Movie Center

منبع هم شما میتونید تو معروفترین سایت های سینمایی و با خوندن story line متوجه بشید که jigsaw هنوز زندست !
من هم فکر نمی کنم تو جمله ام همچین چیزی گفته باشم.....!
تقاضا کردم شما که خبر رو دادی و من هم اون خبر رو ندیدم با ذکر منبع باشه.....
اگه می دونستم به دوستان بر می خوره اصلا همون تقاضا رو هم نمی کردم!!!

دوستان دیروز یه فیلم دیدم بد نبود گفتم که برای شما هم بزارم:
One Fine Day
والا به نظر من یه جور version جدید پت و مت هستش مخصوصا برای زنه یه بلاهایی از نزد پسرش نازل میشه که بفهمید چرا من میگم که این فیلم همون پت و مته !!
فیلم کلا قشنگه
آمار و اطلاعات رو تنبلی میکنم یه لینک میزارم!!:
http://www.imdb.com/title/tt0117247/

راستی بهزاد اینم اون صحنه ی اخر saw2 :

cap004.JPG

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
راستی بهزاد اینم اون صحنه ی اخر saw2 :

cap004.JPG
دوستان میشه به من توضیح بدید که چطوری از ترسیدن خوشتون میاد؟
---------------------------------------------------------------------
نخواستم واسه یه چند کلمه دوباره پست بدم این رو ویرایش کردم:
من از ترس بدم نمیاد اما خوب اونقدر هم دوستش ندارم که بشینم یه فیلم ببینم!!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Esikhafan:
دوستان میشه به من توضیح بدید که چطوری از ترسیدن خوشتون میاد؟
:):D
خب شما چرا از ترس بدتون میاد؟؟

والا الان که گفتید هر چی فکر میکنم نمیدونم چرا خوشم میاد ولی خب خوشم میاد دیگه :cheesygri

نوشته شده توسط xdantex:
کسی فیلم بیگانه در برابر غارتگرو دیده ؟ به درد میخوره اصلا؟
اگه ندیدی فقط همینو بحت بگم اگه جای تو بودم برای 100 بار بیگانه 1 رو میدیدم و بازم ازش لذت میبردم حیف 2 ساعت وقتی که ادم برای این فیلم بزاره

من هم فکر نمی کنم تو جمله ام همچین چیزی گفته باشم.....!
تقاضا کردم شما که خبر رو دادی و من هم اون خبر رو ندیدم با ذکر منبع باشه.....
اگه می دونستم به دوستان بر می خوره اصلا همون تقاضا رو هم نمی کردم!!!
چون خبر خاصی نبود و فکر هم میکنم شما خودتون از اخبار روز لا اقل در سایت های معروف با خبرید ( به حساب با اطلاع بودن بچه های اینجا مثل خود شما ) و اینکه خودم در مورد چیزی که مطلع نباشم صحبت نمیکنم اینکه شما منبع خواستید ... !!!
در هر حال :
Jigsaw has disappeared. Now aided by his new apprentice Amanda (Shawnee Smith), the puppet-master behind the cruel, intricate games that have terrified a community and baffled police has once again eluded capture and vanished. While city detectives scramble to locate him, Dr. Lynn Denlon (Bahar Soomekh) is unaware that she is about to become the latest pawn on his vicious chessboard. One night, after finishing a shift at her hospital, Lynn is kidnapped by the deranged Amanda and taken to an abandoned warehouse where she meets Jigsaw, aka: John Kramer (Tobin Bell), who's now bedridden and on the verge of death. Lynn is told that she must keep the madman alive for as long as it takes Jeff (Angus Macfayden), another of his victims, to complete a game of his own. Racing against the ticking clock of Jigsaw's own heartbeat, Lynn and Jeff struggle to make it through each of their vicious tests, unaware that Jigsaw and Amanda have a much bigger plan for both of them...

