تولد رابرت دنیرو
26 مرداد/17 آگوست1943
*رابرت دنیرو را جز اسطوره های بازیگری و سینما می شناسند. او نزدیک به 60 فیلم بازی کرده و یک فیلم هم خودش کارگردانی کردهاست. دو اسکار گرفته . در بازیهایش نماد فرد گرایی مفرط است . درباره اش گفته اند که هر فیلم غیر قابلتحمل با حضور او دبدنیمی شود . حرف معروفش این است : نقش کوچک نداریم ولی بازیگر کوچک داریم.
رابرت دنیرو در مصاحبه با کایه دو سینما
* دوست دارم مرا با تنوع کاریم به خاطر بیاورند...وفیلم هایی که پنجاه سال بعد چند نفری بعد از تماشایشان بگویند : هنوز هم دیدنی هستند.
دایات ابوت , همسر دنیرو
*نیاز به مراقبت داشت . حتی نمی دانست در روز زمستانی باید پالتو پوشید . نمی دانست چقدر دستمزد می گیرد . آدم خاموشی بود و هرگز در مورد خودش حرف نمی زد . گاهی هم ادای آدم های ابله را در می آورد. فکر می کرید از چیزی سر در نمی آورد. اما از پشت چشمهای باریکش نظاره گر دنیا بود .
جان سایمن , منتقد پرمیر
*در "طبل را آرام بنواز" الهام بخش بود . در "پدر خوانده 2" نا متعارف . در "راننده ی تاکسی" بی نقص . در "آخرین کاروان" کامل . . . و در "نیویورک , نیویورک" می خواست با نوعی دیوانه بازی نقش یک شیفته ی موسیقی را ارائه دهد اما درون نقش حبس شده بود.
مارتین اسکورسیزی کارگردان "خیابان های پایین شهر"
*ناگهان روی میز بیلیارد پرید . حرکاتش را دقیقا" به خاطر دارم .مثل یک حیوان به دام افتاده شده بود . به خودم گفتم شور و هیجان اش و بالا و پایین پریدنش روی میز چقدر عالی است . آن را طرح ریزی نکرده بودم فقط می خواستم دنیرو حرکتی انجام دهد. که جلوه ی آخرین درخشش شمعی در حال خاموشی را داشته باشد. او هم همین کار را کرد. چوب بیلیارد را شکست و روی میز افتاد . بقیه دورش جمع شدند و شروع به کتک زدنش شدند .انگار یادشان رفته بود که این فیلم است .
لایزا مینه لی همبازی اش در "نیویورک,نیویورک"
*نیمه شب بود و استودیو را ترک می کردیم . اما صدای ساکسیفون او در خلوت خودش به گوش می رسید . شب به شب و هر شب .
رابین ویلیامز همبازی اش در "بیداری ها"
*دقت می کردم و منتظر بودم تا شاهد چیزی ازین اسطوره ی بازیگری باشم. سه هفته گذشت و چیزی ندیدم .نقش مردی را داشت که پس از سالها از اغما خارج می شد . در صحنه ای مثل یک تکه سنگ روی صندلی چرخ داری نشسته بود . خاموش و بی حرکت... بعد شروع به حرف زدن کرد. تکان دهنده بود و بی نظیر ...
الیا کازان , کارگردان
*او فقط با قرار گرفتن در قالب دیگران به آرامش دست می یابد.
از تیزر های تبلیغاتی " راننده تاکسی "
*در همه ی خیابانهای همه ی شهر ها کسی که هیچ کس نیست این رویا را در سر می پروراند که سر انجام کسی شود .
منبع : مجله ی همشهری جوان