Movie Center

سه روزه یه 6 صحفه ای تاپیک جلو رفته!البته بعضی جاهش به نظر زوری میومد.
اولا دم بهزاد گرم به خاطر مطلباش!البته من خودم قبلا نشسته بودم فروش تک تک فیلما رو به نرخ بلیط اون موقع تسصیم کرده بودم و این آمارو واسه خودم در آورده بودم!
دوما من اخرین فیلمی که دیدم سه شنبه بود و Requiem for a Dreamو بهش امتیاز 10 از 10 رو میدم!بدون شک یکی از بهترین فیلمایی بود که دیدم.موسیقی،بازیگری،روند فیلم،ترتیب مشخص وقایع این فیلم رو یه فیلم فوق العاده کرده بود.البته من اواخر فیلم رو دوام نیاورمد و پا شدم رفتم!البته بعدش دیدم که فیلمو کامل دیده بود و بعد از اونجایی که دیده بودم فیلم تموم میشه!امشب یا فردا هم Pi رو خواهم دید،فیلم دیگه ی آرونوفسکی.
Requiem رو اگه بخوایم معنیش کنیم باید بگیم بیرحم.این فیلم بعد از فیلم فهرست شنیدلر دومین فیلمی بود که من آخرش نتونستم خودمو کنترل کنم!اون صحنه هایی که به صورت پشت سرهم سریع رد میشن واقعا فوق العادن،مخصوصا من از تزریق کردناش بیشتر خوشم اومد.
امتیاز 6 از 10 برای این فیلم واقعا عذاب دهنده س!
سوما شروع پرقدرت منچستر رو تو این فصل تبریک میگم!
چهارما خبر:
1.خیلی وقت پیش گفته بودم پارامونت حقوق تام کروز رو کم کرده!پارامونت یه استودیوی داره که مدیریتش به عهده تام کروز و پائولو واگنر سری Mission:Impossible و Minorty Report و اینا کار این استودیوه،ولی خوب بالاخره اختلاف ها بالا گرفت و تام کروز رفته گویا.در هر صورت این رابطه کاری در آمد خیلی خیلی زیادی برای جفتشون داشت ولی مثله اینکه به خاطر مشکلاتی که بیشترش تقصیر تام کروز بوه،دیگه با هم کار نمیکنن.
-------------------------------------------
2.مونا چند وقت پیش یه لیست از فیلمهایی که برای اسکار جدین گذاشته بود،ولی با توجه به اخبار قبل از فستیوال تورنتو(7 تا 13 سپتامبر)به نظر میرسه BABEL ایناریتو رو هم باید شدیدا جدی بگیریم به اضافه A Good Year ریدلی اسکات.Fountain آورنوفسکی هم قراره برای اولین بار تو این جشنواره پخش شه که باید دید چی میشه.یه مطلب بلند بالا هست واسه این فستیوال که بعدا میذارم واستون(اگه کسی داوطلب بود ترجمه کنه خبر بده!(
---------------------------------------------
3.مایکل هانکهرو شاید بشناسین،الان فیلم پنهانش رو پرده سینماهای تهرانه.بهترین فیلم خارجی فجر هم شد پارسال.یه فیلم دیگه داره میسازه به اسم Funny Games.پریروز دو تا بازیگر واس این فیلم اعلام شد،Tim Roth و Noami Watts.داستانش در مورد یه پدریه که توی یه تعطیلات دو تا راونی به خونوادش حمله میکنن.
--------------------------------------------
4.چند وقت پیش خبر 28 Weeks Later رو دادم که ادامه ی 28 Days Later هستش.یه بازیگ دیگه به تیم این فیلم اضافه شد،جرمی رنر.
تو سوات و نورث کانتری بازی کرده بوده.
5.کارگردان Kung Fu Hustle که فیلمای جاپونی رو مسخره کرده بود،قراره یه یلم دیگه بسازه به اسم Yangtze River7.هم کارگردان هم تهیه کننده هم بازیگر.گویا قراره فیلمش تو فضا سیر کنه بسی پرخرج باشه!
6.Brandan Fraser و Paul Bettany قراره توی Inkheart بازی کنن.اولی تنها فیلمی که ازش تو ذهن دارم Crash هست که توش نقش اون شوهر ساندرا بولاک رو بازی میکنه،دومی هم اونطور که اینجا نوشته نقش سیلاس تو داوینجی کد رو بازی میکنه.
داستان فیلم راجه راجه به دختریه که باباش مویتونه شخصیت های داستانها رو بیاره تو دنیای واقعی،وقتی که یه سری از دزدای داستانی باباهه رو میدزدن،دختره با رفیقای واقعیش و داستانیش میرن دنبال باباهه!همونطور که میبینین داستانش بچه گونس و داستان هم از روی یه کتاب بچه گونه که 19 هفته تو صدر حدول فروش بوده اقتباس شده!
7.هیلاری سوانک و Gerard Butler قراره توی P.S.I love you بازی کنن،مخالف هم.داستان در مورد یه بیوه زنه که میفهمه شوهرش واسش یه سری پایغام و راهکار گذاشته که اگه به اون عمل کنه زندگیش عوض میشه.
8.جورج رومر ریق زامبی ها رو در آورد،بعد از فیلم Solitary که خبرشو گذاشته بودم،به نظر میاد رومرو میخواد زامبی ها رو ول کنه ولی نه گویا!فیلم بعدی رومرو اسمش هست George Romero's Diay of the deadداستانشم گویا در مورد یه سری از شاگردای سینمایی رومرو هستش که وقتی میخوای یه فیلم ترسناک تو جنگل درست کنن،زامبی های واقعی میبینن!
-------------------------------------------
9.سونی پیکچرز به فروش یک میلیارد دلار امسال رسید.این برای شیشمین باره کهع تو هفت سال گذشته یه شرکت به فروش یک میلیارد دلار تو یه سال میرسه،البته از اونجایی که هنوز جا هست شاید یهو به دو میلیارد هم رسید!جالبه که سونی رکورد سریعترین رکورد یه میلیارد رو زد،رکورد قبلی 8 سپتامبر بوده.دقت کنین که هعنوز کازینو رویال و همه ی مردان پادشاه نیومدن. -----------------------------------------
10.کریستوفر نولان گفته خیالتون راحت،تو شوالیه تاریکی خبری تز رابین نیست!
-----------------------------------------
11.یه عکس از ترسنفورمرز:
megatron1.jpg

