Movie Center

حالا یـ سوال
شما از کجا فهمیدید ایشون از حضور جوکر آزرده خاطرن :دی
======================================================
والا با دوخط دیالوگ و نشون دادن حس دیوانگی چیزی معلوم نمیشه :) بعدم چه بخواین چه نخواین با لجر مقایسه میشه مستقیم در مرحله بعدش معلوم میشه بازیش مورد پسند بوده یا نه ! فعلا هم چیزی معلوم نیست تا خود فیلم بیاد ...
:|
بله دیگه دارین خودتون میگین چیزی معلوم نیست تا فیلم بیاد، ولی تاپیک پر از پیش داوری در مورد فیلم های DC هست. نکنه این رو هم میخواین انکار کنین؟:d

- - -ویرایش - - -

دوستان نظرتون در مورد سری فیلم Insidious چی هست؟ من اتفاقی پیداش کردم، گفتم حتما چیز خوبیه که سه تا نسخه ازش ساختند واسه همین نسخه اول (2010) رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم میخواستم اگر دیدید نظرتون رو در موردش بدونم.
قسمت 3 رو من هنوز ندیدم ولی قسمت 1 و 2 خیلی خوب بود.:dحتما بین. در حر Conjuring نمیشه اما با اینحال جزو فیلم های ترسناک خوب محسوب میشه.

اینکه شما نمیدونید "جوکر جدیده" کارنامه اش عالیه و اسکار برده تقصیر بنده خدا جرد لتو نیست. یکم اطلاعات شما رو میطلبه :دی

اشتباه از من بود که واضح حرف نزدم
اینکه گفتم چیزی ندیدم به این معنی نبود که نمیدونم اسکار گرفته به این معنی بود که من چیزی ندیدم که قانع بشم توانایی ساخت جوکری بهتر از لجرو داره :d ولی از چهرش خوشم میاد همینکه راضی شده جوکرو بازی کنه باعث میشه تحسینش کنم تا ببینیم چه میکنه

اسکارم برای من ارزشی نداره یه مراسم تبلیغاتی سیاسی بدون محتوا اونقدر شاهکار بوده که اسکار نگرفتن و اونقدر بازیهای قوی بودن که نگرفتن قابل شمارش نیست

امیدوارم فیلم خوبی از آب در بیاد تریلرش فضای تاریک و جالبی داشت فقط نمیدونم ویل اسمیت چی میگه اون وسط !

شما بهتره از جواب دادن به سوال فرار نکنی.:dنقل قول پست شما هم بهونه بود برای اینکه این سوالو بپرسم و هر کس جواب اون سوالو بده خوشحال میشم.:dدر جریان پست های این تاپیک هم خیلی وقته هستم.
شوخی شوخی داره جدی میشه ها! :| اصلا حال و حوصله اینطور کارار و ندارم، اینکه بدون اینکه طرف بدونه طرف مقابلش کی هست و نظرش چیه بیاد یقشو بگیره! من خودم از همون روز اول از مدافعین جوکر جدید بودم و هستم! بهتره اول بدونید نظر طرف مقابلتون چیه بعد شروع کنید بهش گیر بدید. در جریان این تاپیک هم بودید میدونستید نظر منو و الان این بحث رو نمیکردیم!

در خلال این بحث ها، نمیدونم قبلا گفتن بچه ها یا نه، اما فوتیج فیلم وارکرافت هم لیک شده بوده گویا که الان هر جا رو میگردم میبینم پاک کردن. جهاد کنید پیدا کنیم :دی

شوخی شوخی داره جدی میشه ها! :| اصلا حال و حوصله اینطور کارار و ندارم، اینکه بدون اینکه طرف بدونه طرف مقابلش کی هست و نظرش چیه بیاد یقشو بگیره! من خودم از همون روز اول از مدافعین جوکر جدید بودم و هستم! بهتره اول بدونید نظر طرف مقابلتون چیه بعد شروع کنید بهش گیر بدید. در جریان این تاپیک هم بودید میدونستید نظر منو و الان این بحث رو نمیکردیم!

در خلال این بحث ها، نمیدونم قبلا گفتن بچه ها یا نه، اما فوتیج فیلم وارکرافت هم لیک شده بوده گویا که الان هر جا رو میگردم میبینم پاک کردن. جهاد کنید پیدا کنیم :دی
اشتباه من بود با شما صحبت کردم. من هم حال حوصله بحث کردن با آدم های بی اعصاب که تحمل هیچ چیزی جز خودشونو ندارن رو ندارم. بعدشم اینجا انجمن هست برای بحث کردن.

اشتباه من بود با شما صحبت کردم. من هم حال حوصله بحث کردن با آدم های بی اعصاب که تحمل هیچ چیزی جز خودشونو ندارن رو ندارم. بعدشم اینجا انجمن هست برای بحث کردن.

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم!!! موفق باشی دوست عزیز.

[MENTION=12089]FaRd!N[/MENTION]
نمیدونم لینک از سایت داخلی گذاشتن مجازه یا نه .
http://zoomg.ir/2015/07/15/47215/warcraft-movie-leak/
من که خیلی حال نکردم . این انگار فول CGIه. حالا کیفیت بده معلوم نیست ولی انگار فرقی با همون CGIهای خود بلیزارد نداره.

@FaRd!N
نمیدونم لینک از سایت داخلی گذاشتن مجازه یا نه .
http://zoomg.ir/2015/07/15/47215/warcraft-movie-leak/
من که خیلی حال نکردم . این انگار فول CGIه. حالا کیفیت بده معلوم نیست ولی انگار فرقی با همون CGIهای خود بلیزارد نداره.
فکر کنم نوع ساخت فیلم مثل آواتار باشه. چون اون هم استفاده زیادی از CGI داشت.

از بین تمام بحث هایی که اخیرا صورت گرفته، از هث لجر تا جرد لتو، از بتمن تا سوپر من و از مارول تا DC، تلاش این دوستمون برای کشف رابطه بین گودرز و شقایق و گیر دادن به فردین قابل ستایشه و من از صمیم قلب براش آرزوی موفقیت دارم:d
=======
در مورد فیلم ها هم بهتره یه چیزی رو یاد بگیریم. اینکه با یه ذهنیت از پیش ساخته سراغ یه فیلم نریم. سعی کنیم اون رو همینجوری که هست ببینیم و در موردش نظر بدیم نه اون چیزی که دوست داریم میبود. اینکه مثلا وقتی SS اومد و خواستیم ببینیم، تصویر جوکر نولان توی ذهنمون نباشه. شاید فیلم عالی باشه اما با این ذهنیت، مزه فیلم به دهنمون خاکستر میاد. برای خودم این اتفاق 2-3 بار افتاده و مقصر هم خودم بودم که تجربه یه فیلم ناب رو از خودم گرفتم. دروغ چرا، سخت هم هست که مقایسه نکنیم و ذهنمون ناخودآگاه شروع به مقایسه میکنه ولی بهتره عادت کنیم که عادت نکنیم:d

آخرین ویرایش:
image065.gif

دقت کردین بتمن یکی رو تو این صحنه از تریلر میکشه؟:|

image065.gif

دقت کردین بتمن یکی رو تو این صحنه از تریلر میکشه؟:|

من سر این قضیه خیلی مشکل دارم. حدوداً دقیقه 2:39 یا 2:38 رو ببینید متوجه میشید چند نفرن که تو مایه های این لباس بتمن لباس پوشیدن و اون سربازها هم دارن به اونا شلیک می کنن. از نظرم می تونه یه تصویر (یا کابوس بروس) از آینده ای باشه که سوپرمن رقم می زنه اگه کنترل نشه. هر چند واقعی باشه یا نه! منظورم اینه که ممکنه تو توهمات بروس باشه، یا مثلاً لکس بهش تلقین کرده. شاید این سربازها هم اصلاً واسه لکس کار می کنن تا واسه بتمن هویت سوپرمن رو خراب کنن! کلاً اینجا خیلی مشکوکه برام!

یه چیزی که همیشه برا من سوال بود اینه که این سوپرمن یه عینک میزنه میره توی یه اداره کار میکنه هیشکی هم نمی فهمه این همون یارو ؟! هیچ منطق داستانی داره این قضیه ؟

در مورد فیلم ها هم بهتره یه چیزی رو یاد بگیریم. اینکه با یه ذهنیت از پیش ساخته سراغ یه فیلم نریم. سعی کنیم اون رو همینجوری که
هست ببینیم و در موردش نظر بدیم نه اون چیزی که دوست داریم میبود. اینکه مثلا وقتی SS اومد و خواستیم ببینیم، تصویر جوکر نولان توی ذهنمون نباشه. شاید فیلم عالی باشه اما با این ذهنیت، مزه فیلم به دهنمون خاکستر میاد. برای خودم این اتفاق 2-3 بار افتاده و مقصر هم خودم بودم که تجربه یه فیلم ناب رو از خودم گرفتم. دروغ چرا، سخت هم هست که مقایسه نکنیم و ذهنمون ناخودآگاه شروع به مقایسه میکنه ولی بهتره عادت کنیم که عادت نکنیم
این قضیه اجتناب ناپذیره :دی , خود به خود ذهن شروع میکنه به مقایسه اتفاق اختیاری نیست که بشه کنترلش کرد(مخصوصا بعد از تاثیری که هیث لجر رو جوکر گذاشت )امیدوارم لتو بتونه یه جوکر متفاوت ولی جذاب بوجود بیاره لبته تریلر suicide squade امیدوار کننده بود

آخرین ویرایش:
یه چیزی که همیشه برا من سوال بود اینه که این سوپرمن یه عینک میزنه میره توی یه اداره کار میکنه هیشکی هم نمی فهمه این همون یارو ؟! هیچ منطق داستانی داره این قضیه ؟

این قضیه اجتناب ناپذیره :دی , خود به خود ذهن شروع میکنه به مقایسه اتفاق اختیاری نیست که بشه کنترلش کرد(مخصوصا بعد از تاثیری که هیث لجر رو جوکر گذاشت )امیدوارم لتو بتونه یه جوکر متفاوت ولی جذاب بوجود بیاره لبته تریلر suicide squade امیدوار کننده بود
اتفاقا خوب هم اجتناب پذیره.:dمن خودم هیچ وقت یک فیلم رو با پیش داوری نمی بینم. خیلی هم لذت میبرم از فیلم دیدنم. باید اینو بهش عادت بکنید که قرار نیست فیلم جدید کپی فیلم قبلی بشه.:dمثال میزنم اگه نولان بیاد بتمن بسازه دقیقا میدونم چه انتطاری باید داشته باشم و طبیعتا وقتی قراره زک اسنایدر فیلم بسازه میدونم باید منتظر چی باشم و مطمئنم خیلی هم با فیلمش حال میکنم. چون هر کارگردان یک سبک خاصی فیلم میسازه. من دقیقا سبک اسنایدر رو میشناسم و اگه مطابق استاندارد خودش خوب در بیاره برای من رضایت بخشه.:dشما هم سعی کن پیش داوری نکنی.:d

یا ابوالفضل :|

فقط منتظرید آدم یه چی بگه :d
مگه حرف عجیبی زدم لتو 44 سالشه و اکثرا نقش مکمل باشی کرده و تو کار موسیقی و کارگردانی و ... هم هست درسته جرج کلونی هم کارگردانی میکنه یا آنجلینا جولی اما اونا تو بازیگری به اوج رسیدن و رفتن سراغ ... بخاطر این میگم شغل اصلیش نیست چون هنوز به اوج خودش نرسیده شاید با این جوکر برسه :d

حالا نزنید هرکی بیاد میخواد الان نقل گل کنه یا خدا ، یا ابوالفضل ، my god ، lol :)

فقط منتظرید آدم یه چی بگه :d
مگه حرف عجیبی زدم لتو 44 سالشه و اکثرا نقش مکمل باشی کرده و تو کار موسیقی و کارگردانی و ... هم هست درسته جرج کلونی هم کارگردانی میکنه یا آنجلینا جولی اما اونا تو بازیگری به اوج رسیدن و رفتن سراغ ... بخاطر این میگم شغل اصلیش نیست چون هنوز به اوج خودش نرسیده شاید با این جوکر برسه :d

حالا نزنید هرکی بیاد میخواد الان نقل گل کنه یا خدا ، یا ابوالفضل ، my god ، lol :)

جرد لتو اسکار گرفت دوست عزیز! فکر کنم دیگه با گرفتن اسکار به اوج رسیده باشه دیگه!

-------------------

کلن هر جوکری مزه ی خاصِ خودش رو داره، مثل جوکرِ جک نیکلسون یا جوکرِ هت لجر و همین جوکرِ جرد لتو و از نظر من همشون عالی بودن فقط جوکرِ نولان یک فیلسوفِ دیوانه بود که خب درسته که بازیِ هت لجر معرکه بود اما فیلمنامه می خواست جوکر این مدلی باشه، جوکرِ جرد لتو هم این طور که پیداست یه مد منه! می دونم که از پسش بر میاد، هر چند ذهن آدم خود به خود مدام جوکر هت لجر و جرد لتو رو کنار هم می ذاره و مقایسه می کنه اما گمانم اینه که بتونه کاراکتر مخصوص به خودش رو خلق کنه! به شدت منتظرم ببینم چی از آب در میاد به خصوص با حضور هارلی کوئین :دی اصن یه وضعی احساس خوبی دارم نسبت به این فیلم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or