Movie Center

بهزاد جان اصلا مهم نیست که امتیازی که میدی شبیه به منتقدین و اینا باشه
هر چی سلیقه خودته ..... متوسط حدود 6و7 میشه .... عالی 8و9 و 10 ...... اینطوری !!

من یه نظر دارم....
من هر شب برای اینکه بدونم امشب چه فیلمی ببینم از یه دوست می پرسیدم و ایشون پیشنهاد هر شب رو به من می دادن
اگه این کارو رو درست و حسابی و با توجه به جذابیت فیلم باشه هر شب یه فیلم رو معرفی کنیم و اینو پیشنهاد بدیم...ولی هر کی نیاد یه فیلم رو بگه و هرج و مرج شه
یه نفر قبول کنه و خودش هم بگه مثلا امشب این فیلم رو ببینید.....که اون هایی که تا حالا ندیدنش برن ببینن...این پیشنهاد برای خودم که خیلی کارایی داشت....چون نمی خواست یه ساعت بشینم و فیلمها رو ورق بزنم و ببینم حس کدومشه امشب!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Behzadr:
من یه نظر دارم....
من هر شب برای اینکه بدونم امشب چه فیلمی ببینم از یه دوست می پرسیدم و ایشون پیشنهاد هر شب رو به من می دادن
اگه این کارو رو درست و حسابی و با توجه به جذابیت فیلم باشه هر شب یه فیلم رو معرفی کنیم و اینو پیشنهاد بدیم...ولی هر کی نیاد یه فیلم رو بگه و هرج و مرج شه
یه نفر قبول کنه و خودش هم بگه مثلا امشب این فیلم رو ببینید.....که اون هایی که تا حالا ندیدنش برن ببینن...این پیشنهاد برای خودم که خیلی کارایی داشت....چون نمی خواست یه ساعت بشینم و فیلمها رو ورق بزنم و ببینم حس کدومشه امشب!
من میگم چند تا پیشنهاد داده بشه اینجوری ممکنه فیلم ها برای چند هفته همش تکراری باشه!
مثلا بگه تایتانیک
کی اینجا تایتانیک رو ندیده؟(من:) )

من میگم چند تا پیشنهاد داده بشه اینجوری ممکنه فیلم ها برای چند هفته همش تکراری باشه!
مثلا بگه تایتانیک
کی اینجا تایتانیک رو ندیده
خوب این دیگه از اون حرف ها بود:eek:
اون کسی که فیلم رو پیشنهاد خواهد داد حتم داشته باش مث شما فک نمی کنه و حتما از شما به روز تر و جدید تر خواهد بود و البته خوش سلیقه تر درمورد پیشنهاد فیلم دیدن;)
در آخر هم این یه پیشنهاد بود...همین!

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
حالا که بحث از امتیاز و فیلم دیدن هست من هم نظرمو بگم!

من دیشب این فیلم رو نشستم دیدم
orginal sin :
اولین چیزی که منو تو بعضی فیلم ها میخکوب می کنه موزیک فیلم هست....به نظرم موزیک بسیار عالی داشت
بازیگر مورد علاقه من هم یعنی باندراس هم که داخل فیلم بود منو ترغیب می کرد به دیدن این فیلم
داستان فیلم به نظر من هم جالب بود و منو تو بعضی صحنه ها دچار طپش قلب کرد!
راستی فک نمی کنم بتونم من رو فیلمها امتیاز بذارم....پس امتیازی نمی دم!

خب امتیاز من به این فیلم یه چیزی بین7 و 8 هست....:blushing:

داستان فيلم رو من نمي بينم يا شما ننوشتين ؟!;)

داستان فيلم رو من نمي بينم يا شما ننوشتين ؟
خب مگه باید داستان فیلم رو هم نوشت؟:confused:
ولی باید اقرار کنم تا حالا آنجولی رو این طوری ندیده بودم و فک نمی کردم همچین فیلمی بازی کنه!!!