12.عکس مافلدا هاپکرک توی هری پاتر 5!من که یادم نمیاد مافلدا هاپکرک تو هری پاتر5 بوده باشه!
jessica-stevenson.jpg

----------------------------------------
13.یه پوستر جدیدم از Eragon اومده که در تخصص من نیست و مونا میذاره بعدا یحتمل!به نظر میاد فیلم یه چیزی مثل LOTR بچه گونه باشه،در هر صورت من زیاد امیدوار نیستم بهش!
14.یه تیکه هایی زا The Departed لو رفته بود و خوندم ولی بهتون نمیگم که مزه ش نره!فقط باید بگم مطمئنا داستانش همه تونو شوکه میکنه.اسکورسیزی گفته جوی رو که با Aviator و Gangs of new york درست کرده بودم،از بین خواهم برد.
----------------------------------------
15.فعلا همینا.
پ.ن:از مونا هم به خاطر پوسترای چند صحفه پیش The Departed تشکر میکنم،دیگه حجال ندارم برگردم تا اونجا!

این فیلم در مورد اختلاف طبقاتی و مشکلات قشر سیاه پوست امریکا و تقدیر و سرنوشته به شما پیشنهاد میکنم به جای دوبله بد و سانسور شده زیر نویس بس سانسورشو ببینی تا به علت انتخابش به عنوان بهترین فیلم پی ببری

اتفاقا دوبلش هم خیلی عالی بود کلا فیلمهای خارجی خوب دوبله میشن;)
میشه بگی چه فرقی میکنه ؟؟ مثلا چه جاییش رو سانسور کردن ( به جز اونجایی که پلیس گیر میده به اون کارگردانه)

