Movie Center

من یه توضیحی از اون اول بدم راجه به حرفی که زدم،اول اینکه من خودم مخملبافو دوست ندارم،و چیزی که مشخصه اینه که فیلمای مخملباف ایدئولوژی خالصه و تنها چیزی که هست فیلمنامه ی مصوره،ولی در هر صورت کسی بود که تقریبا سینمای انتقادی رو شروع کرد و به اوجش رسوند و تموم کرد،چیزی که الان فیلمهایی مثل رستگاری میخوان بهش برسن ولی نمیتونن.
ولی من مخملبافو به خاطر این دوست دارم که نشون داد بسته نیست،بعد از فیلم دستفروش،همه شرو کردن به انتقاد از یکنواختیه مخملباف،فیلمایی با مضمون های روز،با استفاده از بازیگرای گمنام،ولی مخملباف بعدش اومد و روزی روزگاری سینما رو ساخت،فیلمی کمدی با مضمون سیاسی ولی در زمانو مکان خاص با استفاده از نصف بازیگرای ایران!و منظور من از این که حاتمی کیا هم باید یه تکونی به خودش بده این بود.
سمیرا مخملباف هم به احتمال زیاد فیلماشو باباش واسش میسازه!،ولی چیزی که مشخصه اینه که سینما رو از باباش بیشتر بلده،شاید برای اینکه از 13 سالگی رفته دنبال یادگرفتن سینما.
مجید مجیدی که کلا تعطیله!بدوک،پدر،پچه های آسمان خیلی خوب بودن،ولی بعدش فیلماش خراب شدن،اگه هم رنگ خدا و بید مجنون چیزی داشتن،همش به خاطر بازیگراش بود.
عباس کیارستمی،کی راجه به بدبختی ایران فیلم ساخته؟!!!تو اکثر فیلمای کیارستمی یه جور بی زمانی و بی مکانی محسوسه،پس حداقلش اینه که نمیتونه بدبختی مردم ایران رو نشون بده،و به نظر من اصلا چیز منفی ای رو نشون نمیده،من فقط 3 تا فیلمش رو دیدم،طعم گیلاس،خانه ی دوست کجاست و زیردرختان زیتون و به هیچ وجه فکر نمیکنم تو اینا بدبختی نشون داده باشه،اگه فیلمی هست که این کارو کرده باشه معرفی کنین،چون گفتم که من فقط 3 تا ازش دیدم.
کیارستمی هر چی که باشه،الان نماد هنر ایران در سطح دنیاس،من کاری با آمار و ارقام ندارم،من کاری ندارم که از کارهای کیارستمی خوشم میاد یا نه،ولی بهش احترام میذارم چون خیلی از سایتها وقتی اسمی از ایران میبرن،یه اشاره ای هم تو پرانتز به کیارستمی میکنن.
پ.ن:البته وقتی با نطر کسی مخالف باشی به این معنی نیست که بهش بی احترامی میکنی!
پ.ن2:مهدی مطمئنی نوبل هنر داریم؟!
پ.ن3:این Lucky Number Slevin که فرهنگ گذاشته،سانسورش در چه حدیه،میشه دیدش یا میره رو اعصابت؟

سلام
Lucky Number Slevin رو من زیرنویسش رو دارم . خواستین یه ندایی بدین . ( مخصوصا مهدی )
( بقیه هم خواستن در خدمتم )
=====
عماد باهات موافقم .
همونطور که گفتم به هیچ کدوم از این کارگردانها علاقه آنچنانی ندارم .
از هر کدوم شاید 1 یا 2 فیلمشون رو دوست داشته باشم .
ولی واقعا برام قابل احترام هستن .

قانع شدم
تا حدودی مشکل از منه که وقتی یه چیزی رو دوست ندارم نمی تونم در مقابلش جبهه نگیرم و مثل بچه ها بی مکانی و بی زمانی رو توی کارای کیارستمی احساس نمی کنم
---------------------
کسی از فیلم قتل آنلاین خبری داره ؟

نوشته شده توسط ChaosTheory:
من دیدم, چطور؟
خوشت اومد ازش ؟ به نظر من خیلی محشر بود. از فیلم برداری و صداگزاریش بگیر تا موسیقی متنش و داستانش و بازیگریش. آخرش هم که واقعآ جالب تموم شد و فکر نکنم هیچ کی این حدس رو میزد که داستان این طوری تموم بشه.
این Lucky Number Slevin که فرهنگ گذاشته،سانسورش در چه حدیه،میشه دیدش یا میره رو اعصابت؟
سانسور که خب داره ولی سانسورش اصلآ به فیلمش ضربه نمیزنه و راحت میشه فیلم رو دید.
-------------------------------------------
یه سوال تکراری : DVD فیلمهای زیر اومده ؟
Mission Impossible 3 , Silent Hill , Cars , Over The Hedge , Davinci Code

خوشت اومد ازش ؟ به نظر من خیلی محشر بود. از فیلم برداری و صداگزاریش بگیر تا موسیقی متنش و داستانش و بازیگریش. آخرش هم که واقعآ جالب تموم شد و فکر نکنم هیچ کی این حدس رو میزد که داستان این طوری تموم بشه.

