Movie Center

یه چیزی که همیشه برا من سوال بود اینه که این سوپرمن یه عینک میزنه میره توی یه اداره کار میکنه هیشکی هم نمی فهمه این همون یارو ؟! هیچ منطق داستانی داره این قضیه ؟

باز دوباره دنبال منطقید شما تو این چیزها؟ سوپرمن صورتشو با یه فرکانسی خاصی همیشه تکون میده که باعث میشد چهرش حالت تار به نظر بیاد:d

جرد لتو اسکار گرفت دوست عزیز! فکر کنم دیگه با گرفتن اسکار به اوج رسیده باشه دیگه!

-------------------

کلن هر جوکری مزه ی خاصِ خودش رو داره، مثل جوکرِ جک نیکلسون یا جوکرِ هت لجر و همین جوکرِ جرد لتو و از نظر من همشون عالی بودن فقط جوکرِ نولان یک فیلسوفِ دیوانه بود که خب درسته که بازیِ هت لجر معرکه بود اما فیلمنامه می خواست جوکر این مدلی باشه، جوکرِ جرد لتو هم این طور که پیداست یه مد منه! می دونم که از پسش بر میاد، هر چند ذهن آدم خود به خود مدام جوکر هت لجر و جرد لتو رو کنار هم می ذاره و مقایسه می کنه اما گمانم اینه که بتونه کاراکتر مخصوص به خودش رو خلق کنه! به شدت منتظرم ببینم چی از آب در میاد به خصوص با حضور هارلی کوئین :دی اصن یه وضعی احساس خوبی دارم نسبت به این فیلم :دی

نمیدونم ملت چه عشق اسکار دارن جایزه حرف نمیزنه کارای اون شخص حرف میزنن :d
الان این برادر لتو اسکار گرفته به اوج رسیده پس جانی دپ و دیکاپریو و ... اسکار نگرفتن فعلا کارآموز هستن باید صبر کنیم تا اسکار بگیرن به اوج برسن :d

من جوکر نیکلسونو دوس داشتم یه سادیسم خاص و باحالی داشت جوکر لجر بقول شما یه فیلسوف دیوانه بود و خیلی عمیق به جامعه بشری نگاه میکرد این آخریه دیوانه در دیوانس >:) لتو نقش زنو خوب ایفا کرد ببینیم ایندفعه چیکار میکنه میتونه از زیر اسم لجر خارج بشه و جوکر خودشو ثبت کنه یا نه
تریلرش خوب بود فقط من نگران کارگردان هستم نمیدونم توانایش در چه حدیه

دوستان یادشون رفت نمره شون به فیلم هایی که از الان نقد کردن بدن :) 2 تا تریلر از فیلم اومده، طرف میگه من با ثانیه 3:47 مشکل دارم چون این شکلیه. بیخیال تروخدا. pretentious و منتقد بازی هم حدی داره.
خوشم میاد اکثر کسایی هم که فیلم رو از الان دارن میکوبن اطلاعاتشون از بازیگرا و سورس فیلم خیلی کمه. جرد لتو بازیگر نیست؟؟ اصلا فیلم های این بشر رو دیدید که میگید خوب نیست و افتضاحه؟

دوستان یادشون رفت نمره شون به فیلم هایی که از الان نقد کردن بدن :) 2 تا تریلر از فیلم اومده، طرف میگه من با ثانیه 3:47 مشکل دارم چون این شکلیه. بیخیال تروخدا. pretentious و منتقد بازی هم حدی داره.
خوشم میاد اکثر کسایی هم که فیلم رو از الان دارن میکوبن اطلاعاتشون از بازیگرا و سورس فیلم خیلی کمه. جرد لتو بازیگر نیست؟؟ اصلا فیلم های این بشر رو دیدید که میگید خوب نیست و افتضاحه؟

کی دقیقا گفتم بازیگر نیست گفتم تمرکز اصلیش رو بازیگری نبوده :| بعد دقیقا کجا فیلمو کوبیدم خوشحال میشم اشاره کنی شاید من یادم نیست چی نوشتم :d
گفتم تریلر خوب بود باید وایسیم ببینیم چی ازش در میاد کوبیدنش کدوم قسمتشه :d

بعد جبهه گرفتن کار خوبی نیست چه از اینور بوم بیفتی چه از اونور نه اونا درست میگن که ندیده فیلمو میکوبن نه اونا که از رو تریلر کفو خون قاطی میکنن واسه فیلم
در مورد لتو هم تا قبل dallas buyers club بازی برجسته ای که تو ذهنم مونده باشه ازش ندیدم اگه قراره بخاطر یه فیلم یه نفرو در اوج بازیگری ببینم شرمنده از اینکارا بلد نیستم :d تو فیلم آخرش نشون داد میتونه خوب بازی کنه امیدوارم جوکر خوبی بهمون ارائه بده بخیل که نیستیم از خدامونم هست یه فیلم خوب ببینیم با بازیای خیلی خوب :d

شما انتظار داری منی که فن پرو پا قرص بتمن هستم وقتی میاد تو تریلر گردن طرفو رسما میشکونه من نیام بگم؟! باید برای پست دادن از شما اجازه گرفت؟ شما بیا نظرتو بگو ولی حق نداری به من بگی چه چیزی میتونم بگم چه چیزی نمیتونم بگم.:)

شما انتظار داری منی که فن پرو پا قرص بتمن هستم وقتی میاد تو تریلر گردن طرفو رسما میشکونه من نیام بگم؟! باید برای پست دادن از شما اجازه گرفت؟ شما بیا نظرتو بگو ولی حق نداری به من بگی چه چیزی میتونم بگم چه چیزی نمیتونم بگم.:)

شما میشه بگی این که بتمن دشمنش رو تو ترن ول میکنه که بره منفجر شه بمیره اسمش چیه؟ :d انیمیشن همین بازگشت شوالیه تاریکی رو دیدی؟

بتمن میزنه گردن جوکر رو میشکنه و فلجش میکنه.

حاجی فوتیج وارکرفت رو دیدید ؟ تقریبا همون کیفیت CG های بلیزارده و البته کمی بالاتر .
My Body is ready ...
امیدوارم انقدر موفق باشه که شماره های بعدی هم در کار باشه و نوبت ایلیدن و آرتاس هم برسه .

56d8_suicidesquadmovie-20150716-0001.jpg

یه سوال! چرا جرد لتو تو هیچکدوم از عکس های دست جمعی که تا حالا از فیلم گرفته شده نیست؟! چرا تو تریلر با هیچکدوم از بازیگرا فوتج نداره؟ :d
یکم مشکوک نمیزنه؟! :d
کسی تئوری نداره؟ :d

یه سوال! چرا جرد لتو تو هیچکدوم از عکس های دست جمعی که تا حالا از فیلم گرفته شده نیست؟! چرا تو تریلر با هیچکدوم از بازیگرا فوتج نداره؟ :d
یکم مشکوک نمیزنه؟! :d
کسی تئوری نداره؟ :d
مشکوک؟ با 30 Seconds to Mars مشغول تور هستش.
توی تریلر هم با یه بازیگره + بتمن + هارلی کوئین یه صحنه داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or