Movie Center

بهزاد فکر کنم اون divx ش هست ها!!
نمی تونی دانلود کنی....والا برات لینکشو می دادم
فکر نمی کنم اقا سعید .... کیفیت خوبش هست تو نت ولی دی وی دی نه .... دی وی دی هایی که این هفته میاد Silent Hill ( آریا ! ) . Just My Luck . Poseidon . Transporter 2 و The Wicker Man
ترانسپورتر 2 که خیلی وقته اومده.!!!!!

سلام
خودتون رو با این حرف غلط (که فیلم ها رو فقط کسایی می فهمن که بازی رو انجام داده باشن) گول نزنید. چون اصلا این طور نیست.
من خودم بازی ها رو وقتی بچه بودم تموم کردم و چیز زیادی ازشون یادم نبود ، ولی فیلم رو که دیدم کماکان فهمید جریان چیه ، فقط چند تا مشکل کوچولو دارم.
من که نگفتم اومدن کل فیلم رو سکانس به سکانس از روی بازی ساختن .
ولی برای اینکه که کاملا از موضوع فیلمها سر در بیاری باید با بازیهاش هم آشنا باشی .
ریزه کاریهایی داره که فقط از اون طریق متوجهشون میشی .
=====
سینا جان عزیزم یکم ملایمتر .

خواهش میکنم اگه فیلم تو این مایه ها ( با این حد خشونت ) میخوای Hostel , the devil reject رو بگیر ....
امین کوش !!! میبینم که با محصولات ملت داری کاسبی میکنی . فکر کنم کرمانشاه الان همه HHE رودارن دیگه ؟! حالا بگو چرا یکی از دوستای کرمانشاهیم بم گفت میخوای برات DVD E3 مال BC رو برات بیارم ؟ گفتم بابا من خودم خریدم ! ! کار امینه نه ؟ !!
من که نگفتم با فیلمهای خشن حال می کنم.:) اتفاقا یکبار در صحنه ی بیدار شدن اون دختره درون غاز پشت آبشار ( در Wrong Turn 2 ) که یکدفعه توی رویایش هیولا رو با تبر بالای سرش می بینه ، شدت غافلگیر شدن ام طوری بود که از پشت با کمدم برخورد کردم.البته سر این یکی فیلم ( THHE ) برخورد به مراتب سنگین تر بود.:D ببین این شماره دوم همون تپه ها چشم دارند است که وس کریون وقتی تازه کارگردانی رو شروع کرده بود ساخت ؟ Hostel را که ندیدم ولی کل داستان و صحنه هایش رو میدونم چجوری است چون چند تا نقد ازش خواندم و عکسهایی هم ازش دیدم.Devil Reject هم امین روی همون DvD برام زده با یه مشت فیلم تکراری دیگه که همشون رو قبلا" ندیدم.:)
هر چیزی در مورد امین بگوییم صادق است.به نظر من کل باختران و اسلام آباد غرب رو همین یه نفر از لحاظ فیلم تغذیه می کند...:D ( بین خودمون بمونه : قراره کل ایران را در آینده ی نزدیک پوشش بدهد ، چون چند وقت پیش فیلمهایش رو دست یکی از دوستانم دیدم :-" )
کار امینه نه ؟ !!
به احتمال 99.9 در گردش...داخل اون یکی تاپیک دیدم امین از آقای علی مجرد اجازه گرفته که روی DvD E3 سایت کاسبی راه بیندازد ولی نمی دونم بهش اجازه دادند یا خیر ولی انگار بدون اجازه کار و کاسبی خودش رو راه انداخته ... :D فکر کنم وقتی در 50 سال آینده به سازمان تجارت جهانی پیوستیم و قانون کپی رایت در ایران اجرا بشود امین اولین نفری ه که بایست انداختش توی علف دونی ...:)

این دو تا Wallpaper هم شاید به درد میلاد و سینا بخورد. اگر تکراری هستند به بزرگی خودتون ببخشید ;)

