Movie Center

تریلر رو تو فیسدوغ Warner Bros. یا Suicide Squad میتونید الان ببنید . کیفیتش هم خوبه .
جوکر و هارلی کویین خیلی خوبن :دی
"Oh, I'm not gonna kill you. I'm just gonna hurt you; really, really bad." >:) >:)

mqdefault.webp

Suicide Squad Comic-Con Trailer | 720

بخش اول نظرسنجی تموم شد.
قبل از هر چیز بگم، به خاطر تعداد زیاد نامزدها و اینکه مجبور شده بودیم خیلی از فیلم های خوب و پرطرفدار رو حذف کنیم به خاطر محدودیت جا، تصمیم بر این شد که نظرسنجی که 2 قسمت بود رو 3 قسمت کنیم تا فیلم های بیشتری توی لیست قرار بگیره.

نتایج دور اول به این صورته:
http://www.uplooder.net/img/image/56/4416a9d315ba80477b30b65caee891ae/Snap80.JPG

10 فیلم زیر به مرحله بعد راه پیدا میکنن:
The Lord of The Rings
The Godfather
The Dark Knight Trilogy
Toy Story
The Matrix
Star Wars
James Bond Film Series
Indiana Jones
The Bourne Trilogy
Dollars Trilogy

====
نظرسنجی بخش دوم هم اضافه شد.

تو این 3 دقیقه تریلر چیزی که منو محو خودش کرد Margot Robbie بود. قطعا بهترین انتخابی بود که میتونست برای هارلی کویین باشه.
تو همین 3 دقیقه چیزی که حد اقل فهمیدیم این بود که هارلی عالی خواهد بود :x:x:x:x

من اصولا تصمیم گرفتم که توی نظر سنجی ها شرکت نکنم مگر اینکه تمام گزینه ها رو دیده باشم چون در غیر این صورت به نظرم در حق باقی گزینه ها بی انصافی میشه...به هر حال الان نتیجه رو نگاه کردم و دیدم که
Golden Heart Trilogy هیچ رایی نیاورده...اقایون خواهش میکنم کسایی که این سه گانه به خصوص اولین فیلمش یعنی breaking the waves رو ندیدن توی رای گیری یا شرکت نکنن یا قبل از رای دادن حتما حدواقل همین breaking the waves رو ببینن.

پ.ن : البته کلا به نظر من ، اینکه این سه گانه رو به عنوان یک فرنچایز (یا یک برند) در کنار عناوینی مثل ژوراسیک پارک و ترمیناتور و غیره قرار بدیم از اساس ، کار اشتباهیه...چون این سه گانه کلا باید با فیلم های دیگه ای مقایسه بشه و فلسفه ساختش طوری نیست که باعث بشه در کنار همچین نام هایی قرار بگیره.

آخرین ویرایش:
چرا همه فیلمای خوب رو تو نظر سنجی اول گذاشتین و بعد فرنچایزهایی که یه لول ازشون پایین ترن مرحله دومن؟ باید تو همه نظرسنجی ها سطح فیلما نزدیک می بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or