Movie Center

دقت کردین DCبر خلاف مارول خیلی زود تبلیغات فیلمو شروع کرده؟؟
BvS که توی کامیک کان پارسال یک صحنه (همین Do U bleed. همین سکانس بود ولی دیالوگه نبود :دی ) پخش شد براشون و اف-اسکرین تو نت چرخید. تصاویر Official هم از قبل اون شروع شد به اومدن... حالا موقع اکران Mad-Max که یک سال قبل اکرانش بود (تقریبا) تریلر اولش به صورت رسمی اومد. حالا هم که تریلر دومش اومد. هر کدوم هم خیلی کامل بودن تریلرا. Suicide Squad هم نزدیک یک سال و نیم قبل اکرانش چند تصویر افیشیال ازش اومد. الانم که 1 سال و 1 ماه به اکرانش مونده یک تریلر 3 دقیقه ای پخش شده. :|
مارول اونجرز 2ش 3-4 ماه قبل اکران تازه تریلرش اومد :دی یادمه موقع کامیک کان پارسال قبل چند پوستر کاراکتر ها رو نشون دادن (همونایی که کنار هم میزاشتیمشون یک عکس کامل میدادن) + چیزای دیگه مثل سپر شکسته شده ی کاپیتان امریکا... الان برای Civil War هیچی رسما نشون ندادن...

هرچند دلیلش هم روشنه که مارول میدونه فیلماش بهرحال میفروشن عالی ولی dc فیلم MoSش با اون همه هایپ و تبلیغ 600 میلیون فروخت فقط :دی DC هم میخواد فیلماش بترکونن تو فروش تا برای فاز جدیدش که داره شروع میشه کم نیاره...
ولی خیلی جالبه یکی با اونهمه کاراکترای عالی داره له له میزنه یکی خونـســــــــرد...:d

عارف جان منظورت کدوم طرف بود !؟
:-"

من طرف DC هستم هاااا...
:d

تازه تم دارک تری داره میده DC به شخصیتاش که خیلی حال میکنم...

از بین فیلم های نولان Insomnia و Following و Doodlebug رو ندیدم.ببینم؟؟

بی خوابی خوبه ببین بازیگرای عالی و داستان خوبی داره
اونfollowingعالیه ولی سیاه و سفید اگه مشکلی نداری ببین
Doodlebugهم فیلم کوتاه
درکل اگه طرفدار نولانی حتما ببینشون:دی

دقت کردین DCبر خلاف مارول خیلی زود تبلیغات فیلمو شروع کرده؟؟
BvS که توی کامیک کان پارسال یک صحنه (همین Do U bleed. همین سکانس بود ولی دیالوگه نبود :دی ) پخش شد براشون و اف-اسکرین تو نت چرخید. تصاویر Official هم از قبل اون شروع شد به اومدن... حالا موقع اکران Mad-Max که یک سال قبل اکرانش بود (تقریبا) تریلر اولش به صورت رسمی اومد. حالا هم که تریلر دومش اومد. هر کدوم هم خیلی کامل بودن تریلرا. Suicide Squad هم نزدیک یک سال و نیم قبل اکرانش چند تصویر افیشیال ازش اومد. الانم که 1 سال و 1 ماه به اکرانش مونده یک تریلر 3 دقیقه ای پخش شده. :|
مارول اونجرز 2ش 3-4 ماه قبل اکران تازه تریلرش اومد :دی یادمه موقع کامیک کان پارسال قبل چند پوستر کاراکتر ها رو نشون دادن (همونایی که کنار هم میزاشتیمشون یک عکس کامل میدادن) + چیزای دیگه مثل سپر شکسته شده ی کاپیتان امریکا... الان برای Civil War هیچی رسما نشون ندادن...

