BARDI YA
کاربر سایت
دقت کردین DCبر خلاف مارول خیلی زود تبلیغات فیلمو شروع کرده؟؟
BvS که توی کامیک کان پارسال یک صحنه (همین Do U bleed. همین سکانس بود ولی دیالوگه نبود) پخش شد براشون و اف-اسکرین تو نت چرخید. تصاویر Official هم از قبل اون شروع شد به اومدن... حالا موقع اکران Mad-Max که یک سال قبل اکرانش بود (تقریبا) تریلر اولش به صورت رسمی اومد. حالا هم که تریلر دومش اومد. هر کدوم هم خیلی کامل بودن تریلرا. Suicide Squad هم نزدیک یک سال و نیم قبل اکرانش چند تصویر افیشیال ازش اومد. الانم که 1 سال و 1 ماه به اکرانش مونده یک تریلر 3 دقیقه ای پخش شده.
![]()
مارول اونجرز 2ش 3-4 ماه قبل اکران تازه تریلرش اومدیادمه موقع کامیک کان پارسال قبل چند پوستر کاراکتر ها رو نشون دادن (همونایی که کنار هم میزاشتیمشون یک عکس کامل میدادن) + چیزای دیگه مثل سپر شکسته شده ی کاپیتان امریکا... الان برای Civil War هیچی رسما نشون ندادن...
هرچند دلیلش هم روشنه که مارول میدونه فیلماش بهرحال میفروشن عالی ولی dc فیلم MoSش با اون همه هایپ و تبلیغ 600 میلیون فروخت فقطDC هم میخواد فیلماش بترکونن تو فروش تا برای فاز جدیدش که داره شروع میشه کم نیاره...
ولی خیلی جالبه یکی با اونهمه کاراکترای عالی داره له له میزنه یکی خونـســــــــرد...:d
عارف جان منظورت کدوم طرف بود !؟

من طرف DC هستم هاااا...
:d
تازه تم دارک تری داره میده DC به شخصیتاش که خیلی حال میکنم...