Movie Center

کاش یه روزم ویلم دافو جوکر رو بازی کنه. یعنی خود جوکر اینقد شبیه جوکر نیست که این هست.:d
willen-dafoe-joker-1.jpg

فوتیج وارکرفت رو چند صفحه قبل بچه ها گذاشته بودن :
بخشی از فیلم وارکرفت در کامیک کان ۲۰۱۵| زومجی
پ.ن : این چند دقیقه از خود فیلمه و با اون ویدویی که از بالا Stormwind رو نشون میداد فرق میکنه .
این دیگه چی بود :-& 99 درصدش کامپیوتری بود،اگه واقعا همین باشه واقعا مزخرفه :-&
جالبه که هر چی جلوتر می ره جلوه های ویژه فیلم ها به خاطر استفاده بیش از حد از پرده های سبز مصنوعی تر میشه

تایم لاین SS و BvS چطوریه ؟ کدوم جلوتره ؟

من خودم فکر کنم SS بین MoS و BvS ه . بعد تو SS هارلی آنتی هیرو الان ؟ :دی
_
این ادم ابی بزرگه مگه apocalypse نیست؟ یعنی الان این oscar isaac ه؟؟؟ جدی؟؟؟

بله خوده پدرسوختشه :دی

آخرین ویرایش:
دوستانی که این فیلم رو دیدند، میخواستم بدونم دقیقا آخر فیلم چی شود؟ اون پیرزنه (مادر بزرگ بچه ها) دقیقا کی بود، شب اون پیرزن ها که همراهش بودن کی بودن؟ بچه ها چرا یه دفعه این جور شدند؟ میخواستم بدونم برای این سوال ها جواب وجود داره و من متوجه نشدم یا همینطور یه مضخرفی سمبل کردن ملت فیلمشون رو ببینند؟ یه چیزی وسطای فیلم شخصیت مردِ تو کتابی که دوستش براش آورده بود خوند قضیه همون ــه؟

آخرین ویرایش:
فوتیج وارکرفت رو چند صفحه قبل بچه ها گذاشته بودن :
بخشی از فیلم وارکرفت در کامیک کان ۲۰۱۵| زومجی
پ.ن : این چند دقیقه از خود فیلمه و با اون ویدویی که از بالا Stormwind رو نشون میداد فرق میکنه .
به نظرم این فیلم رو به عنوان انیمشن بدن بیرون سنگین تره:D جدی می گم من وقتی انیمیشن rango رو دیدم اینقدر حس اینکه CG هست بهم دست نداد که این بخش های وارکرفت رو دیدم.(می دونم Rango تمام CG نبود)

تایم لاین SS و BvS چطوریه ؟ کدوم جلوتره ؟

من خودم فکر کنم SS بین MoS و BvS ه . بعد تو SS هارلی آنتی هیرو الان ؟ :دی

احتمالاً هر کدوم که تاریخ انتشارش جلوتر باشه تایم لاینش هم جلوتره اما خب بتمن تو SS دیده شده، اگه تو فلش بک های فیلم باشه که هیچی اما اگه تو زمان حال باشه پس SS جلوتره، چون بتمن تو BvS بعد یه مدت دوباره میشه بتمن!
نه تو SS همه ی ویلین ها شدن شخصیت های اصلی فیلم (البته جوکر و دثتروک معلوم نیست کدوم طرفن) و قراره واسه دولت کار کنن، کارهای کثیف ولی لازمی که سوپرهیورهایی مثل بتمن حاضر ب انجام کارش نیستن، مثل دزدین اطلاعات برای دولت، نجات یکی از افراد فاسد دولت و اینا!
در کل داستان ها SS کلیشه ای ـن تو کمیک ها ولی تو فیلم قراره یه چیزی خیلی بیش تر از کلیشه بهمون تحویل بدن! خیلی بیش تر!

احتمالاً هر کدوم که تاریخ انتشارش جلوتر باشه تایم لاینش هم جلوتره اما خب بتمن تو SS دیده شده، اگه تو فلش بک های فیلم باشه که هیچی اما اگه تو زمان حال باشه پس SS جلوتره، چون بتمن تو BvS بعد یه مدت دوباره میشه بتمن!
نه تو SS همه ی ویلین ها شدن شخصیت های اصلی فیلم (البته جوکر و دثتروک معلوم نیست کدوم طرفن) و قراره واسه دولت کار کنن، کارهای کثیف ولی لازمی که سوپرهیورهایی مثل بتمن حاضر ب انجام کارش نیستن، مثل دزدین اطلاعات برای دولت، نجات یکی از افراد فاسد دولت و اینا!
در کل داستان ها SS کلیشه ای ـن تو کمیک ها ولی تو فیلم قراره یه چیزی خیلی بیش تر از کلیشه بهمون تحویل بدن! خیلی بیش تر!

فکر نکنم چیزی که الان مشخص شده BvS بعده SS ه و اتفاقات SS مابین MoS و BvS فقط تاریخ اکران فیلم ها بده فیلمی که جلوتره زودتر میاد .

فکر نکنم چیزی که الان مشخص شده BvS بعده SS ه و اتفاقات SS مابین MoS و BvS فقط تاریخ اکران فیلم ها بده فیلمی که جلوتره زودتر میاد .
نه دیگه تاریخ انتشار BvS عقب تر از SS ـه. مطمئناً اون صحنه های بتمن تو SS هم فلش بکه و در واقع SS قبل از BvS و بعد از MoS ـه (هموطنور که گفتید) اما از نظرم می تونه وقایع ـش تا خود BvS هم پیش بره!!!

تریپ هیتری بر نداشتم ولی انصافا دیزاین آپوکالیپس خیلی داغونه. تو فیس بوقم سوژه شده . نود در صد فن ها می گن بیشتر شبیه ایوان اوز . ویلین فیلم قدیمی پاور رنجرز شده . حالا من کلا با دیزاین کراک تو سویساید اسکوآد هم حال نکردم دلیل منطقی داشت به کمیک ها وفادار بود (من دوست داشتم به سری آرکام وفادار باشه ) . ولی این یکی دیگه کلا به کمیک هاشم پشت کرده .

اینم یکی از عکس های طنزی که درست کردن .

عکس راستی اریجیناله . عکس کناری با فوتوشاپ. فوتوشاپیه نشون میده اگه رنگ آمیزی لباس و مقیاسشو رعایت می کردن کاستوم دیزاین فیلم چقدر حرفه ای و خوب بود . حیف

ybvjwz240yn2.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوالی کلا در مورد جوکر برام پیش اومد:

این جریان بریدگی صورت جوکر نولان هر دفعه به یه صورت بیانش میکرد چی بود آخر؟ اصلا به کمیک ها مربوط میشه؟ یا یه خلاقیتی هست که تیم سازنده اضافه کردن؟ چون هیچ کدوم از جوکر ها نداشتن این بریدگی لب رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or