Movie Center

سلام
آ خواهش میکنم به ناتالی پورتمن بی ادبی نکن چون 1-من خیلی دوسش دارم 2-بازیگر بی نظیریه(ک مپل کین خواهی-closer-Everyone Says I Love You-Garden State) خوب و 3-که از همه مهمتره من و اون هر دو متولد1983-9-7 هستیم در ضمنه به نظر من جولیا رابرت واقعا زشته
فیلم leon رو یادت رفت بگی . ( اصلی هم همین بود )
منم از رابرتز خوشم نمیاد . ربطی هم به قیافش نداره )
=====
اعجب میکنم که هیچکدومتون اشاره ای به اسم کارگردان 16 blocks نکرده .
کارگردانی که فکر کنم میلاد خوب بشناسش : ریچارد دانر
عروس فراری (اونی که تلویزیون گذاشت نه!! ) جولیا رابرتزو کی دیده؟
به دلیل این که مونا بهم گفت که اشتباه کردم این قسمت از پستم رو ویرایش میکنم تا بیشتز ضایع نشم .
39.gif

آخرین ویرایش:
نه بابا پرهام >> اونکه america's sweetheart هست
اسم این فیلم runaway bride هست با ریچارد گیر هم بازی کرده ! من دارمش ولی هنوز ندیدمش آخه ماله رسانه های تصویریه !

اوه اوه چه بحث جالبی .... :cheesygri
منم با هیچ بازیگری مشکل ندارم جز براد پیت ! ! اونم مشکل ندارما چون پسر عموم زیاد تام کروز رو مسخره میکنه منم به چیزی که دوسش داره گیر دادم .... اینم اضافه کنم مارلون براندو درباره براد پیت و جود لا گفته که از بازیگری فقط قیافه دارن ! ! !
همین فیلم بابل که این همه میگن براد پیت براش کاندید اسکار میشه و .... اگه بازیگر بود برای همون فیلم افسانه پاییزی کاندید میشد !!

خوب من دیروز 3 تا فیلم یعنی بهتر بگم 2 کارتون و 1 فیلم ترسناک دیدم ....

ultimateavengers_bigboxart.jpg

یکیش Ultimate Avengers 1 & 2 بود که خیلی دنبالش بودم . که یکی از شخصیت هایی که دوست دارم توش هست Captain America ...... کارتون با حالی بود داستانش هم انتقام یه سری شخصیت های مارول از بیگانه هایی که به زمین هجوم میارن ( کارتون جنگ دنیا ها بدون حضور تام کروز ) .....

ultimateavengers_group.jpg
ultimateavengers_ironcapblack.jpg

شخصیت هایی که تو قسمت 1 و 2 هستند کلا :

Captain America - Wasp - Hulk ( Bruce Banner ) - Iron man - Black Widow - Betty Ross - Giant man - Nick fury - Thor​
که بتی روز همون دوست دختر بروس بنر ( هالک ) هست . آیرن من هم واقعا شخصیت باحالیه شدیدا منتظر فیلمش هستم ......​

thedescent_bigreleaseposter.jpg

فیلمی هم که دیدم البته نصفه اسمش هست The Descent معنیش رو نمی دونم . راستش چون وقت نکردم تا نصفه نگاش کردم .​

thedescent2.jpg
thedescent3.jpg

ولی داستانش در مورد یه سری دختر غار نورد هست که به درون غاری میرن که یه سری موجودات نیمه انسان بشون حمله میکنن جالبیش اینه که اندامشون و پوستشون کامل شبیه ادماست ولی به سقف غار میچسبند ! ( نیوتن بدبخت اگه میدونست همچین موجوداتی بعدا پیدا میشن جاذبه زمین رو کشف نمی کرد ;) )​

ظهر هم انشالا می خوام بشینم دی وی دی Silent Hill و Gladiator Extended.Edition یا ( Director CUt ) رو ببینم . یه سری صحنه ها اضافه داره که روی پرده نبوده .....​

آریا از دی وی دی هایی که خواسته بودی فقط فعلا همین سایلنت هیل اومده .​

منا Desperate Housewife باز شدی :-" ..... Season یکش رو داری ؟ :confused: من فقط تا قسمت 4 دیدم :( .......​

Desperate Housewife باز شدی ..... Season یکش رو داری ؟ من فقط تا قسمت 4 دیدم

آره خیلی خوشم اومد از سریالش ........ در به دردم دنبال سیزن دومش هستم ......
خداییش سریال شاهکاریه ....... درست که آخرش خیلی بد تموم شد (حداقل سیزن یکش ) و شخصیت محبوب من یعنی ....... (ویرایش شد !! یادم رفته بود هنوز ندیدیش!! ) ولی با این حال سریالشو دوست دارم

خداییش یه نفر یچیز گفت راست گفت
توی هر کشوری فیلم ها و سریالاشونو جوری می سازن و تموم می کنن که مردمش بپسندن
مثلا توی هند خوب مردم هر نوع بدختی که بخواین دارن برای همینم پایان فیلماشون همیشه بقول معروف هندیه !! یعنی خوب تموم میشه
تو امریکا هم نه اینکه مردم همش خوشن (شبیه ما هستن !!!) برای همینم فیلمای شاهکارشون معمولا پایان تراژیکی داره

