آقا بیا حرف بزن میخوایم باهم بحث کنیم دیگهاتفاقا حرفش کاملا درسته و منم باهاش موافقم ، واقعا این همه بیل بیلی که ملت میکنن نمیدونم دلیلش چیه واقعا !
همیشه دوست داشتم یه سری حرفایی که تو گلوم گیر کرده رو در مورد سه گانه دارک نایت بگم (نه فقط تو این سایت) ولی کلا آدم جرعت نمیکنه حرفشو بزنه ، یعنی قشنگ میدونم اگه بگم چه بلایی سرم میاد
دوستان آخر فیلم The Matrix Revolutions سیستم ماتریکس از بین میره؟؟! و دنیای واقعی جاشو میگیره؟! و این که نئو مرد؟!داشتن کجا میبردنش آخر فیلم؟بعد اگه سیستم ماتریکس از بین رفت چه طور اون یکی دنیا که ماشین ها حاکم بودن وجود داشت؟! و این که اون طراح کی بود؟انسان بود،ماشین بود یا؟!
طراح خداست , خدای جهان ماشین ها و انسان ها
آخر فیلم ماتریکس از بین نمیره از حضور ایجنت اسمیت پاک میشه و به حالت اولش برمیگرده , نئو خودش رو قربانی می کنه (میمیره ) تا در ازای نجات ماتریکس برای خدا (ارکیتکت یا همون طراح ) تو دنیای واقعی زایان نجات پیدا کنه دنیای ماشین ها هم ربطی به ماتریکس نداره که بخواد از بین بره
آخر فیلم ماتریکس از بین نمیره از حضور ایجنت اسمیت پاک میشه و به حالت اولش برمیگرده , نئو خودش رو قربانی می کنه (میمیره ) تا در ازای نجات ماتریکس برای خدا (ارکیتکت یا همون طراح ) تو دنیای واقعی زایان نجات پیدا کنه دنیای ماشین ها هم ربطی به ماتریکس نداره که بخواد از بین بره
دقت کردید آلفرد تو BvS چه قدر شبیه رابرت داوونی جونیور شده؟ انگار آیرونمن تو دوران سال خوردگی تمام ثروتش رو از دست داده (Pennyworth هم فامیلی آلفرده و به این واقعه اشاره داره) و رفته زیر دست بتمن تا بهش کمک کنه :d :d
![]()
![]()
یعین جرمی آیرونز کبیر رو با اون شخصیت از خود راضی اشتباه گرفتی ؟هولی...
این الفرد بود؟؟؟:-o:-o:-o:-o
خیلی شبیه رابرد دونی جونیور بود انصافا
سریع برو Insomnia روببین . فقط برو :dاز بین فیلم های نولان Insomnia و Following و Doodlebug رو ندیدم.ببینم؟؟
تو عکس اولی ببین خیلی شبیهن دیگه...یعین جرمی آیرونز کبیر رو با اون شخصیت از خود راضی یکی گرفتی ؟![]()
خودم میدونم میخواستم رابرت "از خود راضی" جونیور رو مسخره کنم :dتو عکس اولی ببین خیلی شبیهن دیگه...
الآنم رابرت دونی جونیور نشسته تو خونه داره گریه می کنهخودم میدونم میخواستم رابرت "از خود راضی" جونیور رو مسخره کنم :d