه موقعی که لجر واسه نقش جوکر انتخاب شد نبودی ببینی اینترنت چه کولاکی شده بود و ملت چه فحش هایی به نولان و لجر میدادن بخاطر این انتخاب.

جرد لتو یکی از با استعدادترین آرتیست های حال حاضر هستش. توی ضعیف ترین فیلم هاش مثل Chapter 27 بهترین کارش رو به نمایش میذاره. از روزی هم که شایعه نقش جوکرش پیش اومد من امیدوار بودم که تایید بشه. درست ظاهرش رو دوست ندارم، ولی لتو و افلک در حال حاضر تنها برگ های دی سی هستند.

Jared-Leto.png

من هرچی میخونم جملاتمو کمتر متوجه این برداشتای شما میشم :|
یکی اومده به من درس فیلم شناسی میده که اسمشو نشنیده بودی تا دیروز هی داره یادت میاد ما هم گوشمون درازه و ... :d درست نیست آدم چنین فکری در مورد خودش بکنه منم نه چیزی بهم اضافه میشه نه کم میشه که ایشونو بشناسم یا نشناسم کاراشو دیده باشم یا ندیده باشم ممنون بابت دروغگو خطاب کردن من :)

لجر هم مثل اکثر بازیگرای هالیوود که وقتی وارد دهه چهارم زندگیشون میشن و تازه پخته میشن و دوران اوجشونو میبینیم از این قاعده مستثنا نبود هرچی میگذشت بیشتر خودشو نشون میداد و من نوع بازیشو دوس داشتم و امیدوار بودم تو نقشای بهتری ببینمش
اون زمانم دوستمون درست گفت من زیاد پیگیر اخبار و دعواها نبودم کلا به فیلم علاقه دارم حاشیه هارو پیگیری نمیکنم نهایت یه نگاه میندازم به تریلر و لیست بازیگرا و کارگردان و نویسنده در همین حد یکی دو ساله حاشیه هام کمو پیش پیگیری میکنم پس در جریان جنگ جهانی که سر انتخاب لجر در گرفت نیستم :d کمیکای بتمنم نخوندم ادعاییم در این ضمینه ندارم

در مورد لتو هم فقط یکبار گفتم شغل اصلیش بازیگری نیست اینکه دوستمون میگه اصرار داری روی این موضوع نمیدونم از کجای حرفای من چنین برداشتی کرد !
لتو هم فقط میخواستم بگم دوتا کار شاخ ازش دیدم و شخصا نمیدونم توقع چه نوع جوکریو میتونم ازش داشته باشم از اونجایی که جز بازیگرای مورد علاقمم نیست فقط در حد فیلمایی که ازش دیدم شناخت دارم ازش نه اینکه اصلا نشناسمش :d به لطف کامنتای دوستان از شیوه کاریش فهمیدم که چقدر دقیقه روی کارش و خوشحالم کرد و خیلی مشتاق که ببینم چجور جوکریو قراره ببینم

هرچی میگردم پیدا نمیکنم که دقیقا من کجا گفتم لتو استعداد نداره یا هنرمند خوبی نیست یا بازیگر ضعیفیه ؟!
امیدوارم سو تفاهمات برطرف شده باشه نیاز نباشه بیام جواب پس بدم !

یه بزرگ مردیم پیدا بشه بگه بین سه تا جوکری که تا الان اومدن کدوم بیشتر از همه به کمیک بتمن نزدیکتره ( از لحاظ ظاهری ) ؟

- - -ویرایش - - -

وضعیت سینما تو کشورمون اسفناکه رستاخیزم آخرین شاهکار ...!

محمدرضا زائری
اين همه سال تعزيه برگزار شده و آدم هاي معمولي شهر و روستا نقش اوليا را بازي كرده اند ، اين همه فيلم سينمايي براي پيامبران معصوم ساخته اند و بازيگران سينما در نقش حضرت يوسف و ابراهيم و عيسى و موسى على نبينا و آله و عليهم السلام در آمده اند، چرا دين و ايمان به مخاطره نيافتاد؟ حالا يكباره چه شده ؟ آيا آقاي درويش نمي توانست برود فيلم عاشقانه و آبگوشتي بسازد و بدون دردسر و خطر به كاسبي بپردازد و ميليوني و ميلياردي سود كند و كوچكترين انتقادي هم نشنود ؟

حرف حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or