میگم بی شوخی تکراری بود؟؟
بهم برخورد برو لیست بلند بالای من رو ببین اگه چیزی خواستی بگو (تعارف کنی کلت رو میکنم)
به این جمله توجه کن :
روی همون DvD برام زده با یه مشت فیلم تکراری دیگه که همشون رو قبلا" ندیدم.
اتفاقی یاد یکی از حسن های بازیدات نیفتادی !؟
یادت نیست که یکی از بچه ها داخل تاپیک عکس بچه های بازی سنتر , عکس یکی دیگه از اعضای معروف رو می گذاشت و جمله های نامفهومی در پی اون می آورد تا بچه های دیگر اسم اون شخص رو حدس بزنند.

بعنوان جایزه هم گیل به فرد برنده می داد. من زیاد داخل بازیدات نبودم ولی یکی از تاپیک هایی که اونجا زیاد می رفتم تویش و جملات بشدت معماگونه ی بقیه رو در مورد خصوصیات رفتاری و ظاهری یک نفر یا چند نفر می دیدم بشدت هیجان زده می شدم و البته سرم درد می کرد برای اینجور جملات پیچیده که بهم وابسته نباشند.هر چند که اونجا پست نمی دادم ولی تقریبا" بیشتر نوشته هایش رو می خواندم.:cheesygri
خب یکبار خواستم در پستهایم از اون تکنیک بصورت جزئی بهره ببرم.اشکالی دارد ؟ :cheesygri
این لیستت رو هم می بینم ولی جریانی که سر دو تا مرسوله پیش اومد خودت ازش باخبری ...
راستی در پست قبلی خواستم چند تا چیز بگویم که یادم رفت :
می دانید که سه شنبه ها صبح برنامه ای تحت عنوان سینمای حرفه ای از شبکه 2 پخش می شود و پشت صحنه و مصاحبه با عوامل فیلمهای باحال رو نشون می دهد.هفته ی پیش که خوشبختانه سه شنبه صبح رو بیدار بودم قسمت اول پشت صحنه King Kong را پشت کرد که بسیار بسیار جذاب بود.البته طبیعی است که قسمتهایی که درباره Naomi Wats پر شده بود رو به کل حذف کنند ، چون ایشون رفیق صمیمی نیکول کیدمن است و ....
بخشی که از این پشت صحنه که خیلی خوب هم دوبله شده بود برایم جذاب بود یکی قسمت طراحی هنری صحنه بود که واقعا" کار سخت اونها رو نشون می داد و قسمت دیگر بخش تدوین کامپیوتری مجزا برای تطابق دورنمای جنگل بود.شوخی های بین کار هم واقعا" خوب گرفته بود بخصوص بازیگری که نقش فیلمساز ورشکسته رو داخل فیلم ایفا کرده ( اسمش یادم نیست ) چنان شوخی هایی بین اون و جکسون بود که آدم رو از خنده روده بر می کرد.مثلا" مساله قدش که اصرار می کرد کوتاه نیست و مجبور شد سر یک صحنه کفش پاشنه بلند مسخره ای پایش کند.

یا قضیه ی کسی که خودش رو گاندولف سفید معرفی کرده بود و عکسهای پشت صحنه فیلم رو در اینترنت پخش می کرد و یکی به دو کردن منشی صحنه با این یارو تا بگیرتش ... واقعا" پشت صحنه ی خنده داری بود.

شاید امروز صبح قسمت دومش رو بدهد...
شبکه 3 امشب
خیلی دور ، خیلی نزدیک میرکریمی رو نشون داد که قبلا" هم در شبکه 2 داده بودش...یک چیزی که آزارم می داد صدای بسیار ضعیف نگین و سامان در پشت تلفن همراه در سکانس هایی بود که در کویر و روستاهایش پر شده بودند.

زیاد کردن ولوم صدا هم نتیجه ای دربرنداشت...
یک چیز دیگر :
میگم آریا جان شما که توی نخ ترجمه ی مصاحبه در تاپیک های Next-Gen News و اخبار داغ بازی ها هستی میتوانی در مورد سیستم Motion Capture جدیدی که نامش Countor است و استیو پرلمن طراحی اش کرده است توضیحاتی بدهی ؟