من هرچی میخونم جملاتمو کمتر متوجه این برداشتای شما میشم

یکی اومده به من درس فیلم شناسی میده که اسمشو نشنیده بودی تا دیروز هی داره یادت میاد ما هم گوشمون درازه و ... :d درست نیست آدم چنین فکری در مورد خودش بکنه منم نه چیزی بهم اضافه میشه نه کم میشه که ایشونو بشناسم یا نشناسم کاراشو دیده باشم یا ندیده باشم ممنون بابت دروغگو خطاب کردن من
لجر هم مثل اکثر بازیگرای هالیوود که وقتی وارد دهه چهارم زندگیشون میشن و تازه پخته میشن و دوران اوجشونو میبینیم از این قاعده مستثنا نبود هرچی میگذشت بیشتر خودشو نشون میداد و من نوع بازیشو دوس داشتم و امیدوار بودم تو نقشای بهتری ببینمش
اون زمانم دوستمون درست گفت من زیاد پیگیر اخبار و دعواها نبودم کلا به فیلم علاقه دارم حاشیه هارو پیگیری نمیکنم نهایت یه نگاه میندازم به تریلر و لیست بازیگرا و کارگردان و نویسنده در همین حد یکی دو ساله حاشیه هام کمو پیش پیگیری میکنم پس در جریان جنگ جهانی که سر انتخاب لجر در گرفت نیستم :d کمیکای بتمنم نخوندم ادعاییم در این ضمینه ندارم
در مورد لتو هم فقط یکبار گفتم شغل اصلیش بازیگری نیست اینکه دوستمون میگه اصرار داری روی این موضوع نمیدونم از کجای حرفای من چنین برداشتی کرد !
لتو هم فقط میخواستم بگم دوتا کار شاخ ازش دیدم و شخصا نمیدونم توقع چه نوع جوکریو میتونم ازش داشته باشم از اونجایی که جز بازیگرای مورد علاقمم نیست فقط در حد فیلمایی که ازش دیدم شناخت دارم ازش نه اینکه اصلا نشناسمش :d به لطف کامنتای دوستان از شیوه کاریش فهمیدم که چقدر دقیقه روی کارش و خوشحالم کرد و خیلی مشتاق که ببینم چجور جوکریو قراره ببینم
هرچی میگردم پیدا نمیکنم که دقیقا من کجا گفتم لتو استعداد نداره یا هنرمند خوبی نیست یا بازیگر ضعیفیه ؟!
امیدوارم سو تفاهمات برطرف شده باشه نیاز نباشه بیام جواب پس بدم !
یه بزرگ مردیم پیدا بشه بگه بین سه تا جوکری که تا الان اومدن کدوم بیشتر از همه به کمیک بتمن نزدیکتره ( از لحاظ ظاهری ) ؟
- - -ویرایش - - -
وضعیت سینما تو کشورمون اسفناکه رستاخیزم آخرین شاهکار ...!
محمدرضا زائری
اين همه سال تعزيه برگزار شده و آدم هاي معمولي شهر و روستا نقش اوليا را بازي كرده اند ، اين همه فيلم سينمايي براي پيامبران معصوم ساخته اند و بازيگران سينما در نقش حضرت يوسف و ابراهيم و عيسى و موسى على نبينا و آله و عليهم السلام در آمده اند، چرا دين و ايمان به مخاطره نيافتاد؟ حالا يكباره چه شده ؟ آيا آقاي درويش نمي توانست برود فيلم عاشقانه و آبگوشتي بسازد و بدون دردسر و خطر به كاسبي بپردازد و ميليوني و ميلياردي سود كند و كوچكترين انتقادي هم نشنود ؟
حرف حق