U n i t e d
کاربر سایت
باو بذارید حداقل فیلم بیاد اون موقع میشه بحث کرد شاید بنده خدا خوب بازی کرده باشه
اون موقع دیگه میرید اینجا هم پیداتون نمیشه :d

یه چیزی که همیشه برا من سوال بود اینه که این سوپرمن یه عینک میزنه میره توی یه اداره کار میکنه هیشکی هم نمی فهمه این همون یارو ؟! هیچ منطق داستانی داره این قضیه ؟
جرد لتو اسکار گرفت دوست عزیز! فکر کنم دیگه با گرفتن اسکار به اوج رسیده باشه دیگه!
-------------------
کلن هر جوکری مزه ی خاصِ خودش رو داره، مثل جوکرِ جک نیکلسون یا جوکرِ هت لجر و همین جوکرِ جرد لتو و از نظر من همشون عالی بودن فقط جوکرِ نولان یک فیلسوفِ دیوانه بود که خب درسته که بازیِ هت لجر معرکه بود اما فیلمنامه می خواست جوکر این مدلی باشه، جوکرِ جرد لتو هم این طور که پیداست یه مد منه! می دونم که از پسش بر میاد، هر چند ذهن آدم خود به خود مدام جوکر هت لجر و جرد لتو رو کنار هم می ذاره و مقایسه می کنه اما گمانم اینه که بتونه کاراکتر مخصوص به خودش رو خلق کنه! به شدت منتظرم ببینم چی از آب در میاد به خصوص با حضور هارلی کوئیناصن یه وضعی احساس خوبی دارم نسبت به این فیلم
![]()
دوستان یادشون رفت نمره شون به فیلم هایی که از الان نقد کردن بدن2 تا تریلر از فیلم اومده، طرف میگه من با ثانیه 3:47 مشکل دارم چون این شکلیه. بیخیال تروخدا. pretentious و منتقد بازی هم حدی داره.
خوشم میاد اکثر کسایی هم که فیلم رو از الان دارن میکوبن اطلاعاتشون از بازیگرا و سورس فیلم خیلی کمه. جرد لتو بازیگر نیست؟؟ اصلا فیلم های این بشر رو دیدید که میگید خوب نیست و افتضاحه؟
seems legitباز دوباره دنبال منطقید شما تو این چیزها؟ سوپرمن صورتشو با یه فرکانسی خاصی همیشه تکون میده که باعث میشد چهرش حالت تار به نظر بیاد:d
شما انتظار داری منی که فن پرو پا قرص بتمن هستم وقتی میاد تو تریلر گردن طرفو رسما میشکونه من نیام بگم؟! باید برای پست دادن از شما اجازه گرفت؟ شما بیا نظرتو بگو ولی حق نداری به من بگی چه چیزی میتونم بگم چه چیزی نمیتونم بگم.دوستان یادشون رفت نمره شون به فیلم هایی که از الان نقد کردن بدن2 تا تریلر از فیلم اومده، طرف میگه من با ثانیه 3:47 مشکل دارم چون این شکلیه. بیخیال تروخدا. pretentious و منتقد بازی هم حدی داره.
خوشم میاد اکثر کسایی هم که فیلم رو از الان دارن میکوبن اطلاعاتشون از بازیگرا و سورس فیلم خیلی کمه. جرد لتو بازیگر نیست؟؟ اصلا فیلم های این بشر رو دیدید که میگید خوب نیست و افتضاحه؟
شما انتظار داری منی که فن پرو پا قرص بتمن هستم وقتی میاد تو تریلر گردن طرفو رسما میشکونه من نیام بگم؟! باید برای پست دادن از شما اجازه گرفت؟ شما بیا نظرتو بگو ولی حق نداری به من بگی چه چیزی میتونم بگم چه چیزی نمیتونم بگم.![]()
مشکوک؟ با 30 Seconds to Mars مشغول تور هستش.یه سوال! چرا جرد لتو تو هیچکدوم از عکس های دست جمعی که تا حالا از فیلم گرفته شده نیست؟! چرا تو تریلر با هیچکدوم از بازیگرا فوتج نداره؟ :d
یکم مشکوک نمیزنه؟! :d
کسی تئوری نداره؟ :d
مشکوک؟ با 30 Seconds to Mars مشغول تور هستش.