Movie Center

4. longest yard . بازیگراش که برت رینولدز و آدام سندلر و اون سیاهه ( اسمش رو یادم رفت )
هستن . چنتا خواننده معروف هم تو فیلم بازی دارن .
داستانشم همون داستان کلیشه ایه تشکیل یه تیم رگبی تو زندان هست .
البته فیلم بسیار خوبیه واگر میخواین 1 - 2 ساعتی رو از ته دل بخندین حتما بشینین و فیلم رو ببینین . 8.5/10

پرهام بازیگر نقش اولش اون یارو نبود که توی TAXI بازی میکرد؟... اسمش چیه بود ؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
اگه میشه جریان اون 15 دقیق رو برام بنویسید(اینجانشد پی ام بده) :cool:
امین جان (اگه اسمتون رو درست گفته باشم) برادرم وقتی تلویزیون پخش کرده تایمش رو حساب کرده بهم گفت 15 دقیقش سانسوره

اسم اون سیاهه کریس راک
مجری اسکار 2 سال پیش !!

راستی پرهام خیلی دست بالا متیاز میدیا !! ابلته خوبه ولی خوش بحال کارگردنا !

میگم این فیلم جدید هیلاری داف هم پکوند !
میانگین امتیاز منتقدین بهش 17 شد از 100 !!! تو hMDB هم تا حالا 1.7 هست یعنی 2 دهم کمتز از little man که همین 1 ماه پیش اکران شد و 4م شد تو لیست 100 فیلم بدتر تاریخ ... پس در نتیجه این فیلم میره در صدر قرار گیره !!

آهان اسم فیلمش برای اونایی که نمی دونم اینه : material girls

به به اقا محمد ... خوبین ؟ زیاد پیداتون نیست ؟! نمی دونم چرا وقتی پست های شما رو میبینم یاد داوود میفتم با اینکه خیلی با داوود در تماسم ... در کل خوشحال شدم از دیدنتون .

امین لطفا این لیسته رو تو پرشین گیگ اگه برات مشکلی نیست آپلود کن چون من نمی تونم ببینمش فیلتر هست .... تا کمکت کنم .

عماد اول عشق ترنس فرمرز شدی ؟ ! من یه ماشین پلیس ازش داشتم که تبدیل میشد به رباط اتفاقاا خوندم که ماشین پلیسه هم هستش توش .... ولی عکسی که شما گذاشتی یه جورایی برام عجیبه که تو فیلمش باشه چون کارتوناش رو قبلا نگاه میکردم ئ سری قدیمشو الان داره MBC 3 میزاره ولی تا حالا همچین ماشینایی توش ندیدم .

سوما شروع پرقدرت منچستر رو تو این فصل تبریک میگم!
دوم از خبر هات خیلی خیلی ممنون ولی این یکیش رو اشتباه کپی کردی :cheesygri .... باید میرفتی تو تاپیک فوتبال ... امین ببین داره به چلسی توهین میکنه ....

منا از پوسترات ممنون ولی طرح پسترای فیلم اراگون خیلی خیلی تابلو شبیه هری پاتر کردن ... من که این نظر رو دارم ....

hollywoodland_bigfinalposter.jpg

دیروز یه 3 تا تریلر دانلود کردم یکیش Hollywoodland که منا قبلا فکر کنم داستانش رو گفته بود ولی به طور مختصر داستانش حول خودکشی یکی بازیگر سری فیلم های سوپر من هست :cheesygri ....در کل امسال سال سوپر منه دیگه .... اسکار رو هم میگیره ;) .......

holly_valance1.jpg

دومیش هم Dead or Alive هست که از بازی معروفش ساختن ... عجب دخترایی :cheesygri ... فیلمش تو مایه های فرشتگان چارلی باید باشه ..... صحنه های اکشنش خیلی خوب بود تقریبا کلیشه ای نبود .

راستی نمی دونم میشناسینش یا نه هالی والانس هم توش بازی میکنه ...

doa1.jpg
doa1.jpg
doa1.jpg
doa1.jpg
doa1.jpg

rachel_bilson2.jpg

و سومیش یه فیلم رمانتیک هست که نام The Last KIss که 2 بازیگری که خیلی ازشون خوشم میاد توشن یکیش زک برف و رچل بیلسون ( بازیگر سریال o.c ) ....

