Movie Center

یه سوال داشتم از فنای دو آتیشه نولان:

اگه لجر میمیرد اینقد براش جز و ولز میخوردین.....؟؟؟؟؟؟؟یارو اینقد ناشی که میگه چرا دهنش زخم نیس یا دندوناش کثیفه اونوقت میان درمورد جوکر نظر میدن...اقا جوکر نولان محشر بود...اما خب بزار این بیاد...بزار ببینیم لتو چ کرده...اون اطلاعی که من از بازی لتو دارم میدونم این بشر خدای استعداده و تو همون 10 ثانیه استعدادشو به رخ کشید...اصلا وقتی من دیدمش یه حس خاصی پیدا کردم...ترسناک بودن، جذابیت، بامزگی و سادگی همراه با خودش بود....

من نمیخوام بگم این جوکر بهتر از نولان میشه اما با شناختی که من از لتو دارم، کمتر نمیشه
من خودم به عنوان یکی از طرفداران جوکر هث لچر باید بگم که مرگش 1% هم تاثیری روی شناخت من از نقش جوکرش نداشت. یعنی اصلا وقتی حرف از جوکر هث لچر میشه، آخرین موردی که به نظرم میرسه مرگشه. خیلی وقت ها اصلا از یادم میره که این مرده بعد از نقش جوکر.

یه سوال داشتم از فنای دو آتیشه نولان:

اگه لجر میمیرد اینقد براش جز و ولز میخوردین.....؟؟؟؟؟؟؟

من زمانی که فیلمش رو دیدم اصلا خبر نداشتم فوت کرده، اما شاید باورتون نشه ولی این بشر انقدر درگیر کننده بازی می کرد که من یه جاهایی واقعا جوگیر میشدم و نمی دونستم چکار کنم، فقط می خندیدم و تحسینش می کردم....
برای نمونه قسمت منفجر کردن بیمارستان یا جایی که مستقیم سمت بتمن که رو موتورش بود شلیک می کرد و ...

56d8_suicidesquadmovie-20150716-0001.jpg

کل عکس عالیه ولی ویل اسمیت خیلی رو مخه واقعا هیچ جوره با بازیش کنار نمیتونم بیام.هر چقدر کست بتمن و هارلی کویین جوکر و ایناها خوبه ویل اسمیت روی مخ هست بعد از I am legend تقریبا هیچ فیلمی ازش ندیدم که بازیش به چشم بیاد

اون دوستمون که کامنت تاینیو مویز کپی کرد اینجا یعنی خودش نظری نداشت که نظر یکی دیگرو کپی پیست کرده :d

من به شخصه از بازیگر این جوکر جدیده چیز خاصی ندیدم تا الان نظری در موردش ندارم تا فیلمم نبینم قضاوتی نمیکنم اما لجر قبلا پتانسیل خوبی از خودش نشون داده بود میشد توقع یه چیز خوب داشت ازش اما این جوکر جدیده بازیگری شغل اصلیش نیست نمیدونم چی میخواد در بیاد بعدم یه کاراکتر خوب از یه فیلمنامه خوب میاد و هنر کارگردان تو بازی کشیدن و صد البته خود بازیگر که چقدر غرق بشه تو کاراکتر خدارو چه دیدی شاید ترکوند هرچند احتمالش کمه ;;)

این بازیگر اصلیه چهار شگفت انگیزو تو فیلمای عاشقانه دیده بودم فقط منم که فکر میکنم کلا بهش نمیاد ابر قهرمان باشه :|

نولان یه جوکری ساخت تموم شد رفت الان دوره جوکر جدیده کسی که از رو 7-8 ثانیه جوکر لتو رو بی ارزش میدونه بره به حال خودش گریه کنه!:d
مثل اینه که بگیم چون جیمزباند فلان سال خوب بود دیگه کسی حق نداشته باند جدیدی بسازه مبادا در حد نسخه قبلیش نباشه!والا ادم تیم بازیگریه امثال 4 شگفت انگیز جدیدو میبینه خندش میگیره بعد اومدن به جوکری ایراد میگیرن که از لحاظ کارنامه بازیگری لجر انگشت کوچیکشم نمیشه حالا بعد این نقش یه اسکاری گرفت شد خدای نقش منفی بودن!
فقط امیدوارم اگه فیلم خوب شد این هیترا فاز عوض نکنن و بگن که اشتباه میکردن چون خوراک بوکمارک کردنه این بحثا

آخرین ویرایش:
من خودم به عنوان یکی از طرفداران جوکر هث لچر باید بگم که مرگش 1% هم تاثیری روی شناخت من از نقش جوکرش نداشت. یعنی اصلا وقتی حرف از جوکر هث لچر میشه، آخرین موردی که به نظرم میرسه مرگشه. خیلی وقت ها اصلا از یادم میره که این مرده بعد از نقش جوکر.
میشه به یک سوال من جواب بدین؟:d
کی باید نقش جوکرو بازی کنه تا شما هم ناراحت و آزرده خاطرنباشین؟!:d
به بنده خدا اصلا فرصت نمیدین، از همون روز اول معرفیش دارین جوکر دارک نایتو به رخ میکشین.

به بنده خدا اصلا فرصت نمیدین، از همون روز اول معرفیش دارین جوکر دارک نایتو به رخ میکشین.
:-o

داداش شما اصلا تو بحث های این تاپیک بودین؟ :دی بیخیال بابا. اصلا نمیدونی نظر من چیه اومدی به من گیر میدی؟ بورو پست های روز اومدن عکس از لتو رو ببین بعد بیا به من گیر بده :دی

:-o

داداش شما اصلا تو بحث های این تاپیک بودین؟ :دی بیخیال بابا. اصلا نمیدونی نظر من چیه اومدی به من گیر میدی؟ بورو پست های روز اومدن عکس از لتو رو ببین بعد بیا به من گیر بده :دی
شما بهتره از جواب دادن به سوال فرار نکنی.:dنقل قول پست شما هم بهونه بود برای اینکه این سوالو بپرسم و هر کس جواب اون سوالو بده خوشحال میشم.:dدر جریان پست های این تاپیک هم خیلی وقته هستم.

اما این جوکر جدیده بازیگری شغل اصلیش نیست نمیدونم چی میخواد در بیاد

اینکه شما نمیدونید "جوکر جدیده" کارنامه اش عالیه و اسکار برده تقصیر بنده خدا جرد لتو نیست. یکم اطلاعات شما رو میطلبه :دی

حالا یـ سوال
شما از کجا فهمیدید ایشون از حضور جوکر آزرده خاطرن :دی
======================================================
والا با دوخط دیالوگ و نشون دادن حس دیوانگی چیزی معلوم نمیشه :) بعدم چه بخواین چه نخواین با لجر مقایسه میشه مستقیم در مرحله بعدش معلوم میشه بازیش مورد پسند بوده یا نه ! فعلا هم که چیزی معلوم نیست تا خود فیلم بیاد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• 779
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or