الریا ویند رانر رو میگی؟ :d رونین هم تو کف وریسا ویند رانره:d کلا در وارکرفت هر هیرویی تو کف یه خانم با شخصیت الفه :d
در مورد اسپویلر دومت لوتار در جریان ماجرای مدیو هم پیره. جوانی لوتار برمیگرده به زمانی که khadgar در رویاهاش مدیو و لوتار و لیان رو میبینه. من که فکر میکنم تایم لاین فیلم مشکل داره. نمیشه قهرمان ارک ها دورتان باشه و گولدان هم باشه ( یعنی بین جنگ اول و دوم ) بعد لوتار هم جوان باشه. کادگار لوتار پیر رو ملاقات میکنه و با فاصله زمانی کم جنگ دوم اتفاق میافته. اصلا اینکه کادگار رو در داستان داریم یعنی لوتار پیره چون کادگار حدود 20 سالشه( در 17 سالگی مدیو رو میبینه ) و جوانی لوتار رو ندیده و اصلا وجود نداشته که ببینه. اون عکسهایی هم که از کادگار هست و قیافه اش به 17 ساله نمیخوره دلیل خاصی داره که به اسپویل و اینها مربوط میشه ولی کادگار خودش بشدت جوونه و در جوانی لوتار پیر رو ملاقات میکنه یعنی در جوانی لوتار کادگار حتی نوزاد هم نبوده.
یعنی Wow WOW عجب چیزی بودش شاهکار به تمام معنی بودش تریلر رو سه بار پشت سره هم دیدم مغزم داره منفجر میشه وای وای وای بن افلک اصلا نابودم کردش چه بازی داشت .وقتی مردم سوپر من رو مثل خدا پرستش میکردن مثل خدای کهکشان وای عجب جنگی بودش شاهکار بود این تریلر فوق العاده خفن بود اصلا فرای اون چیزی بودش که تو مخیلم میگنجیدش .تو تریلر نشانه های از حضور جوکر هم حس میشدش خیلی دوست دارم بدونم دختره سمت بتمن هست یا سمت سوپر من .به شخصه عاشق بتمن هستم ولی از سوپر من man of steel هم خیلی خوشم امد زک اسنایدر خیلی هوشمندانه این دو جبهه مخالف رو برای مخاطب ها به چالش کشیده . شیر مادرش حلالش جا داره از اهنگ سازی تریلر هم تقدیر به عمل بیاریم وحشتناک طوفانی بود فقط کافیه ییکبار اخره تریلر که ارم بتمن و سوپر من میاد دقت کنید .
ون عکسهایی هم که از کادگار هست و قیافه اش به 17 ساله نمیخوره دلیل خاصی داره که به اسپویل و اینها مربوط میشه ولی کادگار خودش بشدت جوونه و در جوانی لوتار پیر رو ملاقات میکنه یعنی در جوانی لوتار کادگار حتی نوزاد هم نبوده.
خادگار کلا جوونه اما ییهو پیر میشه! در نتیجه دقیقا همینی هست که میگی و محاله وقتی لوتار جوون بوده خادگار اصلا وجود داشته باشه. اما قاعدتا از وقتی که خادگار میره شاگرد مدیو میشه مدیو اغفال شده بوده! در نتیجه چرا میگی تو قضیه اغفال مدیو هم لوتار پیر بوده؟ منظورت دقیقا کدوم ماجراس؟
کلا در وارکرفت هر هیرویی تو کف یه خانم با شخصیت الفه :d
بببین تایم لاین فیلم همون شماره های فیلمه. یعنی از شماره 1 شروع میشه تا شماره 6. اما اون زمان تصمیم میگیرن که فیلم رو از شماره 4 شروع کنن به ساختن. یعنی 4و5و6 رو ساختن، بعدش برگشتن و 1و2و3 رو ساختن. حالا مونده چطور دلت بخواد ببینی. اگه جلوه های ویژه اذیتت نمیکنه، بشین از شماره 1 ببین تا 6. اگه احساس میکنی جلوه های ویژه اذیتت کنه، بنا به ساختش ببین. چون شماره 3 که آخر سر ساخته شده، بالاترین کیفیت از نظر CG و افکت و ... رو داره، و اگه یهو از 3 بری به 4، به جای جلوه های CG خفن، شاهد ماکت خواهی بود چون بطبع قدیمیه
6 گانه رو خیلی خیلی خیلی خیلی وقت پیش دیدم و جزئیات داستان یادم نمیاد و نمیدونم کی کجا بازی کرد بود اتفاقا قبل از شماره 7 قراره با بچه ها یه بار ماراتون بذاریم چندباره ببینیم
خادگار کلا جوونه اما ییهو پیر میشه! در نتیجه دقیقا همینی هست که میگی و محاله وقتی لوتار جوون بوده خادگار اصلا وجود داشته باشه. اما قاعدتا از وقتی که خادگار میره شاگرد مدیو میشه مدیو اغفال شده بوده! در نتیجه چرا میگی تو قضیه اغفال مدیو هم لوتار پیر بوده؟ منظورت دقیقا کدوم ماجراس؟
والا منم تو کف یه خانوم با شخصیت الفم! دیگه اونا که جای خود دارن!
منظور ماجرای لو رفتن تسخیر شدن مدیو و کشته شدنشه وقتی که کادگار و افرادش به برج کارازان حمله میکنن. اونجا هم لوتار پیره. کلا جوانی کادگار مصادف هست با پیری لوتار. جوانی لوتار رو هم کادگار فقط در رویا میبینه.کلا کادگار وقتی وارد داستان میشه هر 3 دوست پیر هستند لیان کینگ شده لوتار فرمانده و بزرگترین جنگجوی ازرثه و مدیو هم بزرگترین جادوگره. البته زمانی که مدیو توسط سارگراس تسخیر شده به خیلی قبلتر برمیگرده که خادگار وجود نداشته یعنی زمان جنگ اگوین مادر مدیو و سارگراس و مدیو بچه ای در شکم مادرش بوده.
البته کسانی هستن که معتقدن Christian Bale خیلی بد بود وبن افلک بتمن خیلی بهتری میتونه باشه=>We Watched Daredevil
watch?v=0tmvis6BJIU
این ویدئو رو هم ببینید
6 گانه رو خیلی خیلی خیلی خیلی وقت پیش دیدم و جزئیات داستان یادم نمیاد و نمیدونم کی کجا بازی کرد بود اتفاقا قبل از شماره 7 قراره با بچه ها یه بار ماراتون بذاریم چندباره ببینیم
من حس می کنم توی این فیلم ( وارکرافت )قراره یه سری چیزا رو توی تایم لاین دنیای وارکرافت بهم بریزن و ازونجایی که فکر کنم فیلمنامه رو هم کریس متزن نوشته بعید نیست که این اتفاق بیفته . فقط امیدوارم کارگردان کارشو درست انجام بده و فیلم هم از لحاظ بصری ارضامون کنه . رگنار لاثبروک هم لامصب توی اون آرمور دیدنی شده . هرچند خیلی با اوصاف لوتار سازگار نیست هیبتش .
تریلر BvS خوب بود بد نبود
بن افلک عالی بود تو نقشش
اما چرا انقدر جلوه های ویژه باید داغون باشه؟ واقعا یه همچین فیلم عظیمی باید همچین جلوه های ویژه مذخرفی داشته باشه؟ همین مشکل رو MoS هم داشت
یکم از مارول یاد بگیرن: |