یه سری خبر که بعضیاش باحالن:
1.سایت Shrek3 راه افتاد.آخ جون!اینم آدرسش:
http://www.shrekthethird.com/
------------------------------------------
2.فیلم Golden Compass که قبلا خبراشو گذاشتم،یه بازیگر دیگه هم بهش اضافه شد،Daniel Craig که این روزا به خاطر کازینو رویال حسابی معروفه.نیکول کیدمن هم تو این فیلم بازی میکنه.
3.یک سری مشخصات از فیلم Transformers که بسیار پرخرج هست و پرامید.
اول اینکه روباتهای ماشین نما تو این فیلم دو دسته هستن:گروه Autobots که شامل:
[FONT=verdana,helvetica]
Optimus Prime
Bumblebee
Jazz
Ratchet
Ironhide
[/FONT]گروه Decepticons شامل:
[FONT=verdana,helvetica]
Megatron
Starscream
Brawl
Bonecrusher
Barricade
Scorponok
Frenzy
Blackout
[/FONT]اینم چنتایی عکس:
توجه داشته باشین که اون ماشینه که گوشه سمت چپ پایینه عکس دوم هست،تبدیل میشه به اون روباته!البته فکر نکنم همچین ماشینی ساخته باشن!ولی لااقل خوبیش اینه که همچین روباتی رو ساختن!عجب چیز خوفیه!بعدشم اسپیلبرگ گفته(تهیه کننده اجرایی فیلم) که این فیلم کاری رو خواهد کرد که پارک ژوراسیک کرد.استودیوی که رو جلوه ویژه ی این فیلم داره کار میکنه،بسیار خفنه!اینددیاناجونز4،پارک ژوراسیک4،استارترک11،هری پاتره و دزدان کارائیب ها کار این استودیو هستن!
پوستری از فیلمی که من خیلی منتظرشم:
--------------------------------------------
رئیس وارنربرادرز رسما اعلام کرد که 2009 منتظر بازگشت دوباره ی سوپرمن باشین!اون گفته که Superman Returns فیلم موفقی بود،ولی انتظارات رو برآورده نکرد.بعدشم گفتن فکر میکنیم باید اکشن فیلم رو بیشتر میکردیم و روند رو سریع تر میکردیم و اشتباه کردیم که این کارو نکردیم.بعدشم گفته که امسال واسه ما خیلی ضد حال بوده!چون نه سوپر من،نه Lady in water و نه پوزیدون،که ما روشون خیلی حساب کردیم،انتظارات رو برآورده نکردن.
----------------------------------------
این خبر نیست،ولی خواستم بگم که دزدان کارائیب دیگه نمیتونن رکورد سریهترین 400 میلیون رو بشکنن!چون روز 43 امشون که امروز باشه رسیدن به 397 و شرک تو 44 روز رسید به 400،هر چجند من فکر نمیکنم که حتی فردا هم بتونن این رکوردو بشکونن!
---------------------------------------
Rise of the Silver اسم قسمت دوم Fantastic Four شد.
---------------------------------------
این بابا که عکسشو میبین،HULK جدید تشریف دارن!
----------------------------------------
فعلا همینا،خسته شدم!