Movie Center

بازیه بیل تو بتمن خارق العاده نبود اما خیلی خوب بود نقش منفی و قهرمان داستان شدیدا به هم وصلن قهرمان داستان اگه خوب پرداخت نشده باشه و نقشش خوب ایفا نشده باشه شخصیت منفی هرچقدرم عالی باشه به چشم نمیاد و بالعکس اگه الان جوکر نولان جاودانه شد بخاطر بتمن خوب قسمت دوم بود که پا به پای شخصیت منفی پیش رفت و باعث شد بازیه خاق العاده لجر به چشم بیاد

جنگ مارول و دی سی :d
در زمینه کمیک که dc حرف اول و آخرو میزنه سوپرمن با 600 و بتمن با 480 میلیون پرفروشترین کمیکهای تاریخن و اسپایدر من با 360 میلیون سومه که وان پیس به این عدد رسیده و بزودی رتبه سومو کسب میکنه >:)

اینور سری فیلمای سوپرمن و بتمن داریم و یه سری خورده فیلم که ارزش اشاره کردن ندارن :d

اونور مرد عنکبوتی و انتقام جویان و مردان ایکس ، کاپیتان آمریکا و ...

در زمینه سینما مارول خیلی بهتر عمل کرده از لحاظ فروش اما از نظر کیفیت هیچکدوم از فیلمای مارول نزدیکم نشدن به سطح بتمن نولان
ادامه دعوا با خودتون :d شخصا ابرقهرمانهای دی سیو بیشتر دوس دارم

Jurassic World
فیلم دنباله ی نسخه ی قبل بود دیگه ؟ ( دنباله که نه ! مرتبط بود ؟)
اون تیکه خرابه منظورمه ! با این حال هیچ اشاره ای بهش نکردن شخصیتا !

Jurassic World
فیلم دنباله ی نسخه ی قبل بود دیگه ؟ ( دنباله که نه ! مرتبط بود ؟)
اون تیکه خرابه منظورمه ! با این حال هیچ اشاره ای بهش نکردن شخصیتا !

فیلم 20 سال بعد از اتفاقات ژواراسیک پارک ه تو همون جزیره , بعد یه جا هم که زده بود Hammond Memorial چی چی :دی یا خوده دکتر wu , ولی میتونست بیشتر رابطه داشته باشه به فیلم اصلی مثلا یه cameo از sam neil خوب بود :دی

پس توی دنیای زایان نئو زنده میمونه؟!

راستی کلا ماتریکس واسه چی درست شد؟!!؟من انقدر سوال برام به وجود اومد که بعضی جاهای فیلم یادم رفته:d

ماتریکس

در مورد سوال اولت که نئو میمیره کامل. هم جسمش, هم اوتارش توی ماتریکس.
اما در مورد سوال دومت. این رو میشه از دو نظر جواب داد بهش. اول منطق داستان و دوم لایه فلسفی فیلمه. تو منطق داستان که مورفیوس کامل توضیح میده. ماشین ها برای کار کردن نیاز به برق دارن, وقتی انسان ها توی ماتریکس هستن و جسمشون دیگه فعالیتی نداره میتونه برای ماشین ها مثل باطری عمل کنه. در نتیجه ماشین ها همه انسان هارو استسمار میکنن تا برق مورد نیازشون رو بدست بیارن.

اما بعد فلسفی قضیه منظور واچفسکی ها از این قضیس. ماتریکس کلا نمادی از همه تجملات و چیزهایی هست که ساخته شده تا تمام توجه مردم رو به خودش جلب کنه. و میخوان بگن یک سری از افراد نامعلوم هستن که دارن به این ترتیب به دنیا حکومت میکنن. یعنی ماهایی که درگیر همه این موارد هستیم داریم مثل یک مولد برق به حیات و قدرت گرفتن این افراد کمک میکنیم.

در مورد قسمت های بعدی ماتریکس هم نظر شخصی من اینه که کلا چرت و پرتن. یه فیلم ساختن که بیشتر از حد مورد نظرشون رو مردم تاثیر گذاشت, دو فیلم بعدی رو ساختن که این تاثیر رو از بین ببرن و هجو کنن. برای همین حتی مفاهیم اولیه در مورد فلسفه وجودی ماشین هارو خصوصا تو فیلم سوم زیر و رو میکنن. به نظر من فیلم سوم یجور غلط کردم به زبان تصویری و فیلم هست. خیلی درگیر چیزای دیگش نشید!

من انتظار ندارم یه هنرپیشه بیاد دقیقا تو اون چارچوب کمیک ایفای نقش کنه ، خلاقیت هم چیز جذابیه! ترجیح میدم دست تیم سازنده و هنرپیشه بیشتر باز باشه و نتیجه بیشتر روح داشته باشه تا اینکه خودشونو محدود کنن به یه بازسازی جزء به جزء کمیک.
واسمم خیلی خوشحال کنندست ببینم یه هنرمند داره زحمت می کشه و خوب پیشرفت می کنه
یه چارچوب کمیک داریم. یه چارچوب دیگه هم داریم که ملت واسه شخصیتا میسازن از چیزایی که تا حالا از اون شخصیت دیدن. این جوکری که من الان دیدم با اون خالکوبی HAHAHAHAHAA و دندوناش جوری از اون چارچوب بیرون بود که یه لحظه تو ذهنم بتمن و سوپرمن پشت یه وانت نیسان آبی تصویر شدن که دارن با هم شوخی خرکی میکنن و با آهنگ سَندی دست میزنن. واقعا امیدوارم چیز خوشایندی بشه این فیلم ولی فکر کنم بهترین چیزی که میتونه از آب دربیاد این باشه:
teenage angsty cartel-wannabe drug dealer with green hair
یکم قابل درکه این تصمیم گیری که کردن برای این رویه ای که برای جوکر گرفتن از اون جهت که خب نمیخوان شبیه جوکر نولان بشه و طرفدارا از یه طرف دیگه آشوب کنن ولی خب دیگه خیلی از خط زدن بیرون.