نوشته شده توسط Behzadr:
خب مگه باید داستان فیلم رو هم نوشت؟:confused:
ولی باید اقرار کنم تا حالا آنجولی رو این طوری ندیده بودم و فک نمی کردم همچین فیلمی بازی کنه!!!
بنويسين ممنون ميشم !
پس شما GIA رو نديدي كه اينو ميگيد !!!
من موندم برات پيت برا چي رفت شوهر اين شد ! :cheesygri

پس شما Gia رو نديدي كه اينو ميگيد !!!
من موندم برات پيت برا چي رفت شوهر اين شد !
اسم کاملش چیه؟
عجیبه که من این فیلم رو ندیدم!!!

داستان رو هم چشم..می نویسم...ولی یه پست بلند بالا دارم...این ها رو که تموم کنم می ذارم

سلام.......
این یه پست بلند بالا از سینمای ایران و اوضاع داخلش هست که در چند پست من اونو نقل قول می کنم و براتون می ذارم...خوندنش خالی از لطف نیست!

50 فيلم پرتماشاگر سينماي پس از انقلاب
كلاه قرمزي فاتح ابدي گيشه ها!

005562.jpg

از راست به چپ: كمال تبريزي، كيومرث پوراحمد، رسول صدرعاملي، فريدون جيراني، ساموئل خاچيكيان، ايرج طهماسب، محمدرضا هنرمند، محمد علي طالبي، بهروز افخمي، داريوش مهرجويي و مرضيه برومند كارگردانان ده فيلم اول پرتماشاگر
آتش بس، تمامي ركوردها را شكست. اين جمله در آگهي هاي تبليغاتي آتش بس در روزنامه ها، بهانة اصلي شكل گيري اين چند صفحه بود. مي خواستيم ببينيم آيا واقعا آتش بس، همة ركوردهاي فروش سينماي ايران را شكسته است؟ مي خواستيم ببينيم آيا واقعا آتش بس، پرفروش ترين و پرتماشاگرترين فيلم تاريخ سينماي ايران است؟​
ولي پيدا كردن پاسخ سؤال هاي بالا به همين راحتي نبود. مشكل اول، نبودِ فهرست فيلم هاي پرفروش سينماي ايران بود. اگر اين جا هاليوود بود، تنها كاري كه بايد مي كرديم، مراجعه به يكي از سايت هاي سينمايي و نگاه كردن به فهرست چند صدتايي فيلم هاي پرفروش بود. آن ها مدت هاست چنين فهرست هايي دارند. فيلم هاي جديد هم اگر فروش زيادي كنند، در اين فهرست وارد مي شوند و جاي قديمي ها را مي گيرند. مشكل دوم، يك مشكل اقتصادي بود! تورم باعث شده كه قيمت ها هر سال تغيير كند و مثلا قيمت متوسط بليت از 7 تومان در سال 63 به 1000 تومان در سال 1385 برسد! به همين دليل، فيلمي كه از لحاظ ريالي فروش بيشتري كرده، لزوما تعداد تماشاگر بيشتري نداشته است.​
اگر معيار را فروش ريالي فيلم ها قرار بدهيم اجاره نشين ها (با 18 ميليون تومان فروش در سال 1366) و عروس ( با 38 ميليون تومان فروش در سال۱۳۷۰) و خيلي ديگر از فيلم هاي پر تماشاگرمان در ته فهرست قرار مي گيرند و فيلم هاي كم مخاطب اين سال ها با فروش چهل پنجاه ميليون توماني در بالاي فهرست! اگر معيارمان فروش ريالي باشد، حرف سازندگان آتش بس درست در مي آيد و آتش بس ، پرفروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران مي شود. ولي بليت 7 توماني كجا و بليت هزار توماني كجا! براي همين است كه وقتي از يك آدم كاركُشتة سينمايي بپرسيد پرفروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران كدام بوده، جواب قطعي نمي تواند به شما بدهد. يكي با ترديد ممكن است بگويد اجاره نشين ها ، نفر دوم ممكن است از عقاب ها نام ببرد و نفر سوم به كلاه قرمزي و پسرخاله اشاره كند.​
پس حداقل براي اين كه ابهام خودمان كمي تا قسمتي برطرف شود، تصميم گرفتيم تعداد تماشاگران فيلم هاي پس از انقلاب را مشخص كنيم. تنها كافي بود مقدار فروش ريالي فيلم هاي اين چند سال را بر قيمت بليت آن سال، تقسيم بكنيم. همين جا هم بگوييم كه نه آپولو هوا كرده ايم و نه كار غير ممكني را ممكن كرده ايم. چون آمار فروش فيلم ها در سايتي مثل www.iranactor.com و يا مجلاتي مثل ماهنامة فيلم موجود است. فقط كمي به خودمان زحمت داديم و دو سه روز وقت گذاشتيم. از نرم افزارهاي ساده اي مثل اكسل استفاده كرديم و نتايج را با هم مقايسه كرديم و اين فهرست 50 تايي و كلي اطلاعاتِ به درد بخور ديگر را استخراج كرديم. فقط مانده ايم كه چرا در اين سال ها، هيچ كس زحمت چنين كاري را به خودش نداده است؟
