Movie Center

امشب شبكه ي 3 ايران ( ! ) ساعت 8 و نيم فيلم سينمايي زيباي بلوك 16 با بازي بروي ويليس و ميزاره ... من به همه پيشنهاد مي كنم .

حالا موضعش چی هست؟
ولی از بروس ویلیسش معلومه که اکشن باید باشه:love:

سلام.
الان بلوک شانزده رو تموم شد و خیلی هم فیلم با حالی بود کلا وقتی بروس تو یه فیلمی باشه اون فیلم تهشه:love:

میگم حالا چرا اسمش رو گزاشتن بلوک شانزده :confused:

دوستان اول کمی در مورد " شان پن" بگم که البته با تاخیر یه هفته ایه دیگه ببخشید ...:blushing:

پنج شنبه 17 اوت (26 مرداد) سالروزتولد" شان پن"

پنج شنبه 17 اوت (26 مرداد) سالروز تولد شان پن، بازيگر آمريكايي است.
به گزارش گروه هنر ايلنا، شان پن در سال 1960 در سانتامونيكا متولد شد ؛ پدرش لئوپن كه نامش در ليست سياه مك كارتيسم قرار داشت .
مادرش" ايلين ريان" بازيگر ايرلندي ايتاليايي بود و دو برادرش " كريس" و "مايكل" نيز به ترتيب بازيگر و آهنگسازند.
شان پن كه در بيش از 40 فيلم بازي كرده يك بار برنده اسكار و سه بار نيز نامزد اسكار شده است ؛ وي براي فيلم رودخانه مرموز برنده اسكار و براي "من سام هستم"،" خوشكل و رذل" و" راه رفتن مرد مرده" نامزد اين جايزه شده است.
"پن" فعاليت كارگرداني اش را سال 1991 و با فيلم دونده هنري آغاز كرد اين فيلم براساس يكي از ترانه هاي" بورس اسپرينگستين" از آلبوم نبراسكا ساخته شد.
اين بازيگر پس از آن دو فيلم ديگر نيز كارگرداني كرده كه در هر دو فيلم جك نيكلسون بازي مي كند كه فيلم قول 2001 يكي از آنهاست.
از جمله فيلم هايي كه شان پن در آنها بازي كرده مي توان به " همه مردان پادشاه"( 2005 )، مترجم(2005 ) ، "ترور ريچارد نيكسون"( 2004 ) ، "21 گرم"( 2003 ) ، "بازي"( 1997 ) ،"ما فرشته نيستيم"( 1989 ) ، "رنگ ها"( 1988 ) ، "داوري در برلين"( 1988 ) و "پسران بد"( 1983 ) اشاره كرد.

:::::::::::::::::

(یه خواهش) من یه پوستر درست و حسابی از "مارلون براندو" و "آل پاچینو" (بزرگان سینمای جهان) می خوام هر چی سرچ می کنم اونی که می خوام پیدا نمی کنم .

ممنون

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
الان بلوک شانزده رو تموم شد و خیلی هم فیلم با حالی بود کلا وقتی بروس تو یه فیلمی باشه اون فیلم تهشه:love:

میگم حالا چرا اسمش رو گزاشتن بلوک شانزده :confused:
عزیز برادر واسه اینکه از اداره پلیس تا دادگاه 16 بلوک فاصله بود

نوشته شده توسط mona2004:
اینم وال پیپرهام تقدیم به عماد و همه طرفداران اسکورسیزی (ابلته تقدیم به خودمم هست چون از جک نیکلسون و دی کاپریو و مت دیمون و مارک والبرگ هم خیلی خوشم میاد ..... کی هست که من خوشم نیاد !!؟؟! )

جولیا رابرتز امیدوارم از این یکی بدت بیاد :cheesygri

متال گیر جان ......ساری که اسمتو نمی دونم ..... منم قصد توهین نداشتم ...... برای کسانی گفتم که دقت ندارن !!!
:wallbash: :wallbash: :wallbash:
من همون حامد هستم.چون نام کاربری ام یک کمی مشکل داشت ، به اشکان گفتم نام کاربری ام رو عوض کند و بگذارد این ...
حالا کم کم دارم پشیمون میشم چون بیشتر بچه ها الان منو نمی شناسند از جمله شما...
منم که نگفتم توهین کردید.منظورم این بود که ممکن نیست یکی از اعضای طرفدار Batman Begines باشی ( مثل آریا و سینا و من ) و ندانی این شاهکار رو نولان ساخته است.اشاره ی شما هم کاملا" بجا بود.;)

ابلته یه اشتباهم کردی ...... فیلم اصلا رومانس نیست ..... درام ....فانتزی...هیجانی.... تخیلی ...... ایناست !
و یه اشتباه دیگه اینکه آدریان برودی تو فیلم نیست !!
خب این سوتی ها از آدم سبک نشناسی مثل من بعید نیست ! :-"
آره حواسم نبود.آدرین برودی داخل هالیوود لند است.مایکل کین رو اشاره نکردم بهش...
یک اشتباه دیگرم اینکه به اشتباه بجای " بتمن می آغازد " گفتم " بتمن بازمی گردد "

