Movie Center

به نظر من متا مهمه ولی نه اونقدرا که مبنای دیدن فیلم باشه. فرض کنید یکی مثل فراستی نقد کرده باشه! (منظورم این نیست فراستی بد نقد می کنه ها سخت و نقد می کنه.)
یکی از روش های انتخاب فیلم و سریال من اینطوری هست که فیلم و سریال مورد علاقه ام را سرچ می کنم مشابه ها و also liked و ... را پیدا می کنم تریلر و متا و imdb و روتن ... انتخاب و دانلود. خوب جواب می ده مخصوصا توی سریال ها. راحت ترین روش سرچ هم گوگلیدن movies like ... و series like ...

fast and furious 7 تکلیفش با خودش مشخص نیست ، Mad Max منطق دنیای خودش رو داشت و
هرگونه تخیّل با توجه به منطق دنیای اون باورپذیر بود ولی fast and furious 7 داره توی دنیای واقعی اتفاق می افته
و تخیّل بیش از حدش به جای تخلیه ی هیجانی و ترشح آدرنالین، مخاطبش رو به خنده وا میداره که به نظرم کار FF7 خندوندن نیست.
البته مبارزه ی راک با استاتهام هیجان داشت مخصوصا وقتی اون فنّ معروف کشتی کج Rock Bottom رو اجرا کرد!
در کل من که خیلی خوشم اومد ولی از بُعد کمدی فیلم نه چیز دیگش:d

آخرین ویرایش:
KWl6pqT.jpg

حالا داستان فیلم واسه کی هستش؟:دی

^^^

یا Travis Fimmel ^:)^اخه چقدر این بشر ابهت داره! اون از وایکنیگ ها اینم از Lothar

این به هر کسی میخوره غیر از لوتار. برای من که ضد حاله. احتمالا میخوان دوران جوانیش رو نشون بدن. لوتاری که در جنگ دوم توصیف میشه یه پیرمرد بلند قد و قوی هیکله که موهاش ریخته و اگه اشتباه نکنم ریش سفیدی داره. حتی هیکلش طوریه که هرکسی میبینه میفهمه این لوتاره.
اینی که عکسش رو گذاشتن بیشتر شبیه تصور من از تورالیون هست هرچند که ظاهرا نقش لوتار رو ایشون بازی کرده.

این به هر کسی میخوره غیر از لوتار. برای من که ضد حاله. احتمالا میخوان دوران جوانیش رو نشون بدن. لوتاری که در جنگ دوم توصیف میشه یه پیرمرد بلند قد و قوی هیکله که موهاش ریخته و اگه اشتباه نکنم ریش سفیدی داره. حتی هیکلش طوریه که هرکسی میبینه میفهمه این لوتاره.
اینی که عکسش رو گذاشتن بیشتر شبیه تصور من از تورالیون هست هرچند که ظاهرا نقش لوتار رو ایشون بازی کرده.

نمیدونم سریال وایکینگز رو دیدی یا نه ولی اون عقل و هوشی که از خودش به نمایش میذاره در کنار استایل حرف زدن و جنگیدنش کاملا برازنده لوتاره :d البته موافقم اگه این قرار نقش همون پیرمرد رو بازی کنه حداقل گریمش جالب نیست.ابهت به کنار کاملا محفوظ :d

مثلا ویکی WoW این رو نوشته :
Lothar is a strong and highly charismatic leader, capable of commanding attention and radiating determination and conviction to those serving under him. Though most often appearing emotionless he is deeply passionate about his friends and countrymen. His loyalty is first and foremost to the people of Azeroth, and he will fight with the full extent of his considerable skills in battle till his homeland is reclaimed.[SUP][4][/SUP]

ویزگی هایی که برای گفته رو تراویس فیمل توی سریال واکینگز با بازیش نشون داد! حالا هرچند از لحاظ ظاهری به لوتار نرسه.:d

نمیدونم سریال وایکینگز رو دیدی یا نه ولی اون عقل و هوشی که از خودش به نمایش میذاره در کنار استایل حرف زدن و جنگیدنش کاملا برازنده لوتاره :d البته موافقم اگه این قرار نقش همون پیرمرد رو بازی کنه حداقل گریمش جالب نیست.ابهت به کنار کاملا محفوظ :d

مثلا ویکی WoW این رو نوشته :

ویزگی هایی که برای گفته رو تراویس فیمل توی سریال واکینگز با بازیش نشون داد! حالا هرچند از لحاظ ظاهری به لوتار نرسه.:d