همين الان بگوييم كه اين جدول 50 تايي پرتماشاگرترين فيلم هاي پس از انقلاب، اصلا جدول دقيقي نيست. اولين دليلش برمي گردد به آمار فروش موجود كه تنها فروش فيلم در تهران را شامل مي شود (با اين كه طبق يك قاعدة قديمي در سينماي ايران، معمولا معادل فروش در تهران را براي فروش شهرستان ها در نظر مي گيرند.) دومين عامل خطاي اين جدول، استفاده از قيمت متوسط بليت است.​
سينماهاي ما به گروه هاي ممتاز، درجه يك و درجه دو تقسيم مي شوند و هر گروه، قيمت خاص خودش را دارد. براي همين، هر سال معمولا حداقل 3 قيمت مختلف براي بليت هاي سينما وجود دارد. براي به دست آوردن قيمت متوسط بليت، ساده ترين راه، تقسيم مجموع اين سه قيمت مختلف بر عدد سه است. ولي چون تعداد سينماهاي اين سه گروه با هم برابر نيست، اين كار (مجموع تقسيم بر سه)، چندان درست نيست. كار دقيق تر، محاسبة ميانگين وزني اين سه عدد است كه لازمة آن، داشتن تعداد سينماهاي هر گروه در هر سال است. ولي ما از همان قيمت متوسط (مجموع تقسيم بر سه) استفاده كرديم. چرا؟ چون ما فقط مي خواستيم تصوير اوليه اي از پرفروش ترين فيلم ها به دست بياوريم. براي همين، ادعا نداريم عددها و رتبه هاي اين جدول، كاملا درست است. چون به همان دلايل بالا و بيشتر بودن تعداد سينماهاي درجه يك و دو با قيمت بليت كمتر، احتمالا تعداد تماشاگران اين فيلم ها ، بيشتر از عددي است كه در اين جدول حساب كرده ايم. همين عامل هم ممكن است در آمارهاي نزديك به هم، رتبه هاي فيلم ها را جا به جا كند.از عوامل تأثيرگذار ديگري مثل جمعيت كشور در سال اكران فيلم هم صرف نظر كرديم. به دست آوردن جدول دقيق تر، به آمار و اطلاعات جزئي تري نياز دارد و وقت و حوصله و امكاناتي بيشتر، كه از عهدة ما خارج بود.​
امير قادري كه از فعال ترين منتقدان و نويسندگان سينمايي اين سال هاست، با ديدن اين آمار آن قدر خوشحال و هيجان زده شد كه پايه تك نگاري نوشتن براي تك تك فيلم ها و چون و چراي موفقيت شان شد. (اگر مي بينيد فقط دربارة۳۰ فيلم اول جدول نوشته است، به خاطر كمبود جا بوده. وگرنه خودش پايه بود كه براي اين آمار يك شمارة وي‍ژه در بياورد!) بقية حرف ها و تحليل هاي سينمايي دربارة اين آمار و ايرادات و اشتباهات ما هم بماند براي بقية دوستان سينمايي كه به وقتش بنويسند و به ما هم بگويند​
005409.jpg
50 فيلم پرتماشاگر
005520.jpg
آتش بس​
آخرين فيلم تهمينه ميلاني كه دو محصول پرفروش ديگر در اين فهرست دارد، در آستانة وارد شدن به فهرست پرتماشاگرترين فيلم هاي تاريخ سينماي ايران است و مُهر دوران تازه را بر پيشاني خود دارد. حالا با طبقه متوسطي روبه رو هستيم كه از تماشاي زندگي زوج پولدار داستان لذت مي برد و برخلاف روزهاي قديم، احتياجي به ورود شخصيت ديگري به داستان براي جلب همذات پنداري تماشاگر نيست. زوج اصلي، خودشان كافي اند. معضلي هم كه در روابط اين زوج وجود دارد، ظاهرا مشكل بسياري از زوج هاي طبقة متوسط ايراني است.​
اكران فيلم به بحث هاي روان كاوانه دامن زده است و فيلم نامه براساس آموزه هاي يكي از اساتيد معاصر اين رشته نوشته شده. از ديگه چه خبر تا دو زن و حالا آتش بس ، تهمينه ميلاني، حساسيت هاي اجتماع اش را درك كرده است. هر چند كه اين اجراي خوب او به عنوان كارگردان، اثر از بعضي سكانس هاي معمولي فيلم نامه است كه تماشاي آتش بس را براي تماشاگرش جذاب ساخته است. محمدرضا گلزار و مهناز افشار، ستاره هاي دوست داشتني اين فيلم پرفروش اند كه در نيمه دوم بدجوري افت مي كنند.(آمار تماشاگرهاي آتش بس، تا تاريخ دوم مرداد است. چون اكران اين فيلم هنوز تمام نشده اين فيلم را در فهرست 50تايي ها وارد نكرديم. فعلا آتش بس در جدول، رتبة بيست وسوم است.​
005442.jpg