خوب امشب هم یکی دو تا فیلم خوب بهتون معرفی میکنم امیدوارم بچه های که اینارو ندیدن برن ببینن و لذت ببرن وبچه هایی هم که دیدن به یادش بیفتن و حال کنن اگه بشه یه جوری مثل کنفرانس ایجاد کنیم و در مورد فیلمهای که مورد توافق اکثریته صحبت کنیم خیلی جالب میشه(قابل توجه مدیران محترم) خوب بریم سره کار خودمون
1-quills(Cast Geoffrey Rush, Kate Winslet, Joaquin Phoenix, Michael Caine, Billie Whitelaw, Patrick Malahide (more)
Director(s) Philip Kaufman
Writer(s) Doug Wright
Genre(s) Dramas, Theatrical Release, Violence, Writers, Sex, Sadomasochism (S&m)
Release Date November 22, 2000 (limited release); December 8, 2000 (expands)
DVD Release Date May 8, 2001
Running Time 130 minutes
MPAA Rating R - For strong sexual content including dialogue, violence, and language.
Web Site Official Site for Quills)
خوب فیلم قلم پرها بدونه اغراق یکی از محبوب ترین فیلمهای منه فیلمی که جفری راش به خاطرش اسکار گرفت داستانه زندگی و مرگ یک نویسنده پورنو(راش) که قربانی شرایط بد و خفقانی جامعه اش (دوران ناپلئون )میشه(7 از 10)
2-برادران گریم اخرین ساخته تری گلیام کارگردان خشن و سرکش هالیوود با بازی مت دیمون -هیت لیجر و مونیگا بلوچی داستانی کلاسیک در باره برادران گریم(که شخصیتهایی واقعی هستن و کارشون جمع اوری داستانهای جن و پریان بوده) البته این یه داستانی فانتزی با حال و هوای تیم برتنی البته نتونسته مثل برتن یه فضای سور رئال فوق العاده در بیاره اما در کل جالبه(5.5 از 10)
3-خانه 1000 جسد (اخر اسمه ها) به کارگردانی اقای راب زامبی!!! خودتون حدس بزنین چیه دیگه البته اگه کسی فیلم گشتار با اره برقی در تگزاس رو دیده باشه(فرقی نمیکنه کدوم ورژن رو) خط داستانی فیلم رو می فهمه فقط همینو بگم انگار رفتی تو گشتارگاه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اتفاقا دوبلش هم خیلی عالی بود کلا فیلمهای خارجی خوب دوبله میشن;)
میشه بگی چه فرقی میکنه ؟؟ مثلا چه جاییش رو سانسور کردن ( به جز اونجایی که پلیس گیر میده به اون کارگردانه)
خوب اولا 15 دقیقه اگه اشتباه نکنم سانسور داره بعدشم یک سری از دیالوگها عوض شده اگه زیر نویسو ببینی میفهمی:-"

نوشته شده توسط Elvish Hero:
13.یه پوستر جدیدم از Eragon اومده که در تخصص من نیست و مونا میذاره بعدا یحتمل!به نظر میاد فیلم یه چیزی مثل LOTR بچه گونه باشه،در هر صورت من زیاد امیدوار نیستم بهش!

عماد بچه گونه !!!
منظورت رو درست متوجه نمی شم ...:confused: :eek: :shocked:

شما که زحمتشو کشیدی یکی طلبت مونا خانوم

علی جان از اون حرفا بودا !!!

من کجا زحمتشو کشیدم ؟؟! مگه مدیرم ؟؟!!

-----------------
اینم پوستر اراگون ! :

اینم چند تا پوستر دیگش که ابلته قدیمیه :

آخرین ویرایش:
gamestation جان هندي كه مفت نمي ازه ... ايراني هم اين همه بحث ... نميبيني مگه ؟!

