اقا من میگم لینک اش دی بزارید توکه تک دل مرا بریدیوای وای زک اسنایدر بخدا تو مسلمون نیستی :d
کمرم زیر بار هایپ شکست :d عجب تریلری بود![]()
اقا من میگم لینک اش دی بزارید توکه تک دل مرا بریدینداری لینک؟
بچه ها من میخوام استارت star wars او بزنم ولی نمیدونم به چه ترتیبی دانلود کنم و ببینمبهضی سایتا به ترتیب سال ساخت گزاشتن بعضیا به ترتیب شماره
میتونه یکی ترکیب درست و اسماشونو بم بگه؟ :bighug:
بببین تایم لاین فیلم همون شماره های فیلمه. یعنی از شماره 1 شروع میشه تا شماره 6. اما اون زمان تصمیم میگیرن که فیلم رو از شماره 4 شروع کنن به ساختن. یعنی 4و5و6 رو ساختن، بعدش برگشتن و 1و2و3 رو ساختن. حالا مونده چطور دلت بخواد ببینی. اگه جلوه های ویژه اذیتت نمیکنه، بشین از شماره 1 ببین تا 6. اگه احساس میکنی جلوه های ویژه اذیتت کنه، بنا به ساختش ببین. چون شماره 3 که آخر سر ساخته شده، بالاترین کیفیت از نظر CG و افکت و ... رو داره، و اگه یهو از 3 بری به 4، به جای جلوه های CG خفن، شاهد ماکت خواهی بود چون بطبع قدیمیه![]()
البته اونا همشون handwork هستن و درمقایسه با یه سری فیلما که خیلی الکی CG نشون میدن و حال آدمو بهم میزنن بهتره و به قولی dated نشدهبببین تایم لاین فیلم همون شماره های فیلمه. یعنی از شماره 1 شروع میشه تا شماره 6. اما اون زمان تصمیم میگیرن که فیلم رو از شماره 4 شروع کنن به ساختن. یعنی 4و5و6 رو ساختن، بعدش برگشتن و 1و2و3 رو ساختن. حالا مونده چطور دلت بخواد ببینی. اگه جلوه های ویژه اذیتت نمیکنه، بشین از شماره 1 ببین تا 6. اگه احساس میکنی جلوه های ویژه اذیتت کنه، بنا به ساختش ببین. چون شماره 3 که آخر سر ساخته شده، بالاترین کیفیت از نظر CG و افکت و ... رو داره، و اگه یهو از 3 بری به 4، به جای جلوه های CG خفن، شاهد ماکت خواهی بود چون بطبع قدیمیه![]()
یادآوری کنم که تریلرهای Man of Steel هم از بهترین تریلرهای 5 سال گذشته بودش ولی دیدیم فیلمش چجوری از آب در اومدزیاد به تریلر فیلم های اسنایدر دل نبندین.