من خودم به عنوان یکی از طرفداران جوکر هث لچر باید بگم که مرگش 1% هم تاثیری روی شناخت من از نقش جوکرش نداشت. یعنی اصلا وقتی حرف از جوکر هث لچر میشه، آخرین موردی که به نظرم میرسه مرگشه. خیلی وقت ها اصلا از یادم میره که این مرده بعد از نقش جوکر.یه سوال داشتم از فنای دو آتیشه نولان:
اگه لجر میمیرد اینقد براش جز و ولز میخوردین.....؟؟؟؟؟؟؟یارو اینقد ناشی که میگه چرا دهنش زخم نیس یا دندوناش کثیفه اونوقت میان درمورد جوکر نظر میدن...اقا جوکر نولان محشر بود...اما خب بزار این بیاد...بزار ببینیم لتو چ کرده...اون اطلاعی که من از بازی لتو دارم میدونم این بشر خدای استعداده و تو همون 10 ثانیه استعدادشو به رخ کشید...اصلا وقتی من دیدمش یه حس خاصی پیدا کردم...ترسناک بودن، جذابیت، بامزگی و سادگی همراه با خودش بود....
من نمیخوام بگم این جوکر بهتر از نولان میشه اما با شناختی که من از لتو دارم، کمتر نمیشه
یه سوال داشتم از فنای دو آتیشه نولان:
اگه لجر میمیرد اینقد براش جز و ولز میخوردین.....؟؟؟؟؟؟؟
میشه به یک سوال من جواب بدین؟:dمن خودم به عنوان یکی از طرفداران جوکر هث لچر باید بگم که مرگش 1% هم تاثیری روی شناخت من از نقش جوکرش نداشت. یعنی اصلا وقتی حرف از جوکر هث لچر میشه، آخرین موردی که به نظرم میرسه مرگشه. خیلی وقت ها اصلا از یادم میره که این مرده بعد از نقش جوکر.
:-oمیشه به یک سوال من جواب بدین؟:d
کی باید نقش جوکرو بازی کنه تا شما هم ناراحت و آزرده خاطرنباشین؟!:d
به بنده خدا اصلا فرصت نمیدین، از همون روز اول معرفیش دارین جوکر دارک نایتو به رخ میکشین.
شما بهتره از جواب دادن به سوال فرار نکنی.:dنقل قول پست شما هم بهونه بود برای اینکه این سوالو بپرسم و هر کس جواب اون سوالو بده خوشحال میشم.:dدر جریان پست های این تاپیک هم خیلی وقته هستم.:-o
داداش شما اصلا تو بحث های این تاپیک بودین؟بیخیال بابا. اصلا نمیدونی نظر من چیه اومدی به من گیر میدی؟ بورو پست های روز اومدن عکس از لتو رو ببین بعد بیا به من گیر بده
![]()
حالا یـ سوالمیشه به یک سوال من جواب بدین؟:d
کی باید نقش جوکرو بازی کنه تا شما هم ناراحت و آزرده خاطرنباشین؟!:d
به بنده خدا اصلا فرصت نمیدین، از همون روز اول معرفیش دارین جوکر دارک نایتو به رخ میکشین.