تو ایران ما هم کاملا معلومه که اوضاع چجوریه ....... وقتی پر فروش ترین فیلمهای ما آتش بس و مارمولک و کلاه قرمزی هستن و بهترین بازیگران ما گلزار و مهناز افشار هستن .... خوب معلومه دیگه اوضاع چجوریه

بنظرم فلسفه ی درستی رو می گفت ...... نظر شما چیه ؟؟

میدونی نرگس پایانش خیلی بده ولی بازم آدم اگه لگد میخورده لگد اسب بخوره نه الاغ !!!! فکر کنم اصطلاحشو درست گفته باشم !! برای همینم من ترجیم میدم بجای اینکه بشینم 90 قسمت نرگس ببینم که پایانش بده .... می شینم DHW رو می بینم ! :-"

آخرین ویرایش:
سلام ...
دست همه دوستاني كه توي اين تاپيك مطلب ميزارن درد نكنه مخصوصا وقتي فيلمي ميبينين و كمي در موردش توضيح ميدين خيلي خوبه ... من اين هفته وقت ازادم پيدا ميكردم پشت سر هم فيلم ميديدم:

Final Destination 3 به نظر من واقعا تكراري و بدون نواوري بود اصلا از اين شماره فيلم خوشم نيودم كه بيشتر هم بخاطر نسخه برداري كامل خط داستاني از دو نسخه پيشين بود كه همه داستان و مسير اصلي را براي بيننده اشكار ميكنه و تنها صحنه هاي مرگ در فيلم نمايانگره .

Scary Movie 4 هم فيلم بسيار سطح پاييني هست البته ازش بيشتر از اين انتظار نميره چون بيشتر به جاي يك فيلم يك جنگ مسخره بازيه و براي كمي تفريح و شاد شدن بد نيست البته اگر فيلم هاي مورد هجوم فيلم را قبلا ديده باشيد ... البته صندلي ايران در فيلم هم جاي ديدن داشت:

PDVD_000.JPG

V For Vendetta هم كم جالب بود اما به قول معروف پر از خالي بندي و بيشتر سياسي بود با اين فيلم هم هيچگونه ارتباطي برقرار نكردم چون كلا از فيلم هاي انگليسي زياد لذت نميبرم ... البته توي اين دوران خلاصه در هر فيلمي يا به تروريسم اشاره ميشه كه اكثرا هم لهجه عربي دارن يا كشور هاي اسلامي مورد هجوم قرار ميگيرن و انتقاد ميشن اما توي اين فيلم نماي خطي قران در كناره اشيا و تصاويري كه در بقول معروف كلكسيون در نقش يكي از افراد فيلم بود جالب توجه بود و بخصوص اتفاقي كه براي شخص رخ ميده و ربط به پيدا كردن قران در وسايل اون داده ميشه.

Maniacs را هم ديدم .... خدا لعنت كنه اون كسيو كه اين فيلم را گفت ببينم يك فيلم بي سر و ته وحشي كه به درد خوده امريكايي هاي گاوچرون ميخوره ... حداقل اين همه سر بريدن و له كردن ادم ها و خوردن گوشتشون يك داستان درست و حسابي داشت شايد موفق تر بود تا اينكه بيان يك روستاي بي درو پيكرو به نمايش بزارن. البته هر كسي يك سليقه اي داره شايد براي يكنفر بهترين فيلم عمرش باشه!

Hostel هم دست كمي از قبليه نداره ولي باز حداقل يه خط داستاني بي سر و ته داره كه سلاخي كردن هاي فيلمو بهم بچسبونه !

Satanic از نظر من يعني يك فيلم صفر اصلا دربارش هيچي نگم بهتره.

A History Of Violence هم معمولي به سطح پايين بود .

Befor Sunset هم اسمشو بزاريم دو بازيگر و دو ساعت حرف زدن خيلي بهتره .

Silent Hill را هنوز نديدم گذاشتم يك زمان مناسب بشينم با دقت ببينم و لذت ببرم !

اوه اوه حامد جان عجب فیلمایی رو دیدی و یه سوال بپرسم ؟؟ کی اینارو بهت معرفی کرده بود

فقط 3تاش خوب بود بنظر من
history of violence
V
Silent hill

ولی خیلی جالب بود که چرا اون 2 تا فیلم اولی رو دوست نداشتی ..... از بهترین فیلمای امسال و سال پیشن .....