هرچند دلیلش هم روشنه که مارول میدونه فیلماش بهرحال میفروشن عالی ولی dc فیلم MoSش با اون همه هایپ و تبلیغ + وجود "اسم" نولان در پشت فیلم (تهیه کننده) 600 میلیون فروخت فقط :دی DC هم میخواد فیلماش بترکونن تو فروش تا برای فاز جدیدش که داره شروع میشه کم نیاره...
ولی خیلی جالبه یکی با اونهمه کاراکترای عالی داره له له میزنه یکی خونـســــــــرد...:d
البته تریلر اول bvs اولین روز اکران اونجرز 2 بیرون اومد ها :-"

اولین تریلر Age Of Ultron کامیک کان سال پیش پخش شد(که البته فقط فایل صوتیش لیک شده بود نه تصویر) ولی بصورت عمومی همون تریلر اکتبر 2014 پخش شد دومین تریلر ژانویه و سومین هم اگه اشتباه نکنم مارچ 2015
دلیل نبودن مارول هم گفتن چیزی آماده نمایش نداشتن از Civil War (که عنوان کرده بودن فعلا تمرکزشون روی فیلمبرداری گذاشتن) یا فیلمی دیگه ولی خب از چند وقت قبل تایید کرده بودن بجای کامیک کان امسال تصمیم دارند در مراسم Disney D23 که 14 تا 16 آگوست برگزار میشه حضور داشته باشند هرچند رسما چیزی از پخش شدن یا نشدن تریلر Civil War نگفتن
ولی اولین تریلر Civil War دیگه خیلی دیر بیاد اکتبر منتشر میشه

عارف جان منظورت کدوم طرف بود !؟
:-"
من طرف DC هستم هاااا...
:d
تازه تم دارک تری داره میده DC به شخصیتاش که خیلی حال میکنم...

منم قطعا "خیلی بیشتر" طرفدار DCم. ولی DC داره خیلی تلاش میکنه فیلمش بفروشه دیگه :دی

DC مقدار خیلی زیادی روی Mos هایپ و تبلیغ کرد. ولی فیلم فقط 600 میلیون فروش کرد(یادم نیست 600 میلیون بود یا 400 میلیون). DC هم با Suicide Squad و BvS به طور خیلی جدی ای داره فاز جدیدشو شروع میکنه. از 2016 فکر کنم هر سال 2-3 تا فیلم داره. برای اینکه مثل Marvel بتونه خیلی خوب پروژه هاش رو ادامه بده باید مقدار زیادی پول داشته باشه :دی و فروش این دو فیلم خیلی براشون مهمه... اولین قدمشونه برای فاز جدید (هرچند MoS اولین قدم بود ولی این بار خیلی جدیتره)
از اون ور مارول میدونه فیلماش عالی میفروشن... مارول معمولا با 4-6 ماه تبلیغ عادی فیلماشو خیلی پر فروش میکنه...

برای من به شخصه فیلم های DC رو خیلی جدیتر دوست دارم ببینم و دنبال کنم ولی فیلم های مارول برام "سرگرمی" خالصن و انصافا همه فیلماش سرگرم کنندن کامل... خیلی باحال و خوب! (و اکثرن فان :دی )

- - -ویرایش - - -

البته تریلر اول bvs اولین روز اکران اونجرز 2 بیرون اومد ها :-"

تریلر قبل فیلم Mad-Max تو سینما ها پخش شد. البته چند روز (یا یکی دو هفته) قبلش تریلر پخش شد که بخاطر این بود که Mad-Max مثل هر فیلم دیگه ای اکران هایی داشت قبل اکران اصلی و عمومی! و تریلر اگر یادت باشه لیک شد اف-اسکرین. و یکی دو روز بعدش افیشیال اومد. اونجرز 2 هم دقیقا 2 هفته قبل مدمکس اکران شد