امین لطفا این لیسته رو تو پرشین گیگ اگه برات مشکلی نیست آپلود کن چون من نمی تونم ببینمش فیلتر هست .... تا کمکت کنم .
سلام.
2 تا پست بالاتر از پست خودت رو لطف کن بخون :)

در ضمن میلاد این منچستری ها رو ول کن خوشی زده زیره دلشون:cheesygri نکه تا حالا بازی نبردن الان ذوق کردن :p (امروز چلسی برده منم تب فوتبال دارم:love: )

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام.....این هم آخرین پست در مورد اطلاعات سینمای ایران....برای خود من بسیار عالی و میفید بود و خودم شخصا بسیار استفاده کردم....امیدوارم دوستان هم استفاده کرده باشند

بازيگران ركورددار
اين هم يك بازي ديگر، براي اين كه ببينيم كدام يك از بازيگرها، در اين فهرست 50 تايي، بيشتر حضور داشته اند. مرز را هم حضور در حداقل سه فيلم در نظر گرفته ايم. لازم نيست توضيح بدهيم، ولي مي دهيم: بودن يا نبودن در اين فهرست و يا رتبة بالاتر داشتن، لزوما به معناي خوب يا بد بودن يك بازيگر نيست! اعداد داخل پرانتز نشان دهندة رتبة فيلم ها در فهرست 50تايي است​

پرتماشاگرترين هاي كارگردان ها
اين هم پرفروش ترين فيلم هاي تعدادي از كارگردان هاي سينماي ما پس از انقلاب است

كارگردان هاي ركورددار
اين هم يك بازي ديگر، براي اين كه ببينيم كدام يك ازكارگردان ها، در اين فهرست 50 تايي، بيشتر حضور داشته اند. مرز را هم كارگرداني حداقل دو فيلم در نظر گرفته ايم. اعداد داخل پرانتز نشان دهندة رتبة فيلم ها در فهرست 50تايي است.

منبع:sarcheshmeh.ws

بهزاد جان این مطالب همه کپی کامل هستن از مجله همشهری جوان (که صاحب امتیازش روزنامه همشهریه)
من رفتم تو سایتی که معرفی کرده بودی ولی چیزی از منبع ذکر نکرده بودن
عجیبه که زیر سایت نوشتن " تمامي حقوق محفوظ مي باشد. ذكر مطالب با درج منبع بلامانع است."
به هر حال خواستم بگم که حقی از کسی ضایع نشده باشه ;)

سلام ...
من RV را ديدم ... جديدترين كار رابين ويليامز ...
در مورد فيلم ميشه گفت كاملا اصل داستان كليشه اي هست كه بر ميگرده به روابط خوب پدر و فرزندي كه با پا به سن گذاشتن پدر و تينيجر شدن فرزندان كمرنگ تر ميشه كه اين خط داستاني در اكثر فيلمها به عنواني سرگرم كننده و اموزشي خانوادگي امريكايي ها به چشم ميخوره ... اما اين خط داستاني به مسافرت خانوادگي باب با اتومبيل هاي مسافرتي و مجهز RV كه كاملا اتفاقي و به دليل كار ويليامز نقشه انها از سفر به هاوايي به سفر مركزي امريكا تغيير ميابد همراه شده و همواره مركزيت فيلم دو محور دارد يك مشكلات و نا اشنايي و ناهمگوني خانواده با مسافرت هاي اينچنيني و دومين پنهان كردن باب از جنبه كار گونه مسافرت از خانواده كه اخر هم بر ملا ميشود ...

PDVD_000.JPG

در اين ميان كمك رساني هاي خانواده گورنيك ها به انها و روابط به وجود امده ميان دو خانواده به هيچ وجه كامل و مناسب رنگ و لعاب داد نشده و كلا فيلم از مصنوعي بودن رنج ميبرد ... تنها نكات مثبت فيلم صحنه هايي است كه رابين ويليامز خلق ميكند و شايد كمي موجب نشاط شود.

PDVD_007.JPG

تبليغات محصولات سوني در فيلم كاملا مشخص است از نوت بوك هاي وايو گرفته تا PSP بلاخره كلمبيا و سوني منتشر كننده اين فيلم بودند... در كل فيلم فقط و فقط براي يك بار ديدن ساخته شده ان هم با ارفاق !

میلاد من اصلا نمیدونم این Transformers چی چیه!فقط چون خیلیا پیش بینی کردن که چنتا رکورد جا به جا میکنه،تازگیاهم تبش یکم زیاد شده خبراشو میذارم.
فوتبالو هم میبرم سرجای خودش!هر چند بحثی هم تو قهرمانی منچستر نیست!
بعدشم مونا و میلاد به صورت متمدنانه یه فکری به حال امضاشون بکنن!تا کسی به زور متوسل نشه!
در آخرم بگم که Pirates2:DMC رسید به چهارمین فیلم پرفروش تاریخ کل دنیا،من به سوم شدنش هم امیدوارم،ولی فکر نکنم به یک میلیارد برسه،به LOTR3 هم که اصلا!
تو امریکا هم دیگه تموم شد،فکر نکنم 3 میلیون دیگه بیشتر بتونه بفروشه.

