Movie Center

[

"فیلم هم بیاد رکورد بزنه تو فروش نظره منتقدین هم جذب کنه"

من این دو عامل رو کناره هم اشاره کردم یعنی هم از لحاظ فروش موفق باشه هم از لحاظ کیفیت که بتونه نظره منتقدین رو جلب کنه با این شرایط هم فیلم ترول میشه نمیشه کاریش کرد دلیلش هم واقعا نمیدونم چیه چرا مردم اینطوری عکس العمل نشون میدن ! مارول چپ راست فیلم های ابر قهرمانی میسازه که مثل سریال شدن کسی اشکال نمیگیره ولی این فیلم از وقتی که تایید شد ساختش چپ راست داره ترول میشه

خب دیگه اون بیماریه به اسم خود درگیری :dفن بازی :d
الان بتمن نولان جوری توقع ایجاد کرده که همه میخوان بقیه فیلمای ابرقهرمانی مثل بتمن نولان باشن ! فیلمای ابرقهرمانی اصلا شاهکار بودن و اسکار گرفتن نیست ! نولانم فیلمش به اون صورت ابرقهرمانی نبود بیشتر شبیه قهرمانی از جنس مردم بود تا ابرقهرمانی

شخصا هر فیلمیو میخوام ببینم چندتا نقد ازش میخونم بعد میبینم اگه فیلمیم خیلی ریتش پایین باشه داستانشو بپسندم میبینم

این جو منفی که علیه این فیلم هست فکر کنم دلیل اصلیش فنای بتمن نولان باشن :d

تریلر BvS به نظرم خوب و راضی کننده بود اما مال Sucide sQuade یکم نگران کننده هست.. مخصوصا Deadshot و جوکر اینکه نتیجه چی بشه.. به نظرم ستاره تریلر Harley بود ولی اون قسمتی که شکنجه Harleen هست یکم اذیت کننده است (چون توی داستان هیچ وقت جوکر مستقیم اعمال خشونت اونم به این نوع روی Harleen اعمال نکرده..)

Minions 2015
رکورد بیشترین فروش اکران رو توی امریکا از داستان اسباب بازی ها گرفت و الان جایگاه دوم رو داره.
جایگاه اول شرک 3 هست با فروش 121 میلیون
جایگاه دوم مینیون 2015 با فروش 115 میلیون
جایگاه سوم هم داستان اسباب بازی های 3 با فروش 110 میلیون.

The Mariachi Trilogy: El Mariachi, Desperado, Once Upon a Time in Mexico

John Carpenter's Apocalypse Trilogy: The Thing, Prince of Darkness, In The Mouth of Madness

Lars von Trier's Golden Heart Trilogy: Breaking the Waves, The Idiots, Dancer in the Dark

Samurai Trilogy: Samurai I: Musashi Miyamoto, Samurai II: Duel at Ichijoji Temple ,Samurai III: Duel at Ganryu Island

The Millennium Trilogy: The Girl with the Dragon Tattoo, The Girl Who Played with Fire, The Girl Who Kicked the Hornets' Nest

The Trilogy of the Dead: Night of the Living Dead, Dawn of the Dead, Day of the Dead

اینا و بقیه فیلمای نظرسنجی فیلمای خیلی خوب ولی کمتر دیده شده ای هستن که اگه کنار پنج شیش تا بلاک باستر بزرگ مثل ارباب حلقه ها و جنگ ستارگان قرار میگرفتن، غیرممکن بود شانسی برا رای اوردن داشته باشن.

آخرین ویرایش:
دو گانه (!) Robert Langdon رو هم اگه جا شد بزارید تو لیست :دی متا و این چیزهاش که داغونه، تازه خود فیلمها هم چندان خفن نیستن ولی خب در عین حال خیلی جالب هستن و یه سری طرفدار خاص دارن! :دی

این تریلر suicide squad محشر بود
واقعا همه کست فیلم عالیه
2016 سال ویلن هاست کلا ، ددپول رو هم داریم
مارگوت رابی و ویل اسمیت و جرد لتو
دیگه آدم چی میخواد؟؟؟
جرد لتو خیلی خوب بود تو تریلر ، واقعا مطمئنم از پسش بر میاد

استیل هارلی تو suicide squad خیلی خوبه، به نظر میتونه دیوانگی رو به تصویر بکشه، شاید اگر جوکر خراب کنه این بتونه جورشو بکشه ....
اما در مورد جوکر من هنوزم نظرم تغییر نکرده، چیزی نیست که قبلا دیدم گریم خیلی تاثیر گذار هست اما من نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم، حالت پریشون لجر رو بیشتر می پسندم ...

Joke of the Year! =))

اتفاقا حرفش کاملا درسته و منم باهاش موافقم ، واقعا این همه بیل بیلی که ملت میکنن نمیدونم دلیلش چیه واقعا !

همیشه دوست داشتم یه سری حرفایی که تو گلوم گیر کرده رو در مورد سه گانه دارک نایت بگم (نه فقط تو این سایت) ولی کلا آدم جرعت نمیکنه حرفشو بزنه ، یعنی قشنگ میدونم اگه بگم چه بلایی سرم میاد :|

دوستان آخر فیلم The Matrix Revolutions سیستم ماتریکس از بین میره؟؟! و دنیای واقعی جاشو میگیره؟! و این که نئو مرد؟!داشتن کجا میبردنش آخر فیلم؟بعد اگه سیستم ماتریکس از بین رفت چه طور اون یکی دنیا که ماشین ها حاکم بودن وجود داشت؟! و این که اون طراح کی بود؟انسان بود،ماشین بود یا؟!

مشکل اینجاست که ما معیاری برای نقش بروس وین نداریم! (مگر اینکه بخوایم انیمیشن رو بیاریم وسط:d) کریستین بیل نقش خودشو خوب ایفا کرد اما طوری هم نبود که بگیم ابر بروس وین بود (البته کار معمولی هم نبود) کریستین بیل یک سری از خصوصیات بروس داشت ولی تعدادی رو هم نداشت. همین موضوع برای بن افلک هم هست فقط تعدادش به نسبت بیل کمتره هر چند بازم تا خود فیلم باید صبر کرد. (یه مشکلی که من با بن افلک دارم اینکه لامصب انگار نمی تونه اصلا احساسات رو با صورتش منتقل کنه.. عین ماست میمونه:d)
پ.ن: آلفرد به نظرم میتونه نقطه قوت باشه فقط چرا کچل نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or