اگه میشه یخورده بیشتر توضیح بده ×

در مورد فیلم ترسناک 4 هم اتفاقا منم پریشب دیدم ..... خیلی از شماره های قبلیش بدتر بود .....یعنی شوخی هاش سارتر شده بود ....... نمی دونم چرا !! ؟؟کلا اون شخصیت تام کروزش مسخره بود !!
فقط یه صحنه جالب داشت برام اونم که تو عکسشو گذاشتی
ابلته کلا اون سکانس انده خنده بود !!! :D

سلام
قابل توجه امین!! امشب ساعت 11:30 شبکه سوم فیلم I robot رو می ذاره..این بار از دستش نده;)

فیلمی هم که دیدم البته نصفه اسمش هست The Descent معنیش رو نمی دونم . راستش چون وقت نکردم تا نصفه نگاش کردم .
ارزش دانلود داره که من برم سراغش میلاد جان؟>

واییی پسر الان توی one tv داشت پشت صحنه ی DOOM رو نشون میداد
میخواستم ببینم اومده یا نه؟چون من یکم آلزایمر دارم

الان چهار ماهه که اومده !!! DVD شو میگم !
فکر کنم اکثر بچه های این تاپیک داشته باشنش !!

تشکر یادتون ن

مثل این که بچه بودی بهت تشکر ندادن!:) (خودم میدونم فعل تشکر ، تشکر کردنه)

بابا اگه پستت مفید باشه خودشون تشکر می کنن الان هم شبکه 2 چیزی نداره جز یه سریال مسخره ایرانی!

واییی پسر الان توی one tv داشت پشت صحنه ی DOOM رو نشون میداد
میخواستم ببینم اومده یا نه؟چون من یکم آلزایمر دارم

اره 3 سال پیش ببخشید چند ماه پیش دی وی دیش امد ....

خیلی خوشم اومد از سریالش ........ در به دردم دنبال سیزن دومش هستم ......
خداییش سریال شاهکاریه ....... درست که آخرش خیلی بد تموم شد (حداقل سیزن یکش ) و شخصیت محبوب من یعنی ....... (ویرایش شد !! یادم رفته بود هنوز ندیدیش!! ) ولی با این حال سریالشو دوست دارم

منا هنوز ندیدم سریالش رو .... که بات موافقت کنم شاهکاره یا نه ؟! ولی برای اینکه یکم دوستان برن تو کار سریال های خارجی شاهکار چند تا معرفی میکنم ....
درمورد سریال های ایران هم نظری ندارم چون نگاه نمی کنم خدا رو شکر . . . آخرین چیزی که سریالی که دیدم فکر کنم اسمش باران بود ... بعد از باران یه همچین چیزی . که اخرش خیلی ماشالا طولش میدادن ....

1. Lost ..... داستانش در مورد یه هواپیمای مسافر بری هست که به یه جزیره ای سقوط میکنه و داستان زندگی در جزیره و گذشته سرنشینانش رو به زیبایی به تصویر میکشه .... حتما اگه تونستین این سریال رو گیر بیارین و نگاه کنین .....

terry_o_quinn49.jpg
matthew_fox48.jpg

تهیه کنندش J.J. Abrams معروف هست کارگردان فیلم ماموریت غیر ممکن 3 و سریال معروف Alias --> ( 24 zana ) که قسمت اول و دومش هم خودش کاگردانی کرده که

2. Prison break .... اینقدر این سریال غوغا کرد که با سیزن 2 مش تونس سریال لاست رو از تاپ 10 پرطرفدار ترین سریال ها دوم کنه !!! داستانش هم با توجه به روحیات بچه های اینجا فکر کنم خوششون بیاد ازش :

داستانش خیلی خیلی قشنگه : 2 برادرن که یکیشون برای پاپوش درست میکنن و به اتهام قتل میندازنش زندان و اون برادره الکی خودشو زندانی میکنه میاد نقشه فرار برادرش رو میکشه

break_hodes3.jpg

و روی بدنش خال کوبی میکنه .... هر کدوم از نقاشی های روی بدنش هم به یه تو زندان دردی میخوره ..... داستانش خیلی خیلی از اینی که من گوفتم پیچیده تره فقط به زبان ساده گفتم . ...

ارزش دانلود داره که من برم سراغش میلاد جان؟>
نه ارزش وقت دانلود گذاشتن براش رو نداره البته برای من که چیزای مهمتر برای دانلود دارم !و یه جای دیگه دانلود میکنم ... اگه گیرد اومد حتما ببینش اگه هم دانلود کردنش چیز مهمتر نداری یا وقتش رو داری بگیر.

امین راجب بسیکا بل گفتی ! این جدید ترین عکسش هست که از یه مجله ورداشتم برات ... خیلی بد هیکل شده .... با هسکل تو فیلم بلید مقایسش کن ...

اقا حامد بابت عکس ایرانی های Scary Movie خیلی ممنون .... راستش من نظرم در مورد فیلم ترسناک 4 با شما و منا فرق دراه .... از نظر من کسی میتونه تو این سری فیلم ها بخنده که فیلم هایی رو که مورد خطاب قرار میده رو هم دیده باشه ... ممکنه شما همشو ندیده باشین . من که با این فیلم خیلی حال کردم و 100% از نظر من از قسمت سومش خیلی بهتر بود ولی از 1 و 2 نه ............. با اینکه خیلی مسخره تام کروز کرده بود ( من جز طرفدارشم ) ولی حقشه میخواست این همه دلقک بازی تو Oprah در نیاره .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or