در ضمن میلاد این منچستری ها رو ول کن خوشی زده زیره دلشون نکه تا حالا بازی نبردن الان ذوق کردن (امروز چلسی برده منم تب فوتبال دارم )
بهزاد جان این مطالب همه کپی کامل هستن از مجله همشهری جوان (که صاحب امتیازش روزنامه همشهریه)
عجیبه که زیر سایت نوشتن " تمامي حقوق محفوظ مي باشد. ذكر مطالب با درج منبع بلامانع است."
به هر حال خواستم بگم که حقی از کسی ضایع نشده باشه

هر دو پست تایید میشه.

سلام
اینکه کپی بوده که من در اولین پستی که دادم این موضوع رو تایید کردم
همچنین همین طوری که می دونید سایت سرچشمه این کپی رو انجام داده بدون در نظر گرفتن حق کپی ( که من از جایی که دیدم منبع رو ذکر کردم)
و در آخر هم من تاییدی بر این کار نداشتم که این پست صد در صد متعلق به سایت سرچشمه باشه.....وظیفه من بود که از اون جایی که نقل قول کردم منبع رو هم ذکر کنم
در اخر هم از تذکری که دادی ممنون مهر پویا جان!

Emmy 06

emmy06.jpg

خوب بچه ها بالاخره مراسم امی امسال هم برگزار شد و سریال 24 بعد از 5سال به حقش رسید ......
برای اونایی که نمیدونن امی چیه باید بگم که همون اسکار هست ولی برای سریال ها !

--------------------------
خوب برندگاه جوایز اصلی بدین شرح بیدن :

بهترین سریال کمدی : The Office که استیو کارل توش بازی میکنه ..... همون بازیگر فیلم مجرد 40 ساله !

بهترین سریال درام : 24 ....... که خوب همه می دونید چیه دیگه !

بهترین بازیگر نقش اول مرد کمدی : تونی شلهوب برای سریال مانک که بعضی وقتا از شبکه MBC4 پخش میشه !

بهترین بازیگر نقش اول مرد درام : کیفر ساترلند برای نقش جک باور در سریال 24

بهترین بازیگر نقش اول زن درام : Mariska Hargitay برای فیلم Law & Order: Special Victims Unit" که بازیشم همین چند وقت پیش اومد و سریال جالبیه ولی من زیاد دنبال نمی کنم !

بهترین بازیگر نقش اول زن کمدی : جولیا لوویس دریفوس برای فیلم The New Adventures of Old Christine . که اصلا نیدونم چیه !

بقیه رو کپی پیست می کنم دیگه ! :

Outstanding Made for Television Movie
Winner:
The Girl in the Café (2005) (TV)
Other Nominees:
Flight 93 (2006) (TV)
The Flight That Fought Back (2005) (TV)
Mrs. Harris (2005) (TV)
Yesterday (2004)

Outstanding Miniseries
Winner:
Elizabeth I (2005) (TV)
Other Nominees:
"Bleak House" (2005)
"Into the West" (2005) (mini)
"Sleeper Cell" (2005)

Outstanding Lead Actor in a Miniseries or Movie
Winner:
Andre Braugher for "Thief" (2006)
Other Nominees:
Charles Dance for "Bleak House" (2005)
Ben Kingsley for Mrs. Harris (2005) (TV)
Donald Sutherland for Human Trafficking (2005) (TV)
Jon Voight for Pope John Paul II (2005) (TV)

Outstanding Lead Actress in a Miniseries or Movie
Winner:
Helen Mirren for Elizabeth I (2005) (TV)
Other Nominees:
Gillian Anderson for "Bleak House" (2005)
Kathy Bates for Ambulance Girl (2005) (TV)
Annette Bening for Mrs. Harris (2005) (TV)
Judy Davis for A Little Thing Called Murder (2006) (TV)

Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series
Winner:
Jeremy Piven for "Entourage" (2004)
Other Nominees:
Will Arnett for "Arrested Development" (2003)
Bryan Cranston for "Malcolm in the Middle" (2000)
Jon Cryer for "Two and a Half Men" (2003)
Sean Hayes for "Will & Grace" (1998)

Outstanding Supporting Actor in a Drama Series
Winner:
Alan Alda for "The West Wing" (1999)
Other Nominees:
Michael Imperioli for "The Sopranos" (1999)
Gregory Itzin for "24" (2001)
Oliver Platt for "Huff" (2004)
William Shatner for "Boston Legal" (2004)

Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or Movie
Winner:
Jeremy Irons for Elizabeth I (2005) (TV)
Other Nominees:
Robert Carlyle for Human Trafficking (2005) (TV)
Clifton Collins Jr. for "Thief" (2006)
Hugh Dancy for Elizabeth I (2005) (TV)
Denis Lawson for "Bleak House" (2005)

Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series
Winner:
Megan Mullally for "Will & Grace" (1998)
Other Nominees:
Cheryl Hines for "Curb Your Enthusiasm" (2000)
Elizabeth Perkins for "Weeds" (2005)
Jaime Pressly for "My Name Is Earl" (2005)
Alfre Woodard for "Desperate Housewives" (2004)

Outstanding Supporting Actress in a Drama Series
Winner:
Blythe Danner for "Huff" (2004)
Other Nominees:
Candice Bergen for "Boston Legal" (2004)
Sandra Oh for "Grey's Anatomy" (2005)
Jean Smart for "24" (2001)
Chandra Wilson for "Grey's Anatomy" (2005)

Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or Movie
Winner:
Kelly Macdonald for The Girl in the Café (2005) (TV)
Other Nominees:
Ellen Burstyn for Mrs. Harris (2005) (TV)
Shirley Jones for Hidden Places (2006) (TV)
Cloris Leachman for Mrs. Harris (2005) (TV)
Alfre Woodard for The Water Is Wide (2006) (TV)

Outstanding Variety, Music Or Comedy Series
Winner:
"The Daily Show" (1996)
Other Nominees:
"The Colbert Report" (2005)
"Late Night with Conan O'Brien" (1993)
"Late Show with David Letterman" (1993)
"Real Time with Bill Maher" (2003)

Outstanding Reality Competition Program
Winner:
"The Amazing Race" (2001)
Other Nominees:
"American Idol: The Search for a Superstar" (2002)
"Dancing with the Stars" (2005/I)
"Project Runway" (2004)
"Survivor" (2000)

Outstanding Variety, Music Or Comedy Special (Previously Announced)
Winner:
"Turin 2006: XX Olympic Winter Games" (2006) (mini)
Other Nominees:
The 78th Annual Academy Awards (2006) (TV)
Bill Maher: I'm Swiss (2005) (TV)
George Carlin: Life Is Worth Losing (2005) (TV)
Paul McCartney Live in St. Petersburg (2003) (TV)

Outstanding Reality Program (Previously Announced)
Winner:
"Extreme Makeover: Home Edition" (2003)
Other Nominees:
"Antiques Roadshow" (1997)
"The Dog Whisperer" (2004)
"Kathy Griffin: My Life on the D-List" (2005)
"Penn & Teller: Bullshit!" (2003)

Outstanding Animated Program (Less Than One Hour - Previously Announced)
Winner:
"The Simpsons" (1989)
Other Nominees:
"Camp Lazlo" (2005)
"Family Guy" (1999)
"Foster's Home for Imaginary Friends" (2004)
"South Park" (1997)

آخرین ویرایش:
عدشم مونا و میلاد به صورت متمدنانه یه فکری به حال امضاشون بکنن!تا کسی به زور متوسل نشه!
عماد ممنون به لطفی که به من داری ....ولی ببخشید من سایز امضام با توجه به استاندارد سایت ساختم 700x220 - حالا اگه سایزش بزرگه بگو حتما کمترش میکنم .... اگه هم جنبه تبلیغاتیشه ؟! که فکر نمیکنم تو هیچ سایتی با جنبه تبلیغاتی امضا اعضا مشکل داشته باشن ...... ممنون بازم از تذکرت ...

یه سری خبر ..

اول اینکه یه بازیگر دیگه به جمع فنتستیک 4 ها اضافه شده .....

Andre Braugher بازیگر فیلم پوسایدن Poseidon و سریال thief ( دزد ) هنوز نقشش مشخص نشده ولی گفته میشه که در Rise of the Silver Surfer بازی میکنه ... دنباله فنتستیک تابستان آینده 28 اگست اکران میشه .

jack_black1.jpg
mission_busposter.jpg

dvd ناچو هم 24 اکتبر میاد ... که غیر از یه سری صحنه های اضافه .... کمیک بوک ناچو لیبره هم توشه . ( نمی دونم چرا اینقدر دیر )
30 اگست هم دی وی دی ماموریت غیر ممکن 3 ریلیز میشه ( 2 دی وی دی ) هست .

تو نظر سنجی که توسط سایت مارول و superherohype انجام گرفته برای دشمن بعدی اسپایدر من ( 4 ) : به ترتیب : ونوم با 26 % - کارنیج 24 % - لیزاد 16 - و کرون د هانتر 7 % بقیه هم 6 به پایین بودن . .. من خودم این اعتقاد دارم که ونوم توی این قسمتش شرش کم میشه ( کشته نمیشه ولی ) خودتون میبینین چی میشه ..

منا بابت جوایز سریال ها هم خیلی خیلی ممنونم ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or