Movie Center

This Week Last Week Film Title Weekend Gross Theaters Theater Average Weeks in Release Total Gross
1 1 Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby $22,126,226 3807 $5,811 2 $90,343,184
2 - Step Up $20,659,573 2467 $8,374 1 $20,659,573
3 - World Trade Center $18,730,762 2957 $6,334 1 $26,531,879
4 2 Barnyard: The Original Party Animals $9,701,882 3311 $2,930 2 $33,717,980
5 - Pulse $8,203,822 2323 $3,531 1 $8,203,822

اینم لیست فروش فیلهای این هفته البته در امریکای شمالی

سلام
اگه مي خواي فيلم ببيني ( ايراني ) برو آتش بس يا مكس يا كافه ستاره يا به نام پدر يا اين مدلي ها ببين نه سبك ايراني و زن بدلي و سوغات فرنگ
حسین جان فیلمهایی که گفتی حرف ندارن . مخصوصا خودم تو کف " به نام پدر " هستم .
ولی " ازدواج به سبک ایرانی " رو اصلا هم ردیف فیلمفارسیهای مبتذلی مثل " زن بدلی " و " سوغات فرنگ " قرار نمیدم .
فیلم خوبیه . مخصوصا بازیهاش به نظر من عالی بودن .

بچه ها ، حتما همتون Resident Evil 1&2 رو دیدید.
کسی نیست که فهمیده باشه آخر فیلم چی میشه
و 1چطوری میشه که همه زنده میمونن از سقوط هلی کوپتر
و 2چه طوری میشه که موقعی که اعضای آمبرلا به هلیکوپتر میرسن میگن همه مردن به جز آلیس
ولی بعد همشون پیداشون میشه
و3 چطوری آلیس اون نگهبانه رو از طریق دوربین میکشه
و 4آمبرلا این ویروس رو برای چی میسازه
5- اون یارو برای چی ویروس رو پخش میکنه

دیروز کلی چرند نوشتم یهو سیستم هنگ کرد منم بیخیالش شدم!
الان Balck Hawk Down رو دیدم.خوشم اومد،به نظرم از Saving Private Ryan بهتر بود.هر چند بازم رو بعضی کاراکترها تمرکز بیشتری داشت و هنوز کاملا جبهه گیرانه بود فیلمش،ولی خوب از ای نظرا از Saving Private Ryanبهتر بود.ولی خوب Saving Private Ryan بی رحم تر بود و برای یه فیلم با موضوع جنگ این نکته مثبتیه.
در ضمن من فرقی بین آتش بس و کافه ستاره و زن بدلی ازدواج به سبک ایرانی نمیبینم!مکس واسه این بهتره که تو سبک خودش خوب بود.
در ضمن حامتی کیا هم واقعا تکراری شده!امیدوارم که یه تکونی به خودش بده،همونطوری که مخملباف داد.

با تمام احترامی که به عماد جان دارم می گم که خیلی فرق بین یه فیلم مثل آتش بس با یه فیلم مثل زن بدلی هست
از طرفی از دیدگاه من مکس یکی از نازلترین و خسته کننده ترین فیلم های پر فروش تاریخ سینمای ایران بوده چون این فیلم نه داستان جذابی داشت نه سکانس های نفس گیر داشته نه حتی کیفیت فیلمبرداری خوبی داشت
من هنوز کافه ستاره رو ندیدم نمی تونم در موردش نظر بدم
اما سینمای حاتمی کیا رو دوست دارم فیلمایی که زده رو هیچ وقت یک شکل ندیدم حاتمی کیا نمی تونه جنگ رو ول کنه چون نباید این کار رو بکنه این جنگی که از سر گذروندیم خیلی حرفا داشته که زده نشده حالا نوبت اینه که ببینم بعد از جنگ به چه وضع افتادیم آدمای جنگ که حقا از یه جنس دیگه هستن باید به این نسل سوم پر ادعا نشون داده بشن تا همینجوری هر دیقه یه تز جدید از تو کلشون بیرون نزنه
در مورد مخمباف (و دخترش) ، کیارستمی و مجیدی فقط می گم که برای مملکتم متاسفم که اینا کارگردانای جایزه بگیر و معروفشن .