در کل فیلم خوبی بود. bruce willis خیلی خوب توی نقشش جا افتاده بود, فیلم برداریش هم عالی بود.

پ.ن3:این Lucky Number Slevin که فرهنگ گذاشته،سانسورش در چه حدیه،میشه دیدش یا میره رو اعصابت؟

من dvd ایش رو دیدم. کلا دو سه تا قسمت سانسورشدنی (!) داره که اونا هم زیاد مهم نیستن.

یه سری خبر که بعضیاش باحالن:
1.سایت Shrek3 راه افتاد.آخ جون!اینم آدرسش:
http://www.shrekthethird.com/
------------------------------------------
2.فیلم Golden Compass که قبلا خبراشو گذاشتم،یه بازیگر دیگه هم بهش اضافه شد،Daniel Craig که این روزا به خاطر کازینو رویال حسابی معروفه.نیکول کیدمن هم تو این فیلم بازی میکنه.
3.یک سری مشخصات از فیلم Transformers که بسیار پرخرج هست و پرامید.
Master_SiteArticle297873.jpg

اول اینکه روباتهای ماشین نما تو این فیلم دو دسته هستن:گروه Autobots که شامل:
[FONT=verdana,helvetica]Optimus Prime
Bumblebee
Jazz
Ratchet
Ironhide
[/FONT]گروه Decepticons شامل:
[FONT=verdana,helvetica]Megatron
Starscream
Brawl
Bonecrusher
Barricade
Scorponok
Frenzy
Blackout
[/FONT]اینم چنتایی عکس:
Bumblebee11.jpg

Autobots.jpg

توجه داشته باشین که اون ماشینه که گوشه سمت چپ پایینه عکس دوم هست،تبدیل میشه به اون روباته!البته فکر نکنم همچین ماشینی ساخته باشن!ولی لااقل خوبیش اینه که همچین روباتی رو ساختن!عجب چیز خوفیه!بعدشم اسپیلبرگ گفته(تهیه کننده اجرایی فیلم) که این فیلم کاری رو خواهد کرد که پارک ژوراسیک کرد.استودیوی که رو جلوه ویژه ی این فیلم داره کار میکنه،بسیار خفنه!اینددیاناجونز4،پارک ژوراسیک4،استارترک11،هری پاتره و دزدان کارائیب ها کار این استودیو هستن!
پوستری از فیلمی که من خیلی منتظرشم:
Departed-Poster.jpg

--------------------------------------------
رئیس وارنربرادرز رسما اعلام کرد که 2009 منتظر بازگشت دوباره ی سوپرمن باشین!اون گفته که Superman Returns فیلم موفقی بود،ولی انتظارات رو برآورده نکرد.بعدشم گفتن فکر میکنیم باید اکشن فیلم رو بیشتر میکردیم و روند رو سریع تر میکردیم و اشتباه کردیم که این کارو نکردیم.بعدشم گفته که امسال واسه ما خیلی ضد حال بوده!چون نه سوپر من،نه Lady in water و نه پوزیدون،که ما روشون خیلی حساب کردیم،انتظارات رو برآورده نکردن.
----------------------------------------
این خبر نیست،ولی خواستم بگم که دزدان کارائیب دیگه نمیتونن رکورد سریهترین 400 میلیون رو بشکنن!چون روز 43 امشون که امروز باشه رسیدن به 397 و شرک تو 44 روز رسید به 400،هر چجند من فکر نمیکنم که حتی فردا هم بتونن این رکوردو بشکونن!
---------------------------------------
Rise of the Silver اسم قسمت دوم Fantastic Four شد.
---------------------------------------
Dominic-Purcell-Hulk.jpeg

این بابا که عکسشو میبین،HULK جدید تشریف دارن!
----------------------------------------
فعلا همینا،خسته شدم!

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها ...
الان کانال چهار زیر نویس داد که فردا ساعت 8:45 می خواد تو برنامه ی سینما و ماورا فیلم "dark water" رو بده .
بعید نبود که نشون بده چون نه صحنه داره (غیر از حموم رفتن مادره ) و خوشبختانه زمستونه و همش داره بارون می یاد و لباساشون همش پوشیده اس و فیلمش هم خیلی ترسناک نیست .

نوشته شده توسط dinosaur:
-------------------------------------------
یه سوال تکراری : DVD فیلمهای زیر اومده ؟
Mission Impossible 3 , Silent Hill , Cars , Over The Hedge , Davinci Code

آریا تو اینایی که گفتی تا اینجایی که من میدونم هیچ کدوم نیومدن اگه اومدن و مطمئنا DL میکنم و خبرت میدم.

اوه پرهام هم اومده !!! پرهام فکر کنم یه چیزایی میخواستی بت پی ام میدم سر فرصت .

اینا پوستر های سا هستند که منا 2 تاش رو قبلا گذاشته بود من کاملش میکنم ....

Rise of the Silver اسم قسمت دوم Fantastic Four شد.

عماد از خبر هات خیلی خیلی ممنون ولی عکسات اصلا نمیاد با 2 تا اکانت هم امتحان کردم نشد ....
راستی این خبرت در مورد Fantastic four فکر کنم اسم دنبالش رو کامل ننوشتی میشه Rise of Silver Surfer - که اگه بخوان از روی کمیکش بسازن باید Silver surfer هم به جمع فنتستیک 4 بپسونده ( چی بشه ! ! تعدادشون کمه . کم هم ضعیف هستند یکی دیگه هم اضافه بشه !!! )

این عکس هم گذاشتم یکم بخندین :cheesygri دنباله کوهستان برکبک با حضور جسیکا آلبا . هالی بری . انجلینا جولی . اوا لانگریا ( بازیگر سریال Desperate housewife هست ). اسکارلت جوهانسون . بریتنی مورفی . سارا فاستر ( نمیشناسم ) . جسیکا سیمپسون . ( عجب دنباله ای میشه ها :twisted: :-" ) با کارگردانی آنگ لی ......

کسی این National Lampoon's Dorm dazee 2 قسمت دومش رو ندیده ؟! از قسمت اولش خیلی خشوم اومد . . . .

آخرین ویرایش:
سلام
توجه داشته باشین که اون ماشینه که گوشه سمت چپ پایینه عکس دوم هست،تبدیل میشه به اون روباته!البته فکر نکنم همچین ماشینی ساخته باشن
ماشینی که داری میگی " کامارو " هست و فکر کنم قراره سال دیگه وارد بازار بشه .
=====
عماد اگر میخوای بگو من lucky number slevin رو با زیرنویس برات بفرستم .

پ.ن2:مهدی مطمئنی نوبل هنر داریم؟!
عماد اسم اصلي جايزه "پريميوم امپريال" هست اما به "نوبل هنر" معروف هست.

اسم كسايي كه برنده شدن قبل از كيارستمي اينا هستن:

مارسل كارنه، فدريكو فلينى، اينگمار برگمان، آكيرا كوروساوا، موريس بژار، جان گيلكاد، ناكامورا اوتانمون، آندرى وايدا، پيتر بروك، ريچارد آتنبرو، پينابوش، استفن سوندهايم، آرتور ميلر، ژان لوك گدار و كن لوچ

لينك خبرو گير اوردم برات ميزارم.

این عکس هم گذاشتم یکم بخندین دنباله کوهستان برکبک
ولي جدي هندي ها دارن ورژن باليوودي شو ميدن بيرون.
البته شخصيت هاي اصلي فيلم دو زن هستن. :)

نوشته شده توسط dinosaur:
آقا کسی اینجا فیلم Lucky Number Slevin رو دیده ؟ دیشب توی سینما فرهنگ دیدمش و واقعآ باهاش حال کردم.جزو بهترین فیلمهایی که دیده بودم از هر نظر بود مخصوصآ بازیگری.
آریا جان حوصله داری ها...:)
اینکه دیالوگ های فیلم را عوض کرده باشند فکر کنم بزرگترین توهین است به سازندگان فیلم و بهترین دلیل است برای ندیدن اش...
یک سوال : داخل اون سانس که این فیلم ( عدد شانس اسلوین ) را پخش کرد نامش را به « حادثه در نیویورک » تغییر نداده بودند ؟ :-"
میلاد واقعا" بابت تپه ها چشم دارند دستت درد نکند.البته امین واسطه شد و رایت اونا بهم داد.امیدوارم راضی بوده باشی و نفرین مون نکنی.:)
این 16 بلوک بروس ویلیس ، هنوز داخل تورنت برای دانلود نیومده یا DvD اش عرضه نشده ؟

این کوهستان بروکبک 2 چه شود
آنگ لی مثل اینکه داستان مردای همجنس باز بهش حال داده حالا زده تو کار زنای همجنس باز سال دیگه می زنه تو خط فیلمای پورن ولی جدی چی پیش خودش فکر کرده که فیلمای اینطوری می زنه
البته حق داره چون هر چی جایزس با همین مدل فیلما پارو می کنه میره
برای ما هم بد نمی شه یه چیزای خوبی می بینیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or