Movie Center

حالا داستان رو زیاد سخت نگیرین یک اقتباس هست هرچقدرم داستان بازی رو بخواین فکر کنین بازم من فکر میکنم فقط شخصیت ها و بیس داستان از بازی باشه تا این جزئیات تایم لاین و اینا

به شکل غیر ارادی، تریلر B VS S رو که دیدم دلم کشید برم The Dark Knight رو نگاه کنم...

داستان اصلا اون چیزی نیست که فکر میکردم، یه چیز عجیب و شلم شوربا از هرچی کمیک در رابطه با بتمن و سوپرمن هست! جوکر هم که بنظر میومد یه جاهایی باشه. مثل اون 10 ثانیه های آخر فیلم های مارول.

بچه ها من میخوام استارت star wars او بزنم ولی نمیدونم به چه ترتیبی دانلود کنم و ببینم:-/ بهضی سایتا به ترتیب سال ساخت گزاشتن بعضیا به ترتیب شماره
میتونه یکی ترکیب درست و اسماشونو بم بگه؟ :bighug:

بچه ها من میخوام استارت star wars او بزنم ولی نمیدونم به چه ترتیبی دانلود کنم و ببینم:-/ بهضی سایتا به ترتیب سال ساخت گزاشتن بعضیا به ترتیب شماره
میتونه یکی ترکیب درست و اسماشونو بم بگه؟ :bighug:

بببین تایم لاین فیلم همون شماره های فیلمه. یعنی از شماره 1 شروع میشه تا شماره 6. اما اون زمان تصمیم میگیرن که فیلم رو از شماره 4 شروع کنن به ساختن. یعنی 4و5و6 رو ساختن، بعدش برگشتن و 1و2و3 رو ساختن. حالا مونده چطور دلت بخواد ببینی. اگه جلوه های ویژه اذیتت نمیکنه، بشین از شماره 1 ببین تا 6. اگه احساس میکنی جلوه های ویژه اذیتت کنه، بنا به ساختش ببین. چون شماره 3 که آخر سر ساخته شده، بالاترین کیفیت از نظر CG و افکت و ... رو داره، و اگه یهو از 3 بری به 4، به جای جلوه های CG خفن، شاهد ماکت خواهی بود چون بطبع قدیمیه :دی

بببین تایم لاین فیلم همون شماره های فیلمه. یعنی از شماره 1 شروع میشه تا شماره 6. اما اون زمان تصمیم میگیرن که فیلم رو از شماره 4 شروع کنن به ساختن. یعنی 4و5و6 رو ساختن، بعدش برگشتن و 1و2و3 رو ساختن. حالا مونده چطور دلت بخواد ببینی. اگه جلوه های ویژه اذیتت نمیکنه، بشین از شماره 1 ببین تا 6. اگه احساس میکنی جلوه های ویژه اذیتت کنه، بنا به ساختش ببین. چون شماره 3 که آخر سر ساخته شده، بالاترین کیفیت از نظر CG و افکت و ... رو داره، و اگه یهو از 3 بری به 4، به جای جلوه های CG خفن، شاهد ماکت خواهی بود چون بطبع قدیمیه :دی

مرسی
من فک کنم به ترتیب ساخت ببینم چون واقعا رو مخه به قول شما بعد از دیدن اون cg بری ماکت ببینی
شما خودت به چه ترتیبی دیدی؟

البته اونا همشون handwork هستن و درمقایسه با یه سری فیلما که خیلی الکی CG نشون میدن و حال آدمو بهم میزنن بهتره و به قولی dated نشده

mqdefault.webp

Batman v Superman: Dawn of Justice - Official Trailer #1 | 720

mqdefault.webp

The Man From U.N.C.L.E. - Official Comic-Con Trailer | 720

اخبار DC در SDCC:

یک تریلر طولانی و عالی از suicide Squad پخش شد. (البته حالت اف-اسکرین هست)
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=122711

- ریبوت Green Lantern که برای 2020 برنامه ریزی شده، Green Lantern Corps نام داره و تمرکز بر چند انسان عضو این مجمع و با این نیرو ها هست...

- پوستر Batman V Superman در SDCC:
gosr_batmanvsupermancomicconposter.jpg

آخرین ویرایش:
mqdefault.webp

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Official Comic Con 2015 Reel | 720

دوستانی که اینو ندیدم ببینن از پشت صحنه ی فیلمه جالبه !
پ.ن : این بار به جای استفاده از مدل های زاقارت کامپیوتری و نچسب سه گانه دوم از مدل های واقی فضاییا استفاده کردن :bighug:

یادآوری کنم که تریلرهای Man of Steel هم از بهترین تریلرهای 5 سال گذشته بودش ولی دیدیم فیلمش چجوری از آب در اومد :دی زیاد به تریلر فیلم های اسنایدر دل نبندین.

یادآوری کنم که تریلرهای Man of Steel هم از بهترین تریلرهای 5 سال گذشته بودش ولی دیدیم فیلمش چجوری از آب در اومد :دی زیاد به تریلر فیلم های اسنایدر دل نبندین.

دقیقا هر دو فیلم DC خیلی نمایش های عالی ای داشتن ولی دقیقا جوری بودن که خود فیلم شاید واقعا خوب نباشه...

آقا این یارو کجاش لوتاره؟:| لوتار اول از همه کچله. دوم اینکه پیره. سوم اینکه خسته و فرتوته. خدایی چرا اینجوری کردنش؟ چون کچل زشته؟:دی

latest

البته زمان فیلم کی هست؟ چون اگه:

داستان ماله زمانی باشه که تورالیون هم هست و خود لوتار تو. نبرد آخر میمیره که دقیقا باید پیر و کچل باشه

اما اگه برای:

زمان خدیو و ماجرای اغفال مدیو باشه قاعدتا باید جوون تر باشه که مو داشته

lothar__travis_fimmel_style_by_kriscooper-d89y8fl.jpg

ولی در کل با کوروش موافقم. این استیل ناراحت و غم زده بیشتر به خود تورالیون و پالادینا میخوره!:دی راستی کوروش ان الفه که تورالیون تو کفشه اسمش چی بود؟:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or