سلام
عماد به نظر منم نباید این فیلما رو با هم یکی بدونی .
یه فیلم رو میبینی مبتذله . یعنی با ابتذال میخواد تماشاچی رو جذب کنه . نمونه بارزش تو این مدت فیلم ( اینقدر چرت بود که اسمش یادم نمونده ) همین که مهران غفوریان و امین حیایی و اصغر ترقه توش بودن . این واقعا مبتذل بود . ( این جور فیلما بیشتر تو ژانر کمدی هستن )
ولی بعضی فیلما واقعا ارزش دیدن دارن . داستان دارن . بازی دارن . فیلمبرداری و کاگردانی دارن .
نمونش همین ازدواج به سبک ایرانی و تو قدیمیترها هم بهترینش لیلی با منست هستن .
در مورد فیلمهایی هم که پرویز پرستویی توشون هست شخصا هیچوقت نظر منفی ندارم . حتما میبینم . فقط از سریال خاک سرخ بدم میاد .

در مورد مخمباف (و دخترش) ، کیارستمی و مجیدی فقط می گم که برای مملکتم متاسفم که اینا کارگردانای جایزه بگیر و معروفشن .
عزيزم شما مثل اينكه عباس كيارستمي رو نميشناسي.
اگه يك كارگردان درست و حسابي تو ايران داشته باشيم اون عباس كيارستمي هست.
لطفا حرف هايي عجيب و غريب نزن.
شما واقعا عباس كيارستمي رو ميشناسي كه اين حرف رو زدي؟
ميتونم بپرسم كدوم يك از فيلم هاي كيارستمي رو ديدي؟

معلومه كشوري كه وقتي كارگردانش جايزه نوبل هنر رو دريافت ميكنه كه همه ارزو دارن به همچين افتخاري دست پيدا كنن اينقدر به خودش زحمت نميده كه حتي تو اخبار براي يه بار هم شده اعلام كنه. (حالا اگه تعداد تيرهايي كه به ديوار يه خونه تو فلان شهر در لبنان بود 50 بار در روز اعلام ميشد) هيچ انتظاري از به اصطلاح سينما دوستان اون كشور نميشه داشت.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Mehdi_18:

معلومه كشوري كه وقتي كارگردانش جايزه نوبل هنر رو دريافت ميكنه كه همه ارزو دارن به همچين افتخاري دست پيدا كنن اينقدر به خودش زحمت نميده كه حتي تو اخبار براي يه بار هم شده اعلام كنه. (حالا اگه تعداد تيرهايي كه به ديوار يه خونه تو فلان شهر در لبنان بود 50 بار در روز اعلام ميشد) هيچ انتظاري از به اصطلاح سينما دوستان اون كشور نميشه داشت.
اقا مهدی با احترام به نظر شما اقای کیارستمی چه گلی به سر سینمای این مملکت زده اینکه از بدبختی و بیچارگی و... فیلم بسازی و غرب هام که خوشی زده زیر دلشون 2 تا جایزه بحت بدن هنره من بیشتر فیلممهای ایشون رو با مشقت زیادی دیدم واقعا دیدن فیلممهای ایشون صبر ایوب میخواهد حالا نمیدونم شاید ایراد از منه ولی به نظر من ایشون برای غربیها فیلم میسازه برای جایزه و این از نظر من درست نیست

در مورد فیلمهای در حال اکران به هرحال هر کدوم مخاطب خاص خودشو داره مثلا من طرفدار کارهای اقای حاتمی کیا هستم و بیشترم از کارای قدیمی ایشون خوشم میاد حالا بعضی از دوستان از کارای ایشون خوششون نمیاد همونطور که من از کارای خانم میلانی خوشم نمیاد بهتره به نظر هم احترام بزاریم و هر کس از فیلمی که خوشش میاد بره ببینه و به بقیه هم بی احترامی نکنیم

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Mehdi_18:

من هم برای کیارستمی متاسفم هم برای سنماش هم برای طرفداراش
ما مردم بدبختی نیستیم اما کیارستمی ، مجیدی ، مخلباف و ... میرن توی پایین شهر یا هر جایی که بدبخت توش زیاده فیلم می سازن بعد همون خارجی های عزیز میان به اینا جایزه میدن و از طریق این فیلم ها برای مملکتمون تبلیغات منفی می کنن و با جوایز بیشتر اینا رو بیشتر باد می کنن تا از طریق فیلمای اینا بیشتر بتونن تبلیغات منفی بکنن
من به یه فیلمی مثل مهمان مامان افتخار می کنم با اینکه در کل سینمای مهرجویی رو دوست ندارم اما این فیلم واقعا نشون داد ایرونیا کین و در مواقع سختی چطوری پشت هم هستن

