Sir William
کاربر سایت
این دیگه چی بودفوتیج وارکرفت رو چند صفحه قبل بچه ها گذاشته بودن :
بخشی از فیلم وارکرفت در کامیک کان ۲۰۱۵| زومجی
پ.ن : این چند دقیقه از خود فیلمه و با اون ویدویی که از بالا Stormwind رو نشون میداد فرق میکنه .
این ادم ابی بزرگه مگه apocalypse نیست؟ یعنی الان این oscar isaac ه؟؟؟ جدی؟؟؟
به نظرم این فیلم رو به عنوان انیمشن بدن بیرون سنگین ترهفوتیج وارکرفت رو چند صفحه قبل بچه ها گذاشته بودن :
بخشی از فیلم وارکرفت در کامیک کان ۲۰۱۵| زومجی
پ.ن : این چند دقیقه از خود فیلمه و با اون ویدویی که از بالا Stormwind رو نشون میداد فرق میکنه .
تایم لاین SS و BvS چطوریه ؟ کدوم جلوتره ؟
من خودم فکر کنم SS بین MoS و BvS ه . بعد تو SS هارلی آنتی هیرو الان ؟![]()
احتمالاً هر کدوم که تاریخ انتشارش جلوتر باشه تایم لاینش هم جلوتره اما خب بتمن تو SS دیده شده، اگه تو فلش بک های فیلم باشه که هیچی اما اگه تو زمان حال باشه پس SS جلوتره، چون بتمن تو BvS بعد یه مدت دوباره میشه بتمن!
نه تو SS همه ی ویلین ها شدن شخصیت های اصلی فیلم (البته جوکر و دثتروک معلوم نیست کدوم طرفن) و قراره واسه دولت کار کنن، کارهای کثیف ولی لازمی که سوپرهیورهایی مثل بتمن حاضر ب انجام کارش نیستن، مثل دزدین اطلاعات برای دولت، نجات یکی از افراد فاسد دولت و اینا!
در کل داستان ها SS کلیشه ای ـن تو کمیک ها ولی تو فیلم قراره یه چیزی خیلی بیش تر از کلیشه بهمون تحویل بدن! خیلی بیش تر!
نه دیگه تاریخ انتشار BvS عقب تر از SS ـه. مطمئناً اون صحنه های بتمن تو SS هم فلش بکه و در واقع SS قبل از BvS و بعد از MoS ـه (هموطنور که گفتید) اما از نظرم می تونه وقایع ـش تا خود BvS هم پیش بره!!!فکر نکنم چیزی که الان مشخص شده BvS بعده SS ه و اتفاقات SS مابین MoS و BvS فقط تاریخ اکران فیلم ها بده فیلمی که جلوتره زودتر میاد .