005451.jpg
نگاهي به 30 فيلم پرفروش سينماي پس از انقلاب
به فهرست فيلم هاي پرفروش مملكت نگاه مي كنيم و چگونگي و مرزهاي مربوط به حساسيت هاي سياسي و اجتماعي و فردي موجود در هر دوران را به دست مي آوريم

ادامه دارد>.....................

حالا که این بحث پیشنهاد فیلمهایی که ارزش دیدن رو داره پیش اومد من یه چند تا فیلم که الان خاطرم هست و میدونم فیامهای خوبیه و ارزش دیدن رو داره بحتون معرفی می کنم(البته انتظار جدید بودن رو نداشته باشین الان همینجوری به در نظر گرفتن تاریخ میگم
1- مرثیه ای بر یک رویا با بازی جنیفر کانلی که خیلی تو فیلم جوونه فیلم در باره مواد مخدره و واقعا من یکی رو که خیلی تحت تاثیر قرار داد(6 از 10)
2-ژاکت با بازی ادریان برودی و کارینا نایتلی(2 بازیگر مورد الاغه من) در مورد مرگ زندگی و تقدیر فیلمی که واقعا کم دیده شد و جدا زیباست(7از10)
3-کرش رو فکر کنم همه دیدن اما باز میگم اگه کسی ندیده حتما ببینه یه کارناوال بازیگر درجه اول مثله براندن فریزر و سندرا بولاک و... کارگردانی خوب و فیلم نامه عالی

اقا کرش همون نیست که درباره ی سیاه پوست هاست؟؟؟:confused:
من دوبلش رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا اسکار گرفت البته فیلم بدی هم نیست ولی به نظر من ارزش اسکار گرفتن رو نداشت :p

مرثیه ای بر یک رویا
فیلم خیلی خوبیه .... ولی اگه نمی خواهید بعدش روان پریش شید نبیندش ...... من تا 4 روز گیجه گیج بودم ...... وای اون سکانس پایانیش چه کشیدم !!!!
------------------------------
2 بازیگر مورد الاغه من)

علی جان هر چه زودتر ویرایشش کن ...... آخه کاملا معنیش چرخیده !!
--------------------------------
من دوبلش رو دیدم
کاشکی اول اصلشو می دیدی ....... مطمئنم نظرت می چرخید !
ابلته خودمم به کرش 7 از 10 میدما ولی خوب بهر حال دوبله های ایرانی فاجعن !!!
ولی باید اینم رو بگم که تو فیلمای پارسال بنظرم بعدمونیخ همین فیلم حقش بود که اسکار بگیره نه فیلمای دیگه !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or