Movie Center

در جواب این یکی دو نفر از دوستانی که به طعنه گفتن از کجا از روی یک تریلر سه دقیقه ای میشه فهمید یک بازیگر بازیش خوب هست یا نه .جواب خیلی واضح هست وقتی شما در طول زندگیتون بیشتر از سه هزار تا فیلم دیده باشی از قوی ترین فیلم های تاریخ تا سخیف ترین هاش واقعا برات کاری نداره حتی از روی یک شات هم بفهمی یک بازیگر توی صحنه حس رو انتقال میده یا نه داره مصنوعی بازی میکنه . بن افلک هم واقعا عالی بود بازی چهرش جای هیچ حرفی رو برای گفتن باقی نمیذاره حداقل من توقع این بازی فوق العاده رو نداشتن در حده معمولی انتظار داشتم ولی نه دیگه اینقدر خوب

به نظرت اسکار مال بن افلک؟اصلا رقیباش شانسی دارن ؟

یه easter egg خیلی خوب تریلر bvs این جاش بود :

9sdf_untitled.jpg

که لباس رابین هست که جوکر اونو کشته بود توی کمیک Death In The Family

تو اون آرک هیچکدوم از اعضای Bat Family نمردن!

در جواب این یکی دو نفر از دوستانی که به طعنه گفتن از کجا از روی یک تریلر سه دقیقه ای میشه فهمید یک بازیگر بازیش خوب هست یا نه .جواب خیلی واضح هست وقتی شما در طول زندگیتون بیشتر از سه هزار تا فیلم دیده باشی از قوی ترین فیلم های تاریخ تا سخیف ترین هاش واقعا برات کاری نداره حتی از روی یک شات هم بفهمی یک بازیگر توی صحنه حس رو انتقال میده یا نه داره مصنوعی بازی میکنه . بن افلک هم واقعا عالی بود بازی چهرش جای هیچ حرفی رو برای گفتن باقی نمیذاره حداقل من توقع این بازی فوق العاده رو نداشتن در حده معمولی انتظار داشتم ولی نه دیگه اینقدر خوب
والا از اون اول که من یادمه بن افلک قیافش تو همه ی فیلما اینجوری بوده.بغیر از good will hunting و gone girl هم به نظرم فیلم خوب و قوی مثل بیل زیاد نداره
دیگه احتیاجی هم نیست که بگم بیل چه فیلم هایی تو کارنامه ش داره البته بغیر از برنده شدن اسکار برای بازی نه نویسندگی یا تهیه کنندگی

اینا رو که جدی نگفتی؟!!:-/شوخی میکنی؟!!:d

تو اون آرک هیچکدوم از اعضای Bat Family نمردن!
مادر جیسون خود معاملاتی سری انجام داده بود و نمی‌خواست در مرکز توجهات قرار بگیرد به همین دلیل به جوکر حق السکوت پرداخت می‌کرد. جوکر جیسون را با یک دیلم به طرز وحشیانه‌ای کتک زد و سپس بمبی را منفجر کرد که سبب مرگ جیسون و مادرش شد. این اتفاقات در جریان مجموعه داستان «مرگ در خاندان Death in the family» رخ دادند.

یادم نمیاد کدوم کمیک بود ولی جیسن تاد تو کمیک های نسبتاً قدیمی به دست جوکر کشته شده!