این خدا رو جایی اشاره میکنه؟ فکر نکنم خدا باشه. یعنی اصلا خیلی هندیه فکر میکنم این قضیه :دی من تا جایی که میدونم و از Animatrix بهمون گفته میشه، تمام این طرح ها رو خود انسان ها ریختن. تمامی ماشین ها توسط انسان ها درست شدن اما به نقطه ای میرسن که ماشین ها برای خودشون دنبال استقلال میگردن. اینجاست که جنگ شروع میشه. میتونیم مامور اسمیت رو هم نوعی ویروس بدونیم این وسط که آخرش از بین میره و ماشین ها به خودشون میان. حتی اون ابر ماشین خواهان از بین رفتن اسمیته و آخرش به نوعی توافق و صلح میرسن (انسان ها و ماشین ها). حالا من همون زمان دیدم ماتریکس ها رو و تا اینجا یادم بود.
ارکیتکت تو ملاقاتش با نئو کاملا مشخص هست که خداست و میگه حضور و ظهور تو , توی دنیای واقعی کاملا برنامه ریزی شخص منه و قبل از تو , تو ورژن های قبلی ماتریکس نئو ( ناجی ) های پیشین بودن و تو هم آخرین ناجی نیستی , شما اگر به این تئوری که من میگم شک دارم یه بار دیگه سکانس ملاقاتت نئو با ارکیتکت رو تو ماتریکس 2 ببین ارکیتکت ,کاملا به نئو میگه تو برنامه ریزی من هستی من تورو ساختم که بیای و دنیای ماتریکس رو نجات بدی ( به همین دلیل نئو اونجا خیلی عصبانی میشه ) , اوراکل که جنبه ی زنانه ی خداست به دادن شناخت یا knowledge به نئو (یه دیالوگ معروف داره که به نئو میگه know yourself ) به اون میفهمونه که ناجی هست ( درست مثل پرومتئوس تو اساطیر یونانی که دانش وشناحت به اسم آتش به بشر میده و برای خدایان مشکل درست میکنه ) و همین مورد شناخت نئو از خودش تنها چیزی هست که از برنامه ریزی خدا (ارکیتکت ) خارجه , مامور اسمیت که یه ویروس هست که کارش اینه که با شکست خوردن باعث برقرار شدن دوباره توازن بین بشر و ماشین میشه , ارکیتکت نماد خدای ماشیتی ( غربی ) و اوراکل هم نماد خدای معنوی (شرقی ) هست کلا ماتریکس فلسفی ترین فیلم تاریخ هست که داستان بسیار پرمایه و عمیق داره تویه یه قالب اکشن فوق العاده جذاب روایت میشه

Empyrium
جواب شما هم تو اسپویلر بالایی گفتم , ارکیتکت روی تمام حوادث دنیای واقعی , ماتریکس , پیدایش ناجی یا نئو , پیدایش اسمیت , ارائه ورژن های بهتر ماتریکس , جنگ و صلح توی دنیای واقعی تاثیر گذار هست , رهبر دنیای ماشین ها اون کسی که آخر ماتریکس 3 نئو باش توی دنیای ماشین ها صحبت می کنه و به توافقی میرسه , ارکیتکت فرا تر از ماشین و انسان و برنامه است , که من بش میگم خدا حالا شاید اسم بهتری براش باشه

پس توی دنیای زایان نئو زندهمیمونه؟!

راستی کلا ماتریکس واسه چی درست شد؟!!؟من انقدر سوال برام به وجود اومد که بعضی جاهای فیلم یادم رفته
هموتجوری که چندین ده بار توی فیلم اشاره میشه بش با مرگ توی دنیای ماتریکس توی دنیای واقعی هم میمیری , نئو آخرش در ماتریکس میمره و خودشو قربانی میکنه (درست مثل مسیح , درواقع نئو نماد مسیح هست به همین دلیل لباسش خیلی شبیه کشیش های مسیحی هست ) و دنیای ماتریکس و دنیای واقعی زایان رو نجات میده

اولین تریلر Age Of Ultron کامیک کان سال پیش پخش شد(که البته فقط فایل صوتیش لیک شده بود نه تصویر) ولی بصورت عمومی همون تریلر اکتبر 2014 پخش شد دومین تریلر ژانویه و سومین هم اگه اشتباه نکنم مارچ 2015
دلیل نبودن مارول هم گفتن چیزی آماده نمایش نداشتن از Civil War (که عنوان کرده بودن فعلا تمرکزشون روی فیلمبرداری گذاشتن) یا فیلمی دیگه ولی خب از چند وقت قبل تایید کرده بودن بجای کامیک کان امسال تصمیم دارند در مراسم Disney D23 که 14 تا 16 آگوست برگزار میشه حضور داشته باشند هرچند رسما چیزی از پخش شدن یا نشدن تریلر Civil War نگفتن
ولی اولین تریلر Civil War دیگه خیلی دیر بیاد اکتبر منتشر میشه

حرف شما درست. تریلر اکتبر رو یادم رفته بود :دی مرسی بابت اطلاعات :)

اتفاقا حرفش کاملا درسته و منم باهاش موافقم ، واقعا این همه بیل بیلی که ملت میکنن نمیدونم دلیلش چیه واقعا !