مشکل یه عده اینه دارن از جوکری ایراد میگیرن که مجموعا یه چندتا عکس ازش اومده و تو تریلر شاید 10-15 ثانیه فقط حضور داشت!
هیث لجر انگار جوکر ارث باباشه و از بدو تولد جوکر متولد شده که همه جبهه گرفتن کسی حق بازی کردن این نقشو نداره!پیش داوریم معنای جدیدی پیدا کرده:d

جالبه موقع انتخاب لجر برای جوکر میگفتن این کیه اصن جوکی نیست و ...
:-"

کی همچین حرفی زده؟ مدرک بیار ببینیم. یه یکی یه چیزی گفت شما هم هر صفحه تکرار میکنین.

الان اینایی که مثلا Ben Affleck رو میکوبن، مدرک هستن؟ الان مثلا 10 سال (بر فرض اینکه بن افلک نقش بتمن رو خوب دربیاره) یه بازیگر جدید واسه بتمن انتخاب شد و ملت مسخره کردن و بعد گفتیم بن افلک هم مسخره میکردن، مدرک خواستن ازمون باید بیایم این پست های الانی رو ببریم نشون بدیم؟ :-/ :دی

الان اینایی که مثلا Ben Affleck رو میکوبن، مدرک هستن؟ الان مثلا 10 سال (بر فرض اینکه بن افلک نقش بتمن رو خوب دربیاره) یه بازیگر جدید واسه بتمن انتخاب شد و ملت مسخره کردن و بعد گفتیم بن افلک هم مسخره میکردن، مدرک خواستن ازمون باید بیایم این پست های الانی رو ببریم نشون بدیم؟ :-/ :دی
الان مگه کسی گفته بن افلک نقش بتمن رو خوب درآورده و جایزه درو کرده؟:d یه چیزی که مشخصه اینه بن افلک پشت دوربین خیلی بهتر از جلوی دوربینه (البته برای من جفتش یکیه)

بن افلک اخرین بار که نقش ابر قهرمان نابینارو بازی کرد چیزی در حد فاجعه بود :d
کارگردانم اسنایدره توقع بازیگری خوف دارید ! اون هنر نولان بود زک نمیتونه اونجور بازی بکشه بیرون از بازیگراش فوقش بشه یکی در حد مرد آهنی بالاتر از لول اون نمیره :d

جالبه موقع انتخاب لجر برای جوکر میگفتن این کیه اصن جوکی نیست و ...

نمیدونم منظورت اینجاست یا جای دیگه اون زمان که کست شد برای جوکر 8 سال پیش این تاپیک 30 تا یوزر داشت که الان فکر کنم 2 , 3 نفر فقط از اونا هنوز میان تو سایت یا این تاپیک , اصلا یادم نمیاد از بحثی شده بود راجبه انتخاب لجر . (یه بازیگر خوب با استعاد بود سال 2005 هم breakthrough ش بود با بازی کوهستان بروبک ).

اینکه خیلیا میگفتن هث لجر جوکر افتضاحی میشه کاملا معلومه، و مختص اینجا هم نیس فقط کلا توی همه ی دنیا میگفتن. حتی وقتی صدا ها در مورد بن افلک در اومد کلی توی جاهایی مثل 9گگ هم همین حرفو گفتن که در مورد هث لجر هم میگفتن که جوکر بدی میشه.

در مورد جوکر جدید هم هنوز واسه نظر زوده، اما انگار نمیخواد شبیه کمیک باشه، اما دلیل هم نمیشه بد باشه. جوکر نولان خیلی بیشتر از این با کمیک متفاوت بود و بازم تونست عالی باشه. مشکل اصلی من با ددشات هست -_- شما همون ددشات آرخام سیتی، یا اضلا حتی آروو رو با این مقایسه کنی به عمق فاجعه پی میبری. در کل این آنتی ریسیم مسخره که حتما بیای یه کاراکتر سفید رو سیاه کنی که هیچ، نقششم به جوکی مثل ویل اسمید بدی واقعا مسخرست. حالا فردا ویل اسمید باز نخواد اون پسر مسخرش رو هم به زور واسه فیلمای دی سی بیاره عالیه.

لینکای این فیلم The Death of "Superman Lives": What Happened اومد و دوباره پرونده ی سوپرمن تیم برتون باز شد.
بد نیست یادی بکنیم از نیکلاس کیج که اگه اون فیلم پا میگرفت میتونست بهترین سوپرمن تاریخ باشه :d

تیم برتون داره میزنه تو سر خودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or