خواهش میکنم اگه فیلم تو این مایه ها ( با این حد خشونت ) میخوای Hostel , the devil reject رو بگیر ....
امین کوش !!! میبینم که با محصولات ملت داری کاسبی میکنی :p . فکر کنم کرمانشاه الان همه HHE رودارن دیگه ؟! حالا بگو چرا یکی از دوستای کرمانشاهیم بم گفت میخوای برات DVD E3 مال BC رو برات بیارم ؟ گفتم بابا من خودم خریدم ! ! :cheesygri کار امینه نه ؟ !!
:cheesygri:cheesygri
سلام.
اخه از همون موقعی که بهم قولش رو دادی پاشنه ی پی ام رو کنده منم دلم واسش سوخت گفتم بگیرش باب:-":cheesygri شوخی میکنم ها !!!

:eek::eek:
به جانه جفت بچه هام که میخوام دنیا نباشه ولی اونا باشن :cheesygri من به کسی ندادمش:)
اون دوستتون رو معرفی کن ببینم میشناسمش یا نه؟:) برم حالش رو بگیرم اخه چه دلیلی داره محصول bc رو پخش کنه (مدیرها حال کنن:cheesygri)

من که نگفتم با فیلمهای خشن حال می کنم.:) اتفاقا یکبار در صحنه ی بیدار شدن اون دختره درون غاز پشت آبشار ( در Wrong Turn 2 ) که یکدفعه توی رویایش هیولا رو با تبر بالای سرش می بینه ، شدت غافلگیر شدن ام طوری بود که از پشت با کمدم برخورد کردم.البته سر این یکی فیلم ( THHE ) برخورد به مراتب سنگین تر بود.:D ببین این شماره دوم همون تپه ها چشم دارند است که وس کریون وقتی تازه کارگردانی رو شروع کرده بود ساخت ؟ Hostel را که ندیدم ولی کل داستان و صحنه هایش رو میدونم چجوری است چون چند تا نقد ازش خواندم و عکسهایی هم ازش دیدم.Devil Reject هم امین روی همون DvD برام زده با یه مشت فیلم تکراری دیگه که همشون رو قبلا" ندیدم.:)
هر چیزی در مورد امین بگوییم صادق است.به نظر من کل باختران و اسلام آباد غرب رو همین یه نفر از لحاظ فیلم تغذیه می کند...:D ( بین خودمون بمونه : قراره کل ایران را در آینده ی نزدیک پوشش بدهد ، چون چند وقت پیش فیلمهایش رو دست یکی از دوستانم دیدم :-" )

میگم بی شوخی تکراری بود؟؟ :blushing:

بهم برخورد برو لیست بلند بالای من رو ببین اگه چیزی خواستی بگو (تعارف کنی کلت رو میکنم)
تبادل Dvd بين بچه هاي سايت

به احتمال 99.9 در گردش...داخل اون یکی تاپیک دیدم امین از آقای علی مجرد اجازه گرفته که روی DvD E3 سایت کاسبی راه بیندازد ولی نمی دونم بهش اجازه دادند یا خیر ولی انگار بدون اجازه کار و کاسبی خودش رو راه انداخته ... :D فکر کنم وقتی در 50 سال آینده به سازمان تجارت جهانی پیوستیم و قانون کپی رایت در ایران اجرا بشود امین اولین نفری ه که بایست انداختش توی علف دونی ...:)

ببین داری دروغ میگی:cheesygri
من از اشکان پرسیدم :-" (مگه فرقی هم میکنه؟!)

من همین جا تکذیب میکنم!!!

میگم بی شوخی تکراری بود؟؟
بهم برخورد برو لیست بلند بالای من رو ببین اگه چیزی خواستی بگو (تعارف کنی کلت رو میکنم)

به این جمله توجه کن :

روی همون DvD برام زده با یه مشت فیلم تکراری دیگه که همشون رو قبلا" ندیدم.

اتفاقی یاد یکی از حسن های بازیدات نیفتادی !؟ :)
یادت نیست که یکی از بچه ها داخل تاپیک عکس بچه های بازی سنتر , عکس یکی دیگه از اعضای معروف رو می گذاشت و جمله های نامفهومی در پی اون می آورد تا بچه های دیگر اسم اون شخص رو حدس بزنند.:) بعنوان جایزه هم گیل به فرد برنده می داد. من زیاد داخل بازیدات نبودم ولی یکی از تاپیک هایی که اونجا زیاد می رفتم تویش و جملات بشدت معماگونه ی بقیه رو در مورد خصوصیات رفتاری و ظاهری یک نفر یا چند نفر می دیدم بشدت هیجان زده می شدم و البته سرم درد می کرد برای اینجور جملات پیچیده که بهم وابسته نباشند.هر چند که اونجا پست نمی دادم ولی تقریبا" بیشتر نوشته هایش رو می خواندم.:cheesygri
خب یکبار خواستم در پستهایم از اون تکنیک بصورت جزئی بهره ببرم.اشکالی دارد ؟ :cheesygri
این لیستت رو هم می بینم ولی جریانی که سر دو تا مرسوله پیش اومد خودت ازش باخبری ...:-"

راستی در پست قبلی خواستم چند تا چیز بگویم که یادم رفت :
می دانید که سه شنبه ها صبح برنامه ای تحت عنوان سینمای حرفه ای از شبکه 2 پخش می شود و پشت صحنه و مصاحبه با عوامل فیلمهای باحال رو نشون می دهد.هفته ی پیش که خوشبختانه سه شنبه صبح رو بیدار بودم قسمت اول پشت صحنه King Kong را پشت کرد که بسیار بسیار جذاب بود.البته طبیعی است که قسمتهایی که درباره Naomi Wats پر شده بود رو به کل حذف کنند ، چون ایشون رفیق صمیمی نیکول کیدمن است و ....:)
بخشی که از این پشت صحنه که خیلی خوب هم دوبله شده بود برایم جذاب بود یکی قسمت طراحی هنری صحنه بود که واقعا" کار سخت اونها رو نشون می داد و قسمت دیگر بخش تدوین کامپیوتری مجزا برای تطابق دورنمای جنگل بود.شوخی های بین کار هم واقعا" خوب گرفته بود بخصوص بازیگری که نقش فیلمساز ورشکسته رو داخل فیلم ایفا کرده ( اسمش یادم نیست ) چنان شوخی هایی بین اون و جکسون بود که آدم رو از خنده روده بر می کرد.مثلا" مساله قدش که اصرار می کرد کوتاه نیست و مجبور شد سر یک صحنه کفش پاشنه بلند مسخره ای پایش کند.:) یا قضیه ی کسی که خودش رو گاندولف سفید معرفی کرده بود و عکسهای پشت صحنه فیلم رو در اینترنت پخش می کرد و یکی به دو کردن منشی صحنه با این یارو تا بگیرتش ... واقعا" پشت صحنه ی خنده داری بود.:D شاید امروز صبح قسمت دومش رو بدهد...
شبکه 3 امشب خیلی دور ، خیلی نزدیک میرکریمی رو نشون داد که قبلا" هم در شبکه 2 داده بودش...یک چیزی که آزارم می داد صدای بسیار ضعیف نگین و سامان در پشت تلفن همراه در سکانس هایی بود که در کویر و روستاهایش پر شده بودند.:mad: زیاد کردن ولوم صدا هم نتیجه ای دربرنداشت...

یک چیز دیگر :

میگم آریا جان شما که توی نخ ترجمه ی مصاحبه در تاپیک های Next-Gen News و اخبار داغ بازی ها هستی میتوانی در مورد سیستم Motion Capture جدیدی که نامش Countor است و استیو پرلمن طراحی اش کرده است توضیحاتی بدهی ؟

سلام به برو بچز

آقا این عکس رو ببینید:

25800v5.jpg

سمت چپیه که میشناسیدش آقای "علی پروین":cheesygri:)
نه حالا جدا "Uwe Boll" هست که:
بازیهای زیر رو TERر زده!!! و میخواد بزنه

House of the Dead
Farcry
Blood Rayne
Dunegon Siege
Postal
Alone in the Dark

خوب حالا اون وسطی هه رو کاری باهاش نداریم

سمت راستیه کیه؟
من به شدت ازش متنفرم تو 5-6 تا فیلم دیدمش خانواده کاملا باهاش آشنایی دارن:cheesygri
به قول خاله ام :هنرپیشه نقش اول فیلم های درجه 6 :cheesygri

میشه اسمشو بگید؟
و بگید با Uwe Boll چه همکاریهایی داشته؟

سمت راستیه کیه؟
من به شدت ازش متنفرم تو 5-6 تا فیلم دیدمش خانواده کاملا باهاش آشنایی دارن
به قول خاله ام :هنرپیشه نقش اول فیلم های درجه 6

میشه اسمشو بگید؟
و بگید با Uwe Boll چه همکاریهایی داشته؟

سمت راستی Michael Madsen هستش که تو فیلم blood rayne نقش ولادیمیر رو داشت و رابطش هم با ‌Boll همینه. کارگردان ~ بازیگر

واقعا" کسی که از جنس بازی مایکل مدسن خوشش نیاید رو نمی دونم چه جوابی بهش بدهم.این بازیگر همیشه بعنوان شخصیت جانبی داخل فیلمها بازی کرده است و هیچوقت نقش اول نبوده است.چهره اش هم مثل Al Pacino اون پیچیدگی های لازم را برای نشان دادن و بازی کردن در هر نقشی رو دارد.حالا نمی دونم مشکلتون با این بازیگر خوب چیه !
این قسمت رو داخل سایت فکسون دیدم شابد براتون جالب باشد و حداقل بفهمید که رابطه این بازیگر با کارگردان صاحب سبکی مانند کوئنتین تارانتینو چگونه است :

مصاحبه با تارانتينو بعد از ساخت Kill Bill 2 :

- مى گويند مايكل مدسن آدم عجيب و غريبى است. نظر تو درباره او چيست؟

- تارانتينو: مايكل سر صحنه راه مى رفت و شعر مى سرود، اما مشكل اينجا بود كه او قرار نبود سر صحنه فيلم من شعر بگويد. كتاب هاى شعرش را خوانده ام ، خيلى با مزه بود. چيزى شبيه اين: مثل زندگى كردن با يك دارو دسته مزخرف خلاف كار/ در يك متل مزخرف/ در يك فيلم مزخرف... با قافيه هاى افتضاح. بهش گفتم چرا از اين شعرها در سگ هاى انبارى استفاده نكردى؟ او گفت ببين در فيلم هاى تو به من خوش مى گذره، اين لذت را از بين نبر! مايكل آدم جالبى است. هفت تا يا در همين حدود بچه دارد. وقتى كنار فرزندانش هست آدمى بسيار خوش مشرب و دوست داشتنى است.

سلام
ببین این شماره دوم همون تپه ها چشم دارند است که وس کریون وقتی تازه کارگردانی رو شروع کرده بود ساخت ؟
بازسازیه فیلم وس کریون هست .
سمت راستیه کیه؟
من به شدت ازش متنفرم تو 5-6 تا فیلم دیدمش خانواده کاملا باهاش آشنایی دارن
به قول خاله ام :هنرپیشه نقش اول فیلم های درجه 6
هاااااااااااااااااااا مهبد جان اومدی و نسازی .
من از مایکل مدسن خیلی خوشم میاد . مخصوصا نقشش تو kill bill .
خیلی ناز بازی میکنه .
=====
امروز فیلم shown of the dead رو دیدم .
مردم ازبس خندیدم .
به تمام دوستانی که به فیلمهای " زامبولی " علاقه دارن توصیه میکنم که حتما ببینن این فیلم رو .
فیلم یکجور تقدرنامه از " جورج رومر " خالق " زامبی " هست .

هاااااااااااااااااااا مهبد جان اومدی و نسازی .
من از مایکل مدسن خیلی خوشم میاد . مخصوصا نقشش تو kill bill .
خیلی ناز بازی میکنه .

ای بابا
39.gif

رگبار انتقادات
39.gif

بابا جان باور کنید من 4 یا 5 تافیلم دیدم همشون از این اکشن های بوم کیش ته !!!
39.gif

همشون هم این یارو توش نقش اول یا دوم بوده!

چندروز پیش یه فیلم دوبله دیدم ب اسم "پول سیاه!"

این یارو نقش دوم میشه گفت بود!

آقا یه جای فیلم سیگار می کشید مردیم از خنده!!! بلد نبود بکشه!!!

همشم بلده قیافه و ژست بگیره
شاید شماها از این فیلمها خوشتون میاد ولی من نه!

سلام
ای بابا
رگبار انتقادات

بابا جان باور کنید من 4 یا 5 تافیلم دیدم همشون از این اکشن های بوم کیش ته !!!
همشون هم این یارو توش نقش اول یا دوم بوده!

چندروز پیش یه فیلم دوبله دیدم ب اسم "پول سیاه!"

این یارو نقش دوم میشه گفت بود!

آقا یه جای فیلم سیگار می کشید مردیم از خنده!!! بلد نبود بکشه!!!

همشم بلده قیافه و ژست بگیره
شاید شماها از این فیلمها خوشتون میاد ولی من نه!
این جناب مدسن سبک بازیش اینجوریه .
بازیاش همیشه خاصه .
با خیلی از هنرپیشه های بزرگ هم خیلی فیلم داره . البته بیشتر تو دهه 80 و 90

سلام.
حامد تو حیفی :):):)

بچه ها من نشستم blade trinity رو برای بار 2000 ام نگاه کردم (میلاد چطوری؟:D )
این بازیگر زنش یعنی Jessica Biel خیلی خیلی قیافش برام اشناست مطمئن تو یه فیلم دیدمش(چه قدر باهوشی امین پس میخواستی تو تاکسی ببینیش:)) فقط میخوام یکی بیاد بگه فیلم معروف چی بازی کرده ؟؟ :-":confused:

فورد ، لوکاس و اسپیلبرگ در Indiana Jones4
"گروه قدیمی می خواد دور هم بشه تا یه کاری مثل تهدید شبح (The Phantom Menace) ارائه کنیم کار خیلی سخته اگه گند بزنی ملت می خوان خفت کنن اگه خوب کار کنی حتی یادی هم ازت نمی کنن"
اینا حرف های جورج لوکاس که تو مصاحبه با مجله ی Empire گفته فقط امیدوارم کاری مثل تهدید شبح رو ارائه ندن که واقعا باید مثل اون موقع که تهدید شبح اومد بزنیم تو سرمون که چرا این همه مدت منتظر یه نسخه ی جدید از SW بودیم .
همه ی گروه قدیمی می خوان دور هم جمع بشن اما جورج لوکاس گفته که کار سختیه که همه ی گروه قدیمی دور هم جمع بشن چون اون قدیما هیچ کدوم معروف نبودن حالا همه معروفن و سر کار خودشون و ما رو تو اولویت نمی زارن .
شون کانری هم احتمالا توی فیلم حضور داشته باشه . حضور ناتالی پورتمن در هاله ی بزرگی از ابهامه هنوز اما مطمئنا به خاطر علاقه ی خاصی که جورج لوکاس بهش داره توی فیلم خواهد بود . هریسون فورد گفته هنوز خیلی چیزا هست که در مورد این شخصیت گفته نشده حالا ما میایم تا اون نگفته ها رو بگیم . فیلمبرداری اواسط 2007 شروع می شه و تا اواسط 2008 خبری از اکران نخواهد بود تازه فیلمبرداری در صورتی در تاریخ گفته شده شروع می شه که واقعا بشه تمام گروه قدیمی رو تا اون موقع دور هم جمع کرد .
بهر حال ما که منتظریم فقط امیدوارم گند نزنن تو فیلم
---------
منبع هم نداره خبر اصلی رو خوندم از خودم این مدلی سر هم کردم یه چیزی نوشتم

سلام دوستان .
اگه اجازه بدین من به مناسبت سالگرد تولد و مرگ چهره های سرشناس سینما ی جهان مختصری در مورد زندگی و خصوصیات فردی اونا بنویسم . چند صفحه قبل به مناسبت سالگرد تولد " آلفرد هیچکاک " کمی در موردش نوشتم امیدوارم که به دردی خورده باشه ...
امروز هم در مورد "تیم برتون" می نویسم که جمعه 3 شهریور 48 ساله میشه .

:::::::::

تیم برتون

3 شهریور / 25 آگوست 1958

کارگردان معروفی که همه او را با ایده های عجیب و غربی فیلم هایش می شناسند .از همان بچگی خرابکار و شیطان بود . معمولا" بچه های همسایه را با حرف هایی مثل آدم فضایی ها حمله می کنند می تر ساند !
کله ی عروسک هایش را می کند و صبح تا شب پای فیلم های ترسناک تلویزیون بود . سالن سینما جای خوبی برای قایم شدن و فرارش از آدم ها بود . " بربنک " (جایی نزدیک هالیوود) اسم منطقه ایست که در آن به دنیا آمد . یک حاشیه شهر برای طبقه کارگری .می گویند " ادوارد دست قیچی " خود برتون است و قلعه ی بلند و مخوف او همان شهر " بربنک " .
جمله هایش را بخوانید و خودتان قضاوت کنید .کافی است اسلیپی هالو , ادوارد , بیگ فیش و عروس مرده را دیده باشید .

* همیشه به همه ی کاراکتر های فیلم هایم احساس نزدیکی می کنم . وقتی تو مشغول ساختن فیلمی هستی در واقع داری زندگی ات را داخلش می گذاری . پس کاراکترها بخشی از وجود تو هستند و نمادین شده ی چیزی در وجود تو .

* خیلی وقت ها با خودم می گوییم , "می دونی چیه ؟ من صرفا" عاشق آن اسکلت ها هستم . فکر می کنم که آنها در سراسر زندگی ام همراهم بودند . من خیلی عاشقشان هستم ".

* هیچ وقت درس و مطالعه را دوست نداشتم . به نظر شما کدام یک بهتر است :
یک کلاس بالاتر رفتن یا یک فیلم کوچک ساختن ؟

* زمانی می خواستم بازیگر نقش "گودزیلا" باشم . از فیلم های گودزیلایی و و ایده ی عصبانی شدن وحشتناک او در آن ابعاد و اندازه ی عظیم لذت می بردم .

* عاشق هیولا و فیلم های هیولایی بودم . فکر می کنم یک جوری با آنها همذات پنداری می کردم .
فکر می کردم که اکثر آنها درک نمی شوند و به نظر می آمد همه شان نسبت به آدم های دور و برشان به مراتب روح های لطیف تری دارند .

* هیچ وقت در جشن فارغ التحصیلی ام گریه نکردم . فکر نمی کردم که این اتفاق پایان دوران زندگی ام است .

* یک روز جرقه ای در ذهنم زد . موقع طراحی به این فکر رسیدم که : " لعنت به همه , دیگر اهمیتی نمی دهم که خوب طراحی می کنم یا نه . من خود طراحی کردن را دوست دارم ."
بعدش احساس آزادی کردم که قبلا" نداشتم .دیگر اهمییت نمی دادم که نمی توانم شکل و صورت انسان را شبیه شکل واقعی اش بکشم .

*هیچ وقت به وضوح آدم ها را نادیده نگرفتم . اما حفظشان هم نکردم . این احساس را داشته ام که آدم ها صرفا" مجبورند بنا به دلایلی مرا تنها بگذارند . و دقیقا" نمی دانم چرا این احساس را نداشتم .

امیدوارم که مفید بوده باشه . . .

جالبه هر وقت ما هستیم تاپیک 3روز یبار جلو میره ....هر وقت ما نیستیم 8 صفحه جلو میره .....!!

بهر حال توی این چند روزه که من نبودم بحثای جالبی شده بود ...خوشم اومد .....حیف که نبودم .....

راستی سلام پرهام !

بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or