ببخشید وسط حرفتون میپرم.
ولی اینجا مگه movie center نیست؟
یعنی مرکز فیلم دیگه....
پس لطفا اگه کسی بلد بود ( که همتون بلدید ) جوابم رو بدید.
بچه ها ، حتما همتون Resident Evil 1&2 رو دیدید.
کسی نیست که فهمیده باشه آخر فیلم چی میشه
و 1چطوری میشه که همه زنده میمونن از سقوط هلی کوپتر
و 2چه طوری میشه که موقعی که اعضای آمبرلا به هلیکوپتر میرسن میگن همه مردن به جز آلیس
ولی بعد همشون پیداشون میشه
و3 چطوری آلیس اون نگهبانه رو از طریق دوربین میکشه
و 4آمبرلا این ویروس رو برای چی میسازه
5- اون یارو برای چی ویروس رو پخش میکنه

اقا مهدي با احترام به نظر شما اقاي کيارستمي چه گلي به سر سينماي اين مملکت زده اينکه از بدبختي و بيچارگي و... فيلم بسازي و غرب هام که خوشي زده زير دلشون 2 تا جايزه بحت بدن هنره من بيشتر فيلممهاي ايشون رو با مشقت زيادي ديدم واقعا ديدن فيلممهاي ايشون صبر ايوب ميخواهد حالا نميدونم شايد ايراد از منه ولي به نظر من ايشون براي غربيها فيلم ميسازه براي جايزه و اين از نظر من درست نيست

من هم براي کيارستمي متاسفم هم براي سنماش هم براي طرفداراش
ما مردم بدبختي نيستيم اما کيارستمي ، مجيدي ، مخلباف و ... ميرن توي پايين شهر يا هر جايي که بدبخت توش زياده فيلم مي سازن بعد همون خارجي هاي عزيز ميان به اينا جايزه ميدن و از طريق اين فيلم ها براي مملکتمون تبليغات منفي مي کنن و با جوايز بيشتر اينا رو بيشتر باد مي کنن تا از طريق فيلماي اينا بيشتر بتونن تبليغات منفي بکنن
من به يه فيلمي مثل مهمان مامان افتخار مي کنم با اينکه در کل سينماي مهرجويي رو دوست ندارم اما اين فيلم واقعا نشون داد ايرونيا کين و در مواقع سختي چطوري پشت هم هستن

فيلم هاي عباس كيارستمي الان خيلي وقته اجازه اكران در ايران داده نميشه براي اكران فيلم "باد ما را خواهد برد" گفته بودن بايد قسمت هايي كه مربوط به فروغ و خيام هست رو بايد حذف كنه ايا اينم ربط به نشان دادن بدبختي ما هست؟ نه خير اين وضعيت بدبختي وضع نظارت ها بر سينماي ايران رو نشون ميده. عباس كيارستمي بدبختي مردم ما رو نشون نميده عباس كيارستمي بدبختي وجود خود انسان رو نشون ميده.

وقتي كيارستمي جايزه نخل طلاي كن رو ميبره وقتي جايزه پريميوم امپريال رو برنده ميشه اينا افتخاري براي كشور ما نيست حتما فيلم "شارلاتان" و "اتش بس" افتخاري براي ما هست.

وقتي رئيس هيات داروان كن كيارستمي ميشه حتما به قول شما براي تبليغات منفي عليه ايران اين كارو ميكنن نه؟

كيارستمي در اثارش به مضامين انساني اشاره ميكنه. سادگي در عناصر سينمايي سبك عباس كيارستمي هست. سينماي كيارستمي يه سينماي مستقل هست.

وقتي تو ايتاليا و استراليا و پرتقال و يونان و تركيه و ... مراسم بزرگداشت از عباس كيارستمي برگزار ميشه و قتي در فرانسه يكي از سينما هاشونو به نام عباس كيارستمي نامگذاري ميكنن به خاطر اداي احترام به اين كارگردان بزرگ سينما به نظر شما اينا برا تبليغات منفي عليه ايرانه؟

نه خير اينا برافراشته شدن پرچم فرهنگ و هنر غني ايران هست.

روزنامه گاردين چاپ لندن چهل فيلم ساز برتر سينماي معاصر جهان رو منتشر كرده بود ميدوني كيا بودن:
1. ديويد لينچ 2. مارتين اسكورسيزي 3. جوئل و اتان كوئن 4. استيون سودربرگ 5. ترنس ماليك 6. عباس كيارستمي 7 .......
كيارستمي تو رده ششم هست به نظرت اين يه افتخار براي ايران نيست. اونوقت تو ميگي عباس كيارستمي چه گلي به سر سينماي ايران زده.

