Movie Center

مشکل Assassination Of Jesse James این بود که فیلم نیم ساعت اضافه داشت:دی وگرنه خیلی فیلم خوبیه عاشق بازی بردپیتم:دی همیشه گفتم اگه روزی RDR رو بسازن فیلمشو بخاطر همین فیلمی که پیت بازی کرده باید جان مارستون رو بهش بدن:دی
Killing Them Softl
آقا اون فیلم نیم ساعت هم کم داشت :d یعنی راجر دیکنز داره پشت دوربین یکی از بهترین فیلمبرداری های عمر پر شکوهش (:d) رو میکنه، کیسی افلک بهترین بازیش تا امروز، سم راکول و برد پیت بهتر از همیشه، اون نور پردازی. اون تدوین. اون روایت... حیف نیست نیم ساعتشو بزنن؟ :d برا من راحت جزو تاپ 5 بهترین فیلمای بعد 2000 هست :d

فقط منم از Furious 7 خوشم اومد؟؟ فیلم خیلی صحنه های اکشنش بزرگ شده بود. و صد البته اغراق امیز. ولی خوب به من خیلی خیلی چسبید... خیلی!!

رمزی هم کاراکتر خوبی بود. خیلی ازش خوشم اومد... میساندره Got:x

یادش بخیر اون سال چه هیجانی داشتم براkts:دی شدیدا منتظر فیلم بعد دومینک هستم:دی
ولی در حد جسی جیمز بهم حال نداد
شاهکار اون فیلم الان حرفش شد حتما باید ببینمش امشب:دی
درخواست یک هفته بن برا فرهود رو از مدیریت محترم دارم:دی

ایجا فروم هست ملت دارن بحث می کنن ، مشکلی هست از جانب شماست.

نه دادتش حتماً اينجا براي بحث كردن هستش. اما منم گفتم بحث كردن يه چيزه،تخريب كردن يه عنوان و طرفداراش چيزه ديگه ايه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

سير تكاملي (!!) عمه مي:

f1bc6e1182d403cdb80b22d10809523e.jpg

خدا اخر عاقب همه رو بخير كنه :دى

Sent from Valhalla.

پیرو متاهایی که برای خوب و بد نشون دادن پدرخوانده و هری پاتر و ترمیناتور و امثالهم در صفحات قبل مطرح شد،من رفتم سایت متاکریتیک تا متای فیلم‌های مورد علاقم رو چک کنم و دیدم که Assassination of Jesse James متاش 68ـه :دی این فیلم نه تنها یکی از بهترین فیلم های قرن 21،بلکه شاید تو تاپ 20 من باشه(بدون فکر کردن گفتم شاید تو تاپ 10ـم باشه اصلا)،این فیلم مناجات دل با دوربینه،اما متاش از فیلم X یه 20 واحدی کمتره.درسته اون فیلم هم سرگرمی خوبیه،اما سینما رو اگر یک هنر بدونیم،خرد جمعی این رو به ما میگه که اون فیلم هیچ حرفی برای گفتن در مقابل جسی جیمز نداره.در کل دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست...

من از روزی میترسم که یکی بیاد در مورد Killing Them Softly چند خطی بنویسه و عالی بدونتش،بعد یه کاربر با بینش بسیار عمیق بره سایت متاکریتیک،عکس متا 63 رو ببُره و پست رو نقل قول کنه و بگه(از این پست های توییتری که مد شده):

«این فیلم نهایتا یک فیلم خوبه نه یک شاهکار»آخرشم این شکلک :)یا این ;) رو بزاره :دی

من از روزی میترسم که بخوایم با متاها با هم بحث و تبادل نظر کنیم.کلا اگر متا رو یک سیستم Recommend در نظر بگیریم خیلی بهتره.

پ.ن:فیلم هم با بازی قضیه‌ش فرق میکنه کلا.
پ.ن2:یه عرض ارادتی به اندرو دومینیک هم کردیم تو این پست :دی
اینکه بخوایم منتقدها رو کلا نادیده بگیریم به نظرم درست نیست. البته اینکه فقط به امتیاز و متا و این چیزها هم توجه کنیم هم درست نیست ولی وقتی یکی میاد میگه مقایسه X با Y مسخره هست و فقط تو جهان سوم از اینکارها میکنن و اینا، اونوقت هست که متا به طرف ثابت میکنه اون بابایی که تو جهان اول (!) زندگی میکنه هم ممکنه همین نظر رو داشته باشه :دی در مورد خود Jesse James به نظرم ریتم فیلم واسه یه سری میتونه خسته کننده باشه و بیشتر یه جورایی سلیقه ای هست فیلم. در کل به نظرم متای بالای فیلم تقریبا میتونه نشون بده که اون فیلم کیفیت خیلی خوبی داره، در حالیکه برعکس این قضیه ثابت نیست و ممکنه یه فیلم با متای پایین هم کیفیت خوبی داشته باشه :دی و در نهایت مقایسه هری پاتر با جسی جیمز، از دید هنر بخوایم نگاه کنیم آره نمیشه مقایسه کرد ولی از دید سرگرمی بخوایم نگاه کنیم راحت میشه مقایسه کرد :دی

آخرین ویرایش:
چند خبر دیدم گفتم بزارم.

- پوستر فیلم Brooklyn با بازی Saoirse Ronan اومده که خیلی امید بالایی بهش دارند و از امید های اسکار هست.
b5rh_brooklyn-poster-640x951.jpg

- تایید شده Darth Vadar در Spin-Off سری Star-Wars که Rouge One نام داره حضور خواهد داشت.

- Spin-Off دیگری برای Star-Wars تایید شد که بر اساس کاراکتر Hons Solo هست و قرار است Phil Lord و Christopher Miller این فیلم رو کارگردانی کنن (کارگردانان Lego Movies و 21 Jump Street) و نوشتن فیلمنامه هم به عهده Lawrence Kasdan (نویسنده قسمت 6م) و پسرش Joe Kasdan هست و قرار هست فیلم در 25 May سال 2018 اکران بشه.

- Hitman : Agent 47 در MPAA رده سنی R (مناسب برای بالای 17 سال) رو در یافت کرده. برای خشونت و Language!

پ.ن. خوبه... فکر میکردم pg13 بشه :دی

یه چنتا عکس از دنیل ردکلیف اومده که داره برای BB*C یه فیلم تلویزیونی بازی میکنه تو نقش سم هاوسر خالق GTA :

2902622-dan.jpg

پ.ن 1 : هیچ یک از اعضای راک استار یا T2 تو این فیلم همکاری ندارن و حتی بعضی جاها هم بهش انتقاد کردن
پ.ن 2 : فیلم هیچ ربطی به بازی نداره و ماجرای دعوای حقوقی هاوسر با یکی از سناتور های آمریکایی که معتقد بود GTA خشونت رو ترویج میده هست
پ.ن 3 : امیدوارم خوب بشه

نه دادتش حتماً اينجا براي بحث كردن هستش. اما منم گفتم بحث كردن يه چيزه،تخريب كردن يه عنوان و طرفداراش چيزه ديگه ايه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

الان من خودم طرفدار سری F&F نیستم دیگه؟ از کجا فهمیدی من طرفدارش نیستم؟ شاید بتونم بگم علاقه من به ریسینگ و رانندگی با همین فیلم شروع شد. شماره 7 ام این فیلم یه آشغال به تمام معنا بود. هم از نظر ریسینگ (LOL) و هم از نظر منطق روایی و اکشن! :دی ببین یه جور اکشن داریم مثل مدمکس که تخیل رو به خورد آدم میده و آدم حال میکنه. این اتفاقاتی که تو این فیلم افتاد رو هیچ رقمه نمیتونم به خورد خودم بدم :دی منی که از اکشن Fast 5 طرفدارای میکردم. همون موقع که همه ریخته بودن سر Fast 5 که چرت و پرته و فلان چیزا امکان پذیر نیست و.... این لامصب شماره 7 یجوری بود که من خودم هم خندم میگرفت دیگه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or