ولی حیف که این فیلمه که تی وی ما بزنه خرابش کنه ! نه ؟؟
امشب دیدمش...صحنه ای به اون صورت نداشت ولی اگر لب خوانی می کردی صحبتهای هنرپیشه ها را چیزهای بیشتری دستگیرت می شد.از جمله اینکه دیالوگ ها را تغییر داده بودند که به نظرم بزرگترین جنایت در حق یک فیلم و توهین به دست اندرکاران ساخت اون است.
حالا که دیدمش حتما" DvD اش را گیر میارم چون ارزش چند بار دیدن رو دارد.
فقط یک چیز آزارم می داد و این اون بود که یک نیمچه فلاش بک هم که وقایع حال به گذشته ارجاع شود داخل فیلم وجود نداشت.

الان بلوک شانزده رو تموم شد و خیلی هم فیلم با حالی بود کلا وقتی بروس تو یه فیلمی باشه اون فیلم تهشه

میگم حالا چرا اسمش رو گزاشتن بلوک شانزده ؟؟؟
اسمش رو که مانند کل فیلمهایی که پخش می کنند اشتباهی ترجمه کرده و نوشته بودند.
ترجمه نام فیلم " 16 بلوک " می شود نه بلوک شانزدهم !
امین ! یه سوال داشتم ازت....وجدانا تو الکی خودت را به اون راه می زنی یا واقعا" چیزی نمی دونی ؟ :) احتمالا" آزاد هم حالاحالاها قبول بشو نیستی.:) :)
عنوان فیلم اشاره به حرف اون افسر دارد که موقع بیرون رفتن جک موزلی ( بروس ویلیس ) به بیرون اداره پلیس ازش خواست این پرونده را بگیرد ، به بازداشتگاه ( یا زندان ) رفته و متهمی که قرارست برعلیه یکی از پلیس های فاسد شهادت بدهد را به دادگاه برساند.وقتی موزلی می خواست به بهانه ی استعفا دادن از سر کار در برود ، اون یارو بهش اشاره کرد که فقط کافی 16 بلوک اون رو منتقل کنی.;)

بلاخره بهد از چند ماه که به خاطر یه دلیله الکی نتونسته بودمpoint match رو ببینم دیشب دیدمش به همه بچه های طرفدار کارهای الن و غیر طرفدارا پیشنهاد میدم که حتما این فیلم رو ببینن که واقها ارزش داره-فیلم بعدی که به نظرم خوبه فیلمی ژاپنیه به نام a tale of two sistersاین فیلم منو شدیدن به یاد بازی محبوبم فاتال فریم 2 انداخت و میشه گفت با اقباسی ازاد از 3 گانه فاتال فریم ساخته شده کسایی که با بازی حال میکنن حتما ببینند

جولیا رابرتز امیدوارم از این یکی بدت بیاد

اهش .......
اتفاقا از او هم خیلی خوشم میاد !!

من فکر کنم کسانیکه ازشون خوشم میاد خیل خیلی بیشتر از اونایی باشن که ازشون بدم میاد
مثلا از ناتالی پورتمن زیاد خوشم نمیاد !! یا از آوریل لاوینی متنفرم ..که خوب بازیگر نیست !

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
16 بلوک فاصله چیه دیگه؟؟
مگه واحد فاصله بلوک شده :cheesygri
نه بابا منظور 16 بلوک ساختمانیه که بینه 2 ادارس چون از لای اینا رد میشن اسمشو گزاشتن 16 بلوک

نوشته شده توسط mona2004:
اهش .......
اتفاقا از او هم خیلی خوشم میاد !!

من فکر کنم کسانیکه ازشون خوشم میاد خیل خیلی بیشتر از اونایی باشن که ازشون بدم میاد
مثلا از ناتالی پورتمن زیاد خوشم نمیاد !! یا از آوریل لاوینی متنفرم ..که خوب بازیگر نیست !
آ آ خواهش میکنم به ناتالی پورتمن بی ادبی نکن چون 1-من خیلی دوسش دارم 2-بازیگر بی نظیریه(ک مپل کین خواهی-closer-Everyone Says I Love You-Garden State) خوب و 3-که از همه مهمتره من و اون هر دو متولد1983-9-7 هستیم در ضمنه به نظر من جولیا رابرت واقعا زشته:-"

جولیا رابرتز زشت هست ولی دلیل نمیشه که یه نفرو بخاطر زشتی دوست نداشته باشی ..... مثلا من از ووپی گلدبرگ خوشم میاد حالا خیلی خوشگله ؟؟

بعدشم جولیا رابرتز فقط دهنش زیادی بزرگه وگرنه عیب دیگه ای نداره ......بگذریم !!

بعدشم سلایق متفاوته دیگه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or