Movie Center

اول سلام و خوشحالم که با شما اشنا شدم دوم این دوستمون نظر شخصی بچه هارو در مورد فیلم میخواست که من نظر شخصیمو گفتم(البته نظر شما محترم) ولی فکر نکنم شما هم بتونید منکر ارزش نازل فیلم بشید و در کل منظور من این بود فیلمهای زیادی تو این ژانر موجوده که ادم بهتره 2 ساعت از وقتشو به دیدن اونا بگزرونه
منم همینطور و اینکه بهتره جمله ای که نوشتم رو یکبار دیگه با دقت بیشتری بخونید.
مطمئن باشید وقت گذاشتن برای دیدن یک فیلم ( به معنای واقعی دیدن ! ) هیچ وقت جای تاسف نداره حتی اگر یک فیلم ضعیف باشه !
من فیلم خاصی رو خطاب قرار ندادم و به این ایمان دارم که هر فیلم یک تجربست.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید ...

سلام
اونجوری که من شنیدم قراره اینم مثل هری پاتر یه هفتگانه بشه.
تا اونجایی که من میدونم یه 3 گانه قراره بشه . چون 3 تا کتاب بیشتر نداره . ( شایدم اشتباه کنم )
اگه ندیدی فقط همینو بحت بگم اگه جای تو بودم برای 100 بار بیگانه 1 رو میدیدم و بازم ازش لذت میبردم حیف 2 ساعت وقتی که ادم برای این فیلم بزاره
علی آقا به سایت خوش اومدی .
هیچ میدونستی که 90 % مردم و منتقدین موقع اکران فیلم predator 1 همین نظری که شما الان درباره فیلم Alien Vs. Predator دارین رو داشتن ؟
در حالی که الان همه این فیلم رو یکی از کلاسیکهای تاریخ سینما میدونن
76.gif

( فرق بین alien و predator رو میدونم )
=====
اینقدر هم پستهایی که میزنین رو برا هم دیگه توضیح ندین . تاپیک رو خراب کردین .

چون خبر خاصی نبود و فکر هم میکنم شما خودتون از اخبار روز لا اقل در سایت های معروف با خبرید ( به حساب با اطلاع بودن بچه های اینجا مثل خود شما )
خب باید بگم محسابتت اشتباه از آب در اومد....چون من جز این سایت به سایتی دیگه برای اخبار سینما سر نمی زنم;)
منظورشون Alien Vs. Predator هست.
اولین باری که با شخصیت پریداتور آشنا شدم اون فیلمی بود که با آرنولد بود....برای همین اون زمانی که من این فیلم رو دیدم فک کنم دبستانی بودم...تو همون عالم بچگی هم از اون خوشم اومد و همین حس علاقه باعث شد من این فیلم رو تو کلکسیون خودم قرار بدم....برای یه بار دیدن به نظر من ارزش داره که پاش بشینی(ولی پریداتور مهربان ایده احمقانه ای بود!)

سلام من دیشب فیلم scary movie 4 رو دیدم البته یه کم قدیمیه ولی من ترجیه دادم منتظر بمونم که با کیفیت خوب و پشت صحنه دارش دستم بیاد دیدنشو به بچه های فیلم باز توصیه میکنم چون اگه با فیلمهای دیگه اشنا نباشید شوخیهاش براتون زیاد جالب نیست و در ضمن از نظر فنی هم فیلم نازلیه اما برای دیدن و خندیدن خوبه

در مورد کتابهای وقایه نگاری نارنینا باید اینرو به عرضه تون برسونم که 9 کتابه نویسندش اقای سی سی لویس (دوست صمیمی و هم دوره اقای تالکین نویسنده ارباب حلقه ها) که امتیاز هر 9 کتاب خریداری شده برای ساختن فیلم از روش

سلام
در مورد کتابهای وقایه نگاری نارنینا باید اینرو به عرضه تون برسونم که 9 کتابه نویسندش اقای سی سی لویس (دوست صمیمی و هم دوره اقای تالکین نویسنده ارباب حلقه ها) که امتیاز هر 9 کتاب خریداری شده برای ساختن فیلم از روش
ممنونم که اشتباهم رو درست کردی .
من فکر میکردم 3 کتاب باشه .
=====
من امروز نشستم ازدواج به سبک ایرانی رو نگاه کردم .
خیلی وقت بود که فیلم ایرانی نگاه نکرده بودم .
ولی فیلم قشنگی بود .
مخصوصا دیدن بازیه سعید کنگرانی جالب بود .
به نظر من ببینیدش . حتما خوشتون میاد .