اصلا بحث ابهت نیست. بحث شباهته وگرنه این اگه تورالیون بود هم چیزی از ابهتش کم نمیکرد تورالیون اون کار خیلی مهم رو انجام داد
که نمیشه بخاطر اسپویل در موردش صحبت کرد و اتفاقا خیلی هم شخصیت باحالی داره. این که اینطور سرش رو پایین انداخته و به فکر فرورفته دقیقا مشخصات حالت روحی تورالیون رو داره. هیکلش ژست متفکرش حتی زرهش بیشتر به تورالیون میخوره تا لوتار.
لوتار یه پیرمرد دومتری کچل و ریش سفید و اکثرا خندان و سرزنده است که طبع شوخی داره با اینکه بزرگترین جنگجوی ازراثه ولی قلب مهربونی داره. برعکس تورالیون یک جنگجو ( پالادین ) با ظاهری متفکر و کسیه که انگار غم سنگینی تو دلش داره. البته جفتشون هم با ابهت هستند.

اون اورک رو در پوستر دوم کسی شناخت؟ اگه اره کیه؟ با توجه به خشونت کمی که در چهره اش ( نسیت به بقیه ارکها) دیده میشه حدس میزنم دوروتان باشه . البته فقط حدسه.

اصلا بحث ابهت نیست. بحث شباهته وگرنه این اگه تورالیون بود هم چیزی از ابهتش کم نمیکرد تورالیون اون کار خیلی مهم رو انجام داد
خب آره منم که گفتم با نظرت راجع به شباهت موافقم(دوران پیری)!!:dولی اگه جوانیش باشه بنظرم بهترین انتخابه.حالات روحی مخصوصا تو دوران جوانیش هم باید ببینیم خود فیلم چطوره از رو پوستر نمیشه درست تشخیص داد.

الان یه نگاهی به کست فیلم انداختم دقیقا متوجه تایملاین فیلم نمیشم. اینها چطوری لوتار جوان رو در یک فیلم در مقابل اورگریم دووم همر دارن؟ رهبری اورگریم میخوره به دوران پیری لوتار. البته بخاطر حضور دورتان احتمال میدم داستان بین جنگ اول و جنگ دوم اتفاق بیفته.

ضمنا عکس دوم رو چک کردم اون ارک دورتانه. الان منتظرم یه عکس هم از مدیو بدن بیرون ببینیم چه شکلیه.
ادیت : راستی مدیو رو که داریم khadgar رو هم که داریم اینها دقیقا کدوم بخش داستان رو ساختن ؟ :d من که واقعا گیج شدم مگه میخوان خلاصه تاریخ رو بگن که اینها و قبلیها با هم هستن :d

چند ساعت دیگه پنل مربوط به X-Men: Apocalypse هست اما به نظر میرسه این پوستر اولین تصویر از ظاهر En Sabah Nur باشه.
به شدت امیدوارم تو زمینه کاستوم سینگر تو این فیلم خوب عمل کنه.
O29sr.jpg

الان یه نگاهی به کست فیلم انداختم دقیقا متوجه تایملاین فیلم نمیشم. اینها چطوری لوتار جوان رو در یک فیلم در مقابل اورگریم دووم همر دارن؟ رهبری اورگریم میخوره به دوران پیری لوتار. البته بخاطر حضور دورتان احتمال میدم داستان بین جنگ اول و جنگ دوم اتفاق بیفته.

ضمنا عکس دوم رو چک کردم اون ارک دورتانه. الان منتظرم یه عکس هم از مدیو بدن بیرون ببینیم چه شکلیه.
ادیت : راستی مدیو رو که داریم khadgar رو هم که داریم اینها دقیقا کدوم بخش داستان رو ساختن ؟ :d من که واقعا گیج شدم مگه میخوان خلاصه تاریخ رو بگن که اینها و قبلیها با هم هستن :d
احتمالا داستان
باز شدن پورتاله که Khadgar کشف میکنه Archimond مدیو رو Posses کرده.
فک کنم چنتا کتاب رو تو یه فیلم جا بدن.
Artworkـهای رسمی که از لوتار تو سن پیری هم هست موهاش نریخته که :دی

Last edited by a moderator:
احتمالا داستان
باز شدن پورتاله که Khadgar کشف میکنه Archimond مدیو رو Posses کرده.
فک کنم چنتا کتاب رو تو یه فیلم جا بدن.
Artworkـهای رسمی که از لوتار تو سن پیری هم هست موهاش نریخته که :دی

مجبور شدم پست شما رو برای قرار دادن تگ اسپویلر ویرایش کنم. در تاپیک فیلم چون ممکنه همه داستان رو ندونن بهتره داخل اسپویلر قرار بگیره.
لوتار قسمت جلوی موهاش ریخته و تا جایی که یادم میاد در کتاب به همین ویژگی اشاره شده. ارتورک lothar رو هم که سرچ میکنم دقیقا همین توصیفی که من ازش داشتم رو میاره
Anduin Lothar - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft
حتی عکس کمیکش هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or