اسمم محمده

در ضمن کی گفته فیلم هندی مفت نمی ارزه . درسته که قوه ی تخیلشون خیلی زیاده ولی ارزش دیدنشونو داره
الان شما برو فیلم دوستی هندی یا قلبم برای تو البته نسخه اصلیشونو نگاه کن بعد بیا تو همین تاپیک نظرتو بگو

خوب اولا 15 دقیقه اگه اشتباه نکنم سانسور داره بعدشم یک سری از دیالوگها عوض شده اگه زیر نویسو ببینی میفهمی:-"

سلام.
اگه میشه جریان اون 15 دقیق رو برام بنویسید(اینجانشد پی ام بده) :cool:

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
اگه میشه جریان اون 15 دقیق رو برام بنویسید(اینجانشد پی ام بده) :cool:
يكي اين كه اون پليسه به اون زن سياهه تجاوز ميكنه كه اگه اينو نديده باشي هيچي از اون داستان نمي فهمي ....

اون يكي هم اصلا مهم نبود ....! :cheesygri

نوشته شده توسط PC:
يكي اين كه اون پليسه به اون زن سياهه تجاوز ميكنه كه اگه اينو نديده باشي هيچي از اون داستان نمي فهمي ....

تجاوز كدومه.
يكم بد نوشتي امين فكر ميكنه چه خبره.

داستانش اينه كه اون پليسه وقتي اون دوتا سياه پوست رو متوقف ميكنه برا اينكه اذيتشون كنه ميخواد بازديد بدني كنه و به بدن زنه دست ميزنه البته يكم زياده روي ميكنه :) برا اينكه حال شوهر رو بگيره و همچنين برا اينكه تحقيرشون كنه چون سياه بودن.

امين تو مريضي فيلم به اين سالاري ميري دوبلشو ميگيري؟
من حاضر بودم DVD زير فا شو برات بفرستم. :)

آخرین ویرایش:
سلام
امین این تیکه رو که نبیتی . بعد اونجا که مت دیلون میخواد جنیفر اسپوزیتو رو از تو ماشین بکشه بیرون برات هیچ لطفی نداره و دلیل اون آهنگ و اسلوموشن شدن رو نمیفهمی .
=====
عماد معروفترین فیلم " برندن فریزر " همون سریه " مومیایی " هستن .
البته یک فیلم تحسین شده به نام " آمریکاییه آرام " هم داره که با " مایکل کین " بازی کرده .
=====
این فیلمه که به قول عماد Lotr بچه گونه هست . " جرمی آیرونز " توش بازی داره ؟

با سلام

یه چند تا فیلم دیدم که همشون بیخود بودن

identity 3/10

the warriors 3.5/10

king arthur 5/10

جالبه دو تای اول امتیاز بالایی نسبتا داشتن.

این requiem for a dream هم چند نفر بالاخره دیدن . جدای از فیلمش موسیقیش یکی از بهترین موسیقی فیلمهاست

بعد یه پیشنهاد به همه اونایی که دنبال فیلم با فیلمنامه و داستان توپ میگردن oldboy رو حتما بینن.

فیلم last emperro برتولوچی هم فیلم خیلی قشنگیه .
نیمدونم کیا دیدن ولی آخر فیلم اونجایی که امپراطور که یه پیرمرد ناشناخته است و رفته از شهر ممنوعه دیدن کنه و میره صندلی خودشو میبینه و ملخی رو که قایم کرده بوده در میاره
یکی از پر احساس ترین صحنه هاست.

حیف نیست ادم اینا رو نبینه بره فیلمهای ترسناک که بیشتر به کمدی شباهت دارن ببینه

ماشالا الانم که بازار این فیلما داغه هر 2 سه ماهی به معروفش ساخته میشه وقتیم میبینی فقط حسرت 2 ساعت وقت تلف شده برات میمونه . مثل این identity

barry lindon کوبریک هم فیلم قشنگیه . تقریبا شباهت هایی با last emperro داره.