حداقل اسم اصلی این فیلمو می گفتی!!! بعضی معادل ها واقعا مشکل داره!!
منظورشون Alien Vs. Predator هست.
اگه ندیدی فقط همینو بحت بگم اگه جای تو بودم برای 100 بار بیگانه 1 رو میدیدم و بازم ازش لذت میبردم حیف 2 ساعت وقتی که ادم برای این فیلم بزاره
مطمئن باشید وقت گذاشتن برای دیدن یک فیلم ( به معنای واقعی دیدن ! ) هیچ وقت جای تاسف نداره حتی اگر یک فیلم ضعیف باشه !

فکر کنم منظور علی جان این بود که 2 ساعت برای این فیلم کمه باید بیشتر باشه
دوستان ای یاران:cheesygri
دی وی دی فلم هارو با کیفیت خوب رو از کجا میشه گرفت و یک سوال دیگه
فیلم 28 days later اولش رو ندیدم از اونجا دیدم که با دختره دوست میشه
میشه فقط بگید چه بیماری بوده و اینکه چرا فقط این شخصیت اینطوری نشده؟

و اینکه فیلم my super ex girl freind سی دی غیر پرده ایش پیدا نمیشه؟

فکر کنم منظور علی جان این بود که 2 ساعت برای این فیلم کمه باید بیشتر باشه
فیلم Alien Vs. Predator با Alien تفاوت داره ... فکر کنم ایشون از Alien1 تعریف کردن و از Alien Vs. Predator نا راضی بودن در هر صورت حرفی که زدم کلی بود.
فیلم 28 days later اولش رو ندیدم از اونجا دیدم که با دختره دوست میشه
میشه فقط بگید چه بیماری بوده و اینکه چرا فقط این شخصیت اینطوری نشده؟
در مورد سوالتون هم کامل متوجه منظور شما نشدم اما در مورد بیماری تعدادی از حامیان حقوق حیوانات با وارد شدن به یک آزمایشگاه باعث آزاد شدن یک سری میمون آلوده به ویروس میشن که منجر به پخش این ویروس میشه و باعث میشه افراد مبتلا میل به کشتن دیگران پیدا کنن.
و اینکه فیلم my super ex girl freind سی دی غیر پرده ایش پیدا نمیشه؟
نسخه غیر از cam پیدا میشه ... بهتره جستجو کنید.

نوشته شده توسط EBLISER:
چون خبر خاصی نبود و فکر هم میکنم شما خودتون از اخبار روز لا اقل در سایت های معروف با خبرید ( به حساب با اطلاع بودن بچه های اینجا مثل خود شما ) و اینکه خودم در مورد چیزی که مطلع نباشم صحبت نمیکنم اینکه شما منبع خواستید ... !!!
در هر حال :

منظورشون Alien Vs. Predator هست.

مطمئن باشید وقت گذاشتن برای دیدن یک فیلم ( به معنای واقعی دیدن ! ) هیچ وقت جای تاسف نداره حتی اگر یک فیلم ضعیف باشه !
اول سلام و خوشحالم که با شما اشنا شدم دوم این دوستمون نظر شخصی بچه هارو در مورد فیلم میخواست که من نظر شخصیمو گفتم(البته نظر شما محترم) ولی فکر نکنم شما هم بتونید منکر ارزش نازل فیلم بشید و در کل منظور من این بود فیلمهای زیادی تو این ژانر موجوده که ادم بهتره 2 ساعت از وقتشو به دیدن اونا بگزرونه
در ضمن هر فیلمی که بخواهید با کیفیت دی وی دی موجوده میخواستم لیستمو که شامل 8000 فیلمه بزارم اپلود نشد حتما تو این هفته میزارم

به شما فیلم silent Hill رو پیشنهاد میکنم میتونم بگم بهترین فیلمیه که از رو بازی ساخته شده در ضمن ایشون به خاطر این مریض نشدن چون به خاطر تصادف 28 روز در کما در بیمارستان بودن و البته امیدوارم با فیلم حال کرده باشی مخصوصا اون جایی که از کما بیرون میاد و با لندن خالی رو برو میشه عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or