باو کی میگی اسنایدر کارگردان خوبی نیست؟!
من 300 رو ازش ندیدم ولی میگن افتضاحه که هیچی!
اما MoS یه فیلم متوسط کمیک بوکی بود، متوسط رو به پایین که خوب بیش تر به خاطر مبارزه پایانیش افتضاح شده بود!
اما Watchmen یه شاهکار کمیک بوکی بود، دقیقاً خود کمیک رو اومده بود تبدیل کرده بود به فیلم! (مثل شرلوک های جرمی برت که خود کتاب ها سریال شده بودن) واقعاً شاهکار! من با دیدن Watchmen کاملاً امیدوارم که BvS یه فیلم خوب (نه شاهکار و عالی) از آب در میاد!
اما یه چیزی هم هست که کلاً من هیچ سایتی رو ندیدم که به فیلم های اسنایدر نمره بالا بده، همین Watchmen از فیلم هایی مثل Ant-man هم نمره کم تر گرفته در حالی که حتی از کپ دو هم قشنگ تر بود!
داستانش اصلاً مثل بقیه فیلم های کمیک بوکی نیست که هی، یه آدم بده اومد. من سوپرهیرو ـم، باید دهنش رو سرویس کنم. دفه اول دهنم سرویس میشه، دفعه دوم سرویس می کنم. هم ویلین ها متفاوت بودن، هم هیروها، همه و همه کاملاً متفاوت و عالی بود، کسایی که فیلم رو دیدن می فهمن

یادم نمیاد کدوم کمیک بود ولی جیسن تاد تو کمیک های نسبتاً قدیمی به دست جوکر کشته شده!

باو کی میگی اسنایدر کارگردان خوبی نیست؟!
من 300 رو ازش ندیدم ولی میگن افتضاحه که هیچی!
اما MoS یه فیلم متوسط کمیک بوکی بود، متوسط رو به پایین که خوب بیش تر به خاطر مبارزه پایانیش افتضاح شده بود!
اما Watchmen یه شاهکار کمیک بوکی بود، دقیقاً خود کمیک رو اومده بود تبدیل کرده بود به فیلم! (مثل شرلوک های جرمی برت که خود کتاب ها سریال شده بودن) واقعاً شاهکار! من با دیدن Watchmen کاملاً امیدوارم که BvS یه فیلم خوب (نه شاهکار و عالی) از آب در میاد!
اما یه چیزی هم هست که کلاً من هیچ سایتی رو ندیدم که به فیلم های اسنایدر نمره بالا بده، همین Watchmen از فیلم هایی مثل Ant-man هم نمره کم تر گرفته در حالی که حتی از کپ دو هم قشنگ تر بود!
داستانش اصلاً مثل بقیه فیلم های کمیک بوکی نیست که هی، یه آدم بده اومد. من سوپرهیرو ـم، باید دهنش رو سرویس کنم. دفه اول دهنم سرویس میشه، دفعه دوم سرویس می کنم. هم ویلین ها متفاوت بودن، هم هیروها، همه و همه کاملاً متفاوت و عالی بود، کسایی که فیلم رو دیدن می فهمن
کلا من به این نتیجه رسیدم که اسنایدر هر چی بسازه باید نمره کم بگیره و فحش بخوره :دی به یه سمبل تبدیل شده این حرکت :دی

والا از اون اول که من یادمه بن افلک قیافش تو همه ی فیلما اینجوری بوده.بغیر از good will hunting و gone girl هم به نظرم فیلم خوب و قوی مثل بیل زیاد نداره
دیگه احتیاجی هم نیست که بگم بیل چه فیلم هایی تو کارنامه ش داره البته بغیر از برنده شدن اسکار برای بازی نه نویسندگی یا تهیه کنندگی

اینا رو که جدی نگفتی؟!!:-/شوخی میکنی؟!!:d

به نظرت اسکار مال بن افلک؟اصلا رقیباش شانسی دارن ؟

من خودمم گفتم اصلا از بن افلک انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه نهایتا یک بازی خوب مثل gone girl ولی واقعا نمیدونم چرا اینقدر با کریستین بیل مقایسه اش میکنید کریستین بیل تموم شدش رفت. کارش رو به عنوان بتمن فوق العاده تموم کرد. ولی چرا نمیتونید از این فیلم(حتی گیر دادن به لباس بتمن که چرا مثل سری نولان نیست ! ) و بازی خوبه بن افلک لذت ببرید .این نگاه و حسی که بن افلک توی تریلر انتقال میدادش وحشتناک گیرا بود حس انتقام و حس ناتوانی مقابل قدرت بی نهایت سوپر من رو واقعا متوجه نشدید ؟

کلا این بتمن از انتخاب زک اسنایدر به عنوان کارگردان بگیرید تا همین بن افلک فقط زیره تیغ ملت تو اینترنت بوده به نظرم بحث کردن درباره این مورد هم الکی هست کسی که جبهه گرفته نمیشه کاریش کرد خوده فیلم هم بیاد رکورد بزنه تو فروش نظره منتقدین هم جذب کنه بازم کسی که بخواد ترول کنه میکنه

قضیه اینه که میگن انگار جوکر جرد لتو میزنه و یکی از خاندان بتمن رو میکشه. و احتمالا با وجود این لباس در فیلم نتیجه گرفتن که رابین کشته شده و بتمن هم این لباس رو برای این که یادش بمونه که چه بلایی در راه پاکسازی گاتهام سرش اومده نگه داشته.

فکر کنم با تعداد فیلم و سریال و انیمه ای که من دیدم تو زندگیم باید از رو پوستر فیلم بفهمم بازیا تو چه سطحیه b-)

هر ژانری بسته به زاویه ای که بهش پرداخته میشه توقعاتم عوض میشه
بتمن تیم بورتن توقع میرفت که یه فضای فانتزی نسبتا وفادار به کمیک داشته باشه ، یا از نولان انتظار یه بتمن واقع گرایانه با بازیهای قوی و شخصیت پردازی خوب و داستان پرکشش میرفت
طبق چیزایی که از اسنایدر دیدم توقع یه فیلم ابرقهرمانی استاندارد از روی کمیک دارم با بازیای معمولی ، داستان معمولی و اکشن خوب هر چیزی فرای این تحویل بده من میگم فیلم خوبی ساخته :d
دوست عزیزی که گفتی فیلم پرفروشم باشه ترول میشه و ... مگه فروش فیلم ربطی به خوب بودن اون فیلم داره ؟! فیلم میتونه در حد آلیس در سرزمین عجایب باشه و بفروشه یا از اون بدتر تو لول این فیلمه مزخرف امسال پنجاه روش شکنجه گری باشه و بفروشه :))
از یه فیلم ابرقهرمانی فقط توقع به فیلم پاپکورنی خوب میره که حدود دو ساعت ادمو سرگرم کنه همینو بتونه خوب در بیاره کافیه مگه اینکه یکی مثل نولان فیلمو بسازه که توقع شاهکار داشته باشیم

این بتمن . سوپر من پتانسیل خوبی داره اما زک کارگردانی نیست که چیزی ببشتر از یه فیلم خوب بتونه از این پتانسیل بکشه بیرون

[

دوست عزیزی که گفتی فیلم پرفروشم باشه ترول میشه و ... مگه فروش فیلم ربطی به خوب بودن اون فیلم داره ؟! فیلم میتونه در حد آلیس در سرزمین عجایب باشه و بفروشه یا از اون بدتر تو لول این فیلمه مزخرف امسال پنجاه روش شکنجه گری باشه و بفروشه :))
ا

این بتمن . سوپر من پتانسیل خوبی داره اما زک کارگردانی نیست که چیزی ببشتر از یه فیلم خوب بتونه از این پتانسیل بکشه بیرون

"فیلم هم بیاد رکورد بزنه تو فروش نظره منتقدین هم جذب کنه"

من این دو عامل رو کناره هم اشاره کردم یعنی هم از لحاظ فروش موفق باشه هم از لحاظ کیفیت که بتونه نظره منتقدین رو جلب کنه با این شرایط هم فیلم ترول میشه نمیشه کاریش کرد دلیلش هم واقعا نمیدونم چیه چرا مردم اینطوری عکس العمل نشون میدن ! مارول چپ راست فیلم های ابر قهرمانی میسازه که مثل سریال شدن کسی اشکال نمیگیره ولی این فیلم از وقتی که تایید شد ساختش چپ راست داره ترول میشه

این لباس رابین Dick Grayson هست,چند وقت پیش یک عکسی اومده از فیلم,قبر Dick Grayson بود.
احتمالا توی SS نشون داده می شه که چطور به دست جوکر کشته می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or