خب باید بگم محسابتت اشتباه از آب در اومد....چون من جز این سایت به سایتی دیگه برای اخبار سینما سر نمی زنم
فکر نکنم اینجا کسی به یاهو یا imdb سر نزنه .. در هر حال من براتون متن خبر رو گذاشتم.
------
pirates تونست با فروش 857,365,000 دلاری در سطح جهان از فروش spiderman 1 با مبلغ 806,700,000 دلار رد بشه و البته هنوز تا LOTR 1 که 861 میلیون فروش کرده بود کمی فاصله داره.
------
کمپانی دریم ورکز فیلم جدیدی رو اعلام کرده با اسم Sweeney Todd که تیم برتون کارگردان و جانی دپ در نقش Todd بازی میکنه ( کاملا قطعی نیست دومی )

فيلم هاي برتر از سايتyahoo
1.
Little Miss Sunshine
2.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
3.
Step Up
4.
World Trade Center
5.
Clerks II
6.
Superman Returns
7.
Click
8.
The Devil Wears Prada
9.
John Tucker Must Die
10.
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
11.
The Descent
12.
Monster House
13.
Scoop
14.
A Scanner Darkly
15.
You, Me and Dupree
16.
Waist Deep
17.
The Ant Bully
18.
Strangers With Candy
19.
Barnyard: The Original Party Animals
البته اونهايي كه روي پرده هستند

عجب ماشين خوفيه.
خيلي جالب طراحي شده،
به اين ميگن ته تخيل،اگه ماشينا اينجوري طراحي بشن .ديگه مشكل پنچري نخواهيم داشت:cheesygri
راستي امين فيلمش چه طوره؟؟فكر كنم با اين طراحي ماشين ارزش ديدن رو داشته باشه!!؟؟؟:confused:

نوشته شده توسط vahidrezi16:
عجب ماشين خوفيه.
خيلي جالب طراحي شده،
به اين ميگن ته تخيل،اگه ماشينا اينجوري طراحي بشن .ديگه مشكل پنچري نخواهيم داشت:cheesygri
راستي امين فيلمش چه طوره؟؟فكر كنم با اين طراحي ماشين ارزش ديدن رو داشته باشه!!؟؟؟:confused:
اره فیلمش خوبه من که خیلی خوشم میاد از فیلمش :) مطمئنا ارزش دیدن رو داره!!

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

ممنونم که اشتباهم رو درست کردی .
من فکر میکردم 3 کتاب باشه .
=====
من امروز نشستم ازدواج به سبک ایرانی رو نگاه کردم .
خیلی وقت بود که فیلم ایرانی نگاه نکرده بودم .
ولی فیلم قشنگی بود .
مخصوصا دیدن بازیه سعید کنگرانی جالب بود .
به نظر من ببینیدش . حتما خوشتون میاد .
مرسی پرهام جان به خاطر توصیت منم حدوده 1 ساله فیلم ایرانی ندیدم به خاطر تعریفی که کردی اینو میبینم وای به حالت اگه بد باشه:cheesygri

نوشته شده توسط prince.ali:
مرسی پرهام جان به خاطر توصیت منم حدوده 1 ساله فیلم ایرانی ندیدم به خاطر تعریفی که کردی اینو میبینم وای به حالت اگه بد باشه:cheesygri

به نظر من به شدت مزخرفه مزخرفه مزخرفه مزخرفه مزخرفه مزخرفه و .....
اگه مي خواي فيلم ببيني ( ايراني ) برو آتش بس يا مكس يا كافه ستاره يا به نام پدر يا اين مدلي ها ببين نه سبك ايراني و زن بدلي و سوغات فرنگ ;)

امشب جمعه شبه برای اینکه اخر هفته خوبی داشته باشین دیدن فیلم پلنگ صورتی استیو مارتین رو بهتون پیشنهاد میکنم البته به شرطی که فقط بخواهین بخندین چند تا تیکه باحال دلره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or