این هم امتیازها ی من

requiem for a dream 8/10
oldboy 10/10
last emperro 8/10
barry lindon 7.5/10

سلام.....این هم آخرین پست در مورد اطلاعات سینمای ایران....برای خود من بسیار عالی و میفید بود و خودم شخصا بسیار استفاده کردم....امیدوارم دوستان هم استفاده کرده باشند

بازيگران ركورددار
اين هم يك بازي ديگر، براي اين كه ببينيم كدام يك از بازيگرها، در اين فهرست 50 تايي، بيشتر حضور داشته اند. مرز را هم حضور در حداقل سه فيلم در نظر گرفته ايم. لازم نيست توضيح بدهيم، ولي مي دهيم: بودن يا نبودن در اين فهرست و يا رتبة بالاتر داشتن، لزوما به معناي خوب يا بد بودن يك بازيگر نيست! اعداد داخل پرانتز نشان دهندة رتبة فيلم ها در فهرست 50تايي است​
005433.jpg

005436.jpg
پرتماشاگرترين هاي كارگردان ها
اين هم پرفروش ترين فيلم هاي تعدادي از كارگردان هاي سينماي ما پس از انقلاب است
005439.jpg

005445.jpg
كارگردان هاي ركورددار
اين هم يك بازي ديگر، براي اين كه ببينيم كدام يك ازكارگردان ها، در اين فهرست 50 تايي، بيشتر حضور داشته اند. مرز را هم كارگرداني حداقل دو فيلم در نظر گرفته ايم. اعداد داخل پرانتز نشان دهندة رتبة فيلم ها در فهرست 50تايي است.

005448.jpg

منبع:sarcheshmeh.ws

سلام.

سلام.
به قول مهدی تجاوز کدومه;) اون صحنش رو سانسور کردن البته سانسوری که همش معلوم بود:) و من اونجاش رو هم فهمیدم. تازه 200000 بار تو فیلم زنه میگفت به من تجاوز کرد و تو کاری نکردی:cheesygri

تجاوز كدومه.
يكم بد نوشتي امين فكر ميكنه چه خبره.

داستانش اينه كه اون پليسه وقتي اون دوتا سياه پوست رو متوقف ميكنه برا اينكه اذيتشون كنه ميخواد بازديد بدني كنه و به بدن زنه دست ميزنه البته يكم زياده روي ميكنه :) برا اينكه حال شوهر رو بگيره و همچنين برا اينكه تحقيرشون كنه چون سياه بودن.

امين تو مريضي فيلم به اين سالاري ميري دوبلشو ميگيري؟
من حاضر بودم DVD زير فا شو برات بفرستم. :)
:cheesygri:cheesygri
بسوزه پدر بی پولی
مفته میفرستی؟:p (شوخی کردم دیگه دیدمش)

راستی من دارم با یکی از دوستان تبادل فیلم میکنم اینم لیستشه!!
به نظرتون چی بگم اخه من اطلاعی ندارم در ضمن 5 تا انتخاب کنید:blushing:

http://rapidshare.de/files/30863374/hossein_list.xls

آخرین ویرایش:
سلام
امین نتونستم لیست رو ببینم .
=====
یه چنتا فیلم دیگه رو هم پیشنهاد میکنم :
1 . آمریکایی آرام . بازیگراش : مایکل کین و برندن فیزر هستن .
داستانش تو ویتنام میگذره و بیشتر رمانس هست .
من که خوشم اومد ازش . 8/10
2 . ninth gats . بازیگر اصلیش جانی دپ هست . کارگردانش فکر کنم پولانسکی بود .
فیلم محصول مشترک چند کشور اروپایی و آمریکاست .
داستانشم در باره شیطون هست . یه داستان مرموز و گیرا . 8/10
3 . breaking the waves . بازم یه فیلم اروپایی و بسیار بسیار عالی .
یه داستان عاشقانه و غمناک .
9.5/10
4 . longest yard . بازیگراش که برت رینولدز و آدام سندلر و اون سیاهه ( اسمش رو یادم رفت )
هستن . چنتا خواننده معروف هم تو فیلم بازی دارن .
داستانشم همون داستان کلیشه ایه تشکیل یه تیم رگبی تو زندان هست .
البته فیلم بسیار خوبیه واگر میخواین 1 - 2 ساعتی رو از ته دل بخندین حتما بشینین و فیلم رو ببینین . 8.5/10
6 . cars . احتیاجی به توضیح نداره . حتما ببینیندش . 7.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or