در اخر هم سينا خان شما نميخواد براي كيارستمي و طرفدارانش متاسف باشي شما بهتره در مورد همين فيلم هاي زردي كه همه روزه به روي پرده هاي سينماي ايران ميره اظهار نظر كني و در مورد سينماي روشنفكري اظهار فضل نفرماييد و به همان سينماي تجاري خودتان بپردازيد.

سلام
فيلم هاي عباس كيارستمي الان خيلي وقته اجازه اكران در ايران داده نميشه براي اكران فيلم "باد ما را خواهد برد" گفته بودن بايد قسمت هايي كه مربوط به فروغ و خيام هست رو بايد حذف كنه ايا اينم ربط به نشان دادن بدبختي ما هست؟ نه خير اين وضعيت بدبختي وضع نظارت ها بر سينماي ايران رو نشون ميده. عباس كيارستمي بدبختي مردم ما رو نشون نميده عباس كيارستمي بدبختي وجود خود انسان رو نشون ميده.

وقتي كيارستمي جايزه نخل طلاي كن رو ميبره وقتي جايزه پريميوم امپريال رو برنده ميشه اينا افتخاري براي كشور ما نيست حتما فيلم "شارلاتان" و "اتش بس" افتخاري براي ما هست.

وقتي رئيس هيات داروان كن كيارستمي ميشه حتما به قول شما براي تبليغات منفي عليه ايران اين كارو ميكنن نه؟

كيارستمي در اثارش به مضامين انساني اشاره ميكنه. سادگي در عناصر سينمايي سبك عباس كيارستمي هست. سينماي كيارستمي يه سينماي مستقل هست.

وقتي تو ايتاليا و استراليا و پرتقال و يونان و تركيه و ... مراسم بزرگداشت از عباس كيارستمي برگزار ميشه و قتي در فرانسه يكي از سينما هاشونو به نام عباس كيارستمي نامگذاري ميكنن به خاطر اداي احترام به اين كارگردان بزرگ سينما به نظر شما اينا برا تبليغات منفي عليه ايرانه؟

نه خير اينا برافراشته شدن پرچم فرهنگ و هنر غني ايران هست.

روزنامه گاردين چاپ لندن چهل فيلم ساز برتر سينماي معاصر جهان رو منتشر كرده بود ميدوني كيا بودن:
1. ديويد لينچ 2. مارتين اسكورسيزي 3. جوئل و اتان كوئن 4. استيون سودربرگ 5. ترنس ماليك 6. عباس كيارستمي 7 .......
كيارستمي تو رده ششم هست به نظرت اين يه افتخار براي ايران نيست. اونوقت تو ميگي عباس كيارستمي چه گلي به سر سينماي ايران زده.
دستت درست مهدی جان .
من صفحه قبل که دیدم آقا سینا اونجوری گفته جواب ندادم . به 2 دلیل :
1 . نمیتونستم به این خوبی که تو گفتی نظراتم رو بگم .
2 . حوصله بحث نداشتم . ( چون جدیدا وضعیت تاپیکا متشنج هست . البته بعد از نمایشگاه بهتر شده )
ولی وقتی دیدم تو به این قشنگی گفتی دیدم دیگه نمیتونم اعلام حمایت نکنم . ( حالا انگاری کیم
39.gif
)
البته من صرفا دنبال نوعی خاص از سینما نیستم . باید از فیلم خوشم بیاد .
ولی احترام بسیار بسیار زیادی برای آقایان کیارستمی و مخملباف قایلم .
کسی که بتونه ژولیت بینوش رو به تهران بکشون و با نظری کاملا مثبت درباره ایران به فرانسه برش گردونه 100% به فکر سربلندیه ایران هست .
ببخشید وسط حرفتون میپرم.
ولی اینجا مگه movie center نیست؟
یعنی مرکز فیلم دیگه....
پس لطفا اگه کسی بلد بود ( که همتون بلدید ) جوابم رو بدید.
عزیز دل فکر کنم جواب سوالاتت رو باید از یه نفر که بازیهاش رو انجام داده بپرسی .
من خودم 2 تا فیلم رو دیدم . ولی چیز زیادی ازشون نفهمیدم .
نمیدونم مشکل از من بود یا از داستان فیلم که فقط برای طرفداران بازی نوشته و ساخته شده .

آقا کسی اینجا فیلم Lucky Number Slevin رو دیده ؟ دیشب توی سینما فرهنگ دیدمش و واقعآ باهاش حال کردم.جزو بهترین فیلمهایی که دیده بودم از هر نظر بود مخصوصآ بازیگری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or