همیشه دوست داشتم یه سری حرفایی که تو گلوم گیر کرده رو در مورد سه گانه دارک نایت بگم (نه فقط تو این سایت) ولی کلا آدم جرعت نمیکنه حرفشو بزنه ، یعنی قشنگ میدونم اگه بگم چه بلایی سرم میاد :|

دقیقا میدونم چی میگی ! به خاطر همین من کلا درمورد هیچی نظر نمیدم ! :دی

اون دفعه اومدم نظر دادم درمورد مدمکس ، یکی از ناظمین انجمن اومد تیکه انداخت و بعضی ها هم که ... ! :| واقعا آدم جرأت نمیکنه حرف بزنه

ارکیتکت تو ملاقاتش با نئو کاملا مشخص هست که خداست و میگه حضور و ظهور تو , توی دنیای واقعی کاملا برنامه ریزی شخص منه و قبل از تو , تو ورژن های قبلی ماتریکس نئو ( ناجی ) های پیشین بودن و تو هم آخرین ناجی نیستی , شما اگر به این تئوری که من میگم شک دارم یه بار دیگه سکانس ملاقاتت نئو با ارکیتکت رو تو ماتریکس 2 ببین ارکیتکت ,کاملا به نئو میگه تو برنامه ریزی من هستی من تورو ساختم که بیای و دنیای ماتریکس رو نجات بدی ( به همین دلیل نئو اونجا خیلی عصبانی میشه ) , اوراکل که جنبه ی زنانه ی خداست به دادن شناخت یا knowledge به نئو (یه دیالوگ معروف داره که به نئو میگه know yourself ) به اون میفهمونه که ناجی هست ( درست مثل پرومتئوس تو اساطیر یونانی که دانش وشناحت به اسم آتش به بشر میده و برای خدایان مشکل درست میکنه ) و همین مورد شناخت نئو از خودش تنها چیزی هست که از برنامه ریزی خدا (ارکیتکت ) خارجه , مامور اسمیت که یه ویروس هست که کارش اینه که با شکست خوردن باعث برقرار شدن دوباره توازن بین بشر و ماشین میشه , ارکیتکت نماد خدای ماشیتی ( غربی ) و اوراکل هم نماد خدای معنوی (شرقی ) هست کلا ماتریکس فلسفی ترین فیلم تاریخ هست که داستان بسیار پرمایه و عمیق داره تویه یه قالب اکشن فوق العاده جذاب روایت میشه

Empyrium
جواب شما هم تو اسپویلر بالایی گفتم , ارکیتکت روی تمام حوادث دنیای واقعی , ماتریکس , پیدایش ناجی یا نئو , پیدایش اسمیت , ارائه ورژن های بهتر ماتریکس , جنگ و صلح توی دنیای واقعی تاثیر گذار هست , رهبر دنیای ماشین ها اون کسی که آخر ماتریکس 3 نئو باش توی دنیای ماشین ها صحبت می کنه و به توافقی میرسه , ارکیتکت فرا تر از ماشین و انسان و برنامه است , که من بش میگم خدا حالا شاید اسم بهتری براش باشه

هموتجوری که چندین ده بار توی فیلم اشاره میشه بش با مرگ توی دنیای ماتریکس توی دنیای واقعی هم میمیری , نئو آخرش در ماتریکس میمره و خودشو قربانی میکنه (درست مثل مسیح , درواقع نئو نماد مسیح هست به همین دلیل لباسش خیلی شبیه کشیش های مسیحی هست ) و دنیای ماتریکس و دنیای واقعی زایان رو نجات میده
The one یک شخص خاص نیست که طراح ساخته باشه:دی The One یا Prime Program یک Concept هست.به یک انسانِ به صورت رندوم انتخاب شده که حامل code مورد نیاز برای ریست کردن ماتریکس هست the one گفته می شه. Oracle هم یک program دیگه ست که به منظور زندگی بین انسان ها و مطالعه اون ها ساخته شده.هدف دیگرش هم هدایت کردن the one (فریب دادنش) به سمت ریلود کردن ماتریکس هست.
توصیه می کنم یک دور حداقل ویکی ماتریکس رو بخونید:دی
من دارم نماد شناسی بررسی می کنم شما صرفا از طرف داستانی دارید بررسی میکنید قضایا رو
این پستی که شما جواب دادی:
دوستان آخر فیلم The Matrix Revolutions سیستم ماتریکس از بین میره؟؟! و دنیای واقعی جاشو میگیره؟! و این که نئو مرد؟!داشتن کجا میبردنش آخر فیلم؟بعد اگه سیستم ماتریکس از بین رفت چه طور اون یکی دنیا که ماشین ها حاکم بودن وجود داشت؟! و این که اون طراح کی بود؟انسان بود،ماشین بود یا؟!
فکر کنم مشخصه که سوال در مورد داستان هست نه نماد شناسی:دی

آخرین ویرایش:
The one یک شخص خاص نیست که طراح ساخته باشه:دی The One یا Prime Program یک Concept هست.به یک انسانِ به صورت رندوم انتخاب شده که حامل code مورد نیاز برای ریست کردن ماتریکس هست the one گفته می شه. Oracle هم یک program دیگه ست که به منظور زندگی بین انسان ها و مطالعه اون ها ساخته شده.هدف دیگرش هم هدایت کردن the one (فریب دادنش) به سمت ریلود کردن ماتریکس هست.
توصیه می کنم یک دور حداقل ویکی ماتریکس رو بخونید:دی

من دارم نماد شناسی بررسی می کنم شما صرفا از طرف داستانی دارید بررسی میکنید قضایا رو

در مورد نئو هم , ناجی نتیجه ی تغییراتی هست که خود سیستم در صورت ان بالانس شدن میده , تا نئو یا ناجی به وجود بیاد

تا همین لحظه که ما اینجا داریم کامنت میدیم مارول دوزاده تا فیلم در دنیای سینمایی خودش اکران کرده و به قول معروف دو فاز از پروژه اصلیشون تموم شده ولی DC یک اثر اکران کرده .
مارول با Iron man1 شروع کرد به فروش 580 میلیونی رسیده و dc اولین فیلمش با man of steel به فروش 680 میلیونی رسیده البته بعد از اون همه ی فیلمای مارول بالای شونصد میلیون نفروختن مثالش هالک که 260 میلیون بیشتر نفروختش در حالی که همون موقع Dc دارک نایت نولان رو با فروش 1 میلیاردی داشته. مارول بعد از اونجرز یک خوب ری قلتک فروش افتاد ملت دو هزاریشون افتاد همه ایناها توی یک دنیا هستند اتفاقی که تازه میخواد برای فیلمای DC رخ بده .

هرچند دلیلش هم روشنه که مارول میدونه فیلماش بهرحال میفروشن عالی ولی dc فیلم MoSش با اون همه هایپ و تبلیغ + وجود "اسم" نولان در پشت فیلم (تهیه کننده) 600 میلیون فروخت فقط :دی DC هم میخواد فیلماش بترکونن تو فروش تا برای فاز جدیدش که داره شروع میشه کم نیاره...

600 میلیون دلار برای یه فیلم سوپرهیرویی تک قهرمانه که شماره اولش هم بوده مگه بده؟شما یه مقایسه با بقیه فیلمایی که شماره اولشونه بکن متوجه میشی فروش 600 میلیونی MOS خیلیم خوب بوده DC برای چی باید نگرانی داشته باشه؟:d

نمی دونم ملت چشونه ، چرا انقدر وحشتناک جبهه می گیرن ولی بنظرم جوکر اصلا بد نبود!
من انتظار ندارم یه هنرپیشه بیاد دقیقا تو اون چارچوب کمیک ایفای نقش کنه ، خلاقیت هم چیز جذابیه! ترجیح میدم دست تیم سازنده و هنرپیشه بیشتر باز باشه و نتیجه بیشتر روح داشته باشه تا اینکه خودشونو محدود کنن به یه بازسازی جزء به جزء کمیک.
واسمم خیلی خوشحال کنندست ببینم یه هنرمند داره زحمت می کشه و خوب پیشرفت می کنه.

مشکل یه عده اینه دارن از جوکری ایراد میگیرن که مجموعا یه چندتا عکس ازش اومده و تو تریلر شاید 10-15 ثانیه فقط حضور داشت!
هیث لجر انگار جوکر ارث باباشه و از بدو تولد جوکر متولد شده که همه جبهه گرفتن کسی حق بازی کردن این نقشو نداره!پیش داوریم معنای جدیدی پیدا کرده:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or