Movie Center

مگه داریم؟!! مگه میشه؟!!
rhjgtdh6gnph5lv80o7r.png

gken6l2eciauxgcljkvb.jpg

7i856lpbmjif2jjppbwb.jpg

h0t5bo1ma77u8wiyhcur.jpg
باشه :دی

80321076367869866370.jpg

آقا من سوپرمن زک اسنایدر رو ندیدم نمیدونم قضیه چیه ولی امروز تریلر بتمن سوپرمن رو دیدم همه چیزش خوبه فقط من یک مشکلی دارم اونم Jesse Eisneberg ـه اصلا نمیخوره بهش خیلی بچست ... یه جوریه ابهت نداره اصلا .قیافش مثل بچه هاست آدم رو یاد کست جدید اسپایدرمن میندازه ...
واقعا چطوری Cast شده برا لکس لوتر خیلی مسخرست به نظرم . قیافش رو با کوین اسپیسی مقایسه کنید خداوکیلی ...
بن افلک خیلی صورتش و حالت چهرش و بازیش به نظرم به بتمن میخوره کلا همه خوبن الا لکس لوتر ...

اتفاقا به نظر من انتخاب جالبیه... Jesse یک تریپ خیلی خاصی داره که تو تمام فیلماش اینجوریه... باحال و همه چیز دوون! ویلن خفنی میتونه باشه
biggrin1.gif
بابا صورتش Baby Face ـه نمیخوره به این نقش من که هیچی ولی داداش کوچیکم هم که هیچی حالیش نیست از سینما تریلرو دید تا قیافه اینو دید گفت این کیه دیگه اصلا نمیاد بهش :دی
انقدر ملت به قیافه بن افلک گیر دادن من موندم چرا کسی درباره Jesse حرفی نمیزنه . فقط منم که فکر میکنم صورتش بچه گونست برا این نقش ؟ :دی

آخرین ویرایش:
آقا من سوپرمن زک اسنایدر رو ندیدم نمیدونم قضیه چیه ولی امروز تریلر بتمن سوپرمن رو دیدم همه چیزش خوبه فقط من یک مشکلی دارم اونم Jesse Eisneberg ـه اصلا نمیخوره بهش خیلی بچست ... یه جوریه ابهت نداره اصلا .قیافش مثل بچه هاست آدم رو یاد کست جدید اسپایدرمن میندازه ...
واقعا چطوری Cast شده برا لکس لوتر خیلی مسخرست به نظرم . قیافش رو با کوین اسپیسی مقایسه کنید خداوکیلی ...
بن افلک خیلی صورتش و حالت چهرش و بازیش به نظرم به بتمن میخوره کلا همه خوبن الا لکس لوتر ...

اتفاقا به نظر من انتخاب جالبیه... Jesse یک تریپ خیلی خاصی داره که تو تمام فیلماش اینجوریه... باحال و همه چیز دوون! ویلن خفنی میتونه باشه :دی

بابا صورتش Baby Face ـه نمیخوره به این نقش من که هیچی ولی داداش کوچیکم هم که هیچی حالیش نیست از سینما تریلرو دید تا قیافه اینو دید گفت این کیه دیگه اصلا نمیاد بهش :دی
انقدر ملت به قیافه بن افلک گیر دادن من موندم چرا کسی درباره Jesse حرفی نمیزنه . فقط منم که فکر میکنم صورتش بچه گونست برا این نقش ؟ :دی
جسی آیزنبرگ خیلی خوبه . بااستعداد هم هست . من خیلی خوشحال شدم انتخاب شد برا این نقش چون مطمئنا کار خودشو به خوبی انجام میده

یه سوال چجوری تو یه تریلره 3 دیقه ای که زیاد هم نه بن افلک رو نشون داد نه حرفی زد نه چیزی شد تصمیم بر این شد که بازی بن افلک حرف نداشت؟!!!:-/
بخدا 3بار تا حالا تریلر رو دیدم ولی چیزه خاصی تو تریلر از بازی بن افلک ندیدم!!!
مخالفش نیستم ولی چجوری تو 3 دیقه میشه گفت بازی کسی خوبه یا نه؟!!!:d

Jesse اتفاقا بازیگر خیلی خوبیه :دی همیشه نقش هاش خوب بوده به نظرم از پس این هم برمیاد
مشکلی که این وسط هست انتخاب بن افلک که هیچوقت بازیگر خوبی نبوده! نه دیالوگ هاش درست حسابی بوده تو فیلم ها نه کلا بازی هاش قوی بوده...یه آدم خشک نچسب دقیقا
امیدوارم فیلم خوبی از أب دربیاد

یه سوال چجوری تو یه تریلره 3 دیقه ای که زیاد هم نه بن افلک رو نشون داد نه حرفی زد نه چیزی شد تصمیم بر این شد که بازی بن افلک حرف نداشت؟!!!:-/
بخدا 3بار تا حالا تریلر رو دیدم ولی چیزه خاصی تو تریلر از بازی بن افلک ندیدم!!!
مخالفش نیستم ولی چجوری تو 3 دیقه میشه گفت بازی کسی خوبه یا نه؟!!!:d
حالا اینا هیچی من هنوز نفهمیدم بچه ها چجوری به این فیلم که سازندش هنوز حتی فقط یه فیلم خوبم تو کارنامش نداره! این همه امید دارن!:d
این میرفت عین بچه آدم دنبال کارایی مثل همون Dawn of the Deadش که اتفاقا بهترین کارشم هست میچسبید هم کسی ازش انتظاری نداشت و همه حال میکردن، هم این سوپرهیروهای بدبختو تو فیلمای آبگوشتیش تیلیت نمیکرد به خدا...
فعلا هم که تا 2019 افتاده تو کست 6-7تا فیلم سوپرهیرویی دیگه میخواد همرو کلا یه دور قهوه ای کنه تحویل جامعه بده:))

والا اون بتمنهای نولان هم نیاز به بازی خاصی نداشت
کلا کسی که قراره تو لحظات حساس بره پشت یه ماسک و مبارزه کنه، بازیگر آنچان خاصی نمیخواد
یه فک خوشگل چارگوش واسه پشت ماسک + یه صدای مرموز داشته باشه، واسه من کافیه
کلا قیافه و بازی ویلین به نظرم مهمتره

حالا اینا هیچی من هنوز نفهمیدم بچه ها چجوری به این فیلم که سازندش هنوز حتی فقط یه فیلم خوبم تو کارنامش نداره! این همه امید دارن!:dاین میرفت عین بچه آدم دنبال کارایی مثل همون Dawn of the Deadش که اتفاقا بهترین کارشم هست میچسبید هم کسی ازش انتظاری نداشت و همه حال میکردن، هم این سوپرهیروهای بدبختو تو فیلمای آبگوشتیش تیلیت نمیکرد به خدا...فعلا هم که تا 2019 افتاده تو کست 6-7تا فیلم سوپرهیرویی دیگه میخواد همرو کلا یه دور قهوه ای کنه تحویل جامعه بده:))
اونwatchmenخوب بود:دی ولی در کل فیلماش برا من نچسپ و مزخرف بودن.این بتمن سوپر من هم از سوپر من بدتر درمیادملت با یه تریلر چقد جوگیر شدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or