mehdi88
کاربر سایت
بازیه بیل تو بتمن خارق العاده نبود اما خیلی خوب بود نقش منفی و قهرمان داستان شدیدا به هم وصلن قهرمان داستان اگه خوب پرداخت نشده باشه و نقشش خوب ایفا نشده باشه شخصیت منفی هرچقدرم عالی باشه به چشم نمیاد و بالعکس اگه الان جوکر نولان جاودانه شد بخاطر بتمن خوب قسمت دوم بود که پا به پای شخصیت منفی پیش رفت و باعث شد بازیه خاق العاده لجر به چشم بیاد
جنگ مارول و دی سی :d
در زمینه کمیک که dc حرف اول و آخرو میزنه سوپرمن با 600 و بتمن با 480 میلیون پرفروشترین کمیکهای تاریخن و اسپایدر من با 360 میلیون سومه که وان پیس به این عدد رسیده و بزودی رتبه سومو کسب میکنه
اینور سری فیلمای سوپرمن و بتمن داریم و یه سری خورده فیلم که ارزش اشاره کردن ندارن :d
اونور مرد عنکبوتی و انتقام جویان و مردان ایکس ، کاپیتان آمریکا و ...
در زمینه سینما مارول خیلی بهتر عمل کرده از لحاظ فروش اما از نظر کیفیت هیچکدوم از فیلمای مارول نزدیکم نشدن به سطح بتمن نولان
ادامه دعوا با خودتون :d شخصا ابرقهرمانهای دی سیو بیشتر دوس دارم
جنگ مارول و دی سی :d
در زمینه کمیک که dc حرف اول و آخرو میزنه سوپرمن با 600 و بتمن با 480 میلیون پرفروشترین کمیکهای تاریخن و اسپایدر من با 360 میلیون سومه که وان پیس به این عدد رسیده و بزودی رتبه سومو کسب میکنه

اینور سری فیلمای سوپرمن و بتمن داریم و یه سری خورده فیلم که ارزش اشاره کردن ندارن :d
اونور مرد عنکبوتی و انتقام جویان و مردان ایکس ، کاپیتان آمریکا و ...
در زمینه سینما مارول خیلی بهتر عمل کرده از لحاظ فروش اما از نظر کیفیت هیچکدوم از فیلمای مارول نزدیکم نشدن به سطح بتمن نولان
ادامه دعوا با خودتون :d شخصا ابرقهرمانهای دی